بیوگرافی آمام خمینی (ره ) به زبان انگلیسی

بیوگرافی آمام خمینی (ره ) به زبان انگلیسی

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 11 کیلو بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. دوستان عزیز بنا به درخاست جمعی از دانشجویان دانشگاه زنجان بر آن شدیم تا بیوگرافی امام (ره) را به زبان انگللیسی با راهنمایی جمعی از اساتید دانشگاه زنجان گردآوری کنیم و بعد از فروش خوب در خدمات دانشجویی استان بر آن شدیم تا این محصول نیز در فروشگاه به روز تحقیق با قیمتی بسیار اندک در اختیار شما سرران قرار دهیم. این بررسی در قالب آفیس word و با صفحات منظم و عالی میباشد. به امید موفقیت شما

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دهها روش رسیدن به آرامش فکری و روحی بعد از کار

دهها روش رسیدن به آرامش فکری و روحی بعد از کار

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 3 کیلو بایت

تعداد صفحات : 2

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. دوستان در این مجموعه به معرفی دهها روش جالب و منطقی رسیدن به آرامش فکری و روحی بعد از کار پرداخته شده است. این بررسی در قالب آفیس word میباشد. خرید این محصول بر همگان توصیه میکنیم

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروپوزال مطالعه ی امواج ضربه ای نرمال

پروپوزال مطالعه ی امواج ضربه ای نرمال

دسته بندی : فنی و مهندسی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 51 کیلو بایت

تعداد صفحات : 40

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه درباره تحقیق با موضوع مطالعه ی امواج ضربه ای نرمال میباشد که در قالب آفیس ورد ودر حدود 40 صفحه میباشد. این بررسی از کمیاب ترین مطالعات در زمینه جریان میدان صوت براساس تئوری کیتیک میباشد. خرید این محصول به همگان توصیه میکنیم.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه ی جامع از صنعت جهانگردی و گردشگری

پروژه ی جامع از صنعت جهانگردی و گردشگری

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 4.516 مگا بایت

تعداد صفحات : 350

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه درباره ی مقالات صنعت گردشگری و جهانگردی میباشد که عناوین این تحقیق ها در داخل محصول عبارتند از : مدیریت بحرانهای صنعت گردشگری 2- درآمدى برمدیریت جهانگردى 3- جهانگردی و هتلداری 115 صفحه 4- جهانگردی و جایگاه آن در ایران 5- جاذبه های توریستی نیشابور 6- تاریخچه جهانگردی 7- تاریخچه جهانگردی

این مجموعه به تازگی گردآوری شده و یکی از مهمترین تحقیقات انجام شده در زمینه صنعت توریسم و جهانگردی میباشد ودر قالب آفیس ورد در مجموع 350 صفحه میباشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت مراحل تولید سیمان

پاورپوینت مراحل تولید سیمان

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 3.284 مگا بایت

تعداد صفحات : 15

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت مراحل تولید سیمان را در 15 اسلاید توضیح داده ایم.

این پاورپوینت شامل عکسها و تصاویر مربوط نیز می باشد

مواد اولیه سیمان پرتلند: مواد اولیه سیمان پرتلند اساساً شامل مواد آهکى و رسى مى باشند. بدین معنى که در تهیه سیمان پرتلند از مواد خامى استفاده مى شود که حاوى کربنات کلسیم و ترکیبات آلومینیوسیلیکات‌ها باشند.

روش نیمه خشک: در روش نیمه خشک مواد اولیه بصورت خشک با یکدیگر مخلوط گشته و به آسیاب مواد خام تغذیه مى‌گردند.

سیلوی (انبار) کلینکر کلینکر خروجى از خنک‌کن، قبل از ورود به آسیاب سیمان، در سیلو، یا انبار، یا سالن ذخیره مى‌گردد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت زیست توده

پاورپوینت زیست توده

دسته بندی : محیط زیست

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 3.188 مگا بایت

تعداد صفحات : 51

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاور پوینت انرژی زیست توده به همراه تصاویردر قالب 51 اسلاید شرح داده شده مناسب برای دانشجویان، اساتید و ...

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:40 ] [ احمد احمد ]
[ ]

کسب ثروت از اینترنت

کسب ثروت از اینترنت

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 1.688 مگا بایت

تعداد صفحات : 56

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

این فایل به شما کمک میکند تا شما هم سهم خود را از این ثروت بی پایان دنیای اینترنت بردارید.نگران نباشید به هیچ مهارت خاصی هم نیاز ندارید فقط آشنایی با کامپیوتر کافی است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:40 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود برنامه درمان اغلب بیماری ها با طب سنتی

دانلود برنامه درمان اغلب بیماری ها با طب سنتی

دسته بندی : آندروید

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 867 کیلو بایت

تعداد صفحات : 100

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

ریه سالم با طب سنتی

رفع کم خونی با طب سنتی

رفع سوی هاضمه با طب سنتی

کاهش وزن با طب سنتی

کاهش سلولیت با طب سنتی

داروهای گیاهی ضد پیری با طب سنتی

درمان اسهال با طب سنتی

مسکن درد قاعدگی با طب سنتی

عرقیات مفید و مضر در دوران بارداری

زندگی بدون آلزایمر با طب سنتی

زیبایی پوست و مو با طب سنتی

قطع سرفه با طب سنتی

گیاهان ضد دیابت در طب سنتی

درمان آبریزش بینی با طب سنتی

گیاه ضد سرطان

راهکارهای طب سنتی برای یوبوست

درمان بوی بد بدن با طب سنتی

درمان کهیر با طب سنتی

درمان افت و تبخال با طب سنتی

رفع تشنگی در ماه رمضان با طب سنتی

درمان کولیت و بیماری التهابی روده

درمان درد پا با طب سنتی

درمان مسمومیت غذایی با طب سنتی

درمان درد دندان با طب سنتی

درمان نفخ معده با طب سنتی

کاهش اضطراب با طب سنتی

درمان شپش سر با طب سنتی

تقویت لثه و دندان با طب سنتی

و ده ها بیماری و روش درمان با طب سنتی

همه و همه در برنامه کامل نسخه اندروید قابل نصب روی گوشی های اندروید درمان بیماری ها با گیاهان داروئی و طب سنتی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:40 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملكرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

پایان نامه: تاثیر نوع و غلظت‌های مختلف آهن بر رشد و عملكرد گیاه دارویی همیشه‌ بهار

دسته بندی : کشاورزی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 788 کیلو بایت

تعداد صفحات : 104

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول: مقدمه و كلیات

1-1- مقدمه............................................................................................................................................................................... 1

1-2- اهمیت گیاهان دارویی در ایران و جهان.........................................................................................................................2

1-3- خاستگاه و پراكنش..........................................................................................................................................................4

1-4- گیاه شناسی همیشه بهار.................................................................................................................................................4

1-5- مواد موثره گیاه دارویی همیشه بهار...............................................................................................................................5

1-6- استفاده دارویی گیاه همیشه بهار...................................................................................................................................5

1-7- تاثیر عوامل محیطی بر روی گیاه دارویی همیشه بهار.................................................................................................5

1-7-1- درجه حرارت...............................................................................................................................................................6

1-7-2- نور...............................................................................................................................................................................6

1-7-3- آب...............................................................................................................................................................................7

1-7-4- خاك............................................................................................................................................................................7

1-8- مراقبت و نگهداری..........................................................................................................................................................7

1-9- كاشت و تكثیر.................................................................................................................................................................8

1-10- اسانس­های گیاهی..........................................................................................................................................................8

1-10-1- اسانس گیری به كمك تقطیر......................................................................................................................................9

1-10-2- اهداف........................................................................................................................................................................10

فصل دوم: بررسی منابع

2-1-آهن...................................................................................................................................................................................11

2-2- نقش آهن در گیاه..........................................................................................................................................................12

2-3-اهمیت محلول پاشی عناصر غذایی در گیاهان............................................................................................................14

2-4- كلاتهای آهن..................................................................................................................................................................15

2-5- غیر فعال شدن آهن در برگ........................................................................................................................................17

2-6-مروری بر تحقیقات انجام شده در مورد تاثیر عناصر كم مصرف به ویژه آهن در گیاهان...........................................18

فصل سوم: مواد و روش

3-1- موقعیت جعرافیایی مشخصات اقلیمی.........................................................................................................................23

3-2- مشخصات فیزیكی و شیمیایی خاك...........................................................................................................................24

3-3- بذر مورد استفاده.........................................................................................................................................................25

3-4- روش انجام تحقیق.......................................................................................................................................................25

3-5- آماده سازی زمین.........................................................................................................................................................26

3-6- اندازه گیری صفات مورفولوژیك.................................................................................................................................26

3-7-شاخص كلروفیل............................................................................................................................................................26

3-8- اندازه گیری میزان كلروفیل و كارتنوئید برگ............................................................................................................26

3-9- تعیین عناصر غذایی بافت­های گیاهی................................................................‌‌‌........................................................27

3-9-1- میزان نیتروژن..........................................................................................................................................................27

3-9-2- میزان پناسیم..........................................................................................................................................................27

3-9-2- میزان فسفر.............................................................................................................................................................28

3-9-2- میزان آهن..............................................................................................................................................................28

3-10- عملكرد گل خشك....................................................................................................................................................29

3-11- عملكرد دانه................................................................................................................................................................29

3-12- درصد و عملكرد اسانس.............................................................................................................................................30

3-13- درصد و عملكرد روغن...............................................................................................................................................30

3-14- شاخص برداشت گل، دانه، روغن و اسانس همیشه­بهار............................................................................................30

3-15- تجزیه آماری داده ها و نرم افزار مورد استفاده.........................................................................................................31

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- صفات مورفولوژیك.......................................................................................................................................................32

4-2- اجزای عملكرد.............................................................................................................................................................37

4-3- صفات فیزیولوژیكی.....................................................................................................................................................41

4-4- عملكرد گل...................................................................................................................................................................47

4-5- درصد اسانس................................................................................................................................................................50

4-6- عملكرد اسانس........................................................................................................................................................... .53

4-7- عملکرد دانه، روغن و درصد روغن.............................................................................................................................58

4-8- عملکرد دانه.................................................................................................................................................................59

4-9- عملكرد روغن..............................................................................................................................................................60

4-10- درصد روغن.................................................................................................................................................................61

4-11- شاخص برداشت گل و اسانس.....................................................................................................................................64

4-12- شاخص برداشت بذر و روغن .....................................................................................................................................65

4-13- شاخص برداشت گل...................................................................................................................................................65

4-14- شاخص برداشت اسانس..............................................................................................................................................66

4-15- شاخص برداشت روغن...............................................................................................................................................68

4-16- بیوماس........................................................................................................................................................................70

4-17- سطح برگ .................................................................................................................................................................73

4-18- وزن خشك برگ تک بوته.........................................................................................................................................74

4-19- وزن خشك ساقه تک بوته.........................................................................................................................................76

4-20- عناصر غذایی..............................................................................................................................................................76

4-21- آهن برگ.....................................................................................................................................................................80

4-22- فسفر.......................... ....................................................................................................................................... .......80

4-23- آهن دانه.....................................................................................................................................................................81

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1- نتیجه گیری كلی..........................................................................................................................................................83

5-2-پیشنهادات....................................................................................................................................................................84

منابع........................................................................................................................................................................................85

فهرست جدول

عنوان صفحه

جدول 3-1- مشخصات فیزیكی و شیمیایی خاك.................................................................................................................24

جدول 4-1 – تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی صفات مورفولوژیک.................................31

جدول 4-.2- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی اجزای عملکرد........................................36

جدول 4-3- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی کلروفیل و کاروتنوئید برگ....................40

جدول 4-4- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد گل.............................................46

جدول 4-5- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی درصد اسانس..................‌........................49

جدول 4-6- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد اسانس.........................................52

جدول 4-7- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد دانه، روغن و درصد روغن..........56

جدول 4-8- تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی شاخص برداشت گل و اسانس.....................................62

جدول 4-9- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی شاخص برداشت بذر و روغن....................66

جدول 4-10- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی بیوماس....................................................67

جدول 4-11- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی سطح برگ...............................................69

جدول 4-12- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشك برگ تک بوته......................71

جدول 4-13- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشك ساقه تک بوته.....................73

جدول 4-14-: تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی عناصر غذایی برگ و دانه..........................................76

فهرست نمودارها

عنوان صفحه

نمودار 4-1- مقایسه میانگین تعداد برگ...............................................................................................................................32

نمودار 4-2- مقایسه میانگین تعداد شاخه فرعی.................................................................................................................33

نمودار 4-3- مقایسه میانگین ارتفاع ساقه اصلی..................................................................................................................33

نمودار 4-4- مقایسه میانگین ارتفاع كانوپی..........................................................................................................................34

نمودار 4-5- مقایسه میانگین قطر ساقه اصلی......................................................................................................................34

نمودار 4-6- مقایسه میانگین تعداد كاپیتول در هر بونه....................................................................................................37

نمودار 4-7- مقایسه میانگین تعداد ردیف بذر در هر كاپیتول.........................................................................................37

نمودار 4-8- مقایسه میانگین قطر كاپیتول...........................................................................................................................38

نمودار 4-9- مقایسه میانگینوزن كاپیتول در یك بوته.......................................................................................................38

نمودار 4-10- مقایسه میانگین كلروفیل كل........................................................................................................................41

نمودار 4-11- مقایسه میانگین كلروفیل A..........................................................................................................................42

نمودار 4-12- مقایسه میانگین كلروفیل B..........................................................................................................................43

نمودار 4-13- مقایسه میانگین كاروتنوئید............................................................................................................................43

نمودار 4-14- مقایسه میانگین شاخص كلروفیل برگ اسپد.............................................................................................44

نمودار 4-15- مقایسه میانگین عملكرد گل برداشت دوم..................................................................................................46

نمودار 4-16- مقایسه میانگین عملكرد گل برداشت سوم.................................................................................................47

نمودار 4-17- مقایسه میانگین عملكرد گل در مجموع سه برداشت...............................................................................47

نمودار 4-18- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت اول...............................................................................................50

نمودار 4-19- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت سوم..............................................................................................50

نمودار 4-20- مقایسه میانگین درصد اسانس مجموع سه برداشت.................................................................................51

نمودار 4-20- مقایسه میانگین عملكرد اسانس برداشت اول............................................................................................52

نمودار 4-21- مقایسه میانگین عملكرد اسانس برداشت دوم............................................................................................53

نمودار 4-22- مقایسه میانگین عملكرد اسانس برداشت سوم...........................................................................................54

نمودار 4-23- مقایسه میانگین عملكرد اسانس مجموع سه برداشت..............................................................................55

نمودار 4-24- مقایسه میانگین عملكرد دانه.........................................................................................................................57

نمودار 4-25- مقایسه میانگین عملكرد روغن......................................................................................................................58

نمودار 4-26- مقایسه میانگین درصد روغن.........................................................................................................................60

نمودار 4-27- مقایسه میانگین شاخص برداشت سالیانه گل.............................................................................................63

نمودار 4-28- مقایسه میانگین شاخص برداشت سوم گل.................................................................................................64

نمودار 4-29- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت اول.............................................................................65

نمودار 1-30- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت سوم...........................................................................65

نمودار 4-31- مقایسه میانگین شاخص برداشن روغن دانه..............................................................................................66

نمودار 4-32- مقایسه میانگین بیوماس برداشت یك..........................................................................................................68

نمودار 1-33- مقایسه میانگین بیوماس برداشت سوم........................................................................................................68

نمودار 4-34- مقایسه میانگین سطح برگ برداشت پنجم.................................................................................................70

نمودار 4-35- مقایسه میانگین وزن خشك برگ برداشت اول.........................................................................................72

نمودار 4-36- مقایسه میانگین وزن خشك ساقه برداشت سوم.......................................................................................74

نمودار 4-37- مقایسه میانگین وزن خشك ساقه برداشت پنجم.....................................................................................74

نمودار 4-38- مقایسه میانگین آهن برگ..............................................................................................................................77

نمودار 4-39- مقایسه میانگین فسفر برگ............................................................................................................................78

نمودار 4-40- مقایسه میانگین آهن دانه...............................................................................................................................78

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:40 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود نرم افزار اندروید ازبین بردن موهای زائد بدن وصورت باروشهای خانگی وطب سنتی

دانلود نرم افزار اندروید ازبین بردن موهای زائد بدن وصورت باروشهای خانگی وطب سنتی

دسته بندی : آندروید

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 922 کیلو بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

برای اولین بار در ایران برنامه اندروید از بین بردن موی زائد به روش خانگی و سنتی

در این مجموعه تمامی روش های از بین بردن مو های ضائو آمده است تا به راحتی با خواندن این مقاله با روش دلخواه خود تمامی موهای خود را بدون صرف هیچ هزینه ای و با مواد داخل آشپزخانه خانه خودتان از بین ببرید

فقط یک قدم با از بین بردن موهای زائد خود دارید

ّ

علل بوجود آمدن موهای زائد :

ازنظر طب سنتی تولیداضافه خلط سودا و یبوستهای کهنه و قدیمی و بالا رفتن خلط صفرا در بدن و مصرف تغذیه های گرم و خشک باعث ایجادموهای زائد بدن،خصوصا صورت خواهدشد.

از نظرطب مدرن و آکادمیک بالا بودن میزان تولید هورمون جنسی مردانه (بیش از حد نرمال )دربدن خانمها باعث ایجاد موهای زائد میشود. لذا اکثر افرادی که دچار تنبلی تخمدان ،کیست تخمدان وتخمدان پلی کیسبیک و یا مبتلا به چاقی موضعی باسن،رانها،شکم وزیرشکم جوش، قاعدگی‌ نامنظم، مو در واژن ، ضخیم شدن صدا و افزایش توده عضلانی باشند،بیشتر احتمال داردبه مشکل هیرسوتیسم و یا همان موهای زائد مبتلا شوند.

مصرف قرص های ضد بارداری .

برای رفع موهای زائد کدام راهها را امتحان کرده اید؟ اکثر شما با راههای مختلف از بین بردن موهای زائد بدن و صورت آشنا هستید ولی به نظرشما هر یک مشکلات و سختی خودشان را دارند. یک راه دردآور است و راه دیگر اثر خوبی ندارد. با رجوع به دل طبیعت و استفاده از روش های طب سنتی کشورهای مختلف می توانید راههای عالی برای رفع موهای زائد بدن و صورت بیابید که در این بخش بهترین ماسک های خانگی برای رفع موهای زائد را به شما معرفی خواهیم کرد.

چه مواد غذایی مصرف کنیم تا موهای ضائد کمتری داشته باشیم

از چه روش هایی برای از بین بردن کامل موهای ضائد استفاده کنیم همه و همه در این مقاله با ارزش

دارای ده ها روش خانگی بدون استفاده از دارو برای از بین بردن موهای ضائد بدن

از بین بردن موهای زائد بدن بیشتر با استفاده از لیزر انجام می گیرد اما شما می توانید بدون نیاز به لیزر و با روش

های خانگی موهای زائد بدن خود را از بین ببرید.

در حالت عادی وجود مو برای پوست نیاز است اما نه در همه جا. وجود مو روی دست و پا طبیعی است اما اگر همین

مو روی گردن خانم ها باشد از آن به عنوان موی زائد یاد می کنند. حالا اگر این موها ضخیم باشند و یا چند ریشه

داشته باشند، از بین بردن موهای زائد از بدن ضروری می شود.برای از بین بردن موهای زائد روش های زیادی وجود دارد

و تقریبا همه با واژه لیزر آشنا هستند. به نظر شما تا وقتی که درمان های خانگی جوابگو باشد نیازی به درمان های

شیمیایی برای از بین بردن موهای زائد خود دارید؟ آن هم با آن همه هزینه و درد؟به بیماری پرمویی در زنان

هیرسوتیسم گفته می شود. برای درمان هیرسوتیسم در خانه روش هایی وجود دارد که امیدواریم

با انجام آن ها، به نتیجه دلخواه خود دست یابید.

بااستفاده از روش آموزشی ما با حداقل قیمت از پرداخت هزینه های گزاف درمان راحت می شوید

وموفق به حذف دائم موهای زئد بدن وصورت میگردید.

در موبر هایی داروئی بلافاصله بعد از چند روز رشد مجدد مو آغاز می شود ولی در این روش ها به صورت کامل موهای زائد را از بین ببرید

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 2:39 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات