پایان نامه همراه با مقاله ارشد تربیت بدنی با موضوع تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد

پایان نامه همراه با مقاله ارشد تربیت بدنی با موضوع تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.317 مگا بایت

تعداد صفحات : 77

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق ارشد تربیت بدنی با موضوع :

تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال

همراه با یکمقالهاستخراج شده از خود تحقیق

فهرست مطالب :

فصل اول: مقدمه و معرفی پژوهش

مقدمه ................................................................................... 3

بیان مسئله ............................................................................... 5

اهمیت و ضرورت پژوهش.................................................................. 7

هدف های پژوهش......................................................................... 7

فرضیه های پژوهش....................................................................... 8

پیش فرض های پژوهش.................................................................... 8

محدودیت های پژوهش..................................................................... 8

تعریف واژه ها و اصطلاحات پژوهش........................................................ 9

فصل دوم: پیشینه پژوهش

مقدمه .................................................................................... 12

مبانی نظری پژوهش....................................................................... 12

فیزیولوژی بسکتبال........................................................................ 12

حداکثر اکسیژن مصرفی.................................................................... 14

اسید لاکتیک در تمرینات بسکتبال........................................................... 15

میزان درک فشار.......................................................................... 16

انباشتگی اسید لاکتیک..................................................................... 16

سرعت دفع اسید لاکتیک................................................................... 17

کنترل اسید لاکتیک هنگام فعالیت............................................................ 17

مفهوم خستگی و مفهوم غلظت لاکتات خون بالا.............................................. 18

مفهوم ضربان قلب بالا..................................................................... 24

مفهوم فشار خون بالا...................................................................... 25

مفهوم دقت................................................................................ 26

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

مقدمه .................................................................................... 31

روش پژوهش ............................................................................. 31

جامعه آماری پژوهش....................................................................... 31

متغیرهای پژوهش.......................................................................... 31

متغیرها مستقل............................................................................. 31

متغیرهای وابسته........................................................................... 32

ابزار و وسایل اندازه گیری مورد استفاده در پژوهش ......................................... 33

اندازه گیری ویژگی های بدنی............................................................... 33

نحوه جمع آوری اطلاعات................................................................... 34

افزایش غلظت لاکتات خون.................................................................. 35

افزایش ضربان قلب......................................................................... 35

افزایش فشار خون.......................................................................... 35

روشهای آماری............................................................................. 35

فصل چهارم: تجزیه وتحلیل یافته های پژوهش

مقدمه..................................................................................... 38

آمار توصیفی............................................................................... 39

تجزیه و تحلیل داده ها...................................................................... 39

بررسی توصیفی داده ها..................................................................... 41

آمار استنباطی.............................................................................. 48

بررسی فرضیه ها........................................................................... 49

آزمون فرضیه ها........................................................................... 51

فصل پنجم بحث و نتیجه گیری

مقدمه....................................................................................... 55

خلاصه پژوهش.............................................................................. 55

بحث و نتیجه گیری........................................................................... 57

پیشنهاد برخاسته از پژوهش................................................................... 60

پیشنهاد های پژوهش......................................................................... 61

منابع........................................................................................ 62

فارسی....................................................................................... 62

خارجی....................................................................................... 63

پیوست ها

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

روش‌های مدرن بسته بندی مواد غذایی

روش‌های مدرن بسته بندی مواد غذایی

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.176 مگا بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

د ر این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم... .

روزانه بیش از پنج میلیارد لیتر آب آشامیدنی، شیر، آب میوه و سایر مواد غذایی مایع در جهان مصرف می شود. بسته بندی و روش نگهداری نقش مهمی در حفظ كیفیت این محصولات دارد. در واقع مواد غذایی سالم باید بدون نیاز به افزودن مواد نگهدارنده و یا نگهداری در یخچال، بسته بندی شود و در اختیار مصرف كنندگان قرار گیرد. چنین امری چگونه ممكن است؟ مقاله حاضر در صدد ارائه تاریخچه مختصری از روش های بسته بندی و تشریح آخرین فناوری ها در این زمینه است كه در قالب بسته بندی اسپتیك ظهور پیدا كرده است... .


• انواع بسته بندی
امروزه انواع بسته بندی در بازار به چشم می خورد كه از مواد مختلف نظیر كاغذ، پلاستیك، فلز یا شیشه ساخته می شوند. اما شیوه اصلی برای شناخت بسته بندی ها ، تقسیم آنها به «انعطاف پذیر» ، «نیمه منعطف» و «سخت» است. بسته بندی به شیوه منعطف شامل كیسه های كاغذی، پوشش های پلاستیكی كه چیپس در آن ریخته می شود و پاكت های كاغذی یا نایلونی كه وسایل خریداری شده برای منزل حمل می شوند. یك نمونه بسته بندی نیمه منعطف جعبه های مقوایی است كه حبوبات، وسایل كوچك مربوط به خانه، بسیاری از اسباب بازی ها و پاره ای از مواد غذایی درون آنها بسته بندی می شود. برای بسیاری از مواد غیرغذایی بسته بندی مورد استفاده از مواد سخت تهیه می شود كه... .

بسته بندی اسپتیك
بسته بندی اسپتیك شیوه ای جدید برای نگهداری محصولات غذایی در مدت زمان طولانی و خارج از یخچال است كه تا زمان باز كردن بسته تازگی محصول را حفظ خواهد كرد. وقتی كه برای اولین بار شیر و آب میوه به شیوه اسپتیك در قفسه ها و یخچال های مغازه ها عرضه شدند با عدم اطمینان مصرف كنندگان روبه رو شدند. در واقع این پرسش در اذهان عمومی شكل گرفت كه چگونه ممكن است مواد غذایی فاسد شدنی ماه ها در قفسه های مغازه ها و بدون نگهداری در یخچال تازه بمانند؟ حتماً می بایست به آنها مواد نگهدارنده افزوده شده باشد... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

بسته بندی آبمیوه سن ایچ

بسته بندی آبمیوه سن ایچ

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.253 مگا بایت

تعداد صفحات : 6

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این اسلاید به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

اهمیت دنیای ارتباطات و روابط بین عرضه‌کنندگان و بازار تقاضا در زندگی امروز ما همواره پررنگ‌تر می‌شود. با افزایش تعداد محصولات و خدمات، مباحثی مانند ارزش افزوده ایجاد شده و مزیت‌های رقابتی در قالب ارزش‌های طراحی و جایگاه‌سازی برند از عواملی هستند که با جذب مشتری در نقطه فروش و حفظ او با ابزار تداوم تصویر ذهنی برند، در نهایت به وفادارسازی مشتری منجر می‌شوند. در سالی که پشت سر گذاشتیم، این رویکرد به طور محسوسی در قالب طراحی بسته‌بندی مورد توجه قرار گرفت.اکران کمپین‌های تبلیغاتی موفق با ایده‌های مرکزی جسورانه‌تر و پذیرش از طرف برندهای صاحبنام به طور ویژه‌ای روی نگاه نو به بسته‌بندی به‌عنوان مهم‌ترین نقطه تماس برند تاثیرگذار بوده است... .

بسته‌بندی این محصول در بازاری شکل گرفته که کاملا پویا و فعال است و مرزهای مشخصی بین مخاطبانش وجود دارد. یک لیوان آبمیوه می‌تواند متعلق به یک ورزشکار، یک کودک، یک بیمار بستری شده، یک خانم آشپز، کافی من و… باشد که هرکدام از این مخاطبان نیازها و علاقه‌مندی‌های خاص خود را دارند که با بستر‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نیز همراه می‌شوند. آبمیوه همراه سن‌ایچ با جایگاه‌سازی خود برای گروه سنی جوان و نوجوان در بازار ایران رابطه بسیار خوبی بین فرم و فضای خود ایجاد کرده است... .

در بخش طراحی لیبل با تصویر‌سازی میوه‌ها و رنگ پس زمینه هر طرح حس و حال طعم محصول به مخاطب القا می‌شود که فرضا نسبت به استفاده از تصویر حقیقی میوه‌ها تاثیرگذار‌تر است، چرا که در تصویر‌سازی مانند هنرهای زیبا به هویت و خود حقیقی موضوع نزدیک‌تر می‌شویم؛ در کنار اینکه طراح اجازه اعمال نظر و تغییر در موضوع و فضا را پیدا می‌کند که برای القای حسی مانند طعم و رایحه مناسب‌تر است... .

در آینده صنعت بسته‌بندی ایران، تاثیر گرفتن و پررنگ‌تر شدن معیارهای جهانی امری قابل پیش‌بینی است. استفاده از متریال‌های تجدید‌پذیر یا پایدار در ساختار، استفاده از راهکارهایی که ازOver Packaging یا بسته‌بندی بیش از حد که از اسراف متریال‌های تولید جلوگیری می‌کنند، رویکردهای مخاطب محور و کاربردهای چندگانه از ساختار یک بسته‌بندی واحد، همه از نگاه‌های نو با توجه به نیازهای جوامع امروزی و محیط زیست است که خواه ناخواه صنعت بسته‌بندی کشور هم از آنها تاثیر‌پذیر است.... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 253 کیلو بایت

تعداد صفحات : 6

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

ماست یکی از پرکاربردترین فراورده های شیر است که به علت داشتن ارزش تغذیه ای بالا اهمیت زیادی در برنامه ی غذایی دارد . ماست سرشار از کلسیم , منیزیم , فسفر و روی بوده و از ویتامین های ب5 و ب12 نیز برخوردار است . علاوه بر این ماست نسبت به شر قابل هضم تر است .

ماست در شرایط معمولی از ماندگاری کمی برای نگهداری برخوردار است به طوری که در دمای محیط که بین 25 الی 30 درجه ی سانتیگراد است بیشتر از یک روز قابل نگهداری نیست و در دمای 7 درجه ی سانتیگراد نمی توان آن را بیشتر از 5 روز نگهداری کرد . زنجیره ی توزیع نیز ماست را در دمای 2 تا 4 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کند ولی این کار قیمت تمام شده ی محصول را افزایش می دهد ... .

مزایای خشک کردن و تولید پودر ماست : 1- با خشک کردن ماست می توان ماست خشک شده را در انبار و به مدت زمان طولانی تری بدون نیاز به یخچال نگهداری کرد . , 2- محصول تولید شده از حجم کمتری برخوردار است ... .

پودر ماست را می توان در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی به کار برد چرا که پودر ماست از ارزش غذایی زیادی برخوردار بوده و طعم منحصر به فردی دارد ... .

روش تولید پودر ماست

برای تولید پودر ماست می توان از دو روش خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی استفاده می کنند که در این میان روش خشک کردن انجمادی به علت اینکه به طعم و مزه ی شیر و محتویات آن آسیب کمتری وارد می کند مناسب تر است . اما عیبی که روش انجمادی دارد این است که در این روش سرعت خشک کردن پایین بوده و نیاز به هزینه ی زیادی جهت انرژی و سرمایه گذاری اولیه داریم . به همین دلیل روش خشک کردن انجمادی مقرون به صرفه نیست و بیشتر برای محصولاتی کاربرد دارد که ارزش افزوده ی بالایی داشته باشند . این عوامل سبب شده که در سالیان اخیر یک روش جایگزین برای خشک کردن ماست پیشنهاد شود که ارزان تر و سریع تر از روش خشک کردن انجمادی است . نام این روش خشک کردن با مایکروویو-خلا است .... .

طی آزمایشی که برای تولید پودر ماست با روش مایکروویو-خلا انجام شده نتایج زیر به دست آمده است... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

ایده کسب و کار رستوران ویژه

ایده کسب و کار رستوران ویژه

دسته بندی : کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.684 مگا بایت

تعداد صفحات : 7

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

همانگونه که می دانید نخستین گام برای راه اندازی یک کسب و کار موفق داشتن یک ایده ی خوب و عملی است . ایده ای که در اینجا می خواهیم به آن بپردازیم عبارت است از راه اندازی یک رستوران ویژه برای افراد ویژه ... .

یکی از مشاغل پرسود و موفق در صنعت غذا شغل رستوران داری است . رستوران ها بین مردم به عنوان مکان هایی شاد و خاطره انگیز در نظر گرفته می شوند و بسیاری از افراد دوست دارند که شب ها یا روزهایی از عمر خود را با عزیزانشان در رستوران بگذرانند . اما تعداد فزاینده ی رستوران ها رقابت را در این حوزه با دشواری مواجه کرده و در این شرایط تاسیس رستوران های جدید و خلاقانه با محصولات ویژه می تواند راهگشا باشد ... .

همانگونه که از نام این ایده برمی آید رستوران ویژه برای همه ی مشتریان تاسیس نمی شود بلکه تنها برای مشتریان خاص برپا می شود و غذاها و خدمات ویژه ای برای افراد خاص تدارک می بیند . اما این افراد خاص چه کسانی هستند ؟

افراد خاص مشتریانی هستند که دارای شرایط جسمی یا وضعیت اجتماعی خاصی هستند و یا به دنبال خدمات خاص و منحصر به فرد هستند . بگذارید برای روشن تر شدن مطلب چند مثال بزنیم ... .

مزایای ایده ی کسب و کار رستوران ویژه :

این ایده دارای ویژگی ها و مزیت هایی است که به طور خلاصه به آن ها اشاره می کنیم :

1- تمرکز بر بخش خاصی از بازار : این ویژگی باعث می شود که از رقابت های شدید در امان بمانید . از آنجا که بازار هدف در این ایده مشخص است می توان به راحتی در مورد نیازها و خواسته های مشتریان پژوهش نمود و برنامه های تبلیغاتی موفق و موثری را برای جلب مشتریان طراحی نمود .

2- امکان برندسازی آسان تر : از آن جا که مشتریان رستوران های ویژه افراد خاصی هستند بنابراین ایجاد تصاویر ذهنی قدرتمند و پیوند زدن این تصاویر به نام تجاری رستوران آسان تر خواهد بود .

و... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

خط تولید نودل

خط تولید نودل

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.338 مگا بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مراحل زیر به همراه عکسها و تصاویر مربوط پرداخته ایم.

رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی: Noodle)‏ (به ژاپنی: 麺 men)‏ به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود... .

فرآیند تولید نودل :

برای تولید نودل دو نوع خط تولید(فرایند) وجود دارد که در ادامه به تشریح هر یک می پردازیم :

در یك روش آرد گندم پس از دریافت و خمیر شدن در دستگاه اختلاط دو محوری و عبور از دستگاه رول های پیوسته كه به منظور صاف و یكنواخت شدن سطح خمیر و خروج حباب هوا در مسیر خط تعبیه شده است , در دستگاه پخت , بخار پز میشود ... .

در روش دوم فرایند تولید نودل , محصول سرخ می شود . ابتدای فرایند كاملا مشابه روش اول است .آرد پس از خمیر شدن و عبور از رول ها به دستگاه پخت وارد شده و محصول پس از اینكه كاملا پخته شد وارد دستگاه چاشنی زنی میشود و كاملا به چاشنی آغشته میشود به این صورت كه در ادویه فرو برده شده و سپس و بوسیله كانوایر به دستگاه كاتر منتقل گردیده و دقیقا مشابه روش اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و پس از چین خوردن و دسته دسته شدن به سوی ماشین سرخ كن هدایت میشود.تفاوت اصلی این دو روش در همین مرحله است... .

تشریح روش تولید نودل :

ابتدا آرد از الك هایی با چشمه های مشخص عبور داده شده تا ناخالصی و الیاف آن گرفته شود . سپس بوسیله كانوایر آرد كش به دستگاه میكسر منتقل شده و با آب مخلوط میشود و این اختلاط تا آنجا ادامه پیدا میكند تا خمیری یكنواخت حاصل شود و كلیه گلوله های انباشته شده در نتیجه اختلاط از بین بروند ... .

محصول پس از اینكه كاملا پخته شد بوسیله كانوایر به دستگاه cuter منتقل گردیده و اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و سپس توسط این دستگاه چین خورده و دسته دسته میشود. خروجی دستگاه در شكل زیر كاملا مشخص است . پس از اینكه محصول به شكل مورد نظر درآمد وارد دستگاه خشك كن میشود در این ماشین محصول طی مكانیزمی با كنترل فشار و حرارت خشك می شود.این عملیات طی دو مرحله(در دو ماشین خشك كن ) اتفاق می افتد نودل ها پس از خشك شدن بلافاصله در دستگاه cooling سرد میشوند.

محصول سرد شده ، كاملا آماده است و كنترل كیفیت شده و در كیسه های نایلونی به وزن 80 گرم بسته بندی شده و به بازار عرضه میگردند ... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

دسته بندی : علوم پزشکی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 118 کیلو بایت

تعداد صفحات : 71

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

رساله دکتری داروسازیبا موضوع :

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

چکیده :

به منظور مقایسه اثر استفاده از واكسن ضد كوكسیدیوز (ایراكوك) و داروی كوكسیدیواستات كلوپیدول در كنترل ضایعات ناشی از آلودگی تجربی به بیماری كوكسیدیوز، تعداد 720 قطعه جوجه گوشتی یكروزه نر از سویه تجاری Ross 208 به شش گروه تقسیم شدند.

برای تغذیه چهارگروه از جوجه ها (شامل دو گروه شاهد و دو گروه واكسینه شده) از جیره غذایی فاقد داروهای ضد كوكسیدی استفاده گردید. در جیره غذایی دو گروه دیگر به میزان 2/0 درصد داروی كلوپیدول به غذا اضافه گردید. در سن 26 روزگی از هر یك از گروههای شاهد، واكسینه شده دریافت كننده دارو، یك گروه از طریق خوراندن سوسپانسیون حاوی مخلوط چهار گونه ایمریا، مورد چالش قرار گرفته و آلوده گردید.

جهت بررسی میزان ااسیست دفع شده از طریق مدفوع، از روز هفتم پس از ایجاد آلودگی تجربی، نمونه های فضولات جمع آوری از نظر میزان OPG مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین نسبت به اندازه گیری شاخص های تولیدی در سنین 21، 42 و 49 روزگی اقدام شد. نتایج بدست آمده نشان دادند كه استفاده از دارو (كلوپیدول) یا واكسن (ایراكوك) موجب كاهش معنی دار میزان دفع ااسیست در مقایسه با گروه شاهد گردید (05/0)، در حالی كه بین دو گروه تحت درمان با دارو یا واكسن تفاوت معنی دار وجود نداشت (05/0P>).

ایجاد آلودگی تجربی موجب كاهش معنی دار میانگین وزن بدن و بازدهی غذا جوجه‌های آلوده در مقایسه با جوجه های غیر آلوده گردید (05/0). در ارتباط با اثر روش كنترل، نتایج حاصل بیانگر آن می باشند كه تجویز دارو یا واكسن ضد كوكسیدی برای جوجه های آلوده سبب افزایش معنی دار وزن بدن (05/0) و بهبود نسبی بازدهی غذا گردید، اما اختلاف بین گروه تحت درمان با دارو (كلوپیدول) و گروه دریافت كننده واكسن (ایراكوك) از نظر شاخص های تولید معنی دار نبود (05/0P>).

فهرست مطالب

فهرست جداول

چکیده فارسی

مقدمه و اهداف پژوهش

1- ارزش غذائی طیور

2- سلامت گوشت طیور

3- سرعت رشد

4- بازده لاشه

5-سهولت تغذیه

6- عدم احتیاج به مرتع

فصل اول:

كلیات

مروری بر بیماری و اپیدمیولوژی كوكسیدیوز

تداخل با سایر بیماریها

راههای انتقال كوكسیدیوز

عوامل موثر بر انتقال، بروز و شدت بیماری

ایمنی‌شناسی

نشانه‌های بالینی

تشخیص بیماری

اهمیت پیشیگری

راههای پیشگیری

الف ـ بهداشت و مدیریت

ب ـ ژنتیك

ج ـ استفاده از داروهای شیمایی

دـ واكسن‌ها


فصل دوم:

مواد و روش‌كار

فصل سوم:

نتایج

الف- میزان دفع ااسیست

ب ـ وزن بدن

پ ـ افزایش وزن بدن

ت ـ مصرف غذا

ث ـ ضریب تبدیل غذائی

ج ـ میزان تلفات

فصل چهارم:

بحث

نتیجه گیری

فصل پنجم:

منابع و پیوست

چکیده به زبان انگلیسی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

خط تولید انواع سس( گوجه فرنگی و سس فلفل و سس مایونز)

خط تولید انواع سس( گوجه فرنگی و سس فلفل و سس مایونز)

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.593 مگا بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

سس ساده‌ترین روش برای تبدیل غذای معمولی به غذای خاص است، ماده‌ای است که برای لذیذ کردن، بهبود و تکمیل طعم فرآورده‌های غذایی به‌کار می‌رود. سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها، سالاد، اردور یا جذاب نمودن ظاهر غذا به کار می‌رود. زمانی که سس به مواد غذایی اضافه می‌شود، خواص حسی ما را تغییر یا تشدید می نماید... .

::انواع سس
سس كچاپ
سس مایونز
سس سالاد
سس خردل

اساس روش تولید سس های مختلف در اختلاط مواد اولیه و بوجود آودرن امولسیون یکنواخت و مناسب است. معمولاً تولید سس ها به طریق صنعتی با شیوه غیر پیوسته و پیوسته تولید می گردد... .

جهت تعلیق گلبول های چربی در آب یا قطرات آبی در چربی از امولسیفایر استفاده می شود.
بدون امولسیفایر سس مایونز به دو فاز جداگانه آب و روغن تبدیل می گردد. امولسیون مایونز توسط زرده تخم مرغ مستحکم می شود ولی ترکیبات فعال زرده تخم مرغ فسفلیپیدهاست که مهمترین آن بنام لستین است... .


جهت تولید سس مایونز می بایستی مواد اولیه بر اساس فرمولاسیون واحد(فرومولاسیون می باستی به تأیید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برسد) توزین گردد و در صورتیکه نیاز به آماده سازی دارند، عملیات آماده سازی صورت گیرد و سپس اختلاط این مواد صورت گرفته و در نهایت توسط هموژنیزاتور بافتش یکنوخت گردیده و توسط پرکن در شیشه های مربوطه پر گردیده و بسته بندی می گردد... .

سس سالاد نیز به جهت پائین بودن PH(کمتر از 5/4) نیازی به پاستوریزاسیون ندارد.
جهت تولید سس گوجه فرنگی(کچاپ) یا از گوجه فرنگی خام استفاده می شود و یا از رب بریکس 28 در صورتیکه از گوجه فرنگی خام استفاده می شود می بایستی مراحل شستشو- خرد کردن و... .

جهت تولید سس خردل مواد اولیه بر طبق فرمولاسیون وزن شده و به مخلوط کن تحت خلأ ریخته شده و هم زده می شود سپس بتدریج روغن و خمیر نشاسته به مخلوط اضافه گردیده و هم زده می شود... .

لیست اجزای خط تولید سس
1- دستگاه سورتینگ ، تمام استنلس استیل
2 – دستگاه شستشوی گوجه پس از جدا سازی مواد آلوده و زائد
3 – دستگاه خردكن ( كراشر ) – نوع حلزونی تمام استنلس استیل
4 – دستگاه پری هیتر ( هات بریك )
5 – دستگاه صافی توربو ( پالپر )

و... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه UML آموزشکاه رانندگی

پروژه UML آموزشکاه رانندگی

دسته بندی : کامپیوتر

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 736 کیلو بایت

تعداد صفحات : 50

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

سیستم صدور گواهینامه در آموزشگاه علاوه بر اینکه کارها را آسان نموده،اما بسیاری از راهها را برای انجام کارهای تقلبی هم باز گذاشته است.پیشنهادی که می توانم برای این سیستم داشته باشم اینست که راهور اول این سیستم را دوباره بازنویس کند.تا از بروز مشکلات جلوگیری بعمل آید.ثانیا کاربران رایانه را تحت حمایت خود در بیاورند.تا مسولین آموزشگاهها نتوانند کارهای غیر قانونی پول آور را عملی نمایند.آنان با فشار آوردن به مسئولین رایانه با پیشنهاد رشوه آنها را وادار به کار خلاف می نمایند.که هم اکنون در اکثر آموزشگاهها بوضوح دیده می شود.با تحت حمایت قرار دادن کاربران بسیاری از کارهای غیرقانونی هم بر طرف میشود.اما اداره راهور بخاطر بیمه وشرایط قانون کار اینکار را انجام نمی دهد.تازمانیکه اینکار را انجام ندهد با این مشکلات روبرو هست.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود فایل ورد Word پایان نامه بررسی آلاینده های خودرو

دانلود فایل ورد Word پایان نامه بررسی آلاینده های خودرو

دسته بندی : مکانیک

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 2.33 مگا بایت

تعداد صفحات : 133

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مشخصات مقاله:
دسته: تحقیقات مکانیکی
عنوان کامل: تحقیق بررسی تکنولوژیهای به خدمت گرفته شده برای کاهش آلاینده ها در خودرو
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات تحقیق: ۱۳۳
چکیده ای از مقدمه آغازین ”تحقیقبررسی آلاینده های خودرو ”بدین شرح است:

آلودگی هواعبارتست از وجود یک یا چند مورد از مواد آلوده کننده در فضا نظیر گرد و خاک ، دوده ، گاز ، مایعات معلق ، بو ، دود یا بخار در اندازه یا مدت زمانی که بتواند برای زندگی انسان زیان آور باشد و یا اینکه بدون دلیل در آرامش و لذایذ زندگی و حیات جامعه مداخله نماید .
اگزوز اتومبیل شماریگازهای سمیرا در اتمسفر رها می کند و در بین آنها گازهایی که بیشتر سبب نگرانی هستند ، عبارتند از: مونوکسید کربن ( CO )، هیدروکربن ها ( CH ) ،اکسیدهای ازت و ذرات معلق(pm). این موارد آلودگی زا ، مستقیم و غیر مستقیم به باران اسیدی ، مه دود ، مسمومیت از مونوکسید کربن و ازدیاد در تجمعات سطح پائین اوزون ربط داده شده اند . اگرچه نشر اگزوز بستگی به میزان مخلوط شدن بنزین و هوا در موتور وسیله نقلیه بنزینی دارد ولی بیش از ۹۰ درصد مونوکسید کربن موجود در شهرها و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد اکسیدهای ازت موجود در محیطهای شهری ، از اگزوز اتومبیل ناشی می شود .
روند فراینده افزایش تعداد وسایل نقلیه موتوری در خیابانهای شهرهای بزرگ ، گذشته از مشکلات گوناگون اجتماعی ، مسأله افزایش بی رویه میزان آلودگی محیط زیست ، بخصوص آلودگی هوا و تأثیرات مخرب ناشی از آنرا پدید آورده است . برای از بین بردن یا لااقل کنترل این خطر جدید جدی باید چاره ای اندیشید تا مانع ظهور نتیجه معکوس از این اختراع بی بدیل بشر در طول تاریخ گردیم و همواره آن را به چشم وسیله ای مفید و ابزاری برای آسایش بیشتر انسان تلقی کنیم.در این تحقیق سعی بر آن شده تا تکنولوژی هایی که هر کدام به نحوی باعث تصحیح و تکامل این وسیله در زمینه کاهش آلاینده های خروجی از آنشده را معرفی و در حد توان به نحوه عملکرد آنها بپردازیم.
امید است تا موجبات رضایت و خرسندی خوانندگان آن را فراهم آورم.

فصل اول:
انواع آلاینده ها
۱-۱- استانداردها
۱-۱-۱ -استاندارد EEC(European Economic Commiunity)
۱-۱-۲- استاندارد (Economic Commission Europe) ECE
۱-۲- مونواکسید کربن(CO)
۱-۳- هیدرو کربن های نسوخته(HC)
۱-۴- اکسید های ازت(NOX)
۱-۵- ترکیبات سرب
۱-۶- ذرات معلق در هوا (PM)

فصل دوم:
انواع سوخت مصرفی
۲-۱- سوختهای مایع
۲-۱-۱- بنزین
۲-۱-۲- گازوئیل
۲-۱-۳- الکلها
۲-۱-۳-۱- متانول
۲-۱-۳-۲- اتانول
۲-۱-۴- سوخت های گیاهی
۲-۱-۴-۱- متانول
۲-۱-۴-۲- اتانول
۲-۱-۴-۳- بیو دیزل
۲-۲- سوختهای گاز
۲-۲-۱- NG
۲-۲-۲- CNG
۲-۲-۳- LNG
۲-۲-۴-LPG
۲-۲-۵- هیدروژن
۲-۲-۶- بیو گاز
۲-۳- سوخت های دو گانه
۲-۳-۱- استفاده از سوخت مخلوط (Mixed Fuel Operation)
۲-۳-۲- سیستم SVO دو مخزنه (two-tank svo system)

فصل سوم:
انواع تکنولوژیهای بخدمت گرفته شده
۳-۱- نسبت سوخت به هوا
۳-۲- نسبت تراکم
۳-۲-۱- عدد اکتان (Octane Number)
۳-۳- شکل اتاق احتراق
۳-۳-۱ محفظه احتراق معمولی
۳-۳-۲ محفظه پیش احتراق
۳-۴- نوع ومحل پاشش سوخت
۳-۴-۱- کاربراتور
۳-۴-۲- تزریق سوخت
۳-۴-۲-۱- سیستم تزریق سوخت زمان بندی شده الکترونیکی
۳-۴-۲-۲ تزریق سوخت با جریان مداوم((Continuous Fuel Injection
۳-۴-۲-۳ تزریق سوخت در محل دریچه گاز (TBI)
۳-۵- درصد هوای اضافی
۳-۵-۱- توربوشارژینگ ضربه ای
۳-۵-۲- توربوشارژینگ فشار ثابت
۳-۶- جبهه انتشار شعله
۳-۶-۱ -نرخهای سوختن..
۳-۶-۲- تئوری انتشار شعله
۳-۷- مجاری تنفس و تخلیه..
۳-۷-۱ منیفولدهای ورودی متغیر
۳-۷-۲ منیفولدهای ورودی طول متغیر
۳-۸- محل قرار گیری شمع..
۳-۹-زمانبندی سوپاپها
۳-۹-۱- انواع تایمینگ متغیر سوپاپ ..

فصل چهارم:
انواع تصحیح کننده ها
۴-۱- مبدل های Catalytic
۴-۱-۱- کاتالسیت کنورتور سه راهه
۴-۱-۲- تئوری سیستم کاتالیست کتورتور سه راهه.
۴-۲- سنسور اکسیژن ..
۴-۳- سوپاپ EGR
۴-۴-Max Power
۴-۴-۱ کاهش گازهای خروجی.

فصل پنجم:
انواع تامین انرژی
۵-۱- خودروهای Hybrid
۵-۱-۱- کنترل کننده ها / موتورهای هیبریدی..
۵-۱-۲- باتری خودرو هیبریدی
۵-۱-۳-فراخازن های خودروهای هیبریدی
۵-۱-۴ -انتشارات پایین و راندمان بالا..
۵-۱-۵ -خاصیت تقویت کردن ترمز
۵-۱-۶ -سیستم هیبریدی سری
۵-۱-۷ -سیستم هیبریدی موازی..
۵-۱-۸ -سیستم هیبریدی سری ـ موازی..
۵-۱-۹ -ویژگیها ..
۵-۱-۱۰ -مقایسه عملکردی خودروهای برقی خالص و خودروهای هیبرید
۵-۲- پیل سوختی
۵-۲-۱ پیل سوختی اکسید جامد(SOFC)
۵-۲-۲ پیل سوختی کربنات مذاب (MCFC)
۵-۲-۳ پیل سوختی اسید فسفریک (PAFC)
۵-۲-۴ پیل سوختی قلیایی (AFC)
۵-۳- موتور های شش زمانه..
۵-۳-۱ طراحی و عملکرد
۵-۳-۲ راندمان حرارتی و کاهش مصرف سوخت و آلایندگی
۵-۳-۳ کاهش مصرف سوخت
۵-۳-۴ دو انبساط (کار)
۵-۳-۵ چند گانه سوز بودن
۵-۳-۶ کاهش چشمگیر در الایندگی
۵-۳-۷ سوخت مایع
نتیجه گیری

منابع

مشخصات مقاله:
دسته: تحقیقات مکانیکی
عنوان کامل: تحقیق بررسی تکنولوژیهای به خدمت گرفته شده برای کاهش آلاینده ها در خودرو
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات تحقیق: ۱۳۳
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات