دانلود تحقیق آشنایی با معماری نئوکلاسیک

دانلود تحقیق آشنایی با معماری نئوکلاسیک

دسته بندی : معماری

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 234 کیلو بایت

تعداد صفحات : 14

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این تحقیق به توضیح کامل چگونگی و تاریخچه پیدایش ,ویژگی های معماری نئوکلاسیک و... همراه عکس می پردازیم.

در زیر بخشی از تحقیق برای شما آورده شده است:

معمارینئو کلاسیک

Neoclassical architecture

فلسفه و تمدن کلاسیک یونان و روم باستان شالوده فکری و اجتماعی تمدن مغرب زمین را تشکیل می دهد و طی دوهزار سال گذشته همواره فلسفه کلاسیک در بینش ذهنی وکالبد فیزیکی تمدن غرب مشهود بوده است . معماری غرب نیز از این امر مستثنا نبوده ومعماری کلاسیک پیوسته در کلیه تاریخ مغرب زمین مطرح بوده است.

کلاسیک که در پی بیش از نیم قرن تفوق معماری مدرن از اوایل اخیر مورد بی توجهی نسبی قرار گرفته بود ، به تدریج بعد از انتقاداتی که به سبک مدرن شد ، خصوصا بعد از نمایشگاهی در لندن به نام نابودی خانه های حومه شهر در سال 1975 ، مجددا به صورت یک سبک مهم که می تواند پاسخگوی نیازهای جامعه امروزی باشد مطرح شد و... به همراه عکس و توضیح فراوان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه مالی رشته حسابداری باموضوع کار آفرینی در صنایع غذایی

پروژه مالی رشته حسابداری باموضوع کار آفرینی در صنایع غذایی

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 130 کیلو بایت

تعداد صفحات : 105

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق مالی رشته حسابداری باموضوع کار آفرینی در صنایع غذایی

مقدمه:

به نام خالق هستی كه شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را كامل گرداند.

اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از تركیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای كامل را كشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد.

پوكی استخوان – بیماری خاموش :

زنان هشت برابر بیشتر از مردان دچار پوكی استخوان می شوند:

به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوكی استخوان در موارد زیر بیشتر است:

سن بیش از 50 سال، زن بودن، یائسگی، نخوردن یا كم خوردن لبنیات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، جثه كوچك،پوست روشن،ورزش نكردن،سیگار كشیدن، استفاده دراز مدت از داروهای ضد انعقاد(كوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوكی استخوان در میان خویشاوندان، استفاده از غذاهای پر نمك،نوشیدن الكل و قهوه زیاد و بعضی از اختلالات هورمونی مانند پركاری تیروئید و كم كاری غدد جنسی.

درپوكی استخوان ، استخوان ها به شدت شكننده می شوند و ممكن است با ضربه های كوچك و حتی خود به خود بشكنند،كلسیم در این میان برای بازسازی و استحكام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر كلسیم بدن كافی نباشد استخوان پوك و شكننده می شود. پوكی استخوان علامتی ندارد. یك نكته بازدارنده در جهت اطلاع از این بیماری این است كه معمولا شخص بعد از شكستگی به وجود آن پی می برد. در بعضی از افراد پوكی استخوان به صورت خمیدگی ستون فقرات بروز می كند. بهترین روش تشخیص پوكی استخوان سنجش تراكم استخوانی (رانسیتو متری) است كه با نظر پزشك صورت می گیرد.

پوكی استخوان به راحتی قابل پیش گیری است : ورزش و فعالیت بدنی، عدم مصرف سیگار، روزانه حداقل ده دقیقه در معرض نور خورشید قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوی كلسیم به ویژه لبنیات از مهم ترین عوامل مؤثر در پیش گیری از این بیماری پر هزینه است.

نیاز به كلسیم در سنین مختلف متفاوت است. در نوجوانی ، بارداری و دوران شیردهی این نیاز با خوردن 3 الی 4 لیوان شیر و ماست در هر روز تامین می شود. از لحاظ میزان كلسیم یك لیوان شیر معادل یك لیوان ماست و برابر 45 الی 60 گرم پنیر(اندازه دو قوطی كبریت) است. پژوهشگران به تازگی دریافته اند یك فنجان ماست 35 درصد بیشتر از یك فنجان شیر كلسیم دارد.

  • شیر مایع سفید رنگی است كه در اثر دوشش حیوانات شیرده سالم به دست می آید. رنگ شیر در حالت طبیعی سفید كدر است كه در صورت بالا بودن چربی آن كمی زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربی یا افزودن آب به آن كمی به سمت آبی میل می كند، كه البته عوامل دیگری نظیر نوع تغذیه ، فصل و… نیز تا حدی در این امر مؤثر می باشد. بو و طعم شیر نیز در اثر تماس با ظروف كثیف یا تغذیه نا مناسب حیوانی و یا فسادهای میكروبی و شیمیایی می تواند تغییر كند.

در میان غذاهای مختلف كه روزانه به مصرف انسان می رسند بدون شك شیر مناسب ترین و متعادل ترین تركیب را دارا می باشد و به همین دلیل است كه معمولا شیر را غذای كامل می نامند. شیر هر یك از پستانداران بهترین غذا برای نوزاد همان پستاندار می باشد و عملا نمی توان هیچ غذایی را جانشین آن قرار داد . بررسی ها نشان می دهد كه طولانی ترین عمرها در اكثر كشورهایی دیده می شود كه مقدار مصرف روزانه شیر مردم آن زیاد است. تركیب شیر تحت تاثیر عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذیه و … تغییر می كند .

در خصوص ارزش تغذیه ای شیر نكته حائز اهمیت آن است كه علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذی در شیر، كیفیت این تركیبات نیز به گونه ای است كه به بهترین وجه ممكن مورد استفاده بدن قرار می گیرد. به عنوان مثال ضریب هضم چربی شیر 100 درصد می باشد و پروتئین های شیر نیز دارای ضریب هضم 95 تا 98 درصد بوده و تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تامین می نمایند. هم چنین شیر منبع اصلی كلسیم و فسفر در رژیم غذایی است و در صورت حذف لبنیات از رژیم غذایی ، برای جبران كمبود این دو تركیب لازم است كه مقادیر زیادی سبزیجات و میوه جات استفاده شود، از بین املاح، مقدار آهن در شیر كم است و لازم است كه در نوزادانی كه منحصرا با شیر تغذیه می نمایند، این كمبود جبران شود. از نظر ویتامین ها نیز شیر حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های (A) و گروه (B) بوده و می تواند درصد قابل توجهی از نیاز روزانه را بر طرف سازد.

قند موجود در شیر ، لاكتوز نام دارد كه بعضی از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتیجه در هنگام مصرف شیر دچار عوارضی نظیر نفخ ، دلپیچه و اسهال می گردند. چنین افرادی یا باید مقادیر كم شیر را با فواصل زمانی مصرف نمایند و یا از فرآورده هایی نظیر پنیر و ماست كه دارای لاكتوز كمی می باشند استفاده كنند.

نكته مهم در خصوص شیر آن است كه بالابودن میزان مواد مغذی در آن باعث می شود كه شیر به عنوان یك محیط مناسب و ایده آل جهت رشد و فعالیت انواع میكروارگانیزم ها درآید به گونه ای كه اگر مدت كوتاهی به حال خود رهاشود،فاسد شده و علاوه بر تغییرتركیبات آن، خطر ایجاد مسمومیت را نیز خواهد داشت.

برای جلوگیری از این امر رعایت 2 نكته ضروری است:

شیر از ابتدای دوشش تا هنگام مصرف باید در دماهای پائین نگهداری شود، هرچه دمای نگهداری شیربالاتر باشد سرعت رشد و فعالیت باكتری ها نیز بالاتر رفته و در نتیجه شیر زودتر فاسد می شود. حتی بعد از پاستوریزاسیون یا جوشاندن نیز لازم است كه شیر در یخچال نگهداری شود.

باید توجه داشت كه كاهش دمای شیر فقط سرعت فعالیت باكتری ها را كم می كند ولی قادر به از بین بردن آنها نیست بنابراین لازم است كه با استفاده از حرارت تمامی میكروب های بیماری زا و حداكثر میكروبهای غیر بیماری زای شیر را از بین می برد.

بخش دوم :

کلیات در رابطه با شرکت :

كارخانه فرآورده های لبنی كلات( لبنوش) سهامی خاص یكی از مراكز تولید مهم ترین مواد غذایی در كشور می باشد. این كارخانه و سایر كارخانجات تولید كننده محصولات لبنی در استان خراسان زیر نظر مستقیم شركت تعاونی تولید كنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان قرار دارد. شركت تعاونی تولید كنندگان محصولات لبنی در سال 71 با همكاری جهاد كشاورزی و اداره كل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد های فرآوری لبنیات پاستوریزه و تامین نیاز آن ها و فروش تولیداتشان تشكیل گردید و هم اكنون 45 كارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

خلاصه فعالیت های تعاونی:

1) تهیه و تامین مواد اولیه مورد نیاز اعضاء

2) تهیه ماشین آلات وتجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی از داخل و خارج كشور.

3) برگزاری سمینارهای علمی، تخصصی و كلاس های آموزشی جهت ارتقای علمی . 4) فنی مسئولین كنترل كیفیت واحدهای تحت پوشش در داخل یا خارج از كشور.

5)ارائه خدمات مشاوره ای به واحد های در حال تاسیس و بهره برداری.

6)پذیرش عاملیت توزیع پنیریارانه ای در استان خراسان.

7)پیگیری جهت تحویل 30/0 از علوفه تخصیصی به استان، به منظور تحویل به دامداران طرف قرارداد كارخانجات.

8) احداث و اداره كارخانه تولید ظروف یكبار مصرف و بسته بندی كره در اوزان 10 تا 25 گرمی باسرمایه گذاری بالغ بر 3000000000 ریال با همكاری سیستم بانكی.

9) كمك به توزیع شیر یارانه ای و شیر مدارس.

10) ایجاد فروشگاههای عرضه مستقیم كالا به منظور فروش محصولات لبنی پاستوریزه تولیدی اعضا

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود پروژه معماری کاروانسرا و چاپارخانه همراه با پلان

دانلود پروژه معماری کاروانسرا و چاپارخانه همراه با پلان

دسته بندی : معماری

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 347 کیلو بایت

تعداد صفحات : 34

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تعدادی از سرفصل های این تحقیق به شرح زیر است:

-معماری کاروانسرا و چاپارخانه همراه با پلان

-شکل کاروانسرا در اقلیم های مختلف ایران

-کاروانسرا در سواحل جنوبی دریای خزر

-کاروانسرا ها در کرانه شمالی خلیج فارس و دریای عمان

-کاروانسرا در نواحی کوهستانی و مرتفع

-کاروانسرا در دشت های فلات

-چاپارخانه و...به همراه توضیح کامل و عکس

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود پاورپوینت مبانی رفتار گروه (فصل هفتم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پار

دانلود پاورپوینت مبانی رفتار گروه (فصل هفتم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی)

دسته بندی : مدیریت

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 387 کیلو بایت

تعداد صفحات : 17

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

عنوان: دانلود پاورپوینت مبانی رفتار گروه (فصل هفتم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز پارسائیان و اعرابی)

فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 17 اسلاید

دسته: مدیریت رفتار سازمانی

کتاب مدیریت مبانی رفتار سازمانی رابینز پارسائیان و اعرابی از جمله منابع مهم درس مدیریت رفتار سازمانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هفتم این کتاب با عنوان « مبانی رفتار گروه » می باشد که در 17 اسلاید بصورت بسیار زیبا طراحی شده است و می تواند به عنوان کار ارائه کلاسی(سمینار-کنفرانس) مورد استفاده قرار گیرد؛ بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

ارائه تعریفی از گروه

چرا افراد به گروهها می پیوندند؟

مفاهیم اصلی گروه

تصمیم گیری درگروه

چگونگی انتخاب تصمیم فردی یا گروهی

همرنگ جماعت شدن و از گروه بریدن

نشانه های وجود پدیده همرنگ جماعت شدن در گروه

روشهای تصمیم گیری

طوفان فکری

روش مبتنی بر ایجاد گروه اسمی

میزگرد از راه دور

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مهندسی نرم افزار

مهندسی نرم افزار

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 10.61 مگا بایت

تعداد صفحات : 128

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

کتاب پیش رو یکی از منابع مهم رشته مهندسی کامپیوتر و آی تی در کنکور ارشد می باشد که در بردارنده مطالب مهم و کلیدی درس میباشد . میتواند نیاز اصلی دانشجویان را در این زمینه بر طرف کند..

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مقاله آپوگوسیپولون، مشتق شده از گوسیپول، مس درون‌زاد در لنفوسیت‎های محیطی انسان را به حرکت درمی‌آورد

مقاله آپوگوسیپولون، مشتق شده از گوسیپول، مس درون‌زاد در لنفوسیت‎های محیطی انسان را به حرکت درمی‌آورد که منجر به شکستگی DNA اکسیداتیو می‌شود

دسته بندی : زیست شناسی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 1.605 مگا بایت

تعداد صفحات : 18

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مقاله اصل السیویر

آپوگوسیپولون، مشتق شده از گوسیپول، مس درون‌زاد در لنفوسیت‎های محیطی انسان را به حرکت درمی‌آورد که منجر به شکستگی DNA اکسیداتیو می‌شود

همراه دقیق ان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

کارشناسی ارشد مدارات منطقی

کارشناسی ارشد مدارات منطقی

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 1.881 مگا بایت

تعداد صفحات : 347

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

این مجموعه در بردارندهنکات اصلی و اساسی درس مدارات منطقی است که قابل استفاده دانشجویان رشته های الکترونیک، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر میباشد و میتواند منبع خوبی برای مقطع کارشناسی ارشد استفاده شود

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

نمونه سوالات کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر و IT

نمونه سوالات کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر و IT

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 3.689 مگا بایت

تعداد صفحات : 186

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مجموعه سوالات کنکور ارشد در چندین دوره پیاپی قابل استفاده لرای رشته های مهندسی کامپیوتر و آی تی...

همراه با پاسخ نامه

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود پاورپوینت تصمیم گیری فردی(فصل ششم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائ

دانلود پاورپوینت تصمیم گیری فردی(فصل ششم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی)

دسته بندی : مدیریت

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 449 کیلو بایت

تعداد صفحات : 19

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

عنوان: دانلود پاورپوینت تصمیم گیری فردی(فصل ششم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز پارسائیان و اعرابی)

فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 19 اسلاید

دسته: مدیریت رفتار سازمانی

کتاب مدیریت مبانی رفتار سازمانی رابینز پارسائیان و اعرابی از جمله منابع مهم درس مدیریت رفتار سازمانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل ششم این کتاب با عنوان « تصمیم گیری فردی » می باشد که در 19 اسلاید بصورت بسیار زیبا طراحی شده است و می تواند به عنوان کار ارائه کلاسی(سمینار-کنفرانس) مورد استفاده قرار گیرد؛ بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

مقدمه

چگونه باید تصمیم گرفت؟

مفروضات الگوی بخردانه

خلاقیت در تصمیم گیری

در سازمان تصمیمات واقعی چگونه گرفته می شود؟

روش بخردانه محدود

قضاوت شهودی

شناسایی مساله

ارائه راه حلها

انتخاب راه حل

قیاس به نفس

پافشاری در تعهد

تفاوت های فردی

شیوه تصمیم گیری

ارشادی

تحلیلی

نظری

رفتاری

الگوی سبک تصمیم گیری

اصول اخلاقی

محدودیت های سازمانی

نكات كاربردی برای مدیران

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه تاریخچه معماری ایران در قبل و بعد از اسلام

پروژه تاریخچه معماری ایران در قبل و بعد از اسلام

دسته بندی : عمران و نقشه کشی

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 30 کیلو بایت

تعداد صفحات : 29

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق تاریخچه معماری ایران در قبل و بعد از اسلام

در معماری ایران بر اصل پرهیز از بیهودگی تاكید فروان شده است به عنوان مثال نصب مجسمه ها كه در اغلب بناهای سرزمین های دیگر معمول است در معماری ایرانی وجود ندارد و سوابق معماری ایران در قبل از ورود اسلام به ایران گویای این ادعا است. این پژوهش به بررسیمعماری ایران در ایران قبل و بعد از اسلام پرداخته است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:50 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 صفحه بعد

دیگر امکانات