پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl-2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آملوبلاستوما

پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl-2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آملوبلاستوما

دسته بندی : علوم پزشکی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 545 کیلو بایت

تعداد صفحات : 10

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl-2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آملوبلاستوما در 10 اسلاید قابل ویرایش



مقدمه:

آملوبلاستوما مهمترین تومور ادونتوژنیک اپیتلیالی است که دارای رشد آهسته و تهاجم موضعی می باشد. P53 یك ژن شناخته شده سركوب كننده تومور است و bcl-2 پروتئینی است که آپوپتوز را سركوب می كند و اولین ژن ضد آپوپتوزی شناخته شده می باشد .

کیست ادنتوژنیک کلسیفیه یک ضایعه ادنتوژنیک غیر شایعی است که دارای رفتار کلینیکی متغیر و ویژگی های هیستوپاتولوژیک متفاوتی
می باشد و حدود 1% کل کیستهای فکی را شامل می شود. این کیست از بقایای اپی تلیالی مالاسز در لثه و یا مندیبل یا ماگزیلا منشأ می گیرد و ممکن است مرتبط با تومورهای ادنتوژنیک شناخته شده دیگر به طور شایع ادنتوما و در موارد نادرتر آملوبلاستوما، آدنوماتوئید ادنتوژنیک تومور، ادنتوآملوبلاستوما باشد. هدف از گزارش مورد به دلیل غیر شایع بودن آن و تفاوت میان کیست ادنتوژنیک کلسیفیه (نوع آملوبلاستوماتوز) و کیست ادنتوژنیک کلسیفیه همراه با آملوبلاستوما می باشد. از آنجا که پیش آگهی و روش درمانی در کیست ادنتوژنیک کلسیفیه آملوبلاستوماتوز متفاوت از کیست ادنتوژنیک کلسیفیه همراه با آملوبلاستوما می باشد. بنابراین تشخیص و افتراق آنها از یکدیگر ضروری است.



مواد و روش ها :

این تحقیق توصیفی و گذشته نگر بوده و بر روی 33 نمونه بکوک پارافینی آملوبلاستوما انجام گرفت که به علت رنگ نگرفتن 4 نمونه ، نمونه ها به 29 عدد تقلیل پیدا کرد ( 17 مورد benign ، 5 مورد recurrent و 7 مورد malignant ) . مطالعه با استفاده از تکنیک Immunohistochemistry streptavidin-biotin انجام شد و برای این منظور از آنتی بادی P53 وbcl-2 استفاده شد. برای بررسی رابطه بین وضعیت رنگ پذیری و نوع بافت از آزمون chi-square استفاده گردید و برای بررسی ارتباط بین سطح معنی داری در این تحقیق p value< 0.05 معنی دار در نظر گرفته شد .


نتیجه گیری:

کیست ادنتوژنیک کلسیفیه آملوبلاستوماتوز از نظر ویژگی های میکروسکوپی مشابه با آملوبلاستومای تک کیستی بوده ولی درون پوشش اپی تلیالی آن سلولهای گوست و کلسی فیکاسیون دیستروفیک مشاهده می شود و همواره در مورد طبیعت واقعی آن به عنوان کیست، نئوپلاسم، هامارتوم اختلاف عقیده وجود داشته است. این کیست از نظر نمای میکروسکوپی پرولیفراسیون شبه آملوبلاستیک را در دیواره بافت همبندی نشانمی دهد اما ویژگی هایی مانند هایپرکروماتیسم واضح سلولهای لایه بازال، واکوئولیزاسیون و پولاریزاسیون هسته ای که اغلب در آملوبلاستومای واقعی قابل رویت است، در آن مشاهده نمی گردد. کیست ادنتوژنتیک کلسیفیه نوع آملوبلاستوماتوز و کیست ادنتوژنیک کلسیفیه همراه با آملوبلاستوما از نظر ویژگیهای مورفولوژیک و بالینی با یکدیگر متفاوت بوده و به آسانی از یکدیگر قابل تمایز هستند.
با توجه به مطالعه حاضر که برای بررسی وجود یا عدم وجود P53 و bcl-2 در انواع مختلف آملوبلاستوما انجام پذیرفت ، بین نوع تومور و وجودP53 و bcl-2 رابطه آماری معناداری وجود ندارد و نمی توان از این دو مارکر برای تشخیص انواع آملوبلاستوما اعم از خوش خیم و بدخیم استفاده کرد .


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:13 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی کنترل مدرن

پاورپوینت بررسی کنترل مدرن

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 275 کیلو بایت

تعداد صفحات : 34

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی کنترل مدرن در 34 اسلاید قابل ویرایش



سیلابس درسی

مباحث نظری

?) مدلسازی

?) تحلیل

?) تحقق‌پذیری

?) كنترل‌پذیری / مشاهده پذیری

?) بررسی پایداری

مباحث طراحی

?) روشهای طراحی فیدبک حالت

?) طراحی سیستمهای رگولاتور و ردیاب

?) طراحی رویتگرهای درجه کامل

?) طراحی رویتگرهای با درجه کاهش یافته

?) طراحی سیستمهای رگولاتور و ردیاب در حضور رویتگر

روش های كلاسیك

?) تك ورودی – تك خروجی

?) تابع تبدیل در حوزة s

?) روشهای فركانسی

?) رسم مكان هندسی ریشه‌ها

نحوة عملكرد

?) استخراج معادلات دیفرانسیل از مدل فیزیكی سیستم.

?) استخراج مدل ریاضی سیستم و خلاصه کردن نتیجه بصورت یك بلوك دیاگرام.

معایب روشهای کلاسیک

?) این روش برای سیستمهای صنعتی SISO قابل بهره‌وری بوده و می‌توانسته نتایج مطلوبی را بدنبال داشته باشد

?) تحلیل دقیق سیستمهای صنعتی پیشرفته مدلهای كاملتری را طلب می‌كند.

?) سیستم‌های صنعتی پیچیده برای دقت، سرعت عمل و كارایی بیشتر نیازمند به طراحی‌های مدرن سیستم‌های كنترل می‌باشند.

نتیجه

v مدلسازی سیستم‌های كنترل با استفاده از متغیرهای حالت در راستای تحقق اهدافی است كه به آن اشاره كرده‌ایم.

v متغیرهای حالت در واقع می‌توانند دینامیكی از سیستم را شامل شوند كه در مدل خروجی ـ ورودی ظاهر نمی شوند. از این جهت مدل متغیرهای حالت را مدل داخلی نیز می‌گویند.

v توصیف فضای حالت، تصویر كاملی را از ساختار داخلی سیستم فراهم می‌كند. این مدل نشان می‌دهد كه متغیرهای حالت چگونه با یكدیگر تداخل نموده، ورودی سیستم چگونه بر متغیرهای حالت تأثیر می‌گذارد و چگونه با تركیبهای متفاوت می‌توان یك سیستم خاص را نشان داد.
ن

کته ? : اگر درجه صورت از مخرج کوچکتر باشد، خواهد بود.

نکته ? : در صورتی كه این ماتریسها با زمان تغییر نكنند، خواهیم داشت:

به منظور استخراج متغیرهای حالت یک سیستم فیزیکی، مشخص بودن یکی از عوامل زیر ضروری می باشد:

?) معادلات دیفرانسیل .

?) بلوك دیاگرام یا سیگنال فلوگراف (تابع تبدیل).

?) سیستم فیزیكی.

?) استفاده از متغیرهای فیزیكی

?) استفاده از متغیرهای فاز

?) استفاده از متغیرهای كانونیكال

درجه مخرج تعداد متغیرهایدرجه

با استفاده از قوانین فیزیكی

سیستم فیزیكی

معادلات دیفرانسیل

(باید minimal باشد).

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی جامع گلکاری

پاورپوینت بررسی جامع گلکاری

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 25.284 مگا بایت

تعداد صفحات : 262

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی جامع گلکاری در 262 اسلاید قابل ویرایش



گلکاری

منابع: 1- گلکاری (دکتر خلیقی)

2- گلکاری – پارک ها و فضای سبز (دو جلد)

گلکاری (فصل عمومی)

تاسیسات باغبانی:

1- گلخانه ها:

الف - محل گلخانه: نزدیک بازار فروش – مناطق باشرایط محیطی مناسب- وجود برق و آب

ب- اندازه و پوشش گلخانه

تنظیم دمای گلخانه:

- آب گرم

Fan and pad-

2-شاسی گرم:

رویاندن بذر و ریشه دار کردن قلمه ها

تنظیم دمای گلخانه: 1- آب گرم 2- کود حیوانی 3- جریان الکتریسیته 4- تهویه و سایه دادن

رشد و نمو در گیاهان

1- ژنتیک : تولید آنزیم و مواد تنظیم کننده رشد.

2- عوامل محیطی:

الف- دما :

نیاز ذاتی گیاه(دمای اپتیمم)

ورنالیزاسیون

استراتیفیکاسیون

اختلاف دمای شب و روز(5-7 درجه)

ب- نور
1- فتوسنتز
2-گلدهی(طول روز)
3-جوانه زنی بذر(بگونیا –بنفشه آفریقایی- پامچال)
4- تشکیل غده
5- نور گرایی
نقطه اشباع نوری: حداکثر نور قابل جذب گیاه.
نقطه اشباع نوری بالا :کاکتوس – کروتون- حسن یوسف- بنت القنسول
نقطه اشباع نوری پایین: بنفشه آفریقایی – سا نسوریا- آنتوریوم- برگ انجیری-پاپیتال-
نقطه جبران نوری:مقدار نوری که تمام مواد حاصل از فتوسنتز در تنفس مصرف می شود.
فیتوکروم ها:

Helichrysum bracteatumگل جاوید یا کاغذی

Ever lasting flower

Compositeae

مشخصات: حساس به سرما- گلبرگ خشک –تهیه گل خشک - گلدهی از بهار تا پاییز – گل ها سفید ،نارنجی ، قرمز و زرد

زمان کاشت: آخر زمستان سپس نشاء در بهار (محل اصلی)

نکات مهم در تهیه گل خشک:

1- ساقه بلند

2-گل کاملا باز وبرگ ها قطع

3-خشک کردن در جای خشک ، تاریک ، گرم، جریان هوا

4- قرار دادن شاخه های گل به صورت واژگون در جای تاریک

5- نور وگرمای بخاری باعث تغییر رنگ

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی

پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 4.114 مگا بایت

تعداد صفحات : 22

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی در 22 اسلاید قابل ویرایش



مبدا و منشاء گیاهی :

S.Commersonii Dun که در برزیل و آرژانتین می‌روید
و بومی پرو و شیلی می باشد


کشت سیب زمینی :

گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با پیدا شدن رنگ سبز و افزایش مقدار سولانین در توبرکول است. پوسته خاکستری رنگ خارجی سیب زمینی همان سوبر و حفره های موجود در روی سطح سیب زمینی یا چشمهای سیب زمینی محل جوانه ها است


ارزش شیمیایی :

در هر 100 گرم غده سیب زمینی :
70 تا 80 گرم آب ، 21 گرم کربوهیدرات ، 3 گرم پروتئن ، 1/1 گرم املاح معدنی پتاسیم ، چوب و سلولز ، ویتامینهای A,C,B1,B2, B6
ویتامین C با بزرگ شدن غده و نگهداری کاهش یافته و مقدار پروتئین در قسمت خارجی غده بیشتر می شود ، نشاسته به سمت داخل زیاد اما در مغز کاهش می یابد . سولانین، ماده سمی در غده های درحال جوانه زدن بیشتر است


نکته مهم :

علت متلاشی شدن سیب زمینی در هنگام پخت همان وجود مقدار زیادتری مواد پروتئین در آنها است که بر اثر پختن منعقد و سفت شده موجب مقاومت بیشتر سیب زمینی در مقابل گرما می‌گردند در چنینی حالتی نسبت مواد ازته تام موجود در سیب زمینی به نشاسته حداقل 0.12 است. اگر نسبت مواد ازته کمتر از این مقدار باشد سیب زمینی در اثر حرارت متلاشی می‌شود.


تکثیر سیب زمینی :

برای کشت سیب زمینی، یک عدد سیب زمینی بزرگ را به سه قسمت تقسیم می کنند، به طوری که هر بخش حداقل یک چشم سیب زمینی داشته باشد. این بخش ها را به فاصله 7 اینچی از یکدیگر در خاک قرار می دهند. برخی استفاده از کود پوسیده و فاسد را به جای کود تازه ترجیح می دهند. در هر صورت بهتر است که همواره سیب زمینی را روی کود بکارند


نحوه نگهداری سیب زمینی :

1- سیب زمینی ها را در مكانهای خنك، خشك و تاریك نگهداری كنید.

2- سیب زمینی را در دمای اتاق میتوان تا 2 هفته نگهداری كرد.

3- سیب زمینی را در كنار پیاز نگهداری نكنید. چراكه گاز متصاعد شده از پیاز فساد سیب زمینی را سرعت می بخشد.

4- سیب زمینی را درون كیسه پلاستیكی نگهداری نكنید. سیب زمینی ها را در سبد و یا ظروفی كه گردش هوا در اطراف آن بخوبی صورت میگیرد نگهداری كنید.

5- از نگه داری سیب زمینی در درون یخچال خودداری ورزید.


شرایط آب و هوایی :

محصول فصل خنک ، روز بلند ، حساس به سرما – دمای مناسب برای رشد و نمو بین 16 تا 21 درجه و در زمان تولید غده 12 درجه است
حداکثر عملکرد محصول در مناطقی به وجود می آید که دارای تابستان طولانی و پراکندگی مناسب باران باشد به ویژه در زمان پس از گلدهی
نیازآ بی مطلق این گیاه چندان بالا نیست . در خاکهای سبک شنی که دارای مواد آلی کافی باشد بهترین نتیجه را می دهد زمینهای شن رسی یا رسی شنی با هوموس متعادل برای این گیاه بسیار مناسب است
میزان ph خاک بین 3/5 تا 4/6 است
سیب زمینی طالب شخم عمیق و خاک نرم است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

گزارش کارآموزی حقوق - شرب خمر و جریحه دار نمودن عفت عمومی

گزارش کارآموزی حقوق - شرب خمر و جریحه دار نمودن عفت عمومی

دسته بندی : علوم انسانی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 13 کیلو بایت

تعداد صفحات : 6

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

موضوع : شرب خمر و جریحه دار نمودن عفت عمومی

نتیجه پرونده : صدور رأی مبنی بر برائت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام)

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام)

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 1.796 مگا بایت

تعداد صفحات : 18

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام) در 18 اسلاید قابل ویرایش



اسلاید ? :

مشخصات گیاهشناسی :

درخت به ارتفاع تا ? متر ، شاخه‌های جوان بدون کرک ، اول سبز و بعد قهوه‌ای مایل به قرمز. شاخه‌های سال گذشته خاکستری
اسلاید ? :

برگها تخم مرغی- نیزه‌ای ، نیزه‌ای یا بیضی کشیده ، به طول تا ?? ساتیمتر و عرض ? تا ? سانتیمتر ، قاعده گوه‌ای پهن تا مورب ، نوک باریک ، نوک کشیده و یا به ندرت نوک کند ، سطح فوقانی برگ بدون کرک ، سطح تحتانی برگ بدون کرک یا با مقدار کمی کرک در اوایل سبز شدن ، حاشیه برگ دندانه‌ای- اره‌ای همراه با یک غده کوچک روی هر دندانه است دمبرگ ? تا ? سانتیمتر
اسلاید ? :

گل :

گل درشت به قطر تا ? سانتیمتر ، سفید یا صورتی ، دمگل کوتاه حداکثر تا ? میلیمتر. و فصل گلدهی اواخر زمستان و اوایل بهار می‌باشد

میوه :

میوه تخم مرغی مورب تا تخم مرغی کشیده به طول ??? تا ? سانتی متر و ??? تا ? سانتی متر عرض ، دارای نوک کشیده ، پوشیده از کرکهای مخملی خاکستری ،‌ هسته قایقی شکل ، بدون شیار طولی مشخص ، سوراخ‌دار و گاهی دارای شیار کوچک در قاعده ، میوه آن یک شفت با پوشش خارجی پرزدار است که برون‌بر نامیده می‌شود و پوسته سخت و شبکه‌دار یا درون‌بر را دربر‌می‌گیرد. دانه آن یک مغز است که بوسیله این پوششها محصور می‌گردد.
اسلاید ? :

گرده افشانی :

توسط باد صورت می گیرد ، بعضی از بادامها به دلیل خود عقیمی نیاز به گرده زا دارند

بعضی از ارقام علاوه بر خود عقیمی ، دگر عقیم نیز هستند ، یعنی نسبت به دیگر گرده ها هم عقیم اند .
اسلاید ? :

پراکندگی جغرافیایی :

گیاه متعلق به منطقه ایرانو- تورانی ، ترکیه ، ایران قفقاز، آسیای مرکزی و شمال آفریقا. ، پراکندگی آن در ایران در شمال غرب و غرب می باشد.
اسلاید ? :

انواع بادام :

دو نوع درخت بادام وجود دارد یک نوع دارای گلهای صورتی ، بادام شیرین تولید می‌کند و نوع دیگر آن با گلهای سفید ، بادام تلخ دارد. مغز نوع اول حاوی روغن نافرار و امولسیون است . بادام تلخ نسبتا پهن‌تر و کوتاه‌تر از نوع شیرین است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:12 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (آلو)

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (آلو)

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 1.57 مگا بایت

تعداد صفحات : 28

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (آلو) در 28 اسلاید قابل ویرایش



مقدمه

آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است .

درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد كرده ومحصول تولید می كند.

آلو یك میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است .

رده بندی

دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند.

جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae

تعداد كروموزوم پایه آلو X=8

طبقه بندی ارقام آلو براساس :

1) رابطه بین ظهور جوانه گل وجوانه برگ.

2) تعداد گل درهرجوانه .

3) قطر جام گل.

4) فاصله گلبرگ درجام گل

5) شكل گلبرگ.

6) شكل كاسه گل.

7) شكل كاسبرگ.

8) طول دم میوه

9) درجه كركدار بودن دم میوه

تركیبات میوه آلو

(آب ،چربی ، فیبر ،خاكستر، پروتئین)

( انرژی ، مواد معدنی ،مواد جامد قابل حل )

(اسیدهای آلی، اسیدمالنیك ، اسیدكونیك، اسیدیته قابل تیتراسیون )

(ساكارز، گلوكز ، فروكتوز )

(سدیم ،پتاسیم، كلسیم ،آهن، منیزیم، روی) (ویتامین C ،تیامین ،كاروتن ،ریبوفلامین)

تركیبات مغز هسته آل

(آب، پروتئین،چربی، لیسیتین ،موادقندی)

(فیبر،خاكستر، آمیگدالین ،فسفر)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (آلبالو)

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (آلبالو)

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 133 کیلو بایت

تعداد صفحات : 17

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (آلبالو) در 17 اسلاید قابل ویرایش



درخت آلبالو یا Black cherry

نام علمی Prunus cerasus و از خانواده Rosaceae می باشد.

آلبالو از نظر گیاه شناسی بسیار به گیلاس شبیه است. آلبالو بومی نواحی بین دریای خزر و دریای سیاه است كه احتمالاً بذر آن توسط پرندگان به سایر نقاط از جمله اروپا برده شده است. مناطق عمده كشت آلبالو فرانسه، یوگسلاوی و آلمان می باشد.

گیاه شناسی :


آلبالو گیاهی خزان پذیر با برگهای لوزی بصورت متناوب روی شاخه قرار دارند. رنگ پوست آن قهوه ای روشن تا نقره ای است. آلبالو از نظر حجم در مقایسه با گیلاس جای كمتری را اشغال می كند.
ارتفاع درختان آلبالو 4-2 متر و ساقه بعضی از ارقام بسیار قابل انعطاف است و براحتی بدون آنكه شكسته شود خم می شود بهمین دلیل در چیدن میوه بعضی ارقام نیازی به نردبان نمی باشد و میتوان درخت را خم كرد و میوه آنرا چید. گل روی اسپورهای سـالهای قبل و همچنین روی شــاخه های ســال قبل هم تشكیل می شود. گلها بصورت 5-3 تایی در یك جوانه ظاهر و گلها دارای 5 گلبرگ، 5 كاسبرگ، پرچم و یك مادگی است. بر عكس گیلاس آلبالو خود بارور است و برای تلقیح نیازی به ارقام گرده افشان ندارد. گرده ‌آلبالو میتواند گل گیلاس را تلقیح كند.

اقلیم :


نیاز سرمایی آلبالو بین 1600-600 ساعت زیر 7 درجه سانتیگراد می باشد. تابستان های خشك و خنك برای این درخت مناسب است. مقاومت به سرما در حد سیب است. ریشه آلبالو در برابر خاك مرطوب نسبت به گیلاس دارای مقاومت بیشتری است و ریشه آلبالو سطحی و تا حداكثر عمق 5/1 متر گسترش می یابد.

ازدیاد :


آلبالو به سه روش كاشت بذر، پاجوش و پیوند قابل ازدیاد است. آلبالوهای معمولی بیشتر بصورت پاجوش ازدیاد میگردد. ولی ارقام جدید آلبالو از قبیل آلبالو گیسی و آلبالو مجارستان (سیكانی مجی-اردی جوبیلیوم و بوترمو) با پیوند روی پایه آلبالو تلخ(محلب) ازدیاد می یابد و پیوند شكمی(T) در آلبالو معمول می باشد.


آفات مهم آلبالو : مهمترین آفت آلبالو مگس گیلاس می باشد. بیماریهای مهم آلبالو : از مهمترین بیماریهای آلبالو شانكر باكتریایی درختان هسته دار و پوسیدگی آرمیلاریایی ریشه می باشند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی

پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی

دسته بندی : علوم پایه

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 11.237 مگا بایت

تعداد صفحات : 120

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی در 120 اسلاید قابل ویرایش


تولید غذا، الیاف (پوشاک)، سوخت مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی در طول تاریخ بوده و تا به امروز ادامه دارد. تولیدات گیاهی اساس تامین غذا را تشکیل می دهند.

در حدود 10000 سال قبل جمعیت کره زمین 5 میلیون نفر، غذای انسان از طریق شکار
5000 سال قبل همراه با استقرار انسانها در شهرها افزایش سریع جمعیت
2500 سال پیش جمعیت 100میلیون نفر

در سال 1830جمعیت از مرز 1 میلیارد نفر گذشت
در سال 1930 جمعیت دو برابر (2 میلیارد نفر)


دوباره در سال 1975 جمعیت دو برابر (4 میلیارد نفر) هم اکنون جمعیت جهان در حدود 6 میلیارد نفر و با سرعت 90 میلیون نفر در سال

در دنیا افزایش جمعیت بیش از ازدیاد محصولات کشاورزی است مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه


حضرت علی (ع): کسی که آب و خاک داشته باشد ولی در فقر زندگی کند از رحمت خداوند به دور است.

زراعت: علم و فن کشت و کار و بهره برداری از آب و خاک و گیاه


روند رشد جمعیت 2000 سال پیش جمعیت 250 میلیون نفر در سال 1830جمعیت از مرز 1 میلیارد نفر گذشت در سال 1930 جمعیت دو برابر (2 میلیارد نفر) دوباره در سال 1975 جمعیت دو برابر (4 میلیارد نفر) هم اکنون جمعیت جهان در حدود 6 میلیارد نفر

راهکارهایی برای افزایش محصول: 1- افزایش سطح زمین های زیر کشت 2- افزایش میزان محصول در واحد سطح (افزایش عملکرد) 3- افزایش تولید در واحد زمان

1- افزایش سطح زیر کشت: حدود 21% زمینهای دنیا قابلیت کشت و زرع دارند در حال حاضر نیمی از آن در زیر کشت است.

قسمتی از اراضی بایر قابل کشت در کشورهایی مانند ایران وجود دارد اما کشاورزی نیمه سنتی تا نیمه مکانیزه است
با مکانیزه کردن کشاورزی می توان بخش بزرگی از این زمینها را به زیر کشت برد.
در بسیاری از موارد عواملی مانند کمبود آب، نامساعد بودن شرایط آب و هوایی و ... مانع توسعه کشاورزی است.


2- افزایش میزان محصول در واحد سطح: قبل از آغاز قرن بیستم افزایش تولید در نتیجه افزایش سطح زیر کشت بوده است.
اکنون به دلیل وجود نداشتن زمینهای قابل توجهی که بسادگی بتوان سطح زیر کشت را افزایش داد وهمچنین اختصاص یافتن بخشی ار اراضی قابل کشت به شهر سازی، راهها و ...


در امریکا سالانه 5/0 میلیون هکتار از خاکهای حاصلخیز صرف توسعه شهری و از گردونه زراعت خارج می شود. در مقیاس جهانی میزان استهلاک سرانه اراضی زراعی 5/1 درصد در سال است.
در نتیجه هدف اصلی زراعت افزایش عملکرد در واحد سطح است، که از طریق استفاده از ارقام اصلاح شده، تهیه بستر مطلوب برای کاشت بذر، بهینه سازی مصرف کود، کنترل آفات و بیماریها، آبیاری، زهکشی و ...


3- افزایش تولید در واحد زمان: در روشهای رایج همواره بخشی از زمینهای قابل کشت در مدتی از سال بی استفاده می مانند.
می توان با استفاده از شیوه های زراعت چند کشتی (کشت بیش از یک گیاه زراعی در سال) و کشت مخلوط (کشت بیش از یک محصول در یک قطعه زمین) میزان تولید محصولات زراعی را در واحد زمان افزایش داد.


انواع طبقه بندی گیاهان زراعی
1- طبقه بندی علمی گیاهان 2- گروه بندی بر اساس طول عمر 3- گروه بندی بر اساس وسعت و دامنه کشت 4- طبقه بندی بر اساس هدف تولید و مورد مصرف 5- تقسیم بندی بر اساس راهکارهای مدیریتی 6- تقسیم بندی بر اساس عملیات زراعی مشترک 7- گروه بندی بر اساس عکس العمل به طول روز 8- گروه بندی بر اساس طول فصل رشد 9- گروه بندی بر اساس دمای مطلوب رشد 10- سایر تقسیم بندیهای گیاهان زراعی



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی مراحل پذیرش نقش مادری و وظایف دوران بارداری

پاورپوینت بررسی مراحل پذیرش نقش مادری و وظایف دوران بارداری

دسته بندی : علوم پزشکی

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 104 کیلو بایت

تعداد صفحات : 11

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاورپوینت بررسی مراحل پذیرش نقش مادری و وظایف دوران بارداری در 11 اسلاید قابل ویرایش



موضوع کنفرانس:

1مراحل پذیرش نقش مادری و وظایف دوران بارداری

2تصویر ذهنی در دوران بارداری

تعریف مادری:

مادر فضیلتی است ملکوتی، هنری است ظریف وفنی است عمیق همراه با مبانی دقیق که در درون جای دارد.

هرچه سن به دوران بزرگسالی نزدیک تر میشود این فضیلت به سوی کمال و تخصص می رود

مادری فنی است که غفلت و اشتباه در آن موجب تباهی و فساد جامعه میگرددو مراقبت از آن جامعه ای خیرخواه و متکامل پدید می آورد.

مراحل بارداری:

هر زن در دوران بارداری سه مرحله را پشت سر می گذارد

سه ماهه اول بارداری

2سه ماهه دوم بارداری

3سه ماهه سوم بارداری

تصویر ذهنی در دوران بارداری:

در دوران بارداری اکثر خانم ها خودشان را زشت و نازیبا تصور می کنند و احساس مثبتی نسبت به حاملگی خود ندارند

بعضی مغرور به شکم برآمدهشان بوده،بعضی مردد و عده ای از حاملگی خود لذت می برند

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 14:11 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات