مبانی نظری روابط ترکیه با اتحادیه ی اروپا

مبانی نظری روابط ترکیه با اتحادیه ی اروپا

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 56 کیلو بایت

تعداد صفحات : 14

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری روابط ترکیه با اتحادیه ی اروپا

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری

خلاصه ای از کار:

روابط ترکیه با اتحادیه ی اروپا

اتحادیه اروپا:

تشکل سیاسی و اقتصادی است که متشکل از 27 کشور در اروپا می باشد. این اتحادیه گسترش یافته اتحادیه اروپای غربی است که در سال 1957 با همکاری اولیه 6 کشور اروپایی فرانسه – آلمان فدرال- ایتالیا – بلژیک – هلند – لوگزامبورگ موجودیت یافت. (1) و بعد از آن به سرعت گسترش یافته و هماکنون بیش از 500 میلیون نفر جمعیت دارد. ارکان مهم اتحادیه اروپا عبارتند از

....................

وحدت اقتصادی و پولی و یورو:

برای رسیدن به وحدت پولی و اقتصادی و پول واحد کنفرانسی در سال 1990 در رم آغاز به کار کرد. نتیجه این کنفرانس پیمان ما ستریخت بود. فقط انگلیس و مدتی بعد دانمارک و سوئد تصمیم به خروج از این طرح گرفتند و در صدد برآمدند تا سیاستهای پولی مختص خود را حفظ کنند.

..............

درخواست ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپا:

درخواست اولیه را ترکیه در سال 1959 برای عضویت در مجامع اروپایی نمود. و درخواست رسمی ترکیه (تقاضای عضویت) برای پیوستن به جامعه اروپا (که بعدها اتحادیه اروپا نام گرفت) در 14 آوریل 1987 ارائه شد. ترکیه از 13 دسامبر 1999 به طور رسمی به عنوان کاندید عضویت در اتحادیه اروپا شناخته شده است و مذاکرات و گفتگوها برای...............

چالش‌ها

ترکیه کشوری است که بسیاری از ظواهر و زیرساخت‌های تمدنی‌اش (همچون ساختار دینی و فرهنگی) و همچنین بخش عظیمی از جغرافیا و سرزمین‌اش ، آسیایی است و موضوعات مهم و حل نشده‌ای (از نظر اتحادیه اروپا) در راه پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا وجود دارد.

مهم‌ترین موضوعات مورد نظر اتحادیه اروپا عبارت‌اند از:

مسئله قبرس و بستن بنادر ترکیه به روی قبرسی‌های یونان.

...................

نقش اتحادیه اروپا در تداوم اصلاحات اقتصادی در ترکیه:

یکی از عوامل مؤثر در پیشبرد روند خصوصی سازی ، عوامل خارجی یا به عبارت دیگر محیط مساعد خارجی است. در مورد ترکیه، نقش اتحادیه اروپا در تداوم برنامه اصلاحات اقتصادی بسیار مؤثر است و یکی از انگیزه های قوی دولت های مختلف در پیشبرد روند خصوصی سازی، تسهیل ورود ترکیه به اتحادیه اروپا و جامعه اروپا بوده است. در دهه 80 و پیش از پایان جنگ سرد، مهمترین معیار جامعه اروپا برای پذیرش اعضای جدید، وضعیت اقتصادی یا به..................

..........................

اکثر روشنفکران ، بخش های تجاری، اسلام گرایان ، فعالان حقوق بشر ، احزاب و گروه های کرد از پیوستن به اتحادیه اروپا بر خلاف نیروهای ملی گرا، نظامیان، بروکرات ها حمایت می کنند.ااما نقش اتحادیه اروپا در پیشبرد اصلاحات بشدت با سیاست های داخلی ترکیه در ارتباط است.و به روی کار آمدن یک حزب مخالف اتحادیه اروپا مثل کمالیست ها و یا ائتلاف نظامیان و یا سکولارها می تواند به تضعیف این روند کمک کند.(6).

.................

منابع

1- سید داوود، آقایی، سازمان های بین المللی، تهران: نشر نیکان، 1382،ص341

..................

..................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان علف هرز جو

مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان علف هرز جو

دسته بندی : کشاورزی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 18 کیلو بایت

تعداد صفحات : 15

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

این مقاله شامل مطالب زیر می باشد:

بیولوژی

تكنیسینهای رشد

تأثیرات روی كیفیت محصول

میزان افت محصول

اهم روشهای كنترل

گروه 3 (kerb-sow) گروه 22 گراموكسین

ویژگیهای عمومی

گلها و میوه ها

مكان رویش

انواع گونه ها

توجه

كنترل آفت-گیاهان-جوی خودروvoluntiir

بیولوژی

روشهای شناسایی

تاثیر بر كیفیت محصولات

میزان افت محصول

نحوه كنترل :

گروه 3

كنترل علف هرز گندم و جو در بیابانهای كم قوت آریزونا

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت کشاورزی با عنوان معرفی برخی علفهای هرز

پاورپوینت کشاورزی با عنوان معرفی برخی علفهای هرز

دسته بندی : کشاورزی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 883 کیلو بایت

تعداد صفحات : 29

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

این پاورپوینت شامل مطالب زیر می باشد:

مقدمه

فهرست بندی تاپیك علفهای هرز

دم روباهی باریك

روشهای کنترل

بو مادران

خارشتر

روشهای کنترل

بیدگیاه(علف گندمی)

یولاف وحشی (جو دوسر)

روشهای مبارزه

سیرموك(سیروحشی)

گون

برموس آویخته(علف پشمكی)

روشهای کنترل

كیسه كشیش

سلمه تره(سلمك)

روشهای کنترل

اویارسلام

روشهای کنترل

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری فوبی اجتماعی، درمان شناختی-رفتاری

مبانی نظری فوبی اجتماعی، درمان شناختی-رفتاری

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 49 کیلو بایت

تعداد صفحات : 33

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری فوبی اجتماعی، درمان شناختی-رفتاری

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

- مقدمه

فوبی اختصاصی عبارت است از ترسی شدید، دایمی، افراطی و یا نامعقول که در صورت وجود و یا انتظار شیء یا موقعیتی معین (مانند بلندی، حیوانات، تزریق، دیدن خون، سوار هواپیما شدن) بروز می کند. در این بیماران به محض...............

فوبی اجتماعی

-تعریف فوبی اجتماعی و اهمیت آن

اختلال فوبیای اجتماعی که به عنوان اضطراب اجتماعی نیز شناخته می شود، اولین بار در اواخر سال های 1960 به عنوان یک تشخیص خاص و مستقل مطرح شد. مشخصه اصلی این اختلال، ترس مبالغه آمیز از موقعیت های عملکردی اجتماعی در حضور افراد ناآشناست. مبتلایان به این اختلال از این که در موقعیت های اجتماعی دچار خجالت زدگی شده یا مورد ارزیابی منفی دیگران قرار گیرند می هراسند. از میان موقعیت هایی که باعث اضطراب این افراد می شود می توان به صحبت کردن در جمع، گردهمایی های اجتماعی، ملاقات افراد جدید، خوردن در جمع، ترس از مخالفت با دیگران و نگرانی در ارتباط با صحبت با مراجع قدرت اشاره کرد (بروین و استین[1]، 2004).

..................

- شیوع فوبی اجتماعی و علائم آن

هراس اجتماعی معمولا در اواخر دوره کودکی و اوایل نوجوانی (10 – 20 سالگی) شروع می شود. سیر اختلال اغلب پیوسته و مزمن است که می تواند در طی سالیان متمادی مشکلات عمیقی در زندگی فرد مبتلا ایجاد نماید (ساراسون و ساراسون[2]، 2002).

...............

- شکل گیری فوبی اجتماعی

در زمینه چگونگی شکل گیری و تداوم اختلال فوبی اجتماعی نظریه های مختلفی وجود دارد. از جمله آنها نظریه های زیست شناختی، شرطی سازی کلاسیک، رفتارگرایی اجتماعی و نظریه شناختی الیس است، ولی می توان گفت یکی از نظریه های جدید مطرح در این زمینه نظریه ولز و کلارک[3] (1997) است. با توجه به نظریه های جدید در زمینه فوبی..................

- درمان فوبی اجتماعی

در درمان اختلال اضطراب اجتماعی، هم از درمان های دارویی و هم از درمان های روانشناختی استفاده می شود. هر چند مطالعات چندی در رابطه با تعیین برتری یکی از این ها نسبت به دیگری انجام گرفته، اما هنوز یافته های با ثباتی که بتواند نشان دهد کدام روش بر دیگری برتری دارد وجود نداشته و در نتیجه هنوز اتفاق نظر کافی در بین صاحب نظران وجود ندارد (تورک، هیمبرگ، و هوپ[4]، 2001؛ رووا و آنتونی[5]، 2005). مواجه و بازسازی شناختی هر کدام به تنهایی نیز در درمان اختلال اضطراب اجتماعی به کار می روند، اما با توجه به این که ترس از ارزیابی منفی به عنوان یک جزء شناختی مهم در اختلال پاسخ خوبی به درمان با بازسازی شناختی می دهد، انتظار می رود که ترکیب این دو روش به نتایج بهتری منجر شود (تیلور[6]، 1996؛ جاستر و هیمبرگ، 1995؛ تورک، هیمبرگ و هوپ[7]، 2001).

.......................

- درمان شناختی- رفتاری

- تعریف درمان شناختی-رفتاری و شکل گیری آن

درمان شناختی رفتاری (CBT)، نوعی روان‌درمانی است که به بیماران کمک می‌کند تا به درک افکار و احساساتی که بر روی رفتارشان تأثیر می‌گذارد، نایل گردند. درمان شناختی رفتاری در حال حاضر برای درمان تعداد زیادی از اختلالات، از جمله هراس‌ها (فوبیا)، اعتیاد، افسردگی و اضطراب به کار گرفته می‌شود.

....................

- تلفیق رویکردهای شناختی و رفتاری

نظریه لنگ درباره سه نظام پاسخی نسبتاً مستقل ، شالوده لازم برای پذیرش مفاهیم شناختی در رویکرد رفتاری را فراهم آورده بود. در زمینه روان شناسی رفتاری (که متفاوت از رفتاردرمانی است )، اهمیت متغیرهای .......................

- اصول درمان شناختی- رفتاری
فلسفه‌ای که در پشت درمان شناختی رفتاری قرار دارد این است که افکار و احساسات ما نقش کلیدی و بنیادی در رفتار ما دارند. برای مثال، فردی که زمان زیادی را صرف فکر کردن به سوانح هوایی می‌کند ممکن است رفته رفته از مسافرت‌های هوایی اجتناب کند. هدف درمان شناختی رفتاری آموزش این نکته به بیماران است که با وجودی که آن‌ها نمی‌توانند بر تمام جنبه‌های دنیای پیرامونشان کنترل داشته باشند اما می‌توانند چگونگی تعبیر و تفسیر و پرداختن به چیزهایی که در محیط‌شان وجود دارد را کنترل کنند.
..................

-انواع درمان شناختی- رفتاری
طبق تعریف انجمن درمان شناختی رفتاری انگلستان، «روان‌درمانی شناختی رفتاری، محدوده‌ای از روش‌های درمانی را در بر می‌گیرد که بر پایه مفاهیم و اصول برآمده از مدل‌های روان‌شناختی هیجانات و رفتارهای انسان قرار دارند. این روش‌ها شامل رویکردهای درمانی متنوعی برای اختلالات هیجانی می‌باشند.»
.................

- مولفه‌های درمان شناختی- رفتاری
مردم غالباً افکار و احساساتی را تجربه می‌کنند که باعث تشدید یا تقویت باورهای معیوب و نادرست در آنان می‌گردد. چنین باورهایی می‌تواند به رفتارهای مشکل‌زا منجر گردد و جنبه‌های مختلف زندگی فرد شامل خانواده، روابط عاطفی، کار و تحصیل را تحت تاثیر قرار دهد. برای مثال، فردی که اعتماد به نفس پائینی دارد ممکن است افکار منفی درباره توانائی‌ها و قابلیت‌های خود را تجربه کند. در نتیجه این الگوهای فکری منفی، ممکن است..................

- کاربردهای درمان شناختی رفتاری
درمان شناختی رفتاری برای درمان طیف وسیعی از اختلالات، از جمله اضطراب، هراس‌ها، افسردگی، اعتیاد و انواع رفتارهای ناسازگارانه مورد استفاده قرار گرفته است. درمان شناختی رفتاری یکی از روش‌های درمانی است که بیشترین پژوهش‌ها را به خود اختصاص داده زیرا این روش درمانی بر هدف مشخصی تمرکز دارد و نتایج آن نسبتاً به سادگی قابل ارزیابی است...........................

- درمان شناختی-رفتاری فوبی اجتماعی

در ارتباط با اختلال فوبی اجتماعی، رویکرد شناختی- رفتاری اساسا بر این فرض مبتنی می باشد که اختلال مذکور، به وسیله دو عامل نگهداری می شود و تداوم می یابد، اولین آن، الگوی تفکری است که به صورتی وسیع، به خودگویه های غلط منتسب می شود. خودگویه های غلط، یک سبک ناسازگارانه و غیر منطقی برای تفکر است. این مساله با بازسازی شناختی، درمان می شود. عامل دوم، فقدان فرصت کافی برای شخص مبتلا به فوبیا است تا متوجه شود که چیزی برای ترس وجود ندارد. چرا که این فرد در نتیجه ترس از موقعیت هایی که برانگیزاننده اضطراب هستند، فرار یا اجتناب می کند. این موضوع نیز از طریق درمان های مبتنی بر رویارویی صورت می گیرد (کلارک[8]، 2004).

...................

منابع

آقاخانی، ن.، خانجانی، ز.، محمودعلیلو، م و حامدی، م. 1390. مقایسه میزان اثربخشی درمان های گروهی در اختلال فوبی اجتماعی: سه روش روان درمانی رفتاری، شناختی، و رفتاری/شناختی. مجله پزشکی ارومیه، دوره 22، شماره 4، صص 282-289.

انصاری، م.، برجعلی، ا.، احدی، ح و حسینی، ع. 1392. اثربخشی درمان شناختی رفتاری گروهی بر کاهش خشم دانشجویان. مجموعه مقالات چهارمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان.

..........................

.....................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:21 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 60 کیلو بایت

تعداد صفحات : 44

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

- گیاه شناسی جو:

جو گیاهی است از خانواده غلات1، جنس هوردیم2 و گونه ساتیوا3 و گیاهی یک ساله است. ریشه جو سطحی و افشان بود و شامل :

1- ریشه های جنینی که به تعداد 5 تا 9 عدد از گره جنین بیرون می آیند. در استحکام و تغذیه گیاه جوان در دوران اولیه رشد نقش مهمی دارند.

...................

- بذر جو:

دانه جو دارای یک شیار است که در جوهای چهار و شش ردیفه کوتاه می باشد. رنگ دانه که مربوط به آلورون و پریکارپ می باشد معمولا سفید یا آبی روشن و در ارقام دیگر با رنگهای قرمز، بنفش، سیاه نیز دیده می شود که رنگ سیاه مربوط به ماده رنگی به نام ملانین و رنگ آبی آن نیز مربوط به ماده رنگی به نام آنتوسیانین می باشد. بعضی از ارقام جو، دانه های سخت و عریان دارند که گلومل به دانه نچسبیده و این صفت ارثی می باشد و تابع شرایط محیط نمی باشد (تاج بخش، 1382 و کاظمی اربط، 1378).

................

- طبقه بندی زراعی جو:

از نظر زراعی جو را به سه دسته تقسیم می کند.

1- جوهای بهاره : طول دوره رشد و نمو حدود 100-120 روز بوده، احتیاجات از نظر سرما، نور و مواد غذایی کمتر بوده و دارای سیستم ریشه ای ضعیفی هستند و عملکرد کمتری نسبت به جوهای پاییزه دارند و اکثرا در صنایع مالت مورد استفاده قرار می گیرد.

..................

- سازگاری

..............

- تنش

..............

- تنش سرمازدگی

..................

- مدیریت سرمازدگی

................

- دما

...............

- درجه و شدت تنش

کورکلا و فرانک (1995)، گیاه علف گوش موشی یا علف تال را به عنوان گیاهی که قادر به سازگاری به سرما باشد را معرفی کردند. آنها دوره هایی با 4 درجه سانتی گراد به سرما را آزمایش کردند و دریافتند مقاومت به سرما برای دامنه 8- تا 3+ درجه سانتی گراد می تواند برای این گیاه مناسب باشد. مقاومت به سرما در روزهای اولیه تنش بیشتر مشاهده شد و بیشترین سطح بعد از هفت روز به دست آمد. مقاومت به سرما در گیاه برنج یک صفت کمی است و اهمیت زیادی دارد. البته روابطی بین صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیک مانند ارتفاع بوته، طول خوشه و تعداد دانه و پنچه و تعداد خوشه با مقاومت به سرما در گیاه برنج وجود دارد ( توریاما 1962، باردهان و همکاران 1982، گوپتا و همکاران، 1993).

................

- اثر یخ زدگی بر گیاهان

خاصیت سازگاری و در نتیجه مقاومت به سرما معمولا در میان گیاهان مناطق معتدله رخ می دهد به نحوی که آنها را قادر می سازد سرما و دوره های یخبندان در فصل پاییز و زمستان را تحمل کنند. دامنه وسیعی از افزایش مقاومت به.................

- اثر دما و طول روز

............

- زمان کاشت

.............

- تحمل به یخبندان

به منظور تحمل به تنش سرما بایستی ژنوتیب هایی را انتخاب نمود که در طول سرمای زمستان دارای نمو بطئی آغازه های سنبله و رشد سریع پس از برطرف شدن سرما باشند (هاشینو و همکاران، 1987).........................

.................

- تاثیر تنش سرما روی غلات

تحمل غلات با تیپ پاییزه به دماهای پایین به فرآیندهای فیزیولوژیكی شناخته شده در تنش سرما وابسته است. تغییرات فیزیولوژیكی و بیوشیمیایی متعددی در طی تنش سرما رخ می دهد كه این تغییرات نظیر فعالیت آنزیمی، انباشت محلولهای سازگار، تغییرات در پایداری غشا و القا ژن‌های خاصی تحت تنش می باشند (کاتیولی و بارتلس، 1992)...............

................

- ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

عادت دهی به سرما از روندهای بسیار مهم در غلات در طول فصل پاییز است که تغییرات مهم بیوشیمیایی و متابولیکی در طی آن دوره صورت می گیرد و در نتیجه گیاهان مواد محافظت کننده در برابر تنش سرما را انباشت می کنند تا برای مقابله با شرایط سخت زمستان آماده شوند (سرهان و همکاران، 1997 ؛ فولر و همکاران، 1999). به طور کلی وقتی..............

..................

- تاثیر تنش سرما در گیاهان

سریع‌ترین تغییرات در 50LT (50 درصد گیاهچه های مرده) در مراحل اولیه سازگاری رخ می دهد (برول- بابل و فاولر، 1989). این ارتباط بین نسبت و مرحله سازگاری در دمای ثابت غیر خطی است. چاودار بهترین تحمل به دمای پایین در بین غلات داشته و در مرحله بعد گندم، تریتیكاله و گندم دوروم، جو و یولاف در مراحل بعدی از نظر تحمل به دمای پایین دارند (فاولر و کارلز، 1979).

....................

- افیونی، د.، ا. قندی.، و د، صادقی. 1380. بررسی اثرات تاریخ کاشت و میزان بذر بر عملکرد دانه و خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم. گزارش طرح تحقیقاتی شماره 79084-12-103، ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان. 9 صفحه.

- امام، ی. 1382. زراعت غلات. انتشارات مرکز نشر دانشگاه شیراز. 430 صفحه

..................

....................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:21 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 51 کیلو بایت

تعداد صفحات : 25

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

مقدمه

در صنعت طیور، به دلیل قیمت‌های در حال افزایش مواد غذایی غنی از انرژی، تلاش قابل ملاحظه­ای برای جستجوی جایگزین‌های انرژی و استفاده از این جایگزین‌ها به ویژه محصولات فرعی یا پسماندهای فرآوری صنعتی محصولات کشاورزی انجام شده است (سوشی و همکاران، 2011)[1]. در حال حاضر مطالعات استفاده کننده از منابع تجدید شدنی انرژی به شدت مورد توجه بوده و از بین آن‌ها بیودیزل توجه خاصی را به خود جلب کرده است. بیودیزل جایگزینی برای سوخت‌های نفتی است و می‌تواند از چربی‌های حیوانی یا روغن‌های گیاهی تولید شود؛ که بیشتر این منابع بر پایه‌ی روغن سویا یا پیه گاوی است. گلیسیرین مهم‌ترین محصول تولید بیودیزل است (فریتاس و همکاران، 2012)[2].

.....................

- اهمیت استفاده از مواد جایگزین در تغذیه طیور

گوشت مرغ در سال‌های اخیر به طور وسیعی جهت تغذیه انسان و تأمین پروتئین مورد نیاز به کار رفته است. پرورش مرغ گوشتی به دلیل رشد سریع، سهولت تغذیه، استفاده از فضای بسته، تراکم و ضریب تبدیل پایین نسبت به سایر محصولات پروتئینی و همچنین دارا بودن مواد مورد نیاز بدن انسان از مزایای خاصی برخوردار است؛ ولی به دلیل رعایت نشدن اصول صحیح تغذیه ای و استاندارهای فنی آن در تولید و پرورش مرغ، خسارات قابل توجهی در وهله اول به تولیدکنندگان و سپس به جامعه و اقتصاد ملی وارد شده است (دشتی و یزدانی، 1375).

................

- بیودیزل و محصولات فرعی آن

بیودیزل به سوختهایی اطلاق می شود که منشاء بیولوژیکی دارند و یک عنوان کلی است که به گستره ای از سوختهای اکسیژن دهی شده با پایه استری(که از منابع بیولوژیکی تجدیدپذیر نشات می گیرد) نسبت داده می شود. بیودیزل ممکن است از روغن های آلی و چربیها تولید شود. از دیدگاه علم شیمی، بیودیزل به استرهای منوالکیل با زنجیرهای بلند اسید چرب که از بیولیپیدهای تجدید پذیر مشتق می شوند منسوب می شود. بیودیزل بطور نمونه از طریق واکنش روغن نباتی یا چربی حیوانی با متانول یا اتانول در حضور کاتالیزور برای حصول متیل یا اتیل استر (بیودیزل) و گلیسیرین

......................

- گلیسرین و اهمیت آن

گلیسرین یکی از محصولات فرعی تولید بیودیزل می باشد. گلیسرول یا گلیسیرین (به انگلیسی: Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می‌شود؛ ولی در اتانول و دیگر حلال‌های آلی بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر (مانند HSO4K)، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.

................

- کاربردهای گلیسیرین

صنعت غذا (صنایع غذایی): در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک ماده‌ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند حلال و شیرین کننده خدمات می‌دهد و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پر کننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده‌اند استفاده می‌شود (مثل کلوچه‌ها) و به عنوان یک عامل ضخیم کننده..................

....................

-سطوح بهینه مصرف گلیسرول در مرغ های گوشتی

بر اساس گزارش بیشتر محققان، سطوح بهینه گلیسرول در جیره طیور گوشتی در محدوده 5 تا 10 درصد قرار دارد (سیمون و همکاران، 1996؛ بارتزکو و کامینسکی، 1999؛ سراته و همکاران، 2006). هنگامیکه در این سطوح به جیره اضافه می شوند، گلیسرول خام اثر مثبت روی خصوصیات عملکردی جوجه های گوشتی نشان داده است و اثر منفی بر روی ضریب تبدیل غذایی دیده نشده است. مقدار 25% گلیسرول در جیره با تغییرات پاتولوژیکی در اندام ها همراه بوده است و اثر منفی بر خصوصیات عملکرد در جوجه های گوشتی داشته است (سیمون و همکاران، 1997).

.................

-مزیت استفاده از منابع روغن در تغذیه طیور

چربیها و روغنها از دیر باز بعنوان یك ماده غذایی ارزشمند در تغذیه انسان ایفای نقش نموده‌اند ، چربی یك منبع مهم تامین انرژی در بدن انسان است و در سلامت و بقای حیات نقش اساسی دارد. چربیها بعنوان یك ماده اصلی در غشای سلولی حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظیم می كنند ، از آنجایی كه بدن انسان از ساخت برخی اسیدهای چرب ضروری ناتوان است چربیها تامین آنها را به عهده دارند. در اواخر دهه ۱۹۴۰ میلادی، چربیها به.................

..................

منابع

Abd-Elsamee, M.O., Abdo, Z.M.A., El-Manylawi, M.A.F., Salim, I.H. (2010).Use of crude glycerin in broiler diets. Egypt Poult Sci, 30 (1): 281-295.

Acikgöz Z., Ayhan V., Özkan K., Özge A., Altan A., Özkan S., Abkas Y. 2003: The effects of dietary oil and methionine on performance and egg quality of commercial laying hens during summer season. Arch. Geflűgelkunde, 67, 5: 204-207 .

....................

.................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:21 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی

مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 62 کیلو بایت

تعداد صفحات : 47

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

ویژگیهای کشاورزی ایران
نام ایران به عنوان کشور چهار فصل وجود اقلیم های مختلف با شرایط مختلف را در ذهن تداعی می سازد. برخورداری از 29 میلیون هکتار اراضی مزروعی ،12 میلیون هکتار جنگل، قریب به95 میلیون هکتار مرتع،دسترسی به منابع آبی به میزان 120 میلیارد مترمکعب از پتانسیل های این بخش است،امادر مقابل ثلث میانگین بارندگی جهانی در برابر 3 برابر تبخیر و تعرق استاندارد به دلیل قرار گرفتن بر روی کمربند خشکی و خشکسالی شرایط سرمایه گذاری در این بخش را خاص می کند. بنا به گزارش مرکز پژوهش های مجلس بیش از 90 درصد آب کشوردر بخش کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیردکه اگر تنها راندمان کاربردی آب در این بخش به میزان 5 درصد افزایش یابد، مقدار آب صرفه‌جویی شده معادل با کل نیاز بخش‌های دیگر خواهد بود.
.............

تحلیل تطبیقی اقتصاد کشاورزی ایران و جهان
از میان سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اهمیت و جایگاه خاصی دارد. سرمایه گذاری در بخش کشاورزی علاوه بر این که موجب رشد تولید و اشتغال در این بخش می شود، با توجه به ارتباطات با سایر فعالیت های اقتصادی، به رشد تولید و اشتغال در سایر بخشها نیز کمک می کند.
..................

تأمین امنیت؛ ضرورتی برای سرمایه گذاری
در راستای اهداف توسعه هزاره (از اسناد مورد توافق در سازمان ملل) مبنی بر نصف شدن میزان گرسنگان جهان تا سال 2015، سازمان خواروبار جهانی نشان داده است که سالانه حداقل 30‌‌میلیارد دلار وجوه اضافی مورد نیاز است. همچنین ریشه کنی کامل گرسنگی تا سال 2050 سالانه چیزی در حدود 90 تا100‌‌میلیارد دلار هزینه اضافی در برخواهد داشت.ظرفیت کشورهای در حال توسعه برای پر کردن این شکاف‌‌ها محدود بوده و کمک‌‌های مالی دیگر کشورها نیز گزینه چندان کارگشایی نیستند .
.............

راهکارهای حفظ و افزایش سرمایه گذاری داخلی و خارجی
یکی از مشخصه های بارز بخش کشاورزی ایران درصد بالای سهم بخش خصوصی در حدود 95% است .هرچند سهم بالای بخش خصوصی موجب شده است در مواردی که نرخ بازگشت سرمایه پائین بوده است ؛ بنگاه تعطیل و سرمایه آن ها به سمت بخش های خدمات رفته وموجب افزایش نرخ بیکاری ، مهاجرت به شهرها و دست آخر کاهش تولید در این بخش می شود ، بنابراین باید از حالت فعالیتهایی که به صورت اقتصاد معیشتی است به سمت فعالیتهای سودآوری برود (قاسمی، 1387).
...............

مفهوم ریسک

گمان می رود بیمه دانان جهان براین مفهوم اتفاق نظر داشته باشند که اساس بیمه ریسک است، اما تعاریف متعددی برای ریسک در فرهنگ ها و کتاب ها آمده است که از آن جمله می توان به تعریف ویلیامز(2000)
اشاره کرد که بیان می کند؛ ریسک به عنوان تفاوت در نتایجی ست که در یک دوره معین می توانست رخ دهد (رستمی و همکاران، 1385).

...............

مدیریت ریسک
اولین مفهوم کلیدی مدیریت ریسک در کشاورزی می تواند با این گفته قدیمی تفهیم شود که بدون هیچگونه خطری، هیچ چیزی بدست نمی آید مدیریت ریسک در کشاورزی دربرگیرنده این سؤال است که آیا ریسکی که متحمل می شویم متناسب با نتایجی که حاصل می شود می باشد؟ آیا مخاطره کشاورزان برای بدست آوردن محصول خیلی کم، خیلی زیاد نیست ؟ بعبارت دیگر آیا کشاورز سود کافی کسب می کند تا بطور منطقی خطر را توجیه کنداگر فرصتها به وسیله یک فرایند مدیریت ریسک که از قبل وجود دارد ،..........

.................

انواع ریسک ها
- ریسکهای خاص: متضمن خسارتهایی است که از وقایع انفرادی بوجود می آیند و بیشتر، افراد را تحت تاثیر قرار می دهند (فرهنگ نامه بیمه ).
- ریسک های خاص، ریسک هایی هستند که اثر نامطلوب بر گروه کوچکی از افراد تحمیل می شود مثل آتش سوزی در یک یا چند مزرعه.
................

طبقه بندی منابع ریسک
در یک واحد تولیدی یا بهره برداری از زمانی که تصمیم به تولید گرفته می شود تا زمان مشخص شدن نتایج یا برداشت محصول، چندین ماه و در بعضی موارد چندین سال به طول می انجامد. وقایعی که در این فاصله یعنی از زمان تصمیم گیری برای تولید تا زمان مشخص شدن نتایج اتفاق می افتد، سبب میشود تا انجام

................

رفتار افراد در برابر ریسک
به طور کلی افراد بر حسب رفتارشان نسبت به ریسک به سه دسته تقسیم می شوند :
الف) افراد ریسك گریز
نظر به باطن افراد، و مشاهده رفتار آن نشان می دهد که اکثر افراد در فعالیتهای خود از ریسک دوری می کنند و ریسک گزیری یک روش رفتاری عمومی است .

..............

عوامل موثر در ریسک پذیری
از عوامل موثر در ریسک پذیری می توان درآمد کشاورز، اندازه مزرعه، ثروت و دارایی، تعداد اعضاء خانواده، میزان تحصیلات و سن را نام برد . هر چه درآمد ، ثروت و دارایی و اندازه مزرعه کشاورز بیشتر باشد انتظار می رود که قدرت ریسک پذیری کشاورز افزایش یابد . افزایش میزان تحصیلات نیز می......

............

چگونگی تصمیم کشاورزان در شرایط ادراک ریسک
محققان ادراک را شامل؛ فرایند درک کردن، مشاهده کردن، تمیز دادن و فهمیدن معنی اشیاء و امور می دانند. از نظر علمی آن را شامل؛ طبقه بندی، استنباط، تجزیه و تحلیل و تکمیل محرکهایی که به وسیله اعضاء حسی دریافت می گردد، بیان کرده اند. اهمیت بحث ادراک از این لحاظ است که بسیاری از رفتارهایی که از ما به عنوان عکس العمل بروز می کند، به علت احساس و ادراک ما از محرکها است.( چیذری،1385).
......................

راه‌های به حداقل رساندن ریسک‌ها
بی‌گمان‌، هیچ چیزی به اندازه داشتن احساس امنیت برای انسان اهمیت ندارد. به دیگر سخن، نیاز به امنیت یکی از نیازهای مهم جامعه بشری است. علل و عوامل زیادی در ایجاد امنیت افراد تأثیر دارد. یکی از این عوامل، برخورد افراد از حداقل امکانات زندگی است که می‌تواند در شرایط رویاروئی با ریسک به وی کمک کند.
.............

اهمیت بیمه محصولات کشاورزی دراقتصاد کشاورزی و اقتصاد ملی
جایگاه بیمه محصولات کشاورزی و دامی به عنوان یکی از تکنیک های مدیریت ریسک دراقتصاد کشاورزی و اقتصاد ملی از جهات زیر دارای اهمیت است:
- ایجاد امنیت تولید و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی.
- بالا بردن توان محاسباتی و برنامه ریزی برای کشاورزان در جهت..

.................

موانع و مشكلات ناشی از ماهیت ریسك‌ها دربخش كشاورزی
موانع و مشكلات بیمه‌ی محصولات كشاورزی، ناشی ازماهیت ریسك‌ها دربخش كشاورزی است، دراصل مهم‌ترین ماموریت بیمه، انتقال ریسك از خریدار به‌ خودش است. اما ریسك‌ها برای بیمه‌پذیری باید

.................

مدیریت ریسک وام در بخش کشاورزی

کشاورزی ذاتاً یک فعالیت اقتصادی ریسک دار است. مجموعه ای از عوامل غیرقابل کنترل می تواند بر خروجی محصول و قیمت محصولات تأثیرگذار باشد که نتیجة آن عایدی های اقتصادی متفاوت برای خانوار است. همچنین، کشاورزان در کشورهای درحال توسعه، هم به ابزار نوین مدیریت ریسک مانند:

...............

منابع


1- احمدی، م. 1378 . بررسی عوامل مؤثر بر عضویت کشاورزی در تعاونیهای تولید روستایی در قالب الگوی انتشار نوآوریها. تحقیق کارشناسی ارشد، تهران، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.

2- افشین، ف. 1383 . راهکارهای رویارویی با خطرات تهدیدکننده واحدهای تولیدی کشاورزی از دیدگاه مدیریت ریسک. فصلنامه پژوهشی صندوق بیمه محصولات کشاورزی. شماره 2.

............................

........................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:21 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور

مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 52 کیلو بایت

تعداد صفحات : 38

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور


توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

- اهمیت بخش کشاورزی و دام و طیور

بخش کشاورزی در ایران جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد. حدود 15 درصد تولید ناخالص داخلی کشور در این بخش کشاورزی تولید می‌شود و حدود 25 درصد اشتغال، 99 درصد نیاز غذایی، حدود 20 درصد صادرات غیر نفتی و حدود 90 درصد مواد خام مورد نیاز صنایع تبدیلی کشور نیز از طریق این بخش تأمین می‌شود. (امیر تیموری و خلیلیان، 1386)

.....................

- بهره وری

در تعریف مركز بهره‌وری ژاپن[1]، بهره‌وری عبارت است از به حداكثر رساندن استفاده از منابع، نیروی انسانی، تسهیلات و غیره به طریقه علمی و كاهش هزینه های تولید، گسترش بازارها، افزایش اشتغال، كوشش برای افزایش دستمزدهای واقعی و بهبود معیارهای زندگی آن‌گونه كه به سود كاركنان‌، مدیریت و عموم مصرف كنندگان باشد.
...........................

- مفهوم بهره ‌وری

در ادبیات اقتصادی برای بهره‌وری مفاهیم متعددی توسط اقتصاددانان، مؤسسات و سازمان‌های بین‌المللی ارائه شده است. واژهی بهره‌وری برای اولین بار در سال 1766 توسط کنه به کار رفت. بک قرن بعد از ایشان لیتر در سال 1833 بهره‌وری را به مفهوم «استعداد تولید کردن» تعریف کرد. در اوایل دهه‌ی 1900 بهره‌وری را «رابطه بین ستانده و عوامل به کار گرفته شده در تولید» تعریف کردند. در سال 1950 سازمان همکاری اقتصادی اروپا تعریف دقیق‌تری از بهره‌وری ارائه نمود و آن را «نسبت ستانده به یکی از عوامل تولید» معرفی کرد.دفتر بین‌المللی کار بهره‌وری را «رابطه‌ی بازده تولید با یکی از عوامل مشخص کننده تولید، زمین، سرمایه، کار و مدیریت» می‌داند و سازمان بهره‌وری اروپا آن را «درجه‌ی استفاده‌ی مؤثر از هر یک از عوامل تولید» معرفی میکند و معتقد است که بهره‌وری قبل از هر چیز یک دیدگاه فکری است. هدف بهره‌وری این است که به طور مستمر سعی در بهبود وضع موجود می‌نماید. مبنای این هدف بر این عقیده استوار است که امروز بهتر از دیروز و فردا بهتر از امروز کار کنیم (عسگری و همکاران، 1383).

.....................

- مدیریت بهره وری

منظور از مدیریت بهره‌وری اداره کردن مجموعه فعالیت‌هایی است که به منظور ارتقاء بهره‌وری صورت می‌پذیرد. مدیریت مؤثر بهره‌وری مستلزم لحاظ داشتن دو معیار عملکردی اثربخشی و کارایی به طور همزمان می‌باشد. چرا که تنها هنگامی می‌توان سیستمی را بهره‌ور دانست که در آن سیستم فعالیت‌های با ارزش افزوده به صورت درست انجام شوند. از این رو است که موفقیت مدیریت بهره‌وری مستلزم توجه کافی به هر دو جنبه مدیریت، یعنی مدیریت عملیاتی و استراتژیک است، چرا که محور مدیریت عملیاتی بهبود کارایی فعالیت‌ها و محور اساسی مدیریت استراتژیک بهبود اثربخشی است (اکبری و رنجکش، 1382).

...................

- عوامل موثر بر بهره وری

در طول دو دهه اخیر، مدیران شاهد یك دوره تغییرات شگرف جهانی به واسطه پیشرفت در تكنولوژی، جهانی شدن بازارها و شرایط جدید اقتصاد سیاسی بو‌ده‌اند. با افزایش تعداد رقبا، سازمانها مجبور ‌شده‌اند كه سریعا فرآیندهای درون سازمانی را برای ابقا در صحنه رقابت بهبود بخشند. در دهه‌های 60-70 سازمانها به توسعه جزئیات استراتژیهای بازار همت گماردند كه بر روی برآورده سازی (رضایت) مشتریان متمركز بود. آنها بدین درك نائل آمدند كه مهندسی و طراحی قوی و عملیات تولید منسجم و هماهنگ، پیش نیاز دستیابی به نیازمندیهای بازار و در نتیجه سهم بازار بیشتر است. بنابراین طراحان مجبور شدند كه ایده آل ها و نیازمندیهای مورد نظر مشتریان را در طراحی محصولات خود بگنجانند و در حقیقت محصولی را با حداكثر سطح كیفیت ممكن، در حداقل هزینه، توام با ایده آل‌های مورد نظر مشتری روانه بازار سازند (حسینی، 1385).
..........................

- عوامل موثر بر وضعیت بهر وری در ایران
الف – عوامل كلان
1- محیط اقتصادی
همزمان با رشد و توسعه اقتصادی كشور ، متغیرهای اقتصادی چون تولید، درآمد سرمایه گذاری و اشتغال به صورت..................

.................

- عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی
سازمان بین المللی كار عوامل موثر بر بهره وی نیروی انسانی را شامل روابط مدیریت و كاركنان ، شرایط اجتماعی و روانی كار و فعالیت اتحادیه های كارگری .... می داند.
سومانث از عوامل موثر بر بهره وری كل به اخلاق كاری ،مدیریت، تاثیر اتحادیه های كارگری، قوانین دولت و امنیت شغلی اشاره می كند كه از عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی اند.
..............

- بهبود مصرف انرژی و بهره وری

بسیاری از کشورها توانسته‌اند بخشی از رشد اقتصادی خود را به جای افزایش در مصرف نهاده‌ها و سرمایه گذاری‌های جدید از طریق ارتقای بهره‌وری و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود تأمین کنند. امروزه کشورها برای رشد و توسعه از رویکردی ترکیبی سود می‌برند. بدین معنی که ضمن ایجاد ظرفیت ها از ظرفیت‌های موجود نیز به طور بهینه استفاده...............

.....................

- کارکنان و بهره وری

در مدل کانن، عوامل مؤثر بر بهبود بهره‌وری نیروی کار عبارتند از نظام شایسته سالاری، نظام پاداش و خدمت، حقوق ماهانه مکفی، فوق‌العاده‌های شغلی و مزایای بازنشستگی، آموزش و بالنده کردن نیروی کار، بهبود اوضاع کاری و رفاه کارکنان کارگروهی، نظام پیشنهادات، مشارکت و گردش شغلی کارکنان.(طوسی، 1372).

..................

- به روز بودن و بهره وری

شناخت عواملی را که باعث دستیابی به بهره وری است باید مورد توجه جدی قرار داد. یکی از آن عوامل مبارزه با نابهنگامی یا کهنگی است. بهبود بهره وری با کارکردن، دانش و آگاهی بیشتر و نو (بهنگام) حاصل می گردد تا با سخت کار کردن، زیرا شدت بخشیدن به کار به علت محدودیت انسان از نظر قدرت جسمانی نتایج محدود خواهد داشت.
...............

- نقش تأمین کنندگان در بهره وری واحدها

روابط بین صاحبان کسب و کار و تأمین کنندگان آن، برای هر سازمانی حیاتی است. تأمین کنندگان می توانند به طور مستقیم بر عملکرد مالی و سودآوری کسب و کار از طریق فعالیت خرید تاثیر بگذارند و تاثیرات نفوذ آنها در هزینه های توسعه محصول، سطح موجودی ها، برنامه ریزی تولید، میزان تولید، تحویل بهنگام محصول و خدمات خواهد بود..............

...............

-دولت و بهبود بهره وری واحدهای تولیدی

اکنون که برنامه پنجم توسعه به قانون و نقشه راه پنج‌ ساله توسعه کشور تبدیل شده است، ضرورت دارد تا به این پرسش، جدی تر اندیشیده شود که تأثیر سیاست‌های کلان اقتصادی بر فضای کسب و کار چیست و چگونه می ‌توان با شفاف ‌سازی‌ و ثبات سیاست‌های اقتصادی راه را برای نقش ‌آفرینی کارآفرینان هموارتر و بستر کسب و کار را برای فعالان اقتصادی مهیا تر ساخت؟

.................

- بهره وری در واحدهای مرغ گوشتی

صنایع روستایی از یک سو به واسطه‌ی نقش و جایگاه انکارناپذیرشان در ایجاد اشتغال مفید و مؤثر در نواحی روستایی و از سوی دیگر به دلیل پیوند تنگاتنگ با بخش کشاورزی و خدمات نه تنها نقش بسزایی در توسعه‌ی روستایی در مقیاس محلی دارند، بلکه در مقیاس کلان و از تولید ملی نیز می‌تواند سهم قابل قبولی را نصیب نواحی روستایی ساخته و بدین ترتیب در ایفای نقش مؤثر روستا در فرآیند توسعه‌ی ملی نیز مؤثر و سودمند باشند. از این رو نظریه‌پردازان

....................

منابع

اسلامی، ح. 1376. مفاهیم و اندازه گیری بهره وری در کشاورزی، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، شماره 18، صص 34-41.

اکبری، ن و رنجکش، م. 1382. بررسی رشد بهره وری کل عوامل تولید در بخش کشاورزی ایران طی دوره 1345-75. اقتصاد کشاورزی و توسعه، سال یازدهم، شماره 43 و 44، صص 117-142.

.................

.................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:20 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور

مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 0 کیلو بایت

تعداد صفحات : 21

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری

خلاصه ای از کار:

مقدمه:

سیر (Allium sativum) (Garlic) دارای یك پیشینه طولانی در استفاده داروئی می باشد كه به آن در بیشتر از 2000 سال پیش در نوشتجات طب قدیمی چین اشاره شده است. در چندین قرن پیش مصریها سیر را برای درمان بسیاری از بیماریهای روده‎ای بكار می‎بردند. آریستول و هایپورلكات (1915) به قدرت شفادهی سیر اشاره داشتند و پاستور به خواص داروئی و ضد باكتریائی سیر پی برده بود. علاوه بر خواص ضد باكتریائی آن كه به خوبی مكتوب شده است ، خواص ضد قارچی، ضد پروتوزوآئی و ضد انگلی آن هم مشخص شده است (4). مطالعات اخیر بسیاری از خواص درمانی و پیشگیری كننده آنرا نشان دادند. در بسیاری از این مطالعات جیره‎های با كلسترول بالا و عصاره‎های غلیظ شده سیر بكار رفته است.

.....................

- پیشینه استفاده از سیر

سیر برای هزاران سال جهت اهداف داروئی، پخت و پز و همچنین اهداف معنوی استفاده شده است. این گیاه در بیشتر مناطق جهان می‎روید، از آب و هوای مدیترانه‎ای تاسیبری. مصریان قدیم آنرا به صورت شكل رایج آن بكار می بردند. قدرت دارئی و سحرآمیز آن بر روی دیواره‎های معابد قدیمی نوشته شده است.

................

- بیوشیمی سیر و اجزای سازنده آن

اجزای شیمیایی بالقوه فعال تشكیل دهنده سیر عبارتند از:

تركیبات سولفوردار : آلین،[1] آلیسین ،[2] آجون،[3] آلیل پروپیل دی سولفید،[4] دی آلیل تری سولفید،[5] آلیل سیستئین [6] ، وینیل دیتینس [7] و بعضی اجزای دیگر می باشند.

.......................

- خواص سیر و تاثیرات دارویی آن

- سیر و كاهش كلسترول: نتایج بعضی مطالعات حیوانی نشان داده است كه سیر باعث كاهش كلسترول می شود (45) . در موشها سیر باعث كاهش معنی‎دار كلسترول می شودكه ابتداعا از طریق كاهش در ساخت كلسترول كبدی می باشد (49). Horton و همكارانش (1991) اثر سیر خوراكی را به روی تغییرات شیمیائی خون در جوجه‎های گوشتی موردمطالعه قرار داد و نتیجه گرفت كه كلسترول پلاسما و غلظت HDL پلاسما حدود 10 درصد با سطوح بالای سیر خوراكی كاهش می‎یابد.

..................

- سیر و كاهش فشار خون

تحقیقات نشان داده است كه عصاره‎های سیر فشار خون را در موشها و سگها كاهش می دهد (39،50،51) در خرگوشها تزریق درون سیاهرگی عصاره‎های سیر باعث كاهش تدریجی در ضربان قلب می شود، اما در فشار خون سرخرگی تغییری ایجاد نمی كند (58). همچنین در مطالعه‎ای انسانی با 20 انسان بالغ نرمال، مكملهای پودر سیر به طور معنی‎دار قطر سیاهرگها و سرخرگها را افزایش داده است (73).

..................

- نقش سیر در كاهش تصلب شیرایین

در خرگوشهای با كلسترول بالا ، مكملهای سیر به طور معنی‎داری جراحتهای ائورت و محتوای لیپید پلاكتهای چربی موجود در كاهش دادند (15)................

...............

- نقش سیر در عملكرد سیستم ایمنی

آلیسین دارای اثرات ضد میكروبی بر علیه بسیاری از ویروسها، قارچها، باكتریها و انگلها می باشد، اما فراورده‎های خشك شده پودری و روغن های سیر دارای فعالیت ضد میكروبی زیادی نمی باشند (22).

....................

- فعالیت آنتی اكسیدانی سیر

سیر كامل و عصاره سیر اثرات آنتی اكسیدانی را نشان می دهند كه به نظر می رسد كه عنصر سلنیوم موجود در آن تا اندازه‎ای مسئول این فعالیت سیر می باشد. مكملهای سیر سطوح سرمی 2 آنزیم آنتی اكسیدان كاتیلاز[8] و گلوتاتیون...............

..................

- آلیسین و خواص آن

آلیسین در سال 1944 بوسیله cavallito و همكارانش كشف شد كه آنها ابتداعا به فعالیت ضدمیكروبی قوی آن...................

- انواع شكلهای سیر موجود در بازار و خواص آنها

فراورده‎های حاصل از سیر به صورت سیر كامل تازه یا خشك شده و یا به صورت روغن سیر تهیه می شود، اما میزان آلیسین موجود در فراورده‎های تجاری با توجه به نحوه تهیه آن یا درصد عناصر موجود فعال در هسته های.........

.............

- مطالعات اثرات سیر در طیور

Horton و همكارانش (1991) اثر سیر خوراكی را بر روی عملكرد، تركیبات لاشه و تغییرات شیمیائی خون در جوجه‎های گوشتی مورد مطالعه قرار داد. جوجه‎های گوشتی از روز هفتم با سطوح 0 ، 100، 1000و10000 میلی

...................

منابع:

1- Adetumbi MA, Lau BH. 1983. Allium sativum (garlic)--a natural antibiotic. Med Hypotheses;12:227-37.

2- Agarwal KC. 1996. Therapeutic actions of garlic constituents. Med Res Rev;16:111-24.

3- Allicin.the Merck index .1989 , 11 thed.p.224.Merck and Co..

............

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:20 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات

مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 129 کیلو بایت

تعداد صفحات : 30

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات


توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری

خلاصه ای از کار:

سهم بازار

سهم بازار[1] به معنی قسمتی از کل بازار است که بنگاه های تولیدی یا خدماتی آن را به خود اختصاص می دهند. بعبارت دیگر، نیازهای آن قسمت را تامین می کنند. سهم بازار یکی از ملاک های کمی مقایسه وضعیت یک صنعت با صنعت دیگر یا کل صنایع مشابه است. منظور از صنعت، گروهی از شرکت ها است که کالا یا طبقه ای از کالاها را عرضه می کنند که جانشین نزدیک یکدیگرند (ربیع زاده، 1386: 48).

.......................

- سهم بازار صنعت بانکی

بانک ها نهادهای مالی هستند که دارایی ها را از منابع گوناگون جمع آوری کرده و آنها را در اختیار بخش هایی قرار می دهند که به نقدینگی نیاز دارند. از این رو بانک ها شریان حیاتی هر کشور محسوب می شوند. به موازات ورود بانک های خصوصی به بازارهای مالی، تقاضا برای انواع خدمات بانکی نیز افزایش چشمگیر یافته است. بانک ها برای ربودن گوی سبقت از یکدیگر در جهت افزایش سهم بازار و سودآوری به دنبال استفاده از انواع روش های بهبود عملکرد در جذب مشتریان هستند، در این میان ارزیابی عملکرد بانک ها از اهمیت خاصی برخوردار است و به یکی از مهم ترین فعالیت های مدیران بانک ها تبدیل شده است (مؤتمنی، جوادزاده و تیزفهم، 1389: 142).

...................

- شاخص های سهم بازار

همانطور که گفته شد، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه اقتصادی هر کشور ایفا می کنند. در حال حاضر با توجه به تعداد قابل توجه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در کشور و همچنین با توجه به روند خصوصی سازی بانک ها و افزایش رقابت در حیطه بانکداری، توجه به سهم بازار بانک ها بدلیل رابطه مستقیم آن با سودآوری آنها، از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است؛ زیرا یكی از مهمترین اهداف بانك ها در نظام بانكداری ایران، كسب سهم بازار حداكثری می باشد (رفیعی شمس آبادی و کریمخانی، 1390: 12؛ Mirzaei, Liu and Moore, 2011: 5).

...................

- کیفیت خدمات[2]

امروزه با رشد بازارهای گوناگون مالی، رقابت شدید رقبا و نیاز بیش از پیش مردم به خدمات بانکی منجر به این شده است كه بانك ها سعی در مشتری گرایی داشته باشند و از سوی دیگر، تلاش های خود را در جهت تجهیز منابع و هدایت و تخصیص این منابع به طرح های مختلف اقتصادی- اعم ازدولتی و خصوصی- بسیج كنند. بنابراین، بانك ها به منظور حفظ بقا و دستیابی به اهداف خود، به جلب اعتماد و رضایت مشتریان كه در نهایت به افزایش میزان تقاضای آنها از خدمات بانکی منجر می شود، نیاز مبرم دارند. لذا این موسسات بایستی به عوامل موثر بر رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی خود توجه كافی مبذول دارند (ونوس و صفاریان، 1383: 26)......

.................

-مدل های ارزیابی کیفیت خدمات

برای ارزیابی كیفیت خدمات، باید ابعاد تعیین كننده آن را شناخت. ابعاد کیفیت خدمات معیارهایی هستند که الزامات و انتظارات مشتریان را در چگونگی ارائه خدمات پوشش می دهند. شناخت دقیق این ابعاد و همچنین شناخت مدل های ارزیابی کیفیت خدمات توانایی سازمان را برای اندازه گیری سطح کیفیت خدمات افزایش می دهند (الوانی و ریاحی، 1382). در ادامه به برخی از این مدل های ارائه شده توسط محققین پرداخته می شود.

....................

- مدل تحلیل شکاف های هفتگانه کیفیت خدمات

شکاف در ارائه خدمات، بحرانی ترین مسئله است؛ زیرا ارزیابی کلی مشتری از آنچه انتظار داشته در مقایسه با آنچه دریافت کرده، می باشد. هدف نهایی در بهبود کیفیت خدمات، کم کردن این شکاف ها تا حد امکان می باشد (ابراهیمی، 1390: 46). بر این اساس لاولاک و رایت از هفت شکاف بالقوه در کیفیت خدمات نام می‌برند؛ که عبارتند از:

-مدل گرونروز[3]

.........................

- مدل لهینتون و لهینتون

......................

- مدل جانسون

....................

- مدل تحلیل شکاف های پنجگانه کیفیت (مدل سروکوآل[4])

....................

- مدل تحلیل شکاف های هفتگانه کیفیت خدمات

..............

-مدل بهبود کیفیت خدمات سازمانی

.....................

-مدل طیف مصالحه کیفیت خدمات و موقعیت های پیشنهاد شده

..................

- مدل گذر خدماتی تعدیل شده[5]

............

- مدل رفتاری کیفیت خدمات[6]

.....................

- مدل سلسله مراتب کیفیت خدمات

...................

- مدل کیفیت خدمات بانکی ([7]BSQ)

....................

منابع:

امیدی نژاد، محمد. (1387). گزارش عملکرد نظام بانکی کشور، تهران، نشر موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، چاپ اول.

پورزرندی، محمد ابراهیم و منصوره غلامرضا. (1385). طراحی و تدوین الگوی ارزیابی آثار اعمال مدیریت دارایی و بدهی در بانک ها با استفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی، مجله ریاضیات کاربردی واحد لاهیجان، سا سوم، شماره 10، صص 33-50

خداداد کاشی، فرهاد و پری جعفری لیلاب. (1391). بررسی ساختار بازار در صنعت بانکداری ایران (1380-1385)، بررسی های بازرگانی، شماره 52، صص 34-40

............................

........................

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 21:20 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات