پاورپوینت بررسی گزارش افزایش تولید محصولات زراعی

پاورپوینت بررسی گزارش افزایش تولید محصولات زراعی

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 3.48 مگا بایت

تعداد صفحات : 63

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی گزارش افزایش تولید محصولات زراعی در 63 اسلاید قابل ویرایش



:مقدمه

بخش كشاورزی كشور با عنایات خاص خداوند متعال و پشتیبانی مجلس محترم شورای اسلامی و هیأت محترم دولت و با همت كشاورزان سختكوش و پر تلاش به موفقیتهایی در سال زراعی 81-1380 دست یافته است كه نمود عینی آن در افزایش تولید محصولات زراعی تجلی یافته است .
در این مجموعه ضمن ارائه آمار عملكرد ، دلایل عمده افزایش تولید ومتغیرهای موثر بیان گردیده است .





:علل افزایش تولیدات

1- شرایط مناسب اقلیمی و بارندگی
2- اتخاذ سیاستهای مناسب زراعی
3- اعمال سیاستهای حمایتی

الف - قیمت تضمینی
ب - بیمه محصولات
ج - تسهیلات بانكی

4- توسعه زیر ساختها و زیر بناها
5- توسعه مكانیزاسیون
6- تامین به موقع نهاده ها
7- مبارزه با آفات و امراض




1- شرایط اقلیمی و بارندگی مناسب:

در سال زراعی 81-1380 شرایط اقلیمی بویژه بارندگی و درجه حرارت مناسب نسبت به سال زراعی گذشته در افزایش تولید موثر بوده است لیكن در مقایسه با سال زراعی 77-1376 كه طی سالهای گذشته بیشترین بارندگی را داشته است متوسط بارندگی كشور به میزان 5/59 میلیمتركمتر و در برخی از استانها بیش از 200 میلیمتر كاهش داشته است و لیكن میزان تولید در كل و همچنین عملكرد در واحد سطح به میزان قابل توجهی افزایش داشته است .
بطوریكه در این سال زراعی حدود نیم میلیون هكتار سطح زیر كشت و 681 هزار تن تولید گندم دیم نسبت به سال زراعی 77-1376 كاهش یافته است ولی كل تولید گندم و سایر محصولات عمده افزایش قابل ملاحظه ای داشته است .
این نكته مبین آن است كه علاوه بر شرایط مناسب اقلیمی مانند بارندگی و درجه حرارت مناسب عوامل دیگری از جمله عوامل مدیریتی و اعمال و اتخاذ سیاستهای حمایتی و پشتیبانی نقش مؤثری در افزایش تولید داشته اند .



2- اتخاذ سیاستهای مناسب زراعی:

- افزایش بهره وری منابع تولید
- تهیه و تامین بذور مناسب
- توسعه مكانیزاسیون
- بهینه سازی ادوات خاك ورزی كاشت ، داشت و برداشت
- گسترش مبارزه با آفات و امراض و علفهای هرز و جلوگیری از كاهش خسارات و ضایعات
- بهبود تغذیه گیاهی
- نظارت بر اجرای صحیح عملیات كاشت ، داشت و برداشت
- ترویج یافته های علمی
- ساماندهی بازرگانی محصولات كشاورزی




3- اعمال سیاستهای حمایتی:

الف - قیمت تضمینی

تعیین قیمت بر اساس :

- محاسبه هزینه های واقعی تولید و حمل و نقل
- حفظ رابطه مبادله در داخل و خارج بخش
- فروش آزاد
- محاسبه سود حداقل







انوا ع حمایت از بخش كشاورزی در آمریكا :

- پرداخت وام
- (بلاعوض
- بازاریابی)

- حمایت از خدمات بازاریابی و تبلیغات
- پرداخت یارانه
- تعیین سهمیه تعرفه ای
- محدودیت مقداری واردات
- تعیین حداقل قیمت
- خرید محصول
- مالیات كمتر بر سوخت
- حمایت از عدم كاشت اراضی در حال فرسایش





انواع حمایت های اتحادیه اروپا از بخش كشاورزی

- قیمت ارشادی
- یارانه صادراتی
- تعرفه واردات
- محدود كردن تولید
- تعیین سهمیه كاشت و رعایت الگوی كشت
- اجرای برنامه عدم كاشت ( برای كشاورزان بزرگ )
- حمایت براساس سابقه مشاركت
- حمایت از زیرساختهای بخش كشاورزی





انواع حمایت از بخش كشاورزی در كره جنوبی :

- خریدهای تضمینی
- حمایت از منابع پایین دست
- اعطای وامهای كم بهره
- پرداخت یارانه به نهاده های كشاورزی
- سرمایه گذاری در زیر ساختها



انواع حمایت از بخش كشاورزی در تركیه :

- پرداخت یارانه به نهاده ها
- دخالت در بازاریابی محصولات
- اعطای یارانه به تعاونیهای بازاریابی كشاورزی
- تعرفه وارداتی
- یارانه صادراتی
- سرمایه گذاری در زیرساختها
- معافیت مالیاتی






انواع حمایت از بخش كشاورزی در مكزیك :


- اعمال سیاستهای قیمتی
- حمایتهای مرزی
- پرداخت مستقیم به تولیدكنندگان
- حمایتهای تعرفه ای
- سرمایه گذاری در مناطق روستایی
- یارانه بازاریابی
- یارانه به آب مصرفی كشاورزی
- توزیع نان ذرت در بین خانوارهای فقیر روستایی


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی گرمایش از کف

پاورپوینت بررسی گرمایش از کف

دسته بندی : فنی و مهندسی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 815 کیلو بایت

تعداد صفحات : 55

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی گرمایش از کف در 55 اسلاید قابل ویرایش



گرمایش از كف
شركت بهینه سازی مصرف سوخت
سیستم حرارتی گرمایش از كف كه انتقال حرارت به صورت تشعشعی (تابشی) سهم زیادی در فرآیند گرمایشی آن دارد، درمقایسه با سایر سیستمهای حرارتی نه تنها در صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی بلكه در مقوله رفاه و آسایش ساكنان ساختمان ها دارای نقاط قوت بسیاری می باشد.

در سالهای اخیر، سیستم گرمایشی از كف در كشورهای اروپائی و آمریكا بسیار متداول شده است و دلیل این گسترش روزافزون بهینه بودن مصرف انرژی، توزیع یكسان گرما در تمامی سطح و فضا و دوری از مشكلات موجود در سایر روش ها ، به عنوان مثال سیاه شدن دیوارها، گرفتگی و پوسیدگی لوله ها و… می باشد. استفاده از روش گرمایش از كف جهت گرمایش محل سكونت از دیرباز به طرق مختلف انجام می گرفته است.


بطوریكه رومی ها زیر كف را كانال كشی كرده و هوای گرم را از آن عبور می دادند و كره ای ها دود حاصل از سوخت را قبل از اینكه از دودكش عبور كند از زیر كف انتقال می دادند. در سال 1940 نیز فردی بنام سام لویت برای این منظور لوله های آب گرم را در زیر كف قرار داد.





به طور كلی سه نوع روش گرمایش از كف موجود است:


1- گرمایش با هوای گرم

2- گرمایش با جریان الكتریسیته

3- گرمایش با آب گرم


به دلیل اینكه هوا نمی تواند گرمای زیادی را درخود نگاه دارد روش هوای گرم در موارد مسكونی چندان به صرفه نیست و روش الكتریكی نیز فقط زمانی مقرون به صرفه است كه قیمت انرژی الكتریكی كم باشد.درمقایسه با دو روش ذكر شده، سیستم گرمایش با آب گرم ( هیدرولیك) مقرون به صرفه تر و خوشایندتر می باشد.


بدین خاطر سالهای متوالی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفته است. روش گرمایش از كف به عنوان راحت ترین، سالم ترین وطبیعی ترین روش برای گرمایش شناخته شده است. همانطور كه افراد دریك روز سرد زمستانی توسط تشعشع خورشید احساس گرما می نمایند دراین روش نیز گرما را بوسیله انتقال حرارت تشعشعی(تابشی) از كف دریافت می كنند و یقیناً احساس آسایش بیشتری خواهند نمود.


در این سیستم گرمایشی معمولاً دمای آب گرم موجود در لوله های كف خواب بین 30 تا60 درجه سانتی گراد می باشد كه درمقایسه با سایر روشهای موجود، كه دمای آب بین 54 تا 71 درجه سانتی گراد است، 20 تا40 درصد در مصرف انرژی صرفه جوئی می شود.





فواید استفاده از سیستم گرمایش کفی
?) اسایش و آرامش در بالاترین حد ممکن : درجه حرارت ثابت و دائمی درکلیه طول زمستان در نزدیکی کف ساختمان و در محلی که شما قرار دارید وجود خواهد داشت . این حالت بسیار دلپذیری است که محیط اطراف پا گرم بوده و هوای مورد تنفس گرمای زیادی نداشته باشد. پروفیل دمایی سیستم گرمایش کفی به پروفیل ایده آل بسیار نزدیک است، گرما به آرامی از کف به سمت سقف منتشر می شود، پای گرم و سر خنک، به سلامت کمک می کند.
?) ثابت بودن حرارت : بعلت جرم بسیار پوشش کف ساختمان در صورت هر گونه قطع برق و یا عوامل دیگر که باعث توقف حرارت دهی مرکزی باشد ، مدت زمان سرد شدن آپارتمان بسیار طولانی تر از سایر روشها می باشد . در این سیستم ابتدا مدت زمانی طول می کشد تا کف زمین به درجه حرارت مطلوب برسد ، ولی پس از گرم شدن این حرارت به صورت باثبات تری در طول مدت زمستان مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
?) سبکی وزن ساختمان ، افزایش ارتفاع اتاقها : بعلت استفاده از یکنوع لوله با سایز پائین و همچنین حذف عبور لوله های تاسیساتی از روی یکدیگر ( که عموما باعث بالا آمدن کف واحدها و پر کردن کف در زمان ساخت می شود ) ضخامت پوشش به مقدار زیادی کاهش می یابد. این امر ضمن کم کردن وزن ساختمان ( و در نتیجه استقامت بیشتر آن ) موجب افزایش ارتفاع سقف واحدها نیز می گردد.
?) صرفه جویی در مصرف سوخت : بعلت تماس مستقیم افراد با منبع گرمایش درجه حرارت اتاق در درجات پائین تری تنظیم می گردد. این امر موجب صرفه جویی ?? الی ?? درصد در مصرف سوخت خواهد شد .





روشهای کنترل دما در سیستم گرمایش کفی:

ـ سیستم کنترل دمای بصورت دست
ـ سیستم کنترل دمای اتوماتیک بصورت مکانیک
ـ سیستم کنترل دمای اتوماتیک بصورت برقی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی گذری بر تاریخچه كامپیوتر

پاورپوینت بررسی گذری بر تاریخچه كامپیوتر

دسته بندی : فنی و مهندسی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 3.244 مگا بایت

تعداد صفحات : 45

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی گذری بر تاریخچه كامپیوتر در 45 اسلاید قابل ویرایش



گذری بر تاریخچه كامپوتر :

اولین باری كه كامپیوتر ساخته شد یك ابزار بسیار قوی بود . البته با استانداردهای كنونی این ابزار بسیار كوچك به نظر می رسد . ولی با گذشت زمان بر قدرت كامپیوتر ها افزوده شده است .
بعد از اختراع كامپیوتر دانشمندان خیلی زود به این نتیجه رسیدند كه لازم است راهی ایجاد شود تا اطلاعات موجود بر روی كامپیوتر به كامپیوتر دیگری انتقال یابد .



مفهوم شبکه

شبکه از تعدادی کامپیوتر تشکیل شده که توسط یک رسانه مانند کابل های شبکه با هم در ارتباط بوده و منابع خود را در دسترس یکدیگر می گذارند .

*رسانه:وسایلی كه توسط آنها كامپیوترها به یكدیگر متصل میشوند.



چرا از شبكه استفاده می كنیم

هدف از ایجاد شبكه به اشتراک گذاشتن منابع می باشد.
منظور از منابع مواردی شامل داده ها،برنامه های كاربردی و دستگاههایی نظیر چاپگر و مودم ودسترسی به اینترنت و حتی توانایی پردازش كامپیوتر ها نیز می تواند به اشتراك گذاشته شود.




منابع موجود در شبکه به دو دسته فیزیکی و منطقی تقسیم می شوند :

منابع فیزیکی :یا سخت افزاری ?نظیر چاپگر و اسکنر و ...
منابع منطقی : یا نرم افزاری ? نظیرانواع بانک های اطلاعاتی




دلایل استفاده از شبکه

کاهش هزینه از طریق به اشتراک گذاشتن منابع
صرفه جویی در وقت
حذف محدودیت های جغرافیایی
افزایش امنیت



مزایای استفاده از شبکه

افزایش سرعت انتقال اطلاعات
مدیریت متمرکز توسط مدیر شبکه
امنیت بیشتر اطلاعات
صرفه جویی در خرید تجهیزات برای کامپیوترها




معایب شبکه

یكی از معایب شبكه قطع شدن ارتباط بین کامپیوتر ها است . در صورتی که تجهیزات اصلی شبکه نظیرهاب دچار مشکل شود کل شبکه ازکارافتاده و ارتباط تمامی کامپیوترهای متصل به این دستگاه ها قطع می شود .




گره

به هر کامپیوتر در شبکه یک گره می گویند



توپولوژی

به نحوه هم بندی و اتصال کامپیوترها به یکدیگر را توپولوژی گویند.





نقاط ضعف توپولوژی خطی



با قطع شدن ارتباط Backbone یا جدا شدن یک یا هر دو terminator کل شبکه دچار اختلال می شود علت این امر این است که در صورتی که محلی از کابل قطع شود یا terminator از کابل جدا شود سیگنال هایی که توسط کامپیوتر ها در شبکه ارسال می شوند پس از رسیدن به سمت باز کابل دوباره برگشته و وارد شبکه می شود که این پدیده به نام Bounce شناخته می شود و اگر Bounce اتفاق بیفتد کل شبکه از کار می افتد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی گرافیک رایانه ای(کم کردن حجم تصویر)

پاورپوینت بررسی گرافیک رایانه ای(کم کردن حجم تصویر)

دسته بندی : فنی و مهندسی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 454 کیلو بایت

تعداد صفحات : 21

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی گرافیک رایانه ای کم کردن حجم تصویر در 21 اسلاید قابل ویرایش



کارت گرافیک

کارت گرافیک در کامپیوتر شخصی دارای جایگاهی خاص است . کارت های فوق اطلاعات دیجیتال تولید شده توسط کامپیوتر را اخذ و آنها را بگونه ای تبدیل می نمایند که برای انسان قابل مشاهده باشند. در اغلب کامپیوترها ، کارت های گرافیک اطلاعات دیجیتال را برای نمایش توسط نمایشگر ، به اطلاعات آنالوگ تبدیل می نمایند. در کامپیوترهای Laptop اطلاعات، همچنان دیجیتال باقی خواهند ماند چون کامپیوترهای فوق اطلاعات را بصورت دیجیتال نمایش می دهند. اگر از قاصله بسیار نزدیک به صفحه نمایشگر یک کامپیوتر شخصی نگاه کنید ، مشاهده خواهید کرد که تمام چیزهائی که بر روی نمایشگر نشان داده می شود از "نقاط" تشکیل شده اند . نقاط فوق " پیکسل " نامیده می شوند. هر پیکسل دارای یک رنگ است . در برخی نمایشگرها ( مثلا" صفحه نمایشگر استفاده شده در کامپیوترهای اولیه مکینتاش ) هر پکسل صرفا" دارای دو رنگ بود: سفید و سیاه . امروزه در برخی از صفحات نمایشگر ، هر پیکسل می تواند دارای 256 رنگ باشد





سه بخش اساسی کارت گرافیک

حافظه . اولین چیزی که یک کارت گرافیک به آن نیاز دارد ، حافظه است . حافظه رنگ مربوط به هر پیکسل را در خود نگاهداری می نماید. در ساده ترین حالت ( هر پیکسل سیاه و سفید باشد ) به یک بیت برای ذخیره سازی رنگ هر پیکسل نیاز خواهد بود. با توجه به اینکه هر بایت شامل هشت بیت است ، نیاز به هشتاد بایت (حاصل تقسیم 640 بر 8 ) برای ذخیره سازی رنگ مربوط به پیکسل های موجود در یک سطر بر روی صفحه نمایشگر و 38400 بایت ( حاصلضرب 480 در 80 ) حافظه به منظور نگهداری تمام پیکسل های قابل مشاهده بر روی صفحه ، خواهد بود .
اینترفیس کامپیوتر . دومین چیزی که یک کارت گرافیک به آن نیاز دارد ، روشی به منظور تغییر محتویات حافظه کارت گرافیک است . امکان فوق با اتصال کارت گرافیک به گذرگاه مربوطه بر روی برد اصلی تحقق پیدا خواهد کرد. کامپیوتر قادر به ارسال سیگنال از طریق گذرگاه مربوطه برای تغییر محتویات حافظه خواهد بود.
اینترفیس ویدئو . سومین چیزی که یک کارت گرافیک به آن نیاز دارد ، روشی به منظور تولید سیگنال برای مانیتور است . کارت گرافیک می بایست سیگنال های رنگی را تولید تا باعث حرکت اشعه در CRT گردد.






عناصر روی کارت گرافیک

یک کارت گرافیک دارای عناصر متفاوتی است :
پردازنده گرافیک . پردازنده گرافیک بمنزله مغز یک کارت گرافیک است . پردازنده فوق می تواند یکی از سه حالت پیکربندی زیر را داشته باشد : حافظه . نوع حافظه استفاده شده بر روی کارت های گرافیک متغیر است . متداولترین نوع ، از پیکربندی dual-ported استفاده می نماید. در کارت های فوق امکان نوشتن در یک بخش حافظه و امکان خواندن از بخش دیگر حافظه بصورت همزمان امکان پذیر خواهد بود. بدین ترتیب مدت زمان لازم برای بازخوانی / بازنویسی یک تصویر کاهش خواهد یافت .
Graphic BIOS . کارت های گرافیک دارای یک تراشه کوچک BIOS می باشند. اطلاعات موجود در تراشه فوق به سایر عناصر کارت نحوه انجام عملیات (مرتبط به یکدیگر) را تبین خواهد کرد.
Display Connector . کارت های گرافیک از کانکتورهای استاندارد استفاده می نمایند.اغلب کارت ها از یک کانکتور پانزده پین استفاده می کنند. کانکتورهای فوق همزمان با عرضه VGA :Video Graphic Array مطرح گردیدند.






تصویرسازی (Illustration)-


تصویرسازی برای کتابهای کودک، کتابهای علمی و آموزشی
تصویرسازی برای نشریات
طراحی نقشه





Refresh rate ( نرخ باز خوانی / باز نویسی )

در مانیتورهای با تکنولوژی CRT ، نرخ بازخوانی / بازنویسی ، نشاندهنده تعداد دفعات نمایش ( رسم ) تصویر در یک ثانیه است. در صورتیکه مانیتور CRT شما دارای نرخ بازخوانی / بازنویسی 72 هرتز باشد ، در هر ثانیه 72 مرتبه تمام پیکسل ها از بالا به پایین بازخوانی / بازنویسی مجدد خواهند شد. نرخ فوق بسیار حائز اهمیت بوده و هر اندازه که نرخ فوق بیشتر باشد تصویر مناسبتری را شاهد خواهیم بود ( تصویر ی عاری از هر گونه لرزش ) در صورتیکه نرخ فوق بسیار پایین باشد باعث لرزش (Flickering) نوشته های موجود بر روی صفحه شده و بیماریهای متفاوت چشم و سردرد های متوالی را در پی خواهد داشت .






عمق رنگ (Color Depth)

تعداد رنگ هائی که یک مانتیتور می تواند ارائه دهد از ترکیب حالات متفاوت کارت گرافیک و قابلیت رنگ در مانیتور ، بدست می آید. مثلا" کارتی که می تواند در حالت SVGA فعالیت نماید ، قادر به نمایش 16777216 رنگ خواهد بود. کارت های فوق قادر به پردازش اعداد 24 بیتی تشریح کننده یک پیکسل می باشند. تعداد بیت های استفاده شده برای تشریح یک پیکسل را " عمق بیت " می نامند. در مواردی که از 24 بیت برای تشریح یک پیکسل استفاده می گردد ، برای هر یک از رنگ های اصلی ( قرمز ، سبز ، آبی) از هشت بیت استفاده می گردد. عمق بیت را True color نیز می گویند. در چنین مواردی امکان تولیید ده میلیون رنگ وجود خواهد داشت . یک کارت شانزده بیتی قادر به تولید 65536 رنگ خواهد بود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی کوجه فرنگی

پاورپوینت بررسی کوجه فرنگی

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 2.363 مگا بایت

تعداد صفحات : 47

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی کوجه فرنگی در 47 اسلاید قابل ویرایش



گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی گیاهی است با نام علمی "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سیب زمینی "SOLANACEAE" که به نام عمومی "‌TOMATO" در جهان مشهور است‌.
میوه این گیاه كه قسمت اصلی آن است به صورت خام یا پخته در سالاد، انواع سس‌ها، سوپ و انواع مواد غذایی به طور وسیع در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد‌. اكثرا گوجه‌فرنگی را در زمانی كه به رنگ قرمز است استفاده می‌كنند و كمتر از میوه سبز آن استفاده می‌شود‌.




كلیات گیاه شناسی
گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است ولی البته باندازه یك گیلاس بوده است و كم كم در اثر پرورش درشت تر شده است .
وطن اصلی این گیاه آمریكای جنوبی است . درقرن شانزدهم در كشور پرو به مقدر زیاد كشت می شده است . در قرن هفدهم گوجه فرنگی به انگلستان و هلند راه یافت و چون بسیار گران بود فقط مردم ثروتمند می توانستند از آن استفاده كنند و بنام سیب عشق معروف شد .
گوجه فرنگی در حال حاضر در تمام مناطق دنیا كشت می شود و تقریبا در تمام فصول سال وجود دارد گوجه فرنگی انواع مختلف درد و در حدود شانزده نوع آن در بازار بفروش می رسد .




یك نوع آن گوجه فرنگی سفید است كه دارای اسید نمی باشد
گوجه فرنگی را باید هنگامیكه كاملا رسیده استداز بوته چیده و مصرف كرد زیرا گوجه فرنگی نارس و سبز است و برای بدن مخصوصا كلیه ها مضر است البته در كشورهای صنعتی گوجه فرنگی را كال می چینند تا هنگامیكه به مقصد می رسد و یا در انبار می رسد و قرمز می شود . اگر گوجه فرنگی كاملا قرمز باشد ولی هنگامیكه آنرا باز می كنند تخم آن سبز باشد نشانه این است كه گوجه فرنگی را كال چیده اند و بعدا رسیده است .
گوجه فرنگی گیاهی است یكساله دارای شاخه های زیاد كه ارتفاع آن تا حدود یك متر می رسد
گلهای آن زرد رنگ است كه از كنار شاخه ها و یا ساقه آن بیرون می آید . مویه آن گرد و یا تخم مرغی و برنگ زرد و یا قرمز دیده می شود .




ارقام مهم گوجه فرنگی

1-رقم اوربانا :رقمی است پیش رس وپرمحصول ”میوه ان متوسط ”گوشتی وسفت“برای كشت در
مناطق گرم ومعتدل گرم مناسب است.
2-رقم ردكلود:رقمی است نیمه پابلند“پرمحصول ”
میوه ان درشت“چین دار“گوشتی“سفت وقرمز“قابل
حمل به نقاط دور ومخصوص نواحی گرم است.
3-رقم ردتاپ:میوه كم اب“گوشتی“خوشه ای ”

میوه هاتقریباهمزمان می رسند و دوره میوه دهی طولانی است

4-رقم روت جرز: رقمی است پابلند“پررشد“پر
محصول“میوه درشت“كروی وپوست كلفت وقابل
حمل به نقاط دوراست.
5-رقم وسترن رد:رقمی مناسب اب هوای مناطق معتدل ومعتدل سرداست وبه دلیل ترشی مزه و
درشتی میوه ”برای رب گیری مناسب است“نسبتا
دیررس ودرعین حال نسبت به سرمای پاییزمقاوم
است.





مهمترین تركیبات گوجه‌فرنگی شامل حدود"90" درصد و یا كمی‌بیشتر آب می‌باشد و بقیه آن را پروتئین، چربی، قندهای مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ویتامین‌های آ، ث، كا، تیامین، ریبوفلاوین، پانتوتنیك اسید، اسید فولیك، ‌ویتامین ای، اسید آمینه‌های ضروری، املاح معدنی از جمله كلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، كبالت، روی و آرسنیك می‌باشد و به تازگی وجود ید نیز در گوجه‌فرنگی گزارش شده است‌.




با توجه به تركیبات یاد شده كه فقط قسمتی از تركیبات گوجه‌فرنگی را تشكیل می‌دهند می‌توان به خواص كم نظیر آن پی برد‌. به همین دلیل در سال‌های "1980" تا "1990" حدود "6000" مقاله تحقیقاتی در مورد تجزیه و شناسایی مواد ارزشمند این گیاه به چاپ رسیده است‌. با وجود این كه مسلم است هنوز تحقیقات در باره گوجه‌فرنگی به پایان نرسیده و بسیاری از مواد و عناصر آن كشف نشده‌اند ولی تحقیقات امروز حاكی از وجود مجموعه‌ای از عناصر و مواد بسیار ارزشمند برای انسان در این گیاه می‌باشد كه كمتر كسی از آن آگاه بوده و به همین دلیل به ارزش آن واقف نمی‌باشند‌.




هرس
هرس به منظور ایجاد تعادل بین رشد بوته شاخ و برگ و مقدار ریشه و میوه است. به همین منظور بوته گوجه فرنگی را تا زمانی که به ?? سانتیمتری نرسیده است هرس نمی‌کنیم و اجازه می‌دهیم رشد خود را انجام دهد زمانی که ارتفاع بوته به ?? سانتیمتری رسید اولین هرس را انجام می‌دهیم. این هرس شامل حذف گلها و شاخه‌های فرعی است. پس از انجام این مرحله هرس در تمام طول رشد بوته تمام شاخه‌های فرعی را حذف می‌کنیم و در کشتهای کوتاه مدت بعد از رسیدن بوته به ارتفاع ?? سانتیمتری بوته را به صورت دو شاخه به نخهای مهار می‌بندیم






انواع کشت گوجه فرنگی
حال که تصمیم گرفته‌اید در گلخانه خود بذر گوجه فرنگی را کشت کنید قبل از هر چیز باید بدانید چه نوع بذری را انتخاب و تهیه نمائید. بذر گوجه فرنگی را بر اساس نحوه مصرف آن می‌توان تقسیم بندی نمود زیرا این میوه را به صورت تازه خوری ، رب ، سس یا کنسرو می‌توان مصرف نمود. به همین منظور اولین تقسیم بندی بر اساس تازه خوری و صنعتی می‌باشد. در حال حاضر در ایران برای کشت گوجه فرنگی در گلخانه تنها از ارقام تازه خوری استفاده می‌شود. دومین تقسیم بندی بر اساس همرسی استوار است. که به سه دسته همرس ، غیر همرس و بینابین تقسیم می‌شود. معمولا در گلخانه‌های ایران از واریته‌های غیر همرس در برداشتهای طولانی مدت و از واریته بینابین در مناطقی که مدت برداشت کوتاه‌تر است استفاده می‌شود. سومین تقسیم بندی بر اساس وزن میوه است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی كمپوت سازی

پاورپوینت بررسی كمپوت سازی

دسته بندی : فنی و مهندسی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 6.05 مگا بایت

تعداد صفحات : 37

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی كمپوت سازی در 37 اسلاید قابل ویرایش



مراحل تهیه كنسروماهی :
به طور كلی مراحل تهیه كنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :
1- آماده سازی
2- آب نمك گذاری
3- پخت اولیه
4- قوطی كردن
5- اضافه كردن مدیوم
6- هواگیری (اگزوست كردن )
7- دربندی
8- فرآیند حرارتی (اتوكلاو كردن )





آماده سازی :
این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شكم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به كارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شكمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده می شود .
به طور كلی آماده سازی شامل مراحل زیر است :
1- انجماد زدایی
2- فلس گیری
3- جداكردن سر
4- تخلیه شكمی
5- شستشودادن و ضدعفونی كردن با آب كلرینه





آب نمك گذاری :
برای ایجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمك معمولی غوطه ور می كنند . این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست :
1- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
2- باقیماند? ماده لزج را از بدن ماهی پاك می كند .
3- ظاهر ماهی را درخشان می كند .
این عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .






پخت اولیه :
دراین مرحله حرارت لازم را براساس نوع محصول ، درصد آب ، چربی ، گونه ماهی در نظرمی گیرند تا حرارت زیاد باعث ازبین رفتن محصول نگردد .
قوطی كردن :
دراین مرحله ماهیهای پخته شده به وسیل? ماشین یاكارگربه قطعات كوچك تقسیم و درون قوطی قرار داده می شوند در صورتی كه ماعهیان كوچك باشند به صورت سر و دم در كناریكدیگرقرار گرفته ، قوطی پرمی شود . انتخاب نوع قوطی براساس نوع محصول نهایی و انداز? ماهی صورت می گیرد .
اضافه كردن مدیوم :
بعدازقوطی كردن به ماهی روغن سس و ... اضافه می گردد .





پوسته گیری :
اعلب میوه های كه برای صنعت كنسرو مورد استفاده قرار می گیرند نیازمند پوست گیری دارند این كار بر روشهای .
1- دستی
2- جداكردن پوست به وسیله اب داغ یا بخار
3- جدا كردن پوست به وسیله سود .
روش دستی : دراین روش جدا نمودن پوست میوه به وسیله كارگرانجام می شود ضایعات دراین روش زیاد است و نیروی كارگر لازم دارد با بازدهی كم كیفیت نامطلوب و زمان زیاد
جدا كردن پوست به وسیله آب داغ یا بخار : برای این منظورمیوه را به مدت كوتاهی درآب جوش غوطه ورنموده سپس آنها را روی نوارنقاله می ریزند و پوست انها را با دست جدا می كنند .




تهیه شربت قند :
میوه ها را در شربت قند بسته بندی می نمایند با توجه به اینكه میكروارگانیسمها به وسیل? غشا محافظت می شوند و از این عشاآن عبورمی نماید و در حالت عادی میكروارگانیسمهای فعال بیش از 80 درصد آب در سلول خود دارند وقتی در محیط شربت غلیظ قرار می گیرند آب سلول باكتری از طریق غشا به داخل شربت نفوذ كرده ، در نتیجه با كاهش آب درون سلول رشد و تكثیرآنها متوقف می شود .
قند مصرفی برای تهیه شربت ساكاروز است ولی ممكن است از قند حاصل از نشاسته نیزبرای این منظوراستفاده شود در صورت استفاده از قند نشاسته مقدارآن نباید از 25% كل قند مصرفی بیشترباشد .





استریل كردن تجاری :
یعنی اینكه ماده غذایی را بر صورتی درآوریم كه هیچ باكتری بیماریزای درآن وجود نداشته باشد و علاوه برآن میكروارگانیسمهایی كه در شرایط عادی حمل و نقل و نگهداری قادربه رشد هستند به طور كلی نابود شوند بعدازاستریل تجاری درمحیطی تعدادی میكروارگانیسم وجود دارند كه درشرایط عادی قادربه فعالیت نیستند با اتمام فرآیند حرارتی عملیاتی تكمیلی شامل سردكردن برچسب زدن و بسته بندی در كارتن به روی محصول انجام می شود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی کشش ورزشی

پاورپوینت بررسی کشش ورزشی

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 3.101 مگا بایت

تعداد صفحات : 52

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی کشش ورزشی در 52 اسلاید قابل ویرایش


قوس کف پا

1- به حالت قائم روی یک صندلی یا زمین بنشینید و یک پا را بصورت ضربدر در بالای زانوی پای دیگر قرار دهید.
2- مچ پایتان را با یک دست بگیرید و نگه دارید.
3- سطح زیرین انگشتان پا را گرفته و نگه دارید.
4- بازدم نمائید و انگشتان رابه طرف عقب بکشید (انگشتان رابه طرف عقب باز کنید.)
5- حالت کششی را نگه داشته سپس استراحت نمائید.



1- به حالت قائم بایستید و یک پا را جلوتر از پای دیگر قرار دهید.
2- بازدم نمائید و وزن بدنتان را روی سینه پای جلو متمایل نموده و به طرف پائین فشار وارد کنید.
3- حالت کششی را نگه داشته سپس استراحت نمائید.



1- به حالت قائم در دو یا سه قدمی از یک دیوار بایستید.
2- یک پا را به طرف جلو خم کرده پای دیگر را راست نگه دارید.
3- به آرامی در مقابل دیوار تکیه دهید (پشت به دیوار)
4- پای عقب تان را در پائین، هم سطح و موازی با رانها نگه دارید.
5- بازدم نمائید، پاشنه پای عقب را از زمین بلند کرده، وزنتان را روی سینه منتقل نموده و با پای عقب تان، بطرف پائین فشار وارد کنید.
6- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.



1- به حالت چهار دست و پا زانو بزنید بطوریکه سطح انگشتان روی زمین قرار گیرد.
2- بازدم نمائید و نشیمنگاه را بطرف عقب و پایین ببرید.
3- حالت کششی را نگه داشته سپس استراحت نمائید.




1- به حالت قائم بایستید بطوریکه یا یا هر دو دست روی لگن باشد. اگر احتیاج است، از یک دیوار جهت تعادل و حمایت استفاده نمائید.
2- یک پا را بچرخانید بطوریکه بخش بیرونی نوک پا بر روی زمین قرار گیرد.
3- بازدم نمائید و به آرامی مچ پا را بچرخانید و پا را به طرف پائین فشار دهید.
4- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.




1- به حالت قائم بنشینید در روی زمین به نحوی که پاها کشیده و با فاصله از همدیگر قرار داشته باشد.
2- بازدم نمائید و از ناحیه کمر بطرف جلو خم شوید و هر دو پا را بگیرید. اگر قادر نیستید که پایتان را بگیرید دو حوله در اطراف دو پا بیندازید و انتهای آنها را بگیرید.
3- بازدم نمائید و به آرامی مچ هر دو پا را بچرخانید (به طرف داخل بچرخانید).
4- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.




1- به پشت دراز کشیده، هر دو پا را بلند کنیدو نشیمنگاه را در مقابل یک دیوار قرار دهید.
2- هر دو پا را از همدیگر باز کنید.
3- بازدم نمائید و به آرامی مچ ها را بچرخانید (بطرف داخل بچرخانید.)
4- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.





1- به حالت قائم بایستید، بطوریکه پشت و پاشنه های پا هم سطح، در مقابل یک دیوار قرار گیرد.
2- پاها را یک تا دو قدم دور از دیوار قرار دهید. و پا را بطرف داخل بچرخانید، همچنین مچ ها را نیز بچرخانید.
3- بازدم نمائید و به آرامی به جلو خم شوید.
4- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.
«اگر شما در ناحیه پشت ناراحتی دارید به جای اینکه با یک قوس پشت بلند شوید، بالاتنه را گرد کنید.»




1- به حالت قائم بایستید و یک میله یا ستون را جهت حمایت با هر دو دست بگیرید.
2- پاها را باز کنید و فاصله بین رانها را عریض تر نمائید، مچ را چرخانده، پا را تقریبا 30 سانتیمتر دور از میله به طرف داخل بیاورید.
3- بازدم نمائید و از ناحیه کمر خم شوید و مفاصل ران را به طرف عقب برده و یک زاویه 45 درجه با پایتان بسازید.
4- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.
5- بازدم نمائید از میله یا ستون جهت حمایت استفاده نموده و هنگامی که به وضعیت شروع بر می گردید زانوها را خم کنید.





1- به حالت قائم و در فاصله چهار با پنج قدمی از یک دیوار بایستید.
2- یک پا را به جلو خم کنید و پای مقابل را راست نگه دارید.
3- در مقابل دیوار تکیه دهید بدون اینکه خط مستقیم بین سر، گردن، مهره ها، لگن، پای عقب و مچ را از دست دهید.
4- پای عقب را در پائین و هم سطح و موازی با رانها نگه دارید.
5- بازدم نمائید و دستها را خم کنید سینه را به سمت دیوار حرکت دهید و وزنتان را به جلو منتقل کنید.
6- بازدم نمائید و به آرامی عضله چهار سر پای عقبی را منقبض کرده بدون اینکه زانو نقل شود و با فشار بیش از حد وارد شود.
7- حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:28 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی کشش سطحس آب

پاورپوینت بررسی کشش سطحس آب

دسته بندی : فنی و مهندسی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 270 کیلو بایت

تعداد صفحات : 64

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی کشش سطحس آب در 64 اسلاید قابل ویرایش



آب مایعیست که حیات بدون آن میسر نیست و محور اصلی علم هیدرولوژی (آبشناسی) را تشكیل می دهد. مولكولهای آب از اتمهای اكسیژن وهیدروژن تشكیل شده و توسط پیوند هیدورژنی به هم متصل می شوند .اتمهای مذكور خود توسط نیروی كووالانس به هم متصل شده اند و فرمول شیمیایی مولكول آب H2O است . اتمهای هیدروژن دارای بار مثبت با زاویه ای نزدیك به 105 درجه دور اتم اكسیژن با بار منفی را گرفته اند و این وضعیت حالتی قطبی به این پیوند می دهد. دیمانسیون بالك آب در دمای 20 درجه سانتیگراد برابر 2100000000 نیوتن بر متر مربع است. آب ماده ای است بی رنگ ، بی بو، بی طعم ، در حالت خالص دارای PH تقریباً 7 ، چگالی تقریباً 1g/cm ( در دمای 25 درجه سانتیگراد و فشار 1 اتمسفر) ، در 100 درجه سانتیگراد به جوش می آید و در 4 درجه كاهش چگالی می دهد و در صفر درجه یخ می بندد.




آب ماده منحصربفردیست زیرا
آب تنها ماده طبیعی است كه به سه حالت جامد، مایع و گاز(بخار) بطور طبیعی در كره زمین پیدا می شود. در حالتی كه تبدیل به یخ می شود یخ چگالی كمتری نسبت به آب سرد دارد بنابراین یخها ر وی آب شناور می شوند. از طرفی نوعی عایق در سطح تشكیل می شود و دمای آب در مناطق میانی تعدیل می شود. آب کشش سطحی بسیار بالایی دارد. به عبارت دیگر آب چسبنده و الاستیک است و تمایل دارد که بجای پخش شدن، بصورت فشرده و قطره‌ای باشد.



کشش سطحی یکی از دلایل خاصیت مؤینگی آب است و باعث می‌شود تا آب و مواد محلول موجود در آن در داخل ریشة گیاهان و مویرگهای بدن انسان و آوندهای گیاهی حرکت کند. مسئله تغییر حجم هنگام تبدیل به یخ شدن در طبیعت بسیار مهم است بعنوان مثال پدیده هائی چون تخریب فیزیكی، هوازدگی سنگها و متلاشی شدن لوله های انتقال آب از اثرات این پدیده است. آب خالص تقریباً بو، مزه و رنگ ندارد.



جرم مخصوص یا دانسیته آب
جرم مخصوص كه بصورت جرم در واحد حجم تعریف می شود برای آب 1000 كیلوگرم بر متر مكعب در نظر گرفته می باشد.
وزن مخصوص
نیروئی كه جاذبه زمین بر واحد حجم وارد می كند و با دیمانسیون ML-2T2 نمایش داده می شود برای آب برابر 9810 نیوتن بر متر مكعب است.



چگالی آب
چگالی یك جسم نسبت بین دانسیته یا جرم مخصوص یك جسم به دانسیته آب در دمای استاندارد 4 درجه سانتیگراد و فشار یك اتمسفر است، بنابراین چگالی آب یك است. چگالی بدون دیمانسیون می باشد.



لزجت یا ویسكوزیته
لزجت خاصیتی از سیال است كه به موجب مقاومت در مقابل تغییر شكل زاویه ای پدید می آید. این ویژگی متاًثر از نیروی پیوستگی (رابطه بین مولكولهای همجنس) و چسبندگی (ارتباط بین مولكولهای همجنس) مولكولهاست. آب یك سیال نیوتونی محسوب می شود زیرا رابطه میان تنش برشی و تغییر شكل آن تقریباً خطی است. دیمانسیون لزجت ML-1T2 می باشد. آب بواسطه اثر موئینگی در مقابل نیروهای كشش سطحی كه در سطح مشترك آب و هوا وجود دارد مقاومت می كند. كشش سطحی باعث می شود تافشار داخل قطر مایع بیش از خارج آن باشد.




كشش سطحی آب: كه با سیگما مشخص می شود در دمای 20 درجه برابر 0.073 نیوتن بر متر است.
لزجت دینامیك : این پارامتر كه به لزجت مطلق هم شناخته می شود، در دمای 20 درجه برای آب 20N.S/m2 است.
لزجت سینماتیك: مترادف نسبت لزجت دینامیك به دانسیته آب است و در دمای 20درجه 10-6m2/s خواهد بود.





فشار بخار
در دمای 20 درجه فشار بخار آب 2100000000 نیوتن بر متر مربع است.
گرمای نهان
مقدار گرمائی كه در تبدیل حالات آب گرفته یا آزاد می شود را گرمای نهان می گویند كه انواع مختلف آن در جدول زیر آمده است:
نوع گرمای نهانحالت جدیدتغییرات دمامحاسبه برحسب cal/grگرمای نهان تبخیربخار+Le=597.3-0.57Tگرمای نهان تقطیرمایع-Lc=-Leگرمای نهان تصعیدبخار+Ls=677-0.07Tگرمای نهان ذوبمایع+Lm=79.7گرمای نهان انجمادیخ-Lf=-79.7




توجه داشته باشید كه اگر عمل تصعید صورت گیرد انرژی لازم برابر مجموع گرمای نهان تبخیر و نهان ذوب خواهد بود(تقریباً 677 كالری بر گرم). عكس این حالت یعنی تبدیل هر گرم بخار به یخ نیز همین میزان انرژی آزاد می كند.
رطوبت مطلق
میزان جرم بخار در حجم معینی از هوار رطوبت مطلق می گویند كه برحسب گرم بر متر مكعب بیان می شود. این ویژگی متناسب با میزان درجه حرارت و فشار هواست.



خواص غیر عادی آب
نگاه کلی
ادامه حیات در موجودات وابسته به آب است که فراوانترین ماده در بافتهای گیاهی و حیوانی و دنیای اطراف ما می‌باشد. بیش از 80 درصد سطح زمین را آب پوشانده است که به‌صورت آب نسبتا خالص در رودخانه و دریاچه‌ها و محلول رقیق نمک در اقیانوسها و به‌صورت جامد تقریبا خالص در دشتهای برف و رودخانه‌های یخی و پهنه‌های یخی قطبی وجود دارد. خواص غیر عادی آب ، اثر عمیقی بر ماهیت محیط زیست دارد.




کشش سطحی
کشش سطحی خاصیتی در مایعات است که باعث می‌شود لایه بیرونی آن‌ها به صورت ورقه‌ای الاستیک عمل کند. کشش سطحی را همچنین می‌توان مقدار کار لازم برای ایجاد واحد سطح مشترک جدید در نظر گرفت.
کشش سطحی رو با ? نشان میدهند. واحد آن ارگ بر سانتیمتر مربع (erg/cm2) است. معمولا کشش سطحی همیشه سعی می کند که مساحت[SP]ِ مایع را کم نماید. یعنی جوری که اگر کسی روی مایع راه برود هیچ چاله ی مکنده ای روی سطح نبیند.




تعریف[SP]ِ کشش سطحی:
? = (مساحت / تعداد مولکولها) ( مولکول / انرژی کشش)
برای آب میشه:
? = (?/?×??-?? erg ÷ ?) (?÷ ?×??-? cm?) = ??? erg cm-?
حالا جدول[SP]ِ زیر کشش سطحی آب را در دماهای مختلف نشان می دهد. به تغییرات[SP]ِ آن اگر دقت شود می بینیم که با افزایش دما کشش سطحی کم می گردد.




اطلاعات عمومی:
کشش سطحی جیوه در حدود 6.5 برابر آب و کشش سطحی آب در حدود 3 برابر آب صابون و آب صابون در حدود 2 برابر الکل یا بنزین است . به طور کلی کشش سطحی مایعاتی که سریعتر تبخیر می شوند(مانند: اتر ؛ الکل ) از کشش سطحی مایعات غیر فرار مانند جیوه ضعیف تر است . کشش سطحی برای یک مایع معین به دمای آن بستگی دارد . مثلا کشش سطحی آب صفر درجه سلسیوس 1.3 برابر کشش سطحی آب 100 درجه سلسیوس است.
سوال: مایع درون لوله مویین تا چه ارتفاعی بالا می رود؟ ( امیر)
مایع درون لوله تا ارتفاعی بالا خواهد رفت که وزن ستون مایع(نسبت به سطح آزاد مایع) بعلاوه نیروی چسبندگی سطحی ملکولهای مایع برابر با نیروی چسبندگی سطحی ملکولهای مایع و ملکولهای جداره شود. هر اندازه کشش سطحی مایع بیشتر و شعاع لوله کوچکتر و چگالی مایع کمتر باشد؛ ارتفاع ستون مایع در لوله مویین بیشتر خواهد شد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:28 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی كتابخانه ی مجلس

پاورپوینت بررسی كتابخانه ی مجلس

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 265 کیلو بایت

تعداد صفحات : 29

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی كتابخانه ی مجلس در 29 اسلاید قابل ویرایش



مجموعه‌ها

آنچه كه اكنون كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی را بصورت یك گنجینه كم نظیر درآورده مجموعه‌ای است از كتاب‌ها، نشریه‌ها، اسناد و اشیایی كه به تدریج اهدا و یا خریداری شده است.




این گنجینه، متشكل از اجزای ذیل است كه دراین قسمت به اجمال آنها را معرفی می‌كنیم:


· كتاب‌های چاپی
· گنجینه نسخ خطی
· نشریات
· مجموعه‌های اهدایی
· اسناد تاریخی و ملی
· اسناد و انتشارات سازمان ملل و مجامع بین‌المللی وابسته
· گزارش‌های دولتی
· میكروفیلم نسخ خطی و نشریات قدیمی
· تصاویر دیجیتالی نسخ خطی و نشریات قدیمی
· اشیاء موزه‌ای شامل تابلوهای نقاشی، هدایای مقامات رسمی دیگر كشورها به روءسای مجلس شورای اسلامی





نیروی انسانی

هنگامی كه نخستین مدیر كتابخانه برگزیده شد، كتابخانه با یك مدیر، یك معاون و یك عضو آغاز به كار كرد و در مدت ریاست ایشان با اینكه تعداد كتاب‌ها فزونی گرفت ولی تشكیلات اداری كتابخانه آهنگی كند داشت و تعداد نیروی انسانی آن در سال 1316 به شش نفر رسید.
در طی سال‌های 1316 ـ 1339 در ادامه روند توسعه و گسترش كتابخانه، تعداد كارمندان به سیزده تن رسید و به تدریج تا سال 1346 به شانزده نفر افزایش یافت. طی سال‌های 1354 تا 1353 به رغم گسترش كمی و كیفی كتابخانه، تعداد كاركنان به 13 نفر و سپس در سال 1354 به ده نفر تقلیل یافت. از این پس، كتابخانه با 13 نفر اداره می‌شد.

بعدها تعداد كاركنان كتابخانه افزایش یافت؛ مخصوصاً پس از تصویب اساسنامه كتابخانه در مجلس شورای اسلامی، تعداد كاركنان در سال 1377 تا مرز 84 نفر رسید. توسعه روزافزون كتابخانه و ایجاد بخش‌های جدید و ضرورت تسهیل دسترسی محققان به منابع كتابخانه موجب شده كه این تعداد تا كنون به 125 نفر برسد. البته محققان و مصححان برجسته و نامدار كشور كه در گروه‌ها و شوراهای علمی با مركز پژوهش و آموزش همكاری دارند رابطه استخدامی با كتابخانه ندارند.







بودجه

تاسیس كتابخانه با آنكه قانونی بود و در ماده 135 نظامنامه داخلی مجلس شورای ملی مصوب 17 دی ماه 1287 "دایره كتابخانه" پیش‌بینی شده بود؛ اما به خاطر عدم تخصیص بودجه برای آن تاسال 1290 هیچ اقدامی برای خرید كتاب و سایر فعالیت‌هایی كه نیاز به منابع مالی داشت صورت نگرفت.
در سال 1321 در زمان مدیریت آقای شریفی و در نتیجه كوشش‌های وی، نخستین بار اعتباری برای هزینه كارهای فنی كتابخانه از قبیل تهیه فهرست كتاب‌های خطی و فیش كتاب‌های چاپی و خرید كتاب در بودجه مجلس شورای ملی منظور گردید. این اعتبار، نخست در حدود پنجاه هزار ریال بود و بعدها به تدریج افزایش یافت و در سال 1340 به دویست هزار ریال رسید. در بودجه سال 1342 مبلغ یك میلیون ریال برای خرید كتاب و تهیه پاره‌ای از لوازم ضروری برای كتابخانه به تصویب رسید و در سال‌های بعد به كارپردازی اجازه داده شد كه هزینه خرید كتاب ازمحل صرفه‌جویی ها تامین شود (بدون ذكر هیچ محدودیتی در مبلغ) و در نتیجه، این اعتبار گسترده كه برای كتابخانه در نظر گرفته شد منجر به پیشرفت و گسترش و تجهیز كتابخانه گردید؛ آنگونه كه بعد از آن، تعداد كتاب‌های خطی خریداری نزدیك به سه برابر شد. بعد از این تاریخ، كتابخانه بودجه مشخص نداشته و از بودجه مجلس استفاده می‌كرده است.
تا اینكه در سال 1375 با تصویب اساسنامه، كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی به صورت یك واحد مستقل درآمد و ردیف بودجه مستقلی به آن اختصاص داده شد. اگر چه این بودجه نسبت به سال‌های قبل رشد چشمگیری داشت، با این وجود نسبت به وظایف امروزین كتابخانه و ضرورت پرداختن به امر اطلاع‌رسانی و در دستور كار قرار گرفتن پژوهش، احیاء، تصحیح و انتشار و تهیه تجهیزات و لوازم مدرن مورد نیاز، بودجه‌های تخصیصی به هیچوجه تكافوی نیاز كتابخانه را نداشته است. بدان امید كه ضرورت تعمیق و گسترش امور فرهنگی و تحقیقاتی موجب توجه بیشتر تصمیم‌گیران به مسائل مالی و اقتصادی مراكز فرهنگی گردد.






مركز اسناد كتابخانه‌ مجلس‌ شورای‌ اسلامی

‌معرفی
مركز اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی با در اختیار داشتن آرشیو اسناد مجلس شورای ملی و مجلس سنای سابق ، دارای یكی از غنی‌ترین آرشیوهای پارلمانی است. با واگذاری بایگانی راكد مجلس در سال 1372، مركز اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی بطور رسمی تاسیس شد. پیش از این تاریخ در كتابخانه با اسناد به شكل كتاب‌های خطی برخورد می‌شد؛ یعنی اسناد را در دفتر ثبت نموده و در مخزن خطی نگهداری می‌كردند. نمونه‌ای از این اسناد، هفتاد و پنج هزار برگ سند متعلق به خانواده دكتر احمد متین دفتری است.
در حال حاضر اسناد دریافتی در مخزن اسناد نگهداری و بر اساس اولویت های تعیین شده فهرستنویسی می‌گردد.
مهمترین اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی، مجموعه اسناد ملی است كه در واقع تاریخ قانونگذاری ایران را در بر می‌گیرد و در حدود دوازده میلیون سند را شامل می‌شود.
مركز اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی سعی دارد با بهره‌گیری از تمامی افراد توانمند در امور پژوهشی به توسعه و تحقیق در جهت ارتقاء بهره‌وری بیشتر از اسناد ارزشمند این بخش در راستای اهداف مجلس شورای اسلامی و نیز اهداف كتابخانه در قالب برنامه‌های كوتاه و بلند مدت بپردازد.
هدف اصلی این مركز كمك به محققین در روشن نمودن گوشه‌های تاریك تاریخ معاصر كشور است.







ارائه خدمات به مراجعان

مراجعه‌كنندگان با ارائه معرفی‌نامه معتبر و یا درخواست كتبی حاوی موضوع تحقیق، پس از بررسی و صدور مجوز امكان بهره‌برداری از اسناد را خواهند داشت. طبعا اسناد با طبقه‌بندی‌های مختلف، شرایط دسترسی خاص خود را دارند.




منابع موجود

مركز اسناد از چهار واحد مجزا تشكیل شده است. این واحدها عبارتند از:
الف - واحد اسناد ملی و تاریخی
ب- واحد دیداری ـ شنیداری
ج ـ واحد اسناد سازمان ملل
د- انتشارات





رؤسای كتابخانه از ابتدا تا امروز...

مدیران كتابخانه از آنجا كه خود به كتاب و دانش و نوشتار، دلبسته بوده‌اند، به کمك همكاران فهیم و كارمندان دلسوز، نقش مهمی در غنی‌سازی منابع كتابخانه و حفاظت از آن داشته‌اند. همه آنان از قشر تحصیل كرده و فرهنگ دوست بوده‌اند كه‌ دغدغه ترفیع بنای این گنجینه عظیم را داشته و به چنین خدمتی مباهات می‌كرده‌اند. برای اینکه خوانندگان محترم با مدیران این مجموعه علمی آشنا شوند، به معرفی اجمالی آنان می‌پردازیم. در سال 1302 پس از انتقال كتابخانه به ساختمانی در سمت شرقی مجلس، بنا بر پیشنهاد دكتر رضا افشار، كه یكی از كارپردازان مجلس بود و خود در جابجا كردن كتاب‌ها و ترتیب و تنظیم آنها در قفسه‌ها نظارت و مشاركت و كوشش فراوان داشت، و به دستور ارباب كیخسرو كتابخانه به آقای "عبدالحمید نقیب‌زاده مشایخ" تحویل داده شد و او به عنوان مسئول موقت كتابخانه شناخته شد؛ با این قید كه پس از تعیین مدیر کتابخانه آقای نقیب‌زاده با سمت معاونت مدیر به كار در كتابخانه ادامه دهد.




پس از آن، مدیران ثابت و اصلی برای آن تعیین شدند كه در ذیل آنان را معرفی می‌كنیم:


1. یوسف اعتصامی ( اعتصام الملك)
2. ابراهیم شریفی
3. دكتر تقی تفضلی
4. خانم فخری راستكار
5. محمد شهدادی
6. عبدالحسین حائری
7. غلامرضا فدایی عراقی
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی احمدی ابهری

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:28 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی كایزن (بهبود مستمر)

پاورپوینت بررسی كایزن (بهبود مستمر)

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 342 کیلو بایت

تعداد صفحات : 40

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی كایزن (بهبود مستمر) در 40 اسلاید قابل ویرایش


كایزن چیست ؟

كایزن تركیبی دو كلمه ای از یك مفهوم ژاپنی است كه تعریف آن تغییر به سمت بهتر شدن یا بهبود مستمر و تدریجی است. در واقع كایزن بر این فلسفه استوار است كه برای ایجاد بهبود در سازمان ها لازم نیست به دنبال تغییرات انفجاری یا ناگهانی باشیم، بلكه هر نوع بهبود یا اصلاح به شرط آنكه پیوسته و مداوم باشد، ارتقای بهره وری را در سازمان ها به ارمغان خواهد آورد.



KAI+ ZEN= KAIZEN

معنی كایزن : کایزن یعنی بهبود مستمر، بهبود مستمری که تمامی افراد یعنی مدیران کارکنان و کارگران را در بر می گیرد.
فلسفه کایزن : براین اصل استوار است که شیوه زندگی انسان شامل زندگی شغلی، زندگی اجتماعی و زندگی خانوادگی باید پیوسته و مداوم بهبود یابد. فرهنگ کایزن و تعامل آن در بین لایه ها و سازمانهای مختلف اجتماعی در ژاپن باعث شده است تا کارخانه به دانشگاه تبدیل شود و دانشگاه به کارخانه، کارگر از مدیر بیاموزد و مدیر از ایده های کارگر بهره مند گردد.





پیام استراتژی کایزن

پیام استراتژی کایزن در این جمله خلاصه میشود که حتی یک روز را نباید بدون ایجاد نوعی بهبود در یکی از بخشهای سازمان یا شرکت سپری نمود. به فرمایش پیامبر اکرم (ص) که فرموده اند : "مسلمانی که دو روزش برابر باشد مغبون است". چنین فرمایشی در آن زمان واقعا دلیل بر سطح فکر بالای پیغمبرمان دارد .





انواع مختلف موداها

مودا ( اتلاف ) چیست ؟
مودا از نگاه ژاپنی ها به هر فعالیتی اطلاق می شود كه برای سازمان ها ایجاد هزینه می كند، اما ارزش افزوده ای تولید نمی كند . به عبارتی مودا مجموعه فعالیت هایی است كه از نظر مشتری نهایی ارزشی ندارد و مشتری تمایلی به پرداخت پول برای این فعالیت ها ندارد .

الف : اتلاف در تولید اضافی
اضافه تولید عبارتست از تولید بیشتر از تقاضا یا تولید بسیار زودتر از زمان مورد نیاز، این اضافه تولید خطراتی چون كهنه و دمده شدن، افزایش تولید معیوب، احتمال مجبور شدن به فروش با قیمت پایین محصول یا ضایعات شدن محصول را افزایش می‌دهد.

ب : اتلاف در انتظار و توقفات
انتظار عبارت است از زمان هدر رفته در فعالیت كارگران یا ماشین‌ها به خاطر تنگناها یا جریان ناكارای تولید در كارخانه .

ج: اتلاف در حمل و نقل و انتقال:
انتقال و هرگونه جابجایی مواد كه به ارزش تولیدات نمی‌افزاید مثل جابجایی مواد بین واحدهای تولیدی

د: اتلاف در اجرای فرایند:
عبارت است از انجام فعالیتها بیش از آنچه مورد نیاز مشتری در ارتباط با كیفیت و ویژگیهای محصول است. مانند پرداخت كاری نهایی سطوحی كه توسط مشتری دیده نخواهد شد.

ه: اتلاف در انبارش
اتلاف موجودی عبارت است از در اختیار داشتن مقادیر زیاد و ناضروری از مواد خام، موجودی در حال ساخت (Work In process) و كالاهای نیمه تمام و همچنین كالاهای تمام شده. موجودی بیش از حد موجب هزینه‌های اقتصادی بالاتر، هزینه انبارداری بیشتر، مقادیر بیشتر معیوبات می‌شود .

ض : اتلاف در حرکت
عبارت است از هر نوع حركت فیزیكی یا راه رفتن كارگران كه آنها را از كار اصلی باز دارد یا موجب تأخیر در آن ‌شود.

ح : اتلاف در ساخت قطعات معیوب (ضایعات و دوباره كاری(:
تصحیح ، یا دوباره‌كاری، زمانی اتفاق می‌افتد كه بعضی فعالیتها باید دوباره صورت گیرد به این دلیل كه دربار اول درست انجام نشده است.
تصحیح معمولاً موجب اختلال در جریان یكنواخت تولید و ایجاد تنگناها و توقف در فرایند تولید می‌شود.




مدل مدیریت كایزنی

1- هر چه به سطوح پایین تر می آییم از وظایف ایجاد بهبود كاسته و به وظایف حفظ و نگهداری بهبود افزوده می شود .
2- مدیران سطوح بالاتر سازمان باید همواره بخش اعظم وقت خود را صرف بهبود سازمان نمایند و امور جاری را كه جنبه نگهداری دارند به سطوح پایین تر واگذار كنند .
3- كاركنان یك سازمان همواره باید به فكر بهبود و حفظ دستاوردهای بهبود در سازمان خود باشند .




اصول بیست گانه مدیریت در كایزن

1- نگویید چرا این كار انجام نمی شود. فكر كنید چگونه می توانید آن را انجام دهید.
2- در مورد مشكل به وجود آمده نگرانی به خود راه ندهید. همین الان برای رفع آن اقدام نمایید.
3- از وضعیت موجود راضی نباشید. باور داشته باشید كه همیشه راه بهتری هم وجود دارد.
4- اگر مرتكب اشتباه شدید ، بلافاصله در صدد رفع اشتباه برآیید.
5- برای تحقق هدف به دنبال كمال مطلوب نگردید. اگر 60% از تحقق هدف اطمینان دارید دست بكار شوید.
6- برای پی بردن به ریشه مشكلات 5 بار بپرسید چرا؟
7- گمبا محل واقعی رویداد خطاست . سعی نكنید از دفتر كار خود مشكلات محیط را حل كنید.






مكانیزم های پشتیبانی

مکانیزمهایی که برای پشتیبانی لازم است عبارتند از:
1- قدردانی از فعالیت ها
2- آموزش در محیط کار
3- آموزش کارکنان
4- هفته نامه ، تابلوی کایزن/ جلسات گردهمایی عمومی



ده فلسفه اصلی بهبود از طریق کایزن

1- تعهد و پشتیبانی مدیریت , عامل اصلی بهبود است .
2-مقصر کردن و قضاوت عجولانه ممنوع
3-باید بپذیریم که مشکلات پایان ناپذیرند و تا ما هستیم, مشکل هم هست.
4-توانایی های ناشناخته کارکنان, با تهییج و بها دادن به آنه به فعل در می آید .
5- اگر صد نفر قدم برای بهبود بردارند, بهتر از صد قدمی است کهیک نفر به تنهایی بر می دارد .
6- غنی سازی شغل و گسترش حوزه وظایف شغلی , از مهمترین اهداف کایزن است .
7-لازم به هزینه کردن زیاد نیست . کافی است خرد جمعی کارکنان به خدمت گرفته شود .
8- جزئیات را نباید نادیده گرفت . همه بهبود ها از گامهای کوچک شروع می شوند .
9- مودا یعنی دشمن , جنگ با دشمن نه تعطیلی می پذیرد و نه سلب مسئولیت.
10 – اطلاعات سازمان نباید در اختیار افراد خاصی باشد .همه باید از وضعیت سازمان آگاه باشند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 13:28 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 صفحه بعد

دیگر امکانات