تحقیق بمب ها و نیروگاه های هسته ای چگونه کار میکنند؟

تحقیق بمب ها و نیروگاه های هسته ای چگونه کار میکنند؟

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 15 کیلو بایت

تعداد صفحات : 19

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

نیروگاههای هسته ای وبمب های هسته ای چگونه كار میكنند؟

این روزها در مجلات,روزنامه ها,تلویزیون وغیره از همه چیز میشنویم ولی بیشتر از همه فعالیت های صلح آمیزوغیر صلح آمیز هسته ای است كه ذهنمان را مشغول میسازد.در اینجا سعی بر آن است كه مطالب حتی الامكان به صورت عامه فهم وبه گونه ای كه حق مطلب ادا شود,برای شما توضیحاتی پیرامون بمب های هسته ای ,تشعشعات هسته ای ونیروگاههای هسته ای عنوان شود.

و اما اصل موضوع....


میدانیم كه دنیای اطرافمان از 92 عنصر موجود در طبیعت ساخته شده است. به این شكل كه عناصر از اتم ها ساخته شده اند وتشكیل مولكول آن عنصر را میدهند و اگر این مولكولها در كنار یكدیگرقرار گیرند ماده بوجود می آید. بسیاری از مواد از عناصر مختلف تشكیل شده اند بنابراین اتم های مختلفی در آنها وجود دارد. لازم به ذكر است قطر اتم 10 به توان منفی ده متر میباشد واندازه هسته در مركز اتم0001/0 بزرگی اتم كوچكتر است و یا به عبارتی دقیقتر قطر كامل هسته به طور میانگین 10به توان منفی 15 متر میباشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:45 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه لایحه ی اصلاح قانون تجارت مناسب برای ارایه ب دانشگاه و مدارس

پروژه لایحه ی اصلاح قانون تجارت مناسب برای ارایه ب دانشگاه و مدارس

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 239 کیلو بایت

تعداد صفحات : 208

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی

لایحه اصلاح قانون تجارت

«فرآیند و اصول تدوین و نوآوری‌ها»

فهرست مطالب صفحه











الف: فرآیند و اصول تدوین و نوآوری‌ها

1- مقدمه 1

2- فرایند كار 2

3- روش و اصول اجرای طرح‌های پژوهشی 5

4- طرح‌های پژوهشی 7

4ـ 1ـ طرح كلیات: شامل تعریف تاجر، فعالیت‌های تجاری و... 7

4ـ 2ـ طرح حقوق شركت‌ها 10

4ـ 3 ـ طرح اسناد تجارتی 13 11

4ـ 4ـ طرح بازسازی و ورشكستگی 16

5ـ نوآوری‌های لایحه اصلاح قانون تجارت 18

5ـ 1ـ كلیات 19

5ـ 2ـ حقوق شركت‌ها 20

5ـ 3ـ اسناد تجارتی 21

5ـ 4ـ بازسازی و ورشكستگی 21

6 ـ چارچوب كلی لایحه و مقایسه آن با قانون تجارت 22

6ـ1ـ چارچوب كلی (فهرست) لایحه قانون تجارت 22

6ـ2ـ مقایسه لایحه با قانون تجارت 23

7 ـ ساعات صرف شده برای تدوین لایحه 28

8 ـ اعضای شورای راهبری و كمیته كارشناسی بازنگری و

اصلاح قانون تجارت 29

ب _ لایحه اصلاح قانون تجارت (باب‌ها و فصل‌های قانون تجارت)

باب اول ـ تجار و معاملات تجارتی 33

باب دوم ـ حقوق و تكالیف تاجر 35

فصل اول: دفاتر تجارتی 35

فصل دوم: دفتر ثبت تجارتی 37

فصل سوم : نام تجارتی 37

باب سوم ـ قراردادهای تجارتی 39

فصل اول : دلالی 39

فصل دوم : حق‌العمل‌كاری 41

فصل سوم : حمل و نقل 43

فصل چهارم : قائم مقامی و نمایندگی تجارتی 47

فصل پنجم: گروه اقتصادی با منافع مشترك 50

باب چهارم ـ ضمانت 55

باب پنجم ـ اسناد تجارتی 63

فصل اول: چك 63

فصل دوم : سفته 75

فصل سوم: برات 84

فصل چهارم: اسناد تجارتی الكترونیكی 97

باب ششم ـ اشخاص حقوقی و شركت‌های تجارتی 99

فصل اول : اشخاص حقوقی 99

فصل دوم : شركت‌های تجارتی 100

فصل سوم : ادغام و تجزیه شركت‌ها 163

فصل چهارم: مقررات نهایی (متفرقه) 168

باب هفتم ـ بازسازی و ورشكستگی 171

فصل اول : بازسازی 171

فصل دوم : ورشكستگی 188

فصل سوم: مقررات جزایی بازسازی و ورشكستگی 199

باب هشتم ـ مقررات تكمیلی 205

9ـ ضمائم 207

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:45 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه در مورد کاخ چهل ستون ...مناسب برای اریه به دانشگاه و مدارس

پروژه در مورد کاخ چهل ستون ...مناسب برای اریه به دانشگاه و مدارس

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 86 کیلو بایت

تعداد صفحات : 32

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان

مقدمه.......................................................................................................................... .

کاخ چهلستون............................................................................................................. .

قسمت های جالب و دیدنی کاخ چهلستون عبارتند از:.................................................. .

1- لوح جنوبی شاه نشین.............................................................................................. .

2- لوح شمالی............................................................................................................. .

کاخ چهلستون به روایتی دیگر..................................................................................... .

منابع............................................................................................................................ .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:45 ] [ احمد احمد ]
[ ]

روش تولید عطر و ادکلن

روش تولید عطر و ادکلن

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 392 کیلو بایت

تعداد صفحات : 16

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مراحل تولید عطر و ادکلن همراه با تصاویر مربوط پرداخته ایم.

در قرن 18 با ساخت ادكلن (Eau de cologne) انقلابی در صنعت عطر سازی به وقوع پیوست. ادكلن كه در آن زمان تركیبی بود از گیاهان رزماری، نارنج و لیمو موارد استفاده فراوانی داشت... .

اجزای اصلی یک عطر :

حلال یا حامل از حلالهای جدید و پرکار امروزی برای نگهداری مواد معطر مخلوط اتیل الکل بسیار خالص به همراه مقدار کم یا زیاد آب است . میزان آب بر طبق انحلال پذیری روغنهای مورد استفاده تعیین میشود... .

مواد سازنده عطر

هر نوع عطر دست‌كم از سه جزء تشكیل یافته است كه... .

سیوتون، اصلی‌ترین سازنده عطر

بیشتر عطرها اجزای بسیاری دارند و از لحاظ شیمیایی غالبا مخلوطهای ‏كمپلكس هستند... .

سایر تركیبات عطر

تركیبات دیگری كه در عطرها بكار می‌روند، شامل الكلها و استرهایی با وزن ‏مولكولی زیادند. یك نمونه ، ژرانیول (با نقطه جوش‎‎‏ 230 درجه سانتی‌گراد) یك جزء اصلی از ‏روغن ژرانیوم (شمعدانی معطر) تركیه‌ای است... .

از انواع تثبیت کننده ها میتوان به:

۱- ترشحات حیوانی نظیر مشک و عنبر و …

۲- محصولات رزینی که بر اثر آسیب دیدگی و یا بطور طبیعی از گیاهان خاصی ترشح میشوند

و... .

به طور کلی مواد خوشبوی موجود در عطرها به موارد زیر تقسیم میشوند :

۱- روغن اسانسی

۲- مواد مستقل

و... .

ترکیباتی را که در روغنهای اسانسی بوجود می آیند می توان بصورت زیر دسته بندی کرد :

استرها : عمدتا بنزوییک ؛استیک ؛ سالسیلیک ؛ و سینامیک اسیدها . الکلها : منتول و بورنیول و.. .

آلدهیدها : بنزآلدهید ؛ سینامالدهید ؛ سیترال ، اسیدها : بنزوییک ؛ سینامیک ؛ ایزووالریک در حالت آزاد . فنولها: تیمول ؛ اوژنول ، کارواکرول . کتونها : کارون ؛ منتون؛ ایرون ؛کامفور و… .

روش تولید عطر و ادکلن

عطرها را با توجه به نحوه تولید آنها به دو گروه طبیعی و شیمیایی تقسیم می‌کنند... .



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

خط تولید سوسیس و همبرگر

خط تولید سوسیس و همبرگر

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.236 مگا بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فراورده هایی كه تحت عنوان برگر شناخته می شوند نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند. گوشت كه از تركیبات اصلی این فراورده ها می باشد یكی از اجزای مهم غذایی انسان به شمار می رود گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی از احتیاجات بدن به تركیبات تغذیه ای را تامین می كند... .

ویژگیهای فرآیند،نكات فنی وشرایط عملیاتی:

همبرگر عبارت است از مخلوطی از گوشت حیوانات حلال گوشت مخصوصاً گاو و گوسفند كه می تواند حاوی مقادیری از... .


ماشین آلات و تجهیزات اصلی تولید سوسیس و همبرگر

1- دستگاه چرخ گوشت صنعتی با گیربکس موتور
2 – چرخ حمل محصول تمام استیل با شش عدد چرخ پرولونی
3 - ترولی استیل استاندارد با چهار عدد چرخ پرولونی
4- میز کار با پایه های گالوانیزه

و... .

گیوتین: این دستگاه جهت قطعه قطعه كردن گوشت منجمد استخوان گیری شده مورد استفاده قرار می گیرد. انواع این دستگاه با مشخصات مختلف و ظرفیتهای گوناگون وجود دارد... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت فرآیند تولید رب گوجه فرنگی

پاورپوینت فرآیند تولید رب گوجه فرنگی

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.63 مگا بایت

تعداد صفحات : 19

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مراحل تولید رب گوجه فرنگی همراه با عکسها و تصاویر مربوط به آن پرداخته ایم.

فرآیند تولید رب گوجه فرنگی

خلاصه فرآیند تولید رب:

1. دریافت گوجه فرنگی

2. خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه

3. سرورتینگ و شستشوی گوجه

4. خردکردن گوجه

5. پخت اولیه

6. فیلتراسیون

و... .

فرآیند تولید رب گوجه فرنگی

خط تولید رب

:: دستگاه شستشو و سورتینگ گوجه فرنگی

دستگاههای سورت دارای انواع مختلف بوده ولی آنچه در سورت گوجه فرنگی و میوه جانی چون گلابی ‍،‌‌ سیب ،‌ هلو استفاده میگردد... .

:: دستگاه خردكن

دستگاههای خردكن دارای انواع مختلفی بوده ولی برای گوجه فرنگی از نوع شانه ای و یا دیسكی استفاده میگردد... .

:: منوپمپ

پس از عملیات خردكردن می بایست گوجه (میوه )خرد شده جهت پیش پزی به داخل دستگاه پیش پزبرده شده در آنجا حرارت داده شود تا... .

:: پری هیتینگ

پری هیتینگ در گوجه فرنگی به دو صورت انجام میپذیرد:

1-هات بریك Hot Break

2-كلدبریك Cold Break

:: صافی

پس از عملیات پری هیتینگ preheating گوجه فرنگی به صورت پالپ pulp درآمده كه میبایست آب آن جدا شود كه... .

:: مخزن آب گوجه فرنگی (Juice Tank)

پس از جدا سازی آب گوجه(میوه) آن را به مخزن جهت تغلیظ هدایت كرده كه... .

:: تغلیظ كننده كانتینیوس (Continues)

فرآیند تولید رب گوجه فرنگی

منظور از تغلیظ كننده كانتینیوس این است كه آب گوجه فرنگی مداوم به دستگاه شارژ و رب از قسمت دیگر دستگاه خارج میگردد... .

:: تغلیظ كننده بچ (Batch)

دستگاه بچ از یك، دو یا سه بدنه (بول)و یك مبدل حرارتی به صورت shellكه در ته (3/1 انتهایی )قرار دارد تشكیل شده است... .

:: پاستوریزاتور (pasteurizator )

پس ازتولیدبااستفاده ازاین دستگاه رب راپاستوریزاتورشده ونیزاین دستگاه ازنوع مبدل shell & tube بوده كه... .

:: تونل پخت (پاستوریزاتورقوطی ) Can Pasteurizator

پس ازبسته بندی رب درقوطی می بایست قوطی هارااستریل نمودبرای این كارازتونل پخت (اتوكلاوعبوری) استفاده می شود كه دارای... .



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

طرز تهیه ذغال

طرز تهیه ذغال

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.93 مگا بایت

تعداد صفحات : 12

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به طرز تهیه ی ذغال به همراه عکسها و تصاویر مربوط پرداخته ایم.

تولید ذغال از ضایعات چوب :
یكی ازمعضلات بشر امروز مشكل انرژی است ... .

برای تهیه ذغال چوب دو روش اصلی در دنیا وجود دارد... .

در حال حاضر در ایران و سایر كشورها از دو روش جهت تولید ذغال از ضایعات چوب استفاده می شود.
الف-روش سنتی
ب-روش مكانیزه

*نقاط قوت و ضعف تكنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید (به صورت اجمالی)... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

خط تولید کاشی و سرامیک

خط تولید کاشی و سرامیک

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 2.962 مگا بایت

تعداد صفحات : 30

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

طبق تعاریف قدیم، یک فرآورده سرامیکی محصولی است از دوغاب (مخلوطی از خاک و آب) که در یک محیط گرم و خشک و در نهایت در آتش سخت می‌گردد... .

سرامیک‌ها در چهار خانواده بزرگ به شرح زیر طبقه بندی می‌شود:

:: فرآورده های ویژه و سرامیک‌های تکنیکی

:: دیر گدازها

و... .

خانواده فرآورده های ظریف به چهار دسته زیر تقسیم می‌شوند:

:: ظروف خانگی

:: سرامیک‌های بهداشتی

و... .

دستگاه های درگیر در فرآیند تولید: ( اصلی)

1-سنگ شکن

2-باکسفیدر

3-بالمیل دوغاب و لعاب

و... .

1- آماده سازی مواد اولیه بدنه کاشی‌ها:

مواد اولیه عمده بدنه کاشی‌ها خاک‌های مختلفی است که از معادن کشور تأمین می‌شود.

به طور کلی این مواد شامل سه دسته زیر می‌باشند که بر اساس نقش آنها در بدنه طبقه بندی گردیده‌اند... .

2- آماده سازی پودر:

جهت آماده سازی پودر از دوغاب از خشک کن‌های افشان یا پاشنده یا اسپری درایر استفاده می‌شود. دوغاب حاصل از آسیاب‌ها پس از دپو در مخازن دوغاب که موجب هموژن شدن دوغاب و بهبود خاصیت پلاستیسیته آن می‌گردد... .

3- مرحله شکل دهی یا پرس پودر:

اساس این روش به طور ساده بدین ترتیب است که مخلوط مواد اولیه به صورت پودر با دانه بندی مناسب در حفره های قالب قرار گرفته و تحت فشار قرار می‌گیرد... .

خط تولید کاشی و سرامیک

4- خشک کردن محصول :

خشک کن‌های جدید عمودی توانسته‌اند مشکل خشک کردن طولانی را در خشک کن‌های تونلی قدیمی که گاهاً تا چند روز طول می‌کشیده به کوتاه‌ترین زمان ممکن و حدود 20 دقیقه و حتی کمتر کاهش دهند... .

5- اعمال لعاب و دکور :

در کاشی‌های تک پخت نظیر کاشی‌های دیواری منوپروزآ، کاشی‌های کف و پرسلان های لعاب دار پس از مرحله خشک شدن کاشی‌ها ... .

6- پخت:

پس از اعمال لعاب و دکور کاشی‌ها باید پخته شوند. البته بعضی از کوره های امروزی در ابتدای آنها یک منطقه خشک کردن و حتی یک کوره خشک کن افقی رولری وجود دارد که خود موجب ارتقاء کیفیت محصول شود... .

7- پولیش:

این مرحله تنها در مورد کاشی‌های گرانیتی بدون لعاب اعمال می‌شود... .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

خط تولید لاستیک خودرو

خط تولید لاستیک خودرو

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.837 مگا بایت

تعداد صفحات : 20

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مراحل تولید لاستیک خودرو همراه با عکسها و تصاویر مربوط در 20 اسلاید پرداخته ایم.

تولید تایر از پیچیدگی های خاصی بر خوردار است ، خط تولید تایر در سالن های بزرگی واقع شده که طول برخی از آنها به یک کیلومتر می رسد ، این صنعت جزو صنایع بزرگ طبقه بندی می شود و سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد ، در این مطلب به بررسی روش تولید تایر می پردازیم ... .

اجزا کلی تایر به شرح شکل زیر است :

تاریخچه تایر ... .

انواع تایر ... .

مراحل تولید تایر ... .

انواع تکنولوژی روکش تایر ... .

تصاویری از مراحل تولید



















پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مراحل تولید پنیر

مراحل تولید پنیر

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 434 کیلو بایت

تعداد صفحات : 13

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مراحل انواع پنیر (پنیر سفید-پنیر خامه ای) در 13 اسلاید که شامل عکسها و تصاویر مربوطه می باشند پرداخته ایم.

لبنیات یكی از نیاز‌های اولیه انسان‌ها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است... .

به طور متوسط برای تولید یك كیلو پنیر،14 تا 25 لیتر شیر پاستوریزه مصرف می‌شود... .

اساس پنیر چیست؟

هر نوع شیری كه برای پنیرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد اعم از شیر گاو،بز،گوسفند،بوفالو،شتر،گاومیش و ... باید دارای 5 تركیب اصلی یعنی آب،لاکتوز،چربی،پروتئین و مواد معدنی باشد... .

چگونه پنیر ساخته می‌شود؟

در تولید پنیر 8 مرحله صورت می‌گیرد كه همه آنها به منظور دستیابی به 3 هدف اصلی انجام می‌شود... .

مراحل درست کردن پنیر:

مرلحل تولید پنیر

مرحله یك:افزودن اسید و آنزیم: باكتری‌های مولد اسید و آنزیم‌های مشتق شده از دیواره معده حیوانات شیر‌ده كه موسوم به رنت است به شیر افزوده می‌شود... .

مرحله دو:برش دادن: دلمه تشكیل شده را به قطعات کوچکتر برش می‌دهند تا آب كمتری داخل آن باقی بماند.با این كار بیشتر آب‌پنیر از دلمه خارج می‌شود... .

مرحله سه:... .

تكنولوژی تولید پنیر سفید فتا به روش Whey less... .

فرایند تولید كوارك(لبنه)

1- شیر خشك + خامه یا آب + كره یا آب + چربی ها

2- افزودن تركیبات پودری پروتئینی

3-... .

فرایند تولید پنیر خامه ای

1- كوارك آماده شده

2- پیش گرم کردن

3- افزودن استابلیزر رنگ و سایر افزودنیها

4- و... .

مراحل تولید پنیر سفید UF به ترتیب شامل :

- آزمایش سلامت شیر

- دریافت شیر

- خنک سازی

- و... .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 7:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات