دانلود پاورپوینت میدان

دانلود پاورپوینت میدان

دسته بندی : شهرسازی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 575 کیلو بایت

تعداد صفحات : 26

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دانلود پاورپوینت میدان

این پاورپوینت در 26 اسلاید و بدون عکس و تصویر تهیه شده است. خلاصه ای از اسلایدها بصورت تصویری در لینک زیر ارائه شده است.

حجم فایل: 576 KB

لینک خلاصه فایل:
http://s6.picofile.com/file/8218111992/kholase_meydan.rar.html

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:26 ] [ احمد احمد ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی بازشوها و پنجره ها در ساختمان

دانلود پاورپوینت بررسی بازشوها و پنجره ها در ساختمان

دسته بندی : معماری

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 12.119 مگا بایت

تعداد صفحات : 38

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دانلود پاورپوینت بررسی بازشوها و پنجره ها در ساختمان

این پاورپوینت در 38 اسلاید تهیه شده است. خلاصه ای از اسلایدها بصورت تصویری در لینک زیر ارائه شده است. برای مطالعه ، پاورپوینت را در حالت اسلایدشو اجرا نمائید.

حجم فایل : 11.8 MB

لینک خلاصه فایل:
http://s3.picofile.com/file/8218106126/kholase_bazshoha_va_panjereha.rar.html

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:26 ] [ احمد احمد ]
[ ]

گزارش کارآموزی گزارش کار آموزی رشته برق صنعتی در اداره برق

گزارش کارآموزی گزارش کار آموزی رشته برق صنعتی در اداره برق

دسته بندی : کارآموزی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 942 کیلو بایت

تعداد صفحات : 44

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه................................................................................................................................... 1

فصل اول : آشنایی با امور برق شهرستان پارس آباد................................................................. 4

فصل دوم : آشنایی با شبکه های توزیع................................................................................... 7

شبکه باز ، شبکه های از دو سو تغذیه ، شبکه های توزیع زمینی و هوایی................................... 8

استاندارد سیستم زمین در شبکه های توزیع........................................................................... 10

استاندارد نصب اتصال زمین ، خاموشی دادن......................................................................... 11

حریم خطوط هوایی شبکه های توزیع................................................................................... 12

سیستم توزیع زمینی............................................................................................................. 15

فصل سوم ......................................................................................................................... 18

گزارش فعالیت های انجام گرفته و یادگیری اطلاعات در این دوره......................................... 18

شبکه ی توزیع ضعیف........................................................................................................ 18

شبکه فشار متوسط.............................................................................................................. 25

تجهیزات کلیدی................................................................................................................. 31

مهار................................................................................................................................... 35

مقدمه:

در ابتدای صنعت برق نیروگاههای کوچک دیزلی و سوختی پاسخگوی مصرف کنندگان بود، اما در حال حاضر دیگر به علت استفاده روزافزون از صنعت برق و رشد مصرف رفته رفته نیروگاههای دیزلی جای خود را به نیروگاههای بخار (سیکل ترکیبی) و آبی و انرژی هسته ای و غیره می دهند تا جائیکه امروزه تلاش براین است به جهت رعایت مسائل زیست محیطی و پاکیزگی حوزه های کاری استفاده بیشتر از انرژی هسته ای، از انرژی گرمایی زمین هم برای تولید انرژی الکتریکی استفاده شود.

انرژی تولید شده که در بحث برق به صورت ولتاژ مطرح می شود، بسیار پایین است و برای انتقال این انرژی با تلفات کمتر لازم است این ولتاژ افزایش یابد. ولتاژ تولیدی نیروگاهها معمولا 6/6kv تا 30kv می باشد. این ولتاژ در پستهای نیروگاهی به ولتاژهای انتقال (63،132 ،230 و یا 400 کیلو ولت) تبدیل می شود. بعد از انتقال برای مصرف بایستی این ولتاژها به مقدار 20kv و 400v کاهش یافته که این عمل توسط ترانسهای کاهنده انجام می گیرد. لذا به منظور تامین انرژی مورد نیاز مصرف کننده ها شبکه توزیع فشار متوسط و ضعیف در بخشهای مختلف صنعتی ، کشاورزی ، مسکونی و عمومی (تجاری) دارای شرایط و خصوصیات معینی می باشد.

این شرایط که در شبکه توزیع می بایستی مورد توجه قرار گیرد عبارتند از:

1-تامین مستمر و پیوسته انرژی الکتریکی موردنیاز مشترکین .

2-جهت تامین انرژی مصرف کننده ها باید وضعیت شبکه به گونه ای باشد تا در موقع خرابی یک قسمت از شبکه در تغذیه مصرف کننده ها وقفه ای حاصل نشود.

3-عیب یابی سریع شرط سومی است که در توزیع می بایست مورد توجه قرار گیرد.

چهارمین شرط، انتخاب شبکه ای است که مناسب ترین و ارزانترین روش توزیع انرژی را در برداشته باشد.

یكی از مزیت های مهم انرژی الكتریكی بر سایر ا نرژیها سادگی قابلیت انتقال و توزیع آن برای مسافتهای طولانی می باشد.

تحقق بخشیدن به چنین امری نیاز به وسایلی دارد تا به كمك آنها بتوان انرژی الكتریكی را از یك محل به محلی دیگر انتقال داد و یا در یك حوزه وسیع توزیع نمود بدون اینكه هیچگونه خطری شكبه و عوامل جانبی آنرا تهدید نماید.

روشهای مختلفی را می توان جهت امر فوق اختصاص داد كه دو روش اصلی به شرح زیر می باشد:

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:26 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه علل و عوامل بی انگیزگی مشمولان در اعزام به خدمت سربازی

پایان نامه علل و عوامل بی انگیزگی مشمولان در اعزام به خدمت سربازی

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 86 کیلو بایت

تعداد صفحات : 63

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست

مقدمه

1

تاریخچه و دورنمای خدمت سربازی

2

فلسفه سربازی و چرایی خدمت سربازی

6

تعریف سربازی در فرهنگ عام

8

بررسی منابع كسب اطلاع مشمولان در خصوص خدمت سربازی

10

بررسی نتایج چند نظرسنجی

12

نگاهی به نظرات موافقان خدمت سربازی و اشكالات آن

14

نگاه تحلیل گرانه به خدمت سربازی و چند پیشنهاد

16

شناخت وضع موجود؛ اشکالات و نواقص

16

تاثیرات و نتایج نامطلوب به بار آمده ناشی از شیوه اجرای کنونی

17

سناریوی اول؛ ایجاد تغییرات ساختاری

19

حالت های مختلف سربازی در دنیا

20

سناریوی دوم: ایجاد تغییرات نسبتا اساسی در قوانین وظیفه عمومی

21

سناریوی سوم؛ بهبودهایی در قانون فعلی

22

بحث هزینه فرصت در خدمت سربازی

23

سربازی تخصصی

26

10 پیشنهاد برای رفع مشكلات دوره خدمت سربازی

28

طرحی برای استفاده بهتر از زمان خدمت سربازی

32

ضمائم

34

منابع و ماخذ

38

مقدمه

در دوران‌ حاكمیت‌ رضاشاه‌ بود كه‌ خدمت‌ نظام‌ وظیفه‌ در ایران‌ اجباری‌ شد. بی‌رغبتی‌ جوانان‌ برای‌انجام‌ خدمت‌ سربازی‌ آنچنان‌ بود كه‌ از آن‌ تحت‌ عنوان‌ اجباری‌ یاد می‌كردند و به‌ كار بردن‌ همین‌ لفظ‌ نشانی‌ از رویكرد منفی‌ جامعه‌ نسبت‌ به‌ انجام‌ خدمت‌ نظام‌ وظیفه‌ بود. پس‌ از آن‌ با تصویب‌ قانون‌ نظام‌وظیفه‌ عمومی‌ خدمت‌ سربازی‌ برای‌ همه‌ شهروندان‌ ذكور كشور پس‌ از رسیدن‌ به‌ سن‌ هجده‌سالگی‌ به‌ استثنای‌ مواردی‌ كه‌ قانون‌ مشخص‌ كرده‌ اجباری‌ شد.

بیش‌ از هفتاد سال‌ از زمان‌ تصویب‌ این‌ قانون‌ می‌گذرد و به‌ رغم‌ ایجاد تغییراتی‌ مقطعی‌ در این‌ قانون‌ و كم‌ و زیاد شدن‌ دوره‌ خدمت‌ نظام‌ یا احتمال‌ الزام‌ اناث‌ به‌ انجام‌ خدمات‌ اجتماعی‌ به‌ جای‌ خدمت‌ نظام‌، اصل‌ قانون‌ دست‌ نخورده‌ باقی‌ مانده‌ است‌ و كماكان‌ جوانان‌ پس‌ از رسیدن‌ به‌ هجده‌ سالگی‌ باید مدتی‌ را در خدمت‌ نیروهای‌ مسلح‌ باشند.

در اینكه‌ دفاع‌ از خاك‌ و میهن‌ ضروری‌ و از اصول‌ اساسی‌ حفظ‌ كشور است‌ شكی‌ نیست‌ اما نگاهی‌ كوتاه‌ به‌ وضعیت‌ تامین‌ نیروی‌ انسانی‌ برای‌ ارتش‌ و سایر نیروهای‌ مسلح‌ در سطح‌ جهان‌ و حتی‌ منطقه‌ نشان‌ می‌دهد اكثر كشورهای‌ جهان‌ به‌ جای‌ اجباری‌ كردن‌ سربازی‌ به‌ حرفه‌یی‌گری‌ رو آورده‌اند و در واقع‌ سرباز حرفه‌یی‌، كسی‌ كه‌ سربازی‌ را به‌ عنوان‌ حرفه‌ و شغل‌ خود انتخاب‌ كرده‌ به‌ خدمت‌ می‌گیرند.روی‌ آوردن‌ به‌ حرفه‌یی‌گری‌ در نیروهای‌ مسلح‌ و تامین‌ نیروی‌ نظامی‌ حرفه‌یی‌ به‌ جای‌ جوانانی‌ كه‌ مدت‌ كوتاهی‌ را از سر بی‌میلی‌ و به‌ اجبار در خدمت‌ نیروهای‌ مسلح‌ به‌ كار گرفته‌ می‌ شوند مزایایی‌ دارد كه‌ هیچ‌كس‌ نمی‌تواند آن‌ را كتمان‌ كند و البته‌ به‌ ظاهر ستاد فرماندهی‌ نیروهای‌ مسلح‌ هم‌ در صورت‌ تامین‌ بودجه‌ لازم‌ برای‌ حركت‌ در این‌ مسیر چندان‌ به‌ اجرای‌ آن‌ بی‌میل‌ نیست‌.

به‌ كارگیری‌ نیروهای‌ حرفه‌یی‌ در نیروهای‌ مسلح‌ هزینه‌های‌ آموزشی‌ نیروهای‌ جدید را مرتفع‌ می‌كند، نیرویی‌ كارآمد و حرفه‌یی‌ را در خدمت‌ فرماندهان‌ نظامی‌ قرار می‌دهد و به‌ خیل‌ جوانان‌ اجازه‌ می‌دهد فارغ‌ از مانعی‌ به‌ نام‌ خدمت‌ نظام‌ وظیفه‌ برای‌ آینده‌ خود برنامه‌ریزی‌ كنند. این‌ طرح‌ موجب‌ می‌شود برای‌ تعداد قابل‌ توجهی‌ از جوانان‌ كار دایمی‌ با آتیه‌یی‌ مشخص‌ ایجاد شود و كشور به‌ جای‌ در اختیار داشتن‌ خیلی‌ از نیروهای‌ نامتخصص‌ در حیطه‌ زمانی‌ محدودی‌ سربازان‌ حرفه‌یی‌ در اختیار داشته‌ باشد.

اما ورای این مسایل الزام خدمت سربازی حداقل در شرایط حاضر برای كشور ما به جهت تهدیدات مختلف ضروری است. در این بین بهبود شرایط خدمت و بهره وری بیشتر از این زمان كه در بهترین شرایط سنی مشمولان قرار دارد حائز اهمیت فراوان است. برای این مهم شناخت علل و عوامل بی انگیزگی مشمولان در اعزان به خدمت سربازی قطعاً راهگشا خواهد بود.


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:26 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پرسشنامه پایان نامه

پرسشنامه پایان نامه

دسته بندی : مدیریت

فرمت فایل : rar

حجم فایل : 18 کیلو بایت

تعداد صفحات : 2

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

برای کار پژوهشی تحقیق نیاز به یک پرسشنامه جامع و کامل و استاندارد وجود دارد که بی شک در صورت اشکال در پرسشنامه، کل پژوهش به مشکل بر میخورد.

در اینجا یک نمونه کامل و استاندارد شده پرسشنامه برای تحقیق کارشناسی ارشد رشته مدیریت آورده شده که بسیار در تدوین پرسشنامه برای دوستان دانشجو راهگشا خواهد بود. موضوع این تحقیق شناسایی و استخراج تاثیر ابعاد مختلف مدیریت کیفیت جامع بر توانمندی شرکت در سفارشی سازی انبوه میباشد.ابعاد مختلف مدیریت کیفیت جامع) (TQM و سفارشی سازی انبوه در این پرسشنامه با طرح سوالات متناسب و استاندارد مورد پرسش قرار گرفته است. امیدوارم با داشتن این نمونه پرسشنامه تکمیل شده و استاندارد، تهیه پرسشنامه برای شما دانشجوی عزیز راحت تر و کم دردسر تر باشد.

به امید موفقیت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:25 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروپوزال آماده کارشناسی ارشد مدیریت

پروپوزال آماده کارشناسی ارشد مدیریت

دسته بندی : مدیریت

فرمت فایل : rar

حجم فایل : 58 کیلو بایت

تعداد صفحات : 17

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تنظیم پروپوزال کارشناسی ارشد کاری دقیق و پیچیده است هر چند در ابتدا شاید اینطور به نظر نیاید، اما در واقع طرح مساله تحقیق در پروپوزال و تحقیق، نحوه طرح فرضیات تحقیق در پروپوزال مدیریت، روش تنظیم سوالات، شیوه چیدمان اهداف تحقیق و غیره همه نیاز به دقت کافی در این زمینه دارد به همین دلیل اساتید بسیار در این مورد سخت گیری به عمل می آورند چون کار تحقیق باید از ابتدا در روال درست قرار گیرد.

داشتن یک پروپوزال آماده و استاندارد که این مراحل را پشت سر گذاشته و تبدیل به یک تحقیق موفق شده است بسیار میتواند در راحت تر و سریع تر پشت سر گذاشتن این مرحله راهگشا باشد. زیرا من و بسیاری از دوستان دانشجویم به دلیل در دسترس نبودن یک نمونه کامل پروپوزال آماده، بسیار دچار سختی و زحمت فراوان شدیم و زمان بسیاری را صرف تهیه و در نهایت تایید پروپوزال توسط استاد راهنما نمودیم. امیدوارم شما با داشتن این پروپوزال آماده و استاندارد به راحتی با داشتن یک الگو بتوانید پروپوزال خود را آماده کنید.

به امید موفقیت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:25 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه کاشت یونجه

پروژه کاشت یونجه

دسته بندی : کشاورزی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.301 مگا بایت

تعداد صفحات : 56

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول:یونجه و انواع آن

1-1- مقدمه ................................................................................................................................... 2

1-2-عملیات کاشت یونجه ............................................................................................................. 3

1-2-1 کلیات................................................................................................................................. 3

1-3– مبدا اولیه یونجه..................................................................................................................... 4

1-4 – انواع یونجه ایرانی................................................................................................................. 5

1-4-1 یونجه بغدادی ..................................................................................................................... 5

1-4-2 – یونجه همدانی.................................................................................................................. 5

1-4-3 – یونجه یزدی..................................................................................................................... 5

1-4-4 – یونجه بمی....................................................................................................................... 6

1-5 – خواص گیاهشناسی یونجه..................................................................................................... 6

1-6 – کشت و کار یونجه................................................................................................................ 7

1-7 – ارقام مختلف یونجه در دنیا.................................................................................................... 11

1-7-1– یونجه Argentine........................................................................................................... 11

1-7-2 – یونجه South African................................................................................................... 11

1-7-3 – Provance.................................................................................................................... 11

1-7-4 – یونجه Buffalo.............................................................................................................. 12

1-7-5 – یونجه Williamsburg.................................................................................................... 12

1-7-6 – یونجه Talent................................................................................................................. 12

1-7-7 – یونجه Turkistan........................................................................................................... 12

1 –7- 8 – یونجه nemostan.......................................................................................................... 13

1 -7- 9 – یونجه hardistan........................................................................................................... 13

1-7- 10 – یونجه Orestan............................................................................................................ 13

1-7- 11 – یونجه grimm.............................................................................................................. 13

1-7-12 – یونجه Gossak.............................................................................................................. 13

1-7-13– یونجه Canadian variegated ......................................................................................... 13

1-7- 14 – یونجه Ladak............................................................................................................. 13

1-7- 15 – یونجه Baltic.............................................................................................................. 14

1-7- 16 – یونجه Hardigan....................................................................................................... 14

1-7- 17 – یونجه Ranger............................................................................................................ 14

1-7-18 – یونجه Atlantic........................................................................................................... 14

1-7-19 – یونجه Narragansett................................................................................................. 14

فصل دوم : مراحل کاشت و داشت یونجه

2-1- طرق کشت یونجه................................................................................................................. 16

2-1-1- کاشت زیر......................................................................................................................... 17

2-1-2- کاشت به صورت خالص ................................................................................................... 18

2-1-3- کاشت مخلوط .................................................................................................................. 18

2-2- کود و مواد غذایی یونجه ........................................................................................................ 21

2-2-1- کود ازته ........................................................................................................................... 22

2-2-2- کودهای فسفره .................................................................................................................. 22

2-2-3- کود پتاسه ......................................................................................................................... 23

2-2-4- کلسیم .............................................................................................................................. 23

فصل سوم : اصول آبیاری و مقایسه ارزش غذایی

3-1- آبیاری .................................................................................................................................. 27

3-2- انتخاب بذر ........................................................................................................................... 29

3-3- استفاده از یونجه .................................................................................................................... 31

3-4- استفاده از چراگاه ................................................................................................................... 33

3-5- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه ................................................................................... 35

3-6- چگونگی ذخیره ازت در ریشه یونجه ...................................................................................... 36

3-7- مبدا گونه های یونجه ............................................................................................................. 38

3-8- اکو تیپ های مختلف یونجه ................................................................................................... 40

فصل سوم : نتیجه گیری

3-1- نتیجه گیری ......................................................................................................................... 40

3-1- نتیجه گیری ......................................................................................................................... 40

4-1 منابع فارسی............................................................................................................................. 45

4-2- منابع انگلیسی ....................................................................................................................... 45

فهرست اشکال

عنوان صفحه

شکل 1-1- مزرعه یونجه ................................................................................................................ 3

شکل 1-2- تصویر گیاه یونجه ......................................................................................................... 4

شکل 2-1- طریقه کاشت ................................................................................................................ 16

شکل 2-2- کمبود غذایی یونجه ....................................................................................................... 24

شکل 3-1- نحوه آبیاری مزرعه ........................................................................................................ 27

شکل 3-1- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه .......................................................................... 34

فهرست جداول

عنوان صفحه

جدول 3-1- اعضای سبز یونجه با درصد تقریبی مواد غذایی ماده خشک ............................................ 35

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:25 ] [ احمد احمد ]
[ ]

گزارش کارآموزی رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان امام خمینی پارس آبادمغان

گزارش کارآموزی رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان امام خمینی پارس آبادمغان

دسته بندی : کارآموزی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 731 کیلو بایت

تعداد صفحات : 53

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

بخش اول : مقدمات و تعارف.......................................................................................................................................... 2

بخش2: آشنایی با بیمارستان امام خمینی (ره) پارس آباد مغان.................................................................................. 3

شرح وظایف مدیریت بیمارستان.................................................................................................................................... 4

شرح وطایف کارشناس مسئول حاکمیت بالینی............................................................................................................. 5

معرفی واحد بهبود کیفیت و اعتبار سنجی بینارستان.................................................................................................... 6

رسالت کمیته حاکمیت................................................................................................................................................... 7

تدارکات و انبارهای عمومی بیمارستان........................................................................................................................... 9

شرح وظایف انباردار...................................................................................................................................................... 10

تجهیزات بخش............................................................................................................................................................. 12

آشنایی با واحد امور مالی و بودجه............................................................................................................................... 13

بخش اورژانس............................................................................................................................................................... 15

وظایف بخش اورژانس................................................................................................................................................... 15

مشکلات........................................................................................................................................................................ 16

بخش درمانگاه.............................................................................................................................................................. 17

توضیحات بازدید........................................................................................................................................................... 17

واحد آزمایشگاه............................................................................................................................................................. 18

لیست آزمایشات........................................................................................................................................................... 19

مشکلات و تجارب......................................................................................................................................................... 22

بخش تصویربرداری....................................................................................................................................................... 23

هدف و وظایف بخش.................................................................................................................................................... 25

بخش ماموگرافی............................................................................................................................................................ 26

بخش دیالیز.................................................................................................................................................................. 28

معرفی بخش ICU........................................................................................................................................................ 30

معرفی بخش CCU...................................................................................................................................................... 31

دفتر پرستاری بیمارستان............................................................................................................................................. 33

کارشناس پرستاری....................................................................................................................................................... 35

کارشناس طرح.............................................................................................................................................................. 36

معرفی اتاق عمل بیمارستان......................................................................................................................................... 37

خدمات و وظایف مرکز بخش استریل.......................................................................................................................... 39

موقعیت بخش استریل.................................................................................................................................................. 41

چگونگی گردش ایزار در بخش استریل........................................................................................................................ 42

آشنایی با لندری........................................................................................................................................................... 43

معرفی واحد تغذیه بیمارستان...................................................................................................................................... 45

معرفی واحد تاسیسات بیمارستان................................................................................................................................. 46

واحد لوله کشی ، لوله کشی و فاضلاب........................................................................................................................ 48

معرفی واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس آباد مغان.................................................................. 49

موارد عدک انطباق....................................................................................................................................................... 50

تحلیل و نتیجه گیری................................................................................................................................................... 51

بخش اول: مقدمه و تعاریف

مقدمه

سالهاست که کشورهای سراسر جهان مفهوم کیفیت را به سیستم های بهداشت و درمان خود واردنموده اند؛ زیرا امروزه صرفاً فراهم نمودن و ارائة خدمات بهداشتی درمانی مد نظر نیست، بلکه دریافت کنندگان خدمات، خواستار دریافت مراقبت های بهداشتی درمانی باکیفیت هستند. سیر تحول تدوین استانداردها در كشورهای مختلف نشا ن می دهد كه استانداردهای بیمارستانی از شکل صرفاً ساختاری و دستوری، به استانداردهای متکی بر ارتقای مستمر كیفیت و مدیریت جامع كیفیت تغییریافته اند. به عنوان مثال، در ایالات متحدة آمریکا كه سابقة چشمگیری در تدوین استانداردهای بیمارستانی دارد، این تحول از استانداردهای حداقلی آغازشد که ازسوی كالج جراحان آمریکا اعلام شد و ساختار اصلی واحد درمانی را ترسیم می نمود و تا جایگزینی فلسفة ارتقای مستمرکیفیت به جای نگرش سنتی تضمین کیفیت ادامه یافت.

بطور کل، استانداردهای ارزیابی فرایند، پیامد و ساختاری به تدریج جایگزین استانداردهای ارزیابی سنتی صرفاً مبتنی بر داده ها و ساختارهای فیزیکی شده است. البته این تغییر نگرش با برنامه های مدون برای آشنایی مدیران و تصمیم گیرندگان همراه بوده و سال ها به طول انجامیده است تا اجرای برنامه های

مدیریت جامع کیفیت در دنیا، در دستوركار متولیان نظام سلامت قرارگیرد و از تحمیل این برنامه به صورت دستوری نیز اجتناب گردد.

بیمارستان

كمیتة تخصصی سازمان بهداشت جهانی "بیمارستان" را به عنوان یك بخش جامع ازسازمان پزشكی اجتماعی تعریف كرده است كه برای جمعیت تحت پوشش خود، خدمات بهداشتی درمانی كاملی شامل درمان، تشخیص، پیشگیری و سرپایی فراهم می کند.

» بیمارستان «مركزی است برای آموزش كاركنان بهداشتی درمانی و تحقیقات زیستی اجتماعی؛ بنابراین، ازلحاظ عملی» بیمارستان « مؤسسه ای است كه مراقبت های پرستاری و پزشكی را برای بیماران بستری فراهم می آورد.

سایر فعالیت های بیمارستان شامل توانبخشی به بیماران بستری و سرپایی،پژوهش های اپیدمیولوژی بالینی و تحقیقات سازمانی و اجتماعی است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:25 ] [ احمد احمد ]
[ ]

مقاله بررسی نظام های بهداشتی و درمانی کشورها ی جهان (سوئیس)

مقاله بررسی نظام های بهداشتی و درمانی کشورها ی جهان (سوئیس)

دسته بندی : پزشکی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 331 کیلو بایت

تعداد صفحات : 17

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

سوئیس

سوئیس (آلمانی: Schweiz، فرانسه: Suisse، ایتالیایی: Svizzera) با نام رسمی کنفدراسیون سوئیس (به لاتین: Confoederatio Helvetica)، کشوری است در اروپای غربی که از شمال با آلمان، از شرق با اتریش و لیختنشتاین، از جنوب با ایتالیا و از غرب با فرانسه همسایه است.

این کشور ۷٫۵ میلیون نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع دارد. سوئیس کشوری است به صورت جمهوری فدرال و از ۲۶ ایالت تشکیل شده‌است که «کانتون» خوانده می‌شوند.

پایتخت سوئیس شهر برن است و قطب‌های اقتصادی این کشور دو شهر جهانی ژنو و زوریخ هستند. سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و درآمد سرانه در این کشور با ۳۹٬۰۰۰ دلار برای هر نفر از بالاترین‌ها در جهان است.

سوئیس کشوری چندزبانه است و در آن چهار زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش به رسمیت شناخته می‌شوند.

سوئیس دارای سابقهٔ طولانی بی‌طرفی در مناسبات جهانی است، به طوری که این کشور از سال ۱۸۱۵ تاکنون وارد هیچ جنگی نشده‌است. این کشور مقر بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی چون صلیب سرخ و سازمان تجارت جهانی است. یکی از دو دفتر اروپای سازمان ملل نیز در این کشور و در شهر ژنو قرار دارد.

تاسیس کشور سوئیس در تاریخ ۱ اوت ۱۲۹۱ ذکر می‌شود و این روز در سوئیس تعطیل ملی است.

تاریخ

سلت‌ها اولین ساکنان سوئیس بودند. تیره ای از این قوم که هلوتیا (Helvetia) نام دارند پیش از تسلط رومیان بر سوئیس، در کوهستان‌های ژورا و آلپ ساکن شدند و آنجا را هلوتیا نامیدند. هلوتیا در سال ۵۸ پیش از میلاد به تصرف ژولیوس سزار امپراتور روم درآمد. در قرن پنجم میلادی ژرمن‌ها به این سرزمین وارد و در ساحل غربی رود آر ساکن شدند. ژرمن‌ها و اقوام بورگون (Burgun) و فرانک جامعه‌ای مستقل تشکیل دادند. آنها در سال ۶۳۹ میلادی دولتی را بنیان گذاشتند که بعدها فرانسه نامیده شد. در سدهٔ نهم بین سوابیا (Swabia) و بورگوندی ها (Burgundians) تقسیم و در سال ۱۰۳۳ تحت نظارت امپراتوری مقدس روم وحدت پیدا کردند. حکومت منطقه در قرن سیزدهم بین کنت‌ها و خاندان هابسبورگ) و حکمرانان محلی تقسیم شد. در سال ۱۲۹۱ سه منطقهٔ اوری (سرزمین فعلی سوئیس)و شوایتس (Schweiz) و اولتروالدن (Ulterwalden) اتحادیه‌ای تشکیل دادند که اساس کنفدراسیون سوئیس قرار گرفت.

سیاست

قانون اساسی سوئیس در ۲۹ مه ۱۸۷۴ تصویب شد و پس از آن اصلاحات زیادی در آن صورت گرفته است. سیستم سیاسی سوئیس مرکب از دموکراسی مستقیم و غیرمستقیم بر مبنای حق حاکمیت مردم و جدایی از قدرت‌ها است. در انتخابات فدرال همهٔ شهروندان بالای ۱۸ سال واجد شرایط رای دادن هستند. مردم سوئیس با فرهنگ سیاسی غنی و پیشرفته و به پشتوانهٔ قانون اساسی و تجربیات گران بهای تاریخی این کشور، در فرایندهای قانون گذاری و اجرایی، به شیوه ای بدیع و فعال مشارکت دارند. بدین گونه که برای تصویب شدن یا نشدن قانون‌های خاص در کشور همه پرسی صورت می‌گیرد. برطبق قانون اساسی اگر دادخواستی حداکثر آرا را کسب کند تصویب خواهد شد.

بررسی سیستم خدمات درمانی کشور سوئیس

در اغلب کشورهای صنعتی دو نوع پوشش بیمه خدمات درمانی‌ ارائه می‌شود.این دو نوع پوشش بیمه پایه و مکمل می‌توانند جداگانه یا به صورت یکپارچه ارائه شوند.در کشور چین هردو پوشش ارائه می‌شود که بسته پوشش پایه دارای محدودیت‌ مخارج پزشکی برای بیمه است و خدمات پایه را پوشش‌ می‌دهد.در سوئیس بیمه‌گران،دو پوشش به صورت یکپارچه یا جداگانه ارائه می‌دهند.بسته مزایای پایه،مراقبت دندان‌پزشکی و چند استثنا را شامل نمی‌شود.در بازار بیمه درمانی سوئیس زمانی‌ که مطلوبیت خرید بیمه پایه از هزینه مزایای بیمه پایه بیشتر باشد،بیمه‌گذار،بیه پایه را ترجیح می‌دهد. روش یکپارچه ارائه بیمه درمان پایه و مکمل نسبت به روش‌ تفکیک شده آن هزینه کمتری دارد؛زیرا در روش تفکیک شده، هزینه‌های اداری اضافی به ازای هرقرارداد بیمه مکمل به مخارج‌ بیمه‌ای اضافه می‌شود.موضوع بااهمیت در مراقبت سلامت، دسترسی همه مردم به بسته مزایای پایه است.که این پوشش‌ پایه مزایای حداقلی برای بیمه‌شدگان فراهم می‌کند.اما افرادی‌ که مایل هستند پوشش بیمه‌ای حداکثر داشته باشند باید قادر به خرید بیمه مکمل باشند.بیمه‌گرها برای پوشش پایه باید حق بیمه یکسانی از بیمه‌شدگان دریافت کنند ولی برای مزایای‌ مکمل می‌توانند حق بیمه متناسب با ریسک هرفرد دریافت کنند. در ایران پوشش بیمه پایه از پوشش بیمه مکمل کاملا جداست و این رویکرد مشکلاتی ایجاد می‌کند.در شرایط کنونی استفاده از تجارب سایر کشورها در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:24 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت اقتصاد بهداشت و تحلیل هزینه ها در بخش بهداشت

پاورپوینت اقتصاد بهداشت و تحلیل هزینه ها در بخش بهداشت

دسته بندی : پزشکی

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 1.169 مگا بایت

تعداد صفحات : 29

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

اقتصاد:

1- از نظر کینز :

مطالعه روشها و طرق رسیدن به اشتغال کامل

2- از نظر کارل مارس :

مطالعه روشها و طرق رسیدن به جامعه اشتراکی

3-از نظر اسمیت :

مطالعه علل ثروت ملل

4- بطور کلی:

علم تخصیص بهینه منابع کمیاب به منظور تولید کالاها و خدمات مورد نیاز بشر برای مصرف در حال و آینده

بازار market :

مجموعه ای از موسسات و افراد که به منظور خرید و فروش کالاها و خدمات با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند ، بازار سرمایه ، بورس ، کار و...

تقاضا demand :

تقاضا مقادیر مختلف از یک کالا که خریدار تمایل دارد و قادر است در قیمتهای مختلف در یک دوره معین خریداری نماید

قانون تقاضا :

رابطه معکوس بین قیمت یک کالا و مقدار کالایی که خریداران تمایل دارند و قادرند که در یک دوره معین خریداری نمایند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ يکشنبه 15 بهمن 1396 ] [ 18:24 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات