پاورپوینتی جامع درباره کاربرد آیرودینامیک در ساختمان های بلند

پاورپوینتی جامع درباره کاربرد آیرودینامیک در ساختمان های بلند

دسته بندی : مکانیک

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 13.841 مگا بایت

تعداد صفحات : 47

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این تحقیق عواملی همچون طراحی آیزودینامیکی ساختمان های بلند جهت غلبه بر نیروی باد و پدیده ی رزونانس مورد بررسی قرار گرفته است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود برنامه موبایل آموزش قلاببافی دستکش وساق دست+فیلم

دانلود برنامه موبایل آموزش قلاببافی دستکش وساق دست+فیلم

دسته بندی : اندروید+android

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 2.131 مگا بایت

تعداد صفحات : 100

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دوست دارید برای خودتان و یا همسر و فرزندتان دستکش با کاموا ببافید؟

میخواهید برای نوزاد خود طرح های زیبا و جذاب ببافید؟

دوست دارید دستکش و ساق دست ببافید ولی بلد نیستید؟

کودک و همسر شما از طرح های ساده دستکش که بافته اید ناراضی هستند؟

می خواهید برای خود و دخترتان ساق دست کاموایی ببافید؟

راه حل شما پیش ماست

ما در این برنامه به نکات قلاب بافی به همراه آموزش تصویری بافت انواع ساق دست و دستکش کاموائی به صورت مبتدی تا حرفه ای پرداخته ایم

و برای شما چندین فیلم آموزش بافتنی دستکش و ساق دست جمع آوری کرده ایم تا بتوانید از هم اکنون بعد از مشاهده این برنامه شیک ترین و زیباترین ساق دست ها و دستکش ها را به خانواده خود هدیه دهید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود نرم افزار موبایل آموزش بافت لباس زنانه ودخترانه فیلم

دانلود نرم افزار موبایل آموزش بافت لباس زنانه ودخترانه فیلم

دسته بندی : اندروید+android

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 4.392 مگا بایت

تعداد صفحات : 100

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دوست دارید برای خودتان و فرزندانتان انواع لباس ببافید؟

میخواهید طرح های زیبا و جذاب ببافید؟

دوست دارید پیراهن،مقتعه،شنل،جلیقه،شال،جوراب،کاور،لباس مجلسی ببافید ولی بلد نیستید؟

از طرح های ساده که بافته اید ناراضی هستید؟

می خواهید برای خود و دخترتانپیراهن،مقتعه،شنل،جلیقه،شال،جوراب،کاور،لباس مجلسی کاموایی ببافید؟

دوست دارید در مهمانی ها با لباس هایی که خودتان بافته اید بدرخشید؟

راه حل شما پیش ماست

ما در این برنامه به نکات قلاب بافی به همراه آموزش تصویری بافت انواع پیراهن،مقتعه،شنل،جلیقه،شال،جوراب،کاور،لباس مجلسی کاموائی به صورت مبتدی تا حرفه ای پرداخته ایم

و برای شما چندین فیلم آموزش بافتنی پیراهن،مقتعه،شنل،جلیقه،شال،جوراب،کاور،لباس مجلسی جمع آوری کرده ایم تا بتوانید از هم اکنون بعد از مشاهده این برنامه شیک ترین و زیباترین لباس ها را ببافید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت فرایند تولید آدامس

پاورپوینت فرایند تولید آدامس

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.209 مگا بایت

تعداد صفحات : 20

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم

آدامس به عنوان یکی از تنقلات جذاب با ویژگی های منحصربه فردش بازار مناسبی را به خود اختصاص داده است. در کشور ما مصرف آدامس بالاست اما متاسفانه تولید داخلی پاسخگوی نیاز بازار نیست و بخش عمده این نیاز از ترکیه تامین می شود. در این مطلب خط تولید آدامس را تشریح می نماییم و شما را با روش تولید آدامس آشنا می کنیم. آدامس نوعی جویدنی مصنوعی است که برای تازه کردن دهان یا بوبَری یا سرگرمی و مزیدن به کار می‌رود... .

آدامس‌ها آنقدر نیست که از حد مجاز بیشتر شود و بنابراین خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی‌کند.

آدامس‌های ویژه

۱- آدامس نیکوتین دار ۲- آدامس بادکنکی ۳- آدامس‌های حاوی ویتامین‌ها که ویژهٔ کودکان تهیه می‌گردد.

ترکیبات آدامس

انواع مختلفی از آدامس ها وجود دارد. شامل : آدامس جویدنی ، آدامس بادكنكی و آدامس متفرقه. مانند آدامس جرقه ای، آدامسی كه در وسط آبنبات وجود دارد یا آدامسی كه در وسط آن شیره طعم دار وجود دارد. مانند آدامس اولیپس.

صمغ پایه مصنوعی

صمغ پایه عمدتاٌ پلی مری است که به آن موادی مانند پر کننده ها Texturizers،نرم کننده هاSoftners،امولسیفایرها ،آنتی

اکسیدانها ومواد ضد چسپندگی Anti tacking agent به دندان افزوده می شود.میزان مواد پر کننده صمغ پایه شامل کربنات کلسیم ،کربنات منیزیم و یا سیلیکات منیزیم ( تالک 3 ) ، نباید در انواع جویدنی ، بیشتر از 25 در صد و در انواع بادکنکی ، بیشتر از 38 درصد وزن کل صمغ باشد.

صمغ طبیعی

صمغ طبیعی (سقز) اولئورزینی است که از تنه درخت استحصال ، وسپس ،فرآوری می شود که در ایران از درختی به نام بنه (ون) از خانواده پسته وحشی Pistacia atlantica بدست می آید.میزان کربنات کلسیم در صمغ طبیعی (سقز) نباید بیشتر از یک در صد وزن کل آن باشد.

تولید آدامس

پوشش آدامس

لایهً نازک ،براق وشکننده ای است که می توان انواع آدامس را با آن پوشش داد این پوشش معمولا از شربت شکر یا شیرین کننده ها ،رنگها و طعم دهنده های مجاز ، تغلیظ کننده ها وبراق کننده ها تشکیل می شود.

شکر

همان شکر سفید یا ساکارز

گلوکزمایع

شیرین کننده ها وحجم دهنده های مجاز خوراکی

شیرین کننده هاو حجم دهنده های مورد استفاده برای تولید آدامس عبارتند از : ایزومالت ، سوربیتول ، مانیتول، مالتیتول ، زایلیتول ، لاکتیتول ، ، استویا ، مالتو دکسترین ها ، پلی دکستروز ها ، فروکتو الیگوساکارید ها ، که میزان مصرف آنها با درنظر گرفتن عملیات خوب ساخت 1 می باشد. طبق استاندارد اتحادیه اروپا حد مجاز برخی ازشیرین کننده ها به شرح زیر است :

1 آسه سولفام پتاسیم ، حداکثر 2000 میلی گرم در کیلو گرم

2 آسپارتام ، 5500 میلی گرم در کیلوگرم

و... .

تركیبات اصلی و اولیه آدامس شامل چهار مورد است :

1. Base آدامس 2. شكر 3. اسانس 4. جلا دهنده

برای تولید آدامس در قدم اول باید از Base شروع كرد. Base آدامس ماده ای سفت و سفید رنگ است كه دارای تركیبات مختلفی می باشد. بیس هایی كه از كشورهای خارجی وارد می شود، باید توسط مسئولین كنترل كیفی آزمایشگاه تست شده و تایید می گردد و وارد خط تولید می گردد. Base دارای اشكال مختلفی می باشد.

1- Base های ورقه ای و ضخیم كه به علت راحت تر بودن استفاده از آن در تولید دستی استفاده می شود.

2- Base های فیتیله ای شكل .

و... .

ماشین آلات مورد نیاز تولید آدامس

1 – میکسر

2 – اکسترودر

3 – فرم دهی

4 – داژه

5 – سورتینگ

تشریح فرآیند تولید آدامس

خش اصلی آدامس یک صمغ رزینی یا صمغ آدامس است که رنگ و طعم‌های مختلف: پرتقالی، موزی، شکلاتی، نعناعی و… با افزودن اسانس هر یک از این طعم‌ها به این ماده اصلی به دست آمده است. ماده اصلی آدامس از مواد مختلفی شامل صمغ‌های گیاهی گرفته تا پارافین، موم زنبور عسل، پلی‌اتیلن و پلی‌ونیل استات متغیر است... .

تفاوت آدامس بادكنكی و آدامس های معمولی

آدامس بادكنكی یه صورت دراژه در نمی آ‌ید و قالب آن متفاوت است. به علت الاستیسیته بیشتر، آدامس حای مواد آلی ( صمغ ) بیشتری است. همچنین به آن نرم كننده دیگری نیز می زنند. یعنی گلوكز به تنهایی نمی تواند تا این اندازه آدامس را نرم كند. در نتیجه به آن سوربیتول و گلیسیرین اضافه می كنند. در آدامس های دراژه اسانس و شكر را در دو مرحله اضافه می كنند... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه همراه با مقاله ارشد تربیت بدنی با موضوع تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد

پایان نامه همراه با مقاله ارشد تربیت بدنی با موضوع تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.317 مگا بایت

تعداد صفحات : 77

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق ارشد تربیت بدنی با موضوع :

تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال

همراه با یکمقالهاستخراج شده از خود تحقیق

فهرست مطالب :

فصل اول: مقدمه و معرفی پژوهش

مقدمه ................................................................................... 3

بیان مسئله ............................................................................... 5

اهمیت و ضرورت پژوهش.................................................................. 7

هدف های پژوهش......................................................................... 7

فرضیه های پژوهش....................................................................... 8

پیش فرض های پژوهش.................................................................... 8

محدودیت های پژوهش..................................................................... 8

تعریف واژه ها و اصطلاحات پژوهش........................................................ 9

فصل دوم: پیشینه پژوهش

مقدمه .................................................................................... 12

مبانی نظری پژوهش....................................................................... 12

فیزیولوژی بسکتبال........................................................................ 12

حداکثر اکسیژن مصرفی.................................................................... 14

اسید لاکتیک در تمرینات بسکتبال........................................................... 15

میزان درک فشار.......................................................................... 16

انباشتگی اسید لاکتیک..................................................................... 16

سرعت دفع اسید لاکتیک................................................................... 17

کنترل اسید لاکتیک هنگام فعالیت............................................................ 17

مفهوم خستگی و مفهوم غلظت لاکتات خون بالا.............................................. 18

مفهوم ضربان قلب بالا..................................................................... 24

مفهوم فشار خون بالا...................................................................... 25

مفهوم دقت................................................................................ 26

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

مقدمه .................................................................................... 31

روش پژوهش ............................................................................. 31

جامعه آماری پژوهش....................................................................... 31

متغیرهای پژوهش.......................................................................... 31

متغیرها مستقل............................................................................. 31

متغیرهای وابسته........................................................................... 32

ابزار و وسایل اندازه گیری مورد استفاده در پژوهش ......................................... 33

اندازه گیری ویژگی های بدنی............................................................... 33

نحوه جمع آوری اطلاعات................................................................... 34

افزایش غلظت لاکتات خون.................................................................. 35

افزایش ضربان قلب......................................................................... 35

افزایش فشار خون.......................................................................... 35

روشهای آماری............................................................................. 35

فصل چهارم: تجزیه وتحلیل یافته های پژوهش

مقدمه..................................................................................... 38

آمار توصیفی............................................................................... 39

تجزیه و تحلیل داده ها...................................................................... 39

بررسی توصیفی داده ها..................................................................... 41

آمار استنباطی.............................................................................. 48

بررسی فرضیه ها........................................................................... 49

آزمون فرضیه ها........................................................................... 51

فصل پنجم بحث و نتیجه گیری

مقدمه....................................................................................... 55

خلاصه پژوهش.............................................................................. 55

بحث و نتیجه گیری........................................................................... 57

پیشنهاد برخاسته از پژوهش................................................................... 60

پیشنهاد های پژوهش......................................................................... 61

منابع........................................................................................ 62

فارسی....................................................................................... 62

خارجی....................................................................................... 63

پیوست ها

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

روش‌های مدرن بسته بندی مواد غذایی

روش‌های مدرن بسته بندی مواد غذایی

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.176 مگا بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

د ر این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم... .

روزانه بیش از پنج میلیارد لیتر آب آشامیدنی، شیر، آب میوه و سایر مواد غذایی مایع در جهان مصرف می شود. بسته بندی و روش نگهداری نقش مهمی در حفظ كیفیت این محصولات دارد. در واقع مواد غذایی سالم باید بدون نیاز به افزودن مواد نگهدارنده و یا نگهداری در یخچال، بسته بندی شود و در اختیار مصرف كنندگان قرار گیرد. چنین امری چگونه ممكن است؟ مقاله حاضر در صدد ارائه تاریخچه مختصری از روش های بسته بندی و تشریح آخرین فناوری ها در این زمینه است كه در قالب بسته بندی اسپتیك ظهور پیدا كرده است... .


• انواع بسته بندی
امروزه انواع بسته بندی در بازار به چشم می خورد كه از مواد مختلف نظیر كاغذ، پلاستیك، فلز یا شیشه ساخته می شوند. اما شیوه اصلی برای شناخت بسته بندی ها ، تقسیم آنها به «انعطاف پذیر» ، «نیمه منعطف» و «سخت» است. بسته بندی به شیوه منعطف شامل كیسه های كاغذی، پوشش های پلاستیكی كه چیپس در آن ریخته می شود و پاكت های كاغذی یا نایلونی كه وسایل خریداری شده برای منزل حمل می شوند. یك نمونه بسته بندی نیمه منعطف جعبه های مقوایی است كه حبوبات، وسایل كوچك مربوط به خانه، بسیاری از اسباب بازی ها و پاره ای از مواد غذایی درون آنها بسته بندی می شود. برای بسیاری از مواد غیرغذایی بسته بندی مورد استفاده از مواد سخت تهیه می شود كه... .

بسته بندی اسپتیك
بسته بندی اسپتیك شیوه ای جدید برای نگهداری محصولات غذایی در مدت زمان طولانی و خارج از یخچال است كه تا زمان باز كردن بسته تازگی محصول را حفظ خواهد كرد. وقتی كه برای اولین بار شیر و آب میوه به شیوه اسپتیك در قفسه ها و یخچال های مغازه ها عرضه شدند با عدم اطمینان مصرف كنندگان روبه رو شدند. در واقع این پرسش در اذهان عمومی شكل گرفت كه چگونه ممكن است مواد غذایی فاسد شدنی ماه ها در قفسه های مغازه ها و بدون نگهداری در یخچال تازه بمانند؟ حتماً می بایست به آنها مواد نگهدارنده افزوده شده باشد... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

بسته بندی آبمیوه سن ایچ

بسته بندی آبمیوه سن ایچ

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.253 مگا بایت

تعداد صفحات : 6

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این اسلاید به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

اهمیت دنیای ارتباطات و روابط بین عرضه‌کنندگان و بازار تقاضا در زندگی امروز ما همواره پررنگ‌تر می‌شود. با افزایش تعداد محصولات و خدمات، مباحثی مانند ارزش افزوده ایجاد شده و مزیت‌های رقابتی در قالب ارزش‌های طراحی و جایگاه‌سازی برند از عواملی هستند که با جذب مشتری در نقطه فروش و حفظ او با ابزار تداوم تصویر ذهنی برند، در نهایت به وفادارسازی مشتری منجر می‌شوند. در سالی که پشت سر گذاشتیم، این رویکرد به طور محسوسی در قالب طراحی بسته‌بندی مورد توجه قرار گرفت.اکران کمپین‌های تبلیغاتی موفق با ایده‌های مرکزی جسورانه‌تر و پذیرش از طرف برندهای صاحبنام به طور ویژه‌ای روی نگاه نو به بسته‌بندی به‌عنوان مهم‌ترین نقطه تماس برند تاثیرگذار بوده است... .

بسته‌بندی این محصول در بازاری شکل گرفته که کاملا پویا و فعال است و مرزهای مشخصی بین مخاطبانش وجود دارد. یک لیوان آبمیوه می‌تواند متعلق به یک ورزشکار، یک کودک، یک بیمار بستری شده، یک خانم آشپز، کافی من و… باشد که هرکدام از این مخاطبان نیازها و علاقه‌مندی‌های خاص خود را دارند که با بستر‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نیز همراه می‌شوند. آبمیوه همراه سن‌ایچ با جایگاه‌سازی خود برای گروه سنی جوان و نوجوان در بازار ایران رابطه بسیار خوبی بین فرم و فضای خود ایجاد کرده است... .

در بخش طراحی لیبل با تصویر‌سازی میوه‌ها و رنگ پس زمینه هر طرح حس و حال طعم محصول به مخاطب القا می‌شود که فرضا نسبت به استفاده از تصویر حقیقی میوه‌ها تاثیرگذار‌تر است، چرا که در تصویر‌سازی مانند هنرهای زیبا به هویت و خود حقیقی موضوع نزدیک‌تر می‌شویم؛ در کنار اینکه طراح اجازه اعمال نظر و تغییر در موضوع و فضا را پیدا می‌کند که برای القای حسی مانند طعم و رایحه مناسب‌تر است... .

در آینده صنعت بسته‌بندی ایران، تاثیر گرفتن و پررنگ‌تر شدن معیارهای جهانی امری قابل پیش‌بینی است. استفاده از متریال‌های تجدید‌پذیر یا پایدار در ساختار، استفاده از راهکارهایی که ازOver Packaging یا بسته‌بندی بیش از حد که از اسراف متریال‌های تولید جلوگیری می‌کنند، رویکردهای مخاطب محور و کاربردهای چندگانه از ساختار یک بسته‌بندی واحد، همه از نگاه‌های نو با توجه به نیازهای جوامع امروزی و محیط زیست است که خواه ناخواه صنعت بسته‌بندی کشور هم از آنها تاثیر‌پذیر است.... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 253 کیلو بایت

تعداد صفحات : 6

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

ماست یکی از پرکاربردترین فراورده های شیر است که به علت داشتن ارزش تغذیه ای بالا اهمیت زیادی در برنامه ی غذایی دارد . ماست سرشار از کلسیم , منیزیم , فسفر و روی بوده و از ویتامین های ب5 و ب12 نیز برخوردار است . علاوه بر این ماست نسبت به شر قابل هضم تر است .

ماست در شرایط معمولی از ماندگاری کمی برای نگهداری برخوردار است به طوری که در دمای محیط که بین 25 الی 30 درجه ی سانتیگراد است بیشتر از یک روز قابل نگهداری نیست و در دمای 7 درجه ی سانتیگراد نمی توان آن را بیشتر از 5 روز نگهداری کرد . زنجیره ی توزیع نیز ماست را در دمای 2 تا 4 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کند ولی این کار قیمت تمام شده ی محصول را افزایش می دهد ... .

مزایای خشک کردن و تولید پودر ماست : 1- با خشک کردن ماست می توان ماست خشک شده را در انبار و به مدت زمان طولانی تری بدون نیاز به یخچال نگهداری کرد . , 2- محصول تولید شده از حجم کمتری برخوردار است ... .

پودر ماست را می توان در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی به کار برد چرا که پودر ماست از ارزش غذایی زیادی برخوردار بوده و طعم منحصر به فردی دارد ... .

روش تولید پودر ماست

برای تولید پودر ماست می توان از دو روش خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی استفاده می کنند که در این میان روش خشک کردن انجمادی به علت اینکه به طعم و مزه ی شیر و محتویات آن آسیب کمتری وارد می کند مناسب تر است . اما عیبی که روش انجمادی دارد این است که در این روش سرعت خشک کردن پایین بوده و نیاز به هزینه ی زیادی جهت انرژی و سرمایه گذاری اولیه داریم . به همین دلیل روش خشک کردن انجمادی مقرون به صرفه نیست و بیشتر برای محصولاتی کاربرد دارد که ارزش افزوده ی بالایی داشته باشند . این عوامل سبب شده که در سالیان اخیر یک روش جایگزین برای خشک کردن ماست پیشنهاد شود که ارزان تر و سریع تر از روش خشک کردن انجمادی است . نام این روش خشک کردن با مایکروویو-خلا است .... .

طی آزمایشی که برای تولید پودر ماست با روش مایکروویو-خلا انجام شده نتایج زیر به دست آمده است... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

ایده کسب و کار رستوران ویژه

ایده کسب و کار رستوران ویژه

دسته بندی : کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.684 مگا بایت

تعداد صفحات : 7

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

همانگونه که می دانید نخستین گام برای راه اندازی یک کسب و کار موفق داشتن یک ایده ی خوب و عملی است . ایده ای که در اینجا می خواهیم به آن بپردازیم عبارت است از راه اندازی یک رستوران ویژه برای افراد ویژه ... .

یکی از مشاغل پرسود و موفق در صنعت غذا شغل رستوران داری است . رستوران ها بین مردم به عنوان مکان هایی شاد و خاطره انگیز در نظر گرفته می شوند و بسیاری از افراد دوست دارند که شب ها یا روزهایی از عمر خود را با عزیزانشان در رستوران بگذرانند . اما تعداد فزاینده ی رستوران ها رقابت را در این حوزه با دشواری مواجه کرده و در این شرایط تاسیس رستوران های جدید و خلاقانه با محصولات ویژه می تواند راهگشا باشد ... .

همانگونه که از نام این ایده برمی آید رستوران ویژه برای همه ی مشتریان تاسیس نمی شود بلکه تنها برای مشتریان خاص برپا می شود و غذاها و خدمات ویژه ای برای افراد خاص تدارک می بیند . اما این افراد خاص چه کسانی هستند ؟

افراد خاص مشتریانی هستند که دارای شرایط جسمی یا وضعیت اجتماعی خاصی هستند و یا به دنبال خدمات خاص و منحصر به فرد هستند . بگذارید برای روشن تر شدن مطلب چند مثال بزنیم ... .

مزایای ایده ی کسب و کار رستوران ویژه :

این ایده دارای ویژگی ها و مزیت هایی است که به طور خلاصه به آن ها اشاره می کنیم :

1- تمرکز بر بخش خاصی از بازار : این ویژگی باعث می شود که از رقابت های شدید در امان بمانید . از آنجا که بازار هدف در این ایده مشخص است می توان به راحتی در مورد نیازها و خواسته های مشتریان پژوهش نمود و برنامه های تبلیغاتی موفق و موثری را برای جلب مشتریان طراحی نمود .

2- امکان برندسازی آسان تر : از آن جا که مشتریان رستوران های ویژه افراد خاصی هستند بنابراین ایجاد تصاویر ذهنی قدرتمند و پیوند زدن این تصاویر به نام تجاری رستوران آسان تر خواهد بود .

و... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

خط تولید نودل

خط تولید نودل

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.338 مگا بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مراحل زیر به همراه عکسها و تصاویر مربوط پرداخته ایم.

رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی: Noodle)‏ (به ژاپنی: 麺 men)‏ به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود... .

فرآیند تولید نودل :

برای تولید نودل دو نوع خط تولید(فرایند) وجود دارد که در ادامه به تشریح هر یک می پردازیم :

در یك روش آرد گندم پس از دریافت و خمیر شدن در دستگاه اختلاط دو محوری و عبور از دستگاه رول های پیوسته كه به منظور صاف و یكنواخت شدن سطح خمیر و خروج حباب هوا در مسیر خط تعبیه شده است , در دستگاه پخت , بخار پز میشود ... .

در روش دوم فرایند تولید نودل , محصول سرخ می شود . ابتدای فرایند كاملا مشابه روش اول است .آرد پس از خمیر شدن و عبور از رول ها به دستگاه پخت وارد شده و محصول پس از اینكه كاملا پخته شد وارد دستگاه چاشنی زنی میشود و كاملا به چاشنی آغشته میشود به این صورت كه در ادویه فرو برده شده و سپس و بوسیله كانوایر به دستگاه كاتر منتقل گردیده و دقیقا مشابه روش اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و پس از چین خوردن و دسته دسته شدن به سوی ماشین سرخ كن هدایت میشود.تفاوت اصلی این دو روش در همین مرحله است... .

تشریح روش تولید نودل :

ابتدا آرد از الك هایی با چشمه های مشخص عبور داده شده تا ناخالصی و الیاف آن گرفته شود . سپس بوسیله كانوایر آرد كش به دستگاه میكسر منتقل شده و با آب مخلوط میشود و این اختلاط تا آنجا ادامه پیدا میكند تا خمیری یكنواخت حاصل شود و كلیه گلوله های انباشته شده در نتیجه اختلاط از بین بروند ... .

محصول پس از اینكه كاملا پخته شد بوسیله كانوایر به دستگاه cuter منتقل گردیده و اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و سپس توسط این دستگاه چین خورده و دسته دسته میشود. خروجی دستگاه در شكل زیر كاملا مشخص است . پس از اینكه محصول به شكل مورد نظر درآمد وارد دستگاه خشك كن میشود در این ماشین محصول طی مكانیزمی با كنترل فشار و حرارت خشك می شود.این عملیات طی دو مرحله(در دو ماشین خشك كن ) اتفاق می افتد نودل ها پس از خشك شدن بلافاصله در دستگاه cooling سرد میشوند.

محصول سرد شده ، كاملا آماده است و كنترل كیفیت شده و در كیسه های نایلونی به وزن 80 گرم بسته بندی شده و به بازار عرضه میگردند ... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ چهارشنبه 20 دی 1396 ] [ 3:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 صفحه بعد

دیگر امکانات