نمونه سوالات رشته اقتصاد تست ها(نمونه سوالات تالیفی) همراه با جواب (پاسخ)های تشریحی رشته اقتصاد– آما

نمونه سوالات رشته اقتصاد تست ها(نمونه سوالات تالیفی) همراه با جواب (پاسخ)های تشریحی رشته اقتصاد– آمادگی آزمون کارشناسی ارشد

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 38 کیلو بایت

تعداد صفحات : 22

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود


نمونه سوالات رشته اقتصاد
تست ها(نمونه سوالات تالیفی)
همراه با جواب (پاسخ)های تشریحی
رشته اقتصاد– آمادگی آزمون کارشناسی ارشد

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:53 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه مالی شركت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن

پروژه مالی شركت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 24 کیلو بایت

تعداد صفحات : 20

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق مالی شركت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن

وضعیت موجود شركت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن

شركت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن در سال 1382 با 118 عضو و سرمایه اولیه 000/835 و 415 هكتار سطح اراضی بهره برداران تأسیس و فعالیت خود را آغاز كرد.

تعداد اعضاء فعال در حال حاضر 288 عضو و سرمایه 000/650/1 ریال و 825 هكتار می‌باشد

تحصیلات بهره برداران

بی سواد- 55 نفر-خواندن و نوشتن 30 نفر- پایان دوره ابتدائی 139 نفر

پایان دوره راهنمائی 22 نفر- دیپلم 38 نفر- لیسانس 4 نفر

سن بهره برداران

زیر 30 سال 10 نفر- (30-20)-(40-31) سال 40 نفر- (50-41) سال 68 نفر- (60-51) سال 74 نفر- 61 سال به بالا 96 نفر

جنس بهره برداران

مرد 278 نفر –زن 10 نفر

وضعیت توزیع اراضی بین بهره برداران

كمتر از یك هكتار 8 نفر (77/2%) (5-5)هكتار 258 هكتار 58/89%

(7-5)هكتار 18 نفر (10-7ژ9هكتار 2 نفر(69%)

(20-10)هكتار 1 نفر 20 به بالا 1 نفر 34/0%

كل زمینهای تحت پوشش تعاونی 825 هكتار می‌باشد.

كوچكترین قطعه 2000 متر مربع و بزرگترین قطعه 75 هكتار می‌باشد.

سطح زیركشت محصولات مختلف

كل زمینهای تحت پوشش تعاونی كه به صورت باغ می‌باشد 825 هكتار بوده كه از این مقدار

129 هكتار هلو و شلیل- 202 هكتار سیب گلاب- 78 هكتار گلابی

272 هكتار انواع آلوها- 144 هكتار انگور می‌باشد

منطقه تحت پوشش روستاهای رامجین، سنقرآباد- محمدآباد افشار و قاسم گرجی كه از بخش چهارباغ از توابع شهرستان ساوجبلاغ كه در استان تهران بوده كه با مركز استان 80 كیلومتر و مركز شهرستان 25 كیلومتر و از مركز بخش 12 كیلومتر فاصله دارد.

هیئت مدیره و بازرسان

در مجمع عمومی كه در سال تأسیس 82 برگزار گردید آقایان عبدالسعید باقرپور رئیس هیئت مدیره و اسماعیل مدیر رنجبر نایب رئیس- نجم اله سلیمان فلاح منشی و آقایان ناصرپور محمد و اسكندر خالصه دهقان بعنوان اعضاء عادی هیئت مدیره به مدت سه سال انتخاب گردیدند و آقایان رضا شمسی مهر و علیرضا قره پور بعنوان بازرس به مدت یكسال انتخاب كه در سال 1383 در مجمع در سمت خود تا سال 1384 ابقاء گردیدند و در سال 1384 آقایان مسلم خالصه دهقان و تقی مدیر رنجبر بعنوان بازرس بمدت یكسال انتخاب گردیدند.

امكانات موجود

1-قطعه زمینی به مساحت 2000 متر مربع اهدائی اعضا

2-یك باب انبار- به ظرفیت 500 تنی (در حال ساخت)

3-یك باب مغازه استیجاری (بعنوان دفتر شركت)

4-یك دستگاه خودرو وانت مزدا (دولتی)

5-امتیاز یك خط تلفن

6-دو دستگاه تراكتور گلدانی (امانت جهاد كشاورزی ساوجبلاغ)

7-تعداد 4 دستگاه دنباله بند

عملكرد شركت تعاونی تولید روستائی دشت گل نسترن

فعالیتهای انجام شده

1-ترویج و آموزش كشاوران در مورد نحوه صحیح كاشت نهاب، نحوه آبیاری، مبارزه با آفات و بیماریها نقش استفاده از ریز مغذیها در افزایش كیفیت و كمیت محصولات، نحوه صحیح جمع آوری محصولات باغی و استفاده درست از بسته بندیهای مناسب،

2-ارائه خدمات مكانیزه باغداران تحت پوشش

3-تهیه و توزیعه كلیه نهاده های مورد نیاز كشاورزان اعم از كود شیمیائی، سموم دفع آفات نباتی، عف كش ها

4-ایجاد دو فرصت شغلی و به كارگیری 2 نفر از جوانان روستائی

5-نظارت بر كلیه امور داشت، برداشت، محصولات باغی مختلف و ارائه خدمات فنی به كشاورزان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه مالی شركت تحقیقات و توسعه صادرات نرم‌افزار ثنارای

پروژه مالی شركت تحقیقات و توسعه صادرات نرم‌افزار ثنارای

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 114 کیلو بایت

تعداد صفحات : 60

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق مالی شركت تحقیقات و توسعه صادرات نرم‌افزار ثنارای

مجمع عمـومی عـادی صـاحبـان سهـام

اجزای تشكیل‌دهنده صورت‌های مالی به قرار زیر است:

  • ترازنامه
  • صورت سود و زیان

1-2- گردش حساب سود (زیان) انباشته

  • صورت جریان وجوه نقد
  • یادداشت‌های توضیحی:

الف- تاریخچه فعالیت شركت

ب- مبنای تهیه صورت‌های مالی

پ- خلاصه اهم رویه‌های حساب‌داری

ت- یادداشت‌های مربوط به اقدام مندرج در صورت‌های مالی و سایر اطلاعات مالی

كلیات:

شركت تحقیقات و توسعه صادرات نرم‌افزار ثنارای (سهامی خاص) در تاریخ 4/7/1377 تحت شماره 143804 در اداره ثبت شركت‌ها و مالكیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. سرمایه اولیه شركت دویست‌ و هفتاد میلیون ریال منقسم به بیست و هفت سهم عادی با نام ده میلیون ریالی می‌باشد. در تاریخ 20/12/1382 سرمایه اولیه شركت از مبلغ دویست‌ و هفتاد میلیون ریال به پانصد و چهل میلیون از طریق افزایش تعداد سهام صورت گرفته است.

فعالیت شركت:

طبق ماده 3 اساس‌نامه موضوع فعالیت شركت بطور خلاصه شامل همكاری و اجرای سیاست‌های تحقیقاتی و آموزشی شورای عالی انفورماتیك و ایجاد واحدهای تحقیقاتی به‌منظور پژوهش كاربردی صنعت نرم‌افزار و صادرات آن، اخذ مجوز اعطای استانداردهای نرم‌افزاری از مجامع بین‌المللی و اعطای آن به متقاضیان، ایجاد واحدهای آموزشی و اجرای دوره‌های آموزشی. بررسی بازارهای بین‌المللی و تدوین برنامه‌های مناسب برای صادرات خدمات انفورماتیك و انجام هرگونه فعالیت لازم در جهت توسعه صادرات نرم‌افزار می‌باشد.

وضعیت اشتغال:

مبنای تهیه صورت‌های مالی

صورت‌های مالی اساساً بر مبنای بهای تمام شده تاریخی تهیه و در موارد مقتضی از ارزش‌های جاری نیز استفاده شده است.

خلاصه اهم رویه‌های حساب‌داری

    • دارایی‌های ثابت:

1-1-3- دارایی‌های ثابت مشهود بر مبنای بهای تمام شده در حساب‌ها ثبت‌ می‌شوند. مخارج بهسازی و تعمیرات اساسی كه باعث افزایش قابل ملاحظه‌ای در ظرفیت یا عمر مفید دارایی‌های ثابت یا بهبود اساسی در كیفیت بازدهی آن‌ها می‌گردد، به‌عنوان هزینه‌ سرمایه‌ای محسوب و طی عمر مفید باقی‌مانده آن‌ها مستهلك می‌شود. هزینه‌های نگهداری و تعمیرات جزیی كه به‌منظور حفظ یا ترمیم منافع اقتصادی مورد انتظار واحد تجاری از استاندارد عملكرد ارزایابی

شده اولیه دارایی انجام می‌شود هنگام وقوع به‌عنوان هزینه‌های جاری تلقی و بحساب سود‌ و زیان دوره منظور می‌گردد.

  • استهلاك دارایی‌های ثابت با توجه به عمر مفید برآوردی و (با در نظر گرفتن آیین‌نامه استهلاكات موضوع ماده 151 قانون مالیات‌های مستقیم مصوب بهمن‌ ماه 1380) براساس نرخ‌ها و روش‌های زیر محاسبه می‌شود:

شرح دارایی نرخ استهلاك روش استهلاك

ساختمان 7% نزولی

اثاثیه 10 ساله مستقیم

3-1-3- برای دارایی‌های ثابتی كه در خلال ماه تحصیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد استهلاك از اول ماه بعد در حساب‌ها منظور می‌شود. در مواردی كه هر یك از دارایی‌های استهلاك‌پذیر از آمادگی جهت بهره‌برداری به علت تعطیل كار یا علل دیگر برای مدتی مورد استفاده قرار نگیرد میزان استهلاك آن برای مدت یادشده معادل 30% نرخ استهلاك منعكس در جدول بالا است.

  • معاملات ارزی اقلام پولی ارزی به نرخ رسمی بانك مركزی در تاریخ ترازنامه و اقلام غیرپولی كه به بهای تمام‌شده تاریخی بر حسب ارز ثبت شده است با نرخ رسمی بانك مركزی در تاریخ انجام معامله تسعییر می‌شود. تفاوت‌های ناشی از تسویه یا تسعییر اقلام پولی ارزی به‌عنوان درآمد یا هزینه دوره وقوع شناسایی می‌شود.

ذخیره مزایای پایان خدمت كاركنان

ذخیره مزایای پایان خدمت كاركنان براساس یك‌ماه آخرین حقوق و مزایای ثابت هر یك از كاركنان برای هرسال خدمت آنان محاسبه و در حساب‌ها منظور می‌شود.

شناسایی درآمد و هزینه

درآمد عمده شركت از عقد قراردادهای خدماتی (تحقیقاتی و پژوهشی- مشاوره- حضور و مدیریت در نمایشگاه‌های بین‌المللی فناوری اطلاعات) حاصل می‌شود. درآمد حاصل از اجرای پیمان‌ها پس از تكمیل و تحویل مراحل توافق شده در متن پیمان كه به تائید كارفرما نیز می‌رسد شناسایی می‌گردد. بهای تمام‌شده پیمان شامل هزینه‌های مستقیم نظیر حق‌الزحمه كارشناسان و دیگر هزینه‌های مرتبط با فعالیت‌های پیمان و هزینه‌های غیرمستقیم مانند دستمزد كاركنان و هزینه‌های مشترك بین پیمان‌ها است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی

پروژه مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 38 کیلو بایت

تعداد صفحات : 40

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی

تاریخچه گروه شركت های تولیدی اشی مشی:

شركت سهامی خاص گیلان سویا در سال 1371 تاسیس گردید. این شركت با داشتن بیش از یك دهه فعالیت، یكی از مجهزترین واحدهای صنعتی تولید انواع ماكارونی، اسنك و نوشابه گازدار می باشد، در اواخر سال 1378 همزمان با راه اندازی خط تولید نوشابه گازدار در بطری یكبار مصرف(PET) و نیز راه اندازی دستگاه بطری ساز(PET) با هدف تولید و عرضه نوشابه با كیفیت رسماً فعالیت تولید انواع نوشابه گازدار را با نام تجاری اشی مشی در شركت سیرنگ زیبا كنار آغاز نمود. روند توسعه و به روز نمودن ماشین آلات آن برابر با آخرین تكنولوژی روز جهان در كلیه بخشهای تولید محصولات متنوع شركت همواره استمرار داشته است.

قابلیتهای تولیدی در گروه تولیدی اشی مشی:

شركت گیلان سویاـ تولید انواع اسنك ( غله حجیم شده)، اسنك خلالی، چیپس دریایی، چیپس زنگوله ای، اسنك فلفلی و مغز دار شكلاتی.

شركت سیرنگ گیلان ـ تولید انواع ماكارونی فرمی و ساده.

شركت هدیه شمال ـ تولید انواع ماكارونی فرمی و ساده.

شركت سیرنگ پلاستیك ـ تولید انواع اندازه متنوع بطری PET ( مظروف نوشابه گازدار)، بخش نوشابه سازی نمونه ای از قابلیتهای تكنولوژی تولیدات این گروه صنعتی است كه در زیر به قسمتی از فرآوری و ساخت آن اشاره می شود.

تكنولوژی ساخت بطری PET و نوشابه:

تكنولوژی ماشین آلات تولید نوشابه تماماً از پیشرفته ترین نوع خود و مربوط به بعد از سالهای 2000 میلادی است در حالی كه كنترل و تولید در سراسر خط بوسیله كامپیوترهای بسیار پیشرفته و تمام اتوماتیك جدید انجام می گیرد. تعداد محدودی از نیروی انسانی كه همگی آموزش دیدة خارج از كشور می باشند در این صنعت اشتغال دارند. این شركت دارای پیشرفته ترین آزمایشگاه با تجهیزات لازم و سیستمهای دقیق اندازه گیری و سنجش می باشد كه از آزمایشگاههای مرجع كشور می باشد. كنترل كیفیت تمامی مجموعه از ورود مواد اولیه تا ساخت محصول و ارائة محصول ساخته شده و خدمات بعد از فروش زیر نظر كارآمدترین افراد آموزش دیده، مجرب و تحصیلكرده اداره می شود. طعم دهنده ها و افزودنیهای مجاز از معتبرترین شركتهای جهانی تهیه می شوند. درب بطری نوشابه اشی مشی توسط شركتهای بزرگ بین المللی جهان تهیه می شوند. مواد اولیه ساخت بطری نوشابه به نام PET از شركت های بزرگ و معتبر خارجی تهیه و در داخل كارخانه با استفاده از وجود ماشین آلات بسیار پیشرفته جدید ابتدا به پریفرم و سپس به اندازه های 300 سی سی و 5/1 لیتر و 2 لیتر تولید می شوند.

لیبل بطر نوشابه از جنس پلاستیكBOPP است كه در برابر آب و تابش خورشید مقاوم بوده ، پاره هم نمی شود و شكل و رنگ آن ثابت است.

از افتخارات

گروه تولیدی صنایع غذایی اشی مشی تاكنون برای كلیه محصولات خود موفق به اخذ علامت استاندارد ملی گردیده است.

در ژانویة 1998 تحت گواهی بین المللی صادره از سازمان خدمات گواهی بین المللی SGS به دریافت گواهی سیستم مدیریت كیفیت در شهر زوریخ كشور سوئیس نائل آمد. همچنین در نهم مارس 1998 گروه تولیدی صنعتی گیلان سویا تولید كننده اسنك جایزه و نشان بهترین مارك تجاری را اخذ نموده است.

در یازدهم ماه می 1998 گروه تولیدی صنعتی گیلان سویا موفق به اخذ نشان و جایزه كیفیت كشور فرانسه در شهر پاریس گردید.

در هشتن ژوئن 1998 در شهر برلین كشور آلمان شركت گیلان سویا موفق به دریافت جایزه تكنولوژی و كیفیت گردید. جهت گیری برنامه های شركت در راستای علائق و سلایق مشتریان و احترام به نظرات مصرف كنندگان محصولات این شركت باعث گردیده تا جایگاه نام محصولات اشی مشی در تمامی اذهان جامعه كشور با حسن شهرت و اعتماد به محصولات آن تداعی شود.

روند توسعه با اركان اصلی تامین كیفیت و اندیشه های مشتریان نسبت به محصول آموزش فن آوری و تكنولوژی مدرن و پیاده سازی برنامه مستمر ارزیابی نیروی انسانی و بهداشت مواد غذایی و اصول بازاریابی جدید یا مشتری گرانی همراه بوده است كه راه این شركت را از دوره تاسیس تاكنون در اخذ جوایز بزرگ بین المللی و ملی از سازمانهای بزرگ جهانی هموار نموده است.

مدیریت با ارائه طرحهای مختلف انگیزشی، تقویت تعلق اجتماعی انگیزش كاركنان و ارتقاء بهره وری موفق به افزایش راندمان كار در سطوح مختلف گردیده است. اصل احترام به مشتریان و كاركنان منتج به شكوفائی و توسعه تولیدات جدید شركت بوده است. برنامه های هفتگی مشاوره ای خانواده جهت كاركنان شركت از دیگر عوامل ارتقاء انگیزش در كاركنان می باشد. اصل وفاداری مدیریت به نمایندگان و مشتریان خود باعث نهادینه شدن مارك تجاری اشی مشی در تمامی بازارهای كشور و حفظ روابط حرفه ای با فروشندگان مواد اولیه و ماشین آلات داخلی و خارجی به این شركت از منشور اصلی مدیریت می باشد.

مدیریت شركت یكی از افتخارات اش این است كه با پرسنل صدیق و مجرب و حمایت شهروندان شریف جامعه كه با كیفیت برتر همواره برنامه های توسعه محصولات خود را در راستای انتظارات مصرف كنندگان در برنامه خود داشته باشد و با تمامی توان و امكانات روز و آخرین دستاوردهای فنی ـ تكنولوژی به تولید محصولات جدید و ایده آل جامعه تحقق بخشد.

شركت تولیدی اشی مشی با بیش از 5000 نفر پرسنل و شركت های وابسته زیاد جز بزرگترین كارخانه های تولیدی كشور محسوب می شود و دارای كادر اداری مجرب و حسابداری بسیار پیشرفته و مدرن است به دلیل وسعت كار یكی از كارخانه های تولید ماكارونی وابسته به كارخانه اشی مشی در نظر گرفته شده:

گزارشات مربوط به شركت تولید ماكارونی هدیه شمال وابسته به كارخانه اشی مشی:

شركت هدیه شمال در تاریخ 13/3/72 تحت شماره 2430 با سرمایة 000/000/10 ریال در ادارة ثبت شركتهای تولیدی وابسته به ثبت رسیده است.

موضوع شركت: تاسیس و احداث كارخانه تولید انواع ماكارونی به استناد و موافقت نامه اصولی صادره توسط اداره كل صنایع استان گیلان و سرمایه گذاری در سایه شركتها یا افراد حقیقی و اشخاص حقوقی حسب مورد صادرات و واردات كالاهای مجاز و تولیدات كارخانه.

عمده فعالیت شركت تولید انواع ماكارونی:

ظرفیت تولید شركت طبق موافقت اصولی صنایع 1250 تن در سال مربوط كه عطف به تقاضا نامة مورخ 25/4/74 ش با اصلاح پروانه بهره برداری با توجه به بررسی های بعمل آمده بشرح ذیل مورد موافقت اداره كل صنایع استان گیلان قرار گرفت.

1ـ ظرفیت تولید 2500 تن در سال در یك شیفت كاری

2ـ زیر بنا1920 متر

3ـ سرمایه ثابت 000/250/531 ریال

4ـ ارزش ماشین آلات000/118150 ریال

5ـ برق 200 كیلو وات

6ـ تعداد پرسنل 51 نفر

در حال حاضر كارخانه در یك شیفت كاری از ساعت 6 صبح الی 15 بعد ازظهر فعال است و روزانه به میزان 5 تا 7 تن ماكارونی تولید می شود. میزان مواد اولیه مصرفی شامل آرد كه حدوداً به همین میزان است و دیگر مواد افزودنی شامل ویتامینها و نمك و غیره( میزان سایر مواد افزودنی 5% در هزار میباشد) مواد بسته بندی نیز 200 تا 300 كیلو جهت بسته بندی در روز می باشد.

از سال 77 تا 1374، میزان 98 درصد محصولات تولیدی در بخش صادرات مصرف شده و از سال 79 تاكنون این میزان به 85% سهم صادرات و155 سهم مصرف داخلی رسیده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود تحقیق آشنایی با معماری نئوکلاسیک

دانلود تحقیق آشنایی با معماری نئوکلاسیک

دسته بندی : معماری

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 234 کیلو بایت

تعداد صفحات : 14

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این تحقیق به توضیح کامل چگونگی و تاریخچه پیدایش ,ویژگی های معماری نئوکلاسیک و... همراه عکس می پردازیم.

در زیر بخشی از تحقیق برای شما آورده شده است:

معمارینئو کلاسیک

Neoclassical architecture

فلسفه و تمدن کلاسیک یونان و روم باستان شالوده فکری و اجتماعی تمدن مغرب زمین را تشکیل می دهد و طی دوهزار سال گذشته همواره فلسفه کلاسیک در بینش ذهنی وکالبد فیزیکی تمدن غرب مشهود بوده است . معماری غرب نیز از این امر مستثنا نبوده ومعماری کلاسیک پیوسته در کلیه تاریخ مغرب زمین مطرح بوده است.

کلاسیک که در پی بیش از نیم قرن تفوق معماری مدرن از اوایل اخیر مورد بی توجهی نسبی قرار گرفته بود ، به تدریج بعد از انتقاداتی که به سبک مدرن شد ، خصوصا بعد از نمایشگاهی در لندن به نام نابودی خانه های حومه شهر در سال 1975 ، مجددا به صورت یک سبک مهم که می تواند پاسخگوی نیازهای جامعه امروزی باشد مطرح شد و... به همراه عکس و توضیح فراوان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه مالی رشته حسابداری باموضوع کار آفرینی در صنایع غذایی

پروژه مالی رشته حسابداری باموضوع کار آفرینی در صنایع غذایی

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 130 کیلو بایت

تعداد صفحات : 105

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق مالی رشته حسابداری باموضوع کار آفرینی در صنایع غذایی

مقدمه:

به نام خالق هستی كه شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را كامل گرداند.

اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از تركیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای كامل را كشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد.

پوكی استخوان – بیماری خاموش :

زنان هشت برابر بیشتر از مردان دچار پوكی استخوان می شوند:

به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوكی استخوان در موارد زیر بیشتر است:

سن بیش از 50 سال، زن بودن، یائسگی، نخوردن یا كم خوردن لبنیات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، جثه كوچك،پوست روشن،ورزش نكردن،سیگار كشیدن، استفاده دراز مدت از داروهای ضد انعقاد(كوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوكی استخوان در میان خویشاوندان، استفاده از غذاهای پر نمك،نوشیدن الكل و قهوه زیاد و بعضی از اختلالات هورمونی مانند پركاری تیروئید و كم كاری غدد جنسی.

درپوكی استخوان ، استخوان ها به شدت شكننده می شوند و ممكن است با ضربه های كوچك و حتی خود به خود بشكنند،كلسیم در این میان برای بازسازی و استحكام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر كلسیم بدن كافی نباشد استخوان پوك و شكننده می شود. پوكی استخوان علامتی ندارد. یك نكته بازدارنده در جهت اطلاع از این بیماری این است كه معمولا شخص بعد از شكستگی به وجود آن پی می برد. در بعضی از افراد پوكی استخوان به صورت خمیدگی ستون فقرات بروز می كند. بهترین روش تشخیص پوكی استخوان سنجش تراكم استخوانی (رانسیتو متری) است كه با نظر پزشك صورت می گیرد.

پوكی استخوان به راحتی قابل پیش گیری است : ورزش و فعالیت بدنی، عدم مصرف سیگار، روزانه حداقل ده دقیقه در معرض نور خورشید قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوی كلسیم به ویژه لبنیات از مهم ترین عوامل مؤثر در پیش گیری از این بیماری پر هزینه است.

نیاز به كلسیم در سنین مختلف متفاوت است. در نوجوانی ، بارداری و دوران شیردهی این نیاز با خوردن 3 الی 4 لیوان شیر و ماست در هر روز تامین می شود. از لحاظ میزان كلسیم یك لیوان شیر معادل یك لیوان ماست و برابر 45 الی 60 گرم پنیر(اندازه دو قوطی كبریت) است. پژوهشگران به تازگی دریافته اند یك فنجان ماست 35 درصد بیشتر از یك فنجان شیر كلسیم دارد.

  • شیر مایع سفید رنگی است كه در اثر دوشش حیوانات شیرده سالم به دست می آید. رنگ شیر در حالت طبیعی سفید كدر است كه در صورت بالا بودن چربی آن كمی زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربی یا افزودن آب به آن كمی به سمت آبی میل می كند، كه البته عوامل دیگری نظیر نوع تغذیه ، فصل و… نیز تا حدی در این امر مؤثر می باشد. بو و طعم شیر نیز در اثر تماس با ظروف كثیف یا تغذیه نا مناسب حیوانی و یا فسادهای میكروبی و شیمیایی می تواند تغییر كند.

در میان غذاهای مختلف كه روزانه به مصرف انسان می رسند بدون شك شیر مناسب ترین و متعادل ترین تركیب را دارا می باشد و به همین دلیل است كه معمولا شیر را غذای كامل می نامند. شیر هر یك از پستانداران بهترین غذا برای نوزاد همان پستاندار می باشد و عملا نمی توان هیچ غذایی را جانشین آن قرار داد . بررسی ها نشان می دهد كه طولانی ترین عمرها در اكثر كشورهایی دیده می شود كه مقدار مصرف روزانه شیر مردم آن زیاد است. تركیب شیر تحت تاثیر عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذیه و … تغییر می كند .

در خصوص ارزش تغذیه ای شیر نكته حائز اهمیت آن است كه علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذی در شیر، كیفیت این تركیبات نیز به گونه ای است كه به بهترین وجه ممكن مورد استفاده بدن قرار می گیرد. به عنوان مثال ضریب هضم چربی شیر 100 درصد می باشد و پروتئین های شیر نیز دارای ضریب هضم 95 تا 98 درصد بوده و تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تامین می نمایند. هم چنین شیر منبع اصلی كلسیم و فسفر در رژیم غذایی است و در صورت حذف لبنیات از رژیم غذایی ، برای جبران كمبود این دو تركیب لازم است كه مقادیر زیادی سبزیجات و میوه جات استفاده شود، از بین املاح، مقدار آهن در شیر كم است و لازم است كه در نوزادانی كه منحصرا با شیر تغذیه می نمایند، این كمبود جبران شود. از نظر ویتامین ها نیز شیر حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های (A) و گروه (B) بوده و می تواند درصد قابل توجهی از نیاز روزانه را بر طرف سازد.

قند موجود در شیر ، لاكتوز نام دارد كه بعضی از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتیجه در هنگام مصرف شیر دچار عوارضی نظیر نفخ ، دلپیچه و اسهال می گردند. چنین افرادی یا باید مقادیر كم شیر را با فواصل زمانی مصرف نمایند و یا از فرآورده هایی نظیر پنیر و ماست كه دارای لاكتوز كمی می باشند استفاده كنند.

نكته مهم در خصوص شیر آن است كه بالابودن میزان مواد مغذی در آن باعث می شود كه شیر به عنوان یك محیط مناسب و ایده آل جهت رشد و فعالیت انواع میكروارگانیزم ها درآید به گونه ای كه اگر مدت كوتاهی به حال خود رهاشود،فاسد شده و علاوه بر تغییرتركیبات آن، خطر ایجاد مسمومیت را نیز خواهد داشت.

برای جلوگیری از این امر رعایت 2 نكته ضروری است:

شیر از ابتدای دوشش تا هنگام مصرف باید در دماهای پائین نگهداری شود، هرچه دمای نگهداری شیربالاتر باشد سرعت رشد و فعالیت باكتری ها نیز بالاتر رفته و در نتیجه شیر زودتر فاسد می شود. حتی بعد از پاستوریزاسیون یا جوشاندن نیز لازم است كه شیر در یخچال نگهداری شود.

باید توجه داشت كه كاهش دمای شیر فقط سرعت فعالیت باكتری ها را كم می كند ولی قادر به از بین بردن آنها نیست بنابراین لازم است كه با استفاده از حرارت تمامی میكروب های بیماری زا و حداكثر میكروبهای غیر بیماری زای شیر را از بین می برد.

بخش دوم :

کلیات در رابطه با شرکت :

كارخانه فرآورده های لبنی كلات( لبنوش) سهامی خاص یكی از مراكز تولید مهم ترین مواد غذایی در كشور می باشد. این كارخانه و سایر كارخانجات تولید كننده محصولات لبنی در استان خراسان زیر نظر مستقیم شركت تعاونی تولید كنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان قرار دارد. شركت تعاونی تولید كنندگان محصولات لبنی در سال 71 با همكاری جهاد كشاورزی و اداره كل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد های فرآوری لبنیات پاستوریزه و تامین نیاز آن ها و فروش تولیداتشان تشكیل گردید و هم اكنون 45 كارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

خلاصه فعالیت های تعاونی:

1) تهیه و تامین مواد اولیه مورد نیاز اعضاء

2) تهیه ماشین آلات وتجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی از داخل و خارج كشور.

3) برگزاری سمینارهای علمی، تخصصی و كلاس های آموزشی جهت ارتقای علمی . 4) فنی مسئولین كنترل كیفیت واحدهای تحت پوشش در داخل یا خارج از كشور.

5)ارائه خدمات مشاوره ای به واحد های در حال تاسیس و بهره برداری.

6)پذیرش عاملیت توزیع پنیریارانه ای در استان خراسان.

7)پیگیری جهت تحویل 30/0 از علوفه تخصیصی به استان، به منظور تحویل به دامداران طرف قرارداد كارخانجات.

8) احداث و اداره كارخانه تولید ظروف یكبار مصرف و بسته بندی كره در اوزان 10 تا 25 گرمی باسرمایه گذاری بالغ بر 3000000000 ریال با همكاری سیستم بانكی.

9) كمك به توزیع شیر یارانه ای و شیر مدارس.

10) ایجاد فروشگاههای عرضه مستقیم كالا به منظور فروش محصولات لبنی پاستوریزه تولیدی اعضا

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود پروژه معماری کاروانسرا و چاپارخانه همراه با پلان

دانلود پروژه معماری کاروانسرا و چاپارخانه همراه با پلان

دسته بندی : معماری

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 347 کیلو بایت

تعداد صفحات : 34

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تعدادی از سرفصل های این تحقیق به شرح زیر است:

-معماری کاروانسرا و چاپارخانه همراه با پلان

-شکل کاروانسرا در اقلیم های مختلف ایران

-کاروانسرا در سواحل جنوبی دریای خزر

-کاروانسرا ها در کرانه شمالی خلیج فارس و دریای عمان

-کاروانسرا در نواحی کوهستانی و مرتفع

-کاروانسرا در دشت های فلات

-چاپارخانه و...به همراه توضیح کامل و عکس

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:52 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود پاورپوینت مبانی رفتار گروه (فصل هفتم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پار

دانلود پاورپوینت مبانی رفتار گروه (فصل هفتم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی)

دسته بندی : مدیریت

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 387 کیلو بایت

تعداد صفحات : 17

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

عنوان: دانلود پاورپوینت مبانی رفتار گروه (فصل هفتم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز پارسائیان و اعرابی)

فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 17 اسلاید

دسته: مدیریت رفتار سازمانی

کتاب مدیریت مبانی رفتار سازمانی رابینز پارسائیان و اعرابی از جمله منابع مهم درس مدیریت رفتار سازمانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هفتم این کتاب با عنوان « مبانی رفتار گروه » می باشد که در 17 اسلاید بصورت بسیار زیبا طراحی شده است و می تواند به عنوان کار ارائه کلاسی(سمینار-کنفرانس) مورد استفاده قرار گیرد؛ بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

ارائه تعریفی از گروه

چرا افراد به گروهها می پیوندند؟

مفاهیم اصلی گروه

تصمیم گیری درگروه

چگونگی انتخاب تصمیم فردی یا گروهی

همرنگ جماعت شدن و از گروه بریدن

نشانه های وجود پدیده همرنگ جماعت شدن در گروه

روشهای تصمیم گیری

طوفان فکری

روش مبتنی بر ایجاد گروه اسمی

میزگرد از راه دور

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مهندسی نرم افزار

مهندسی نرم افزار

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 10.61 مگا بایت

تعداد صفحات : 128

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

کتاب پیش رو یکی از منابع مهم رشته مهندسی کامپیوتر و آی تی در کنکور ارشد می باشد که در بردارنده مطالب مهم و کلیدی درس میباشد . میتواند نیاز اصلی دانشجویان را در این زمینه بر طرف کند..

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مقاله آپوگوسیپولون، مشتق شده از گوسیپول، مس درون‌زاد در لنفوسیت‎های محیطی انسان را به حرکت درمی‌آورد

مقاله آپوگوسیپولون، مشتق شده از گوسیپول، مس درون‌زاد در لنفوسیت‎های محیطی انسان را به حرکت درمی‌آورد که منجر به شکستگی DNA اکسیداتیو می‌شود

دسته بندی : زیست شناسی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 1.605 مگا بایت

تعداد صفحات : 18

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مقاله اصل السیویر

آپوگوسیپولون، مشتق شده از گوسیپول، مس درون‌زاد در لنفوسیت‎های محیطی انسان را به حرکت درمی‌آورد که منجر به شکستگی DNA اکسیداتیو می‌شود

همراه دقیق ان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 9:51 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات