آزمون فرافکن «انگیزش پیشرفت» دئو موهان

آزمون فرافکن «انگیزش پیشرفت» دئو موهان

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 47 کیلو بایت

تعداد صفحات : 30

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه شامل آزمون انگیزه پیشرفت دئو موهان در روانشناسی میباشد. این آزمون جزئ آزمون های فرافکن در روانشناسی میباشد که در این مجموعه با راهنما. پرسشنامه. و تفسیر کامل آزمون در 30 صفحه در قالب آفیس word میباشد. امید هست مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:32 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پرسشنامه مقیاس عشق

پرسشنامه مقیاس عشق

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 21 کیلو بایت

تعداد صفحات : 5

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه شامل یکی از برترین و جالبترین محصوالات این فروشگاه از نظر کاربران در فروشگاه دیگرمان میباشد. این مجموعه شامل پرسشنامه مقیاس عشق .محبت با راهنما و تفسیر کامل آزمون از منظر روانشناسی میباشد. امید هست مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:31 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت جامع تمام شاخه های رشته حسابداری ( بخش اول )

پاورپوینت جامع تمام شاخه های رشته حسابداری ( بخش اول )

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 14.404 مگا بایت

تعداد صفحات : 1000

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. باسلام. بلاخره انتظارات در رشته حسابداری به پایان رسید. دوستان گرامی همه ی آنچه که برای رشته حسابداری میخواهید ما فراهم کردیم آن هم در قالب زیبای پاورپوینت ومیانگین 100 اسلاید برای تمام شاخه های حسابداری، با برترین و زیباترین گرافیک تصویری، دوستان عزیز نه تنها همچین مجموعه در هیچ سایتی پیدا نمیکنید بلکه هرگز نمی توانید تمامی آنچه را که درباره مقالات حسابداری به دنبالش هستین به صورت یکجا. پاورپوینت.وبا قیمتی باور نکردنی پیدا کنید.قیمت هریک از موارد زیر به تنهایی 20 هزار تومن هست نه همه ی این موارد.نکته مهم این مجمعه در دوبخش در سایت قرار میگیرید بخاطر محدودیت حجم آپلود پس از دوستان خاهش میکنم برا اساس توضیحات کامل در مجموعه با مطالعه توضیحات محصول بخش مورد نظرخودشون خرید کنن چون درباره شاخص ها و محتوای داخلی محصول توضیح ارائه شده است.ویا اینکه هردو بخش خریداری نمایید. امیدوارم با حمایت از فروشگاه مایه امیدواری و دلگرمی ما باشید. این مجموعه در قالب زیپ و محتوای اصلی به فرمت پاورپوینت مختص رشته حسابداری بانمونه سرفصل و شاخص های زیر میباشد. 1- بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی 24 اسلاید به همراه فایل Word ) دو - پاورپوینت ابزارهای مالی در بازار سرمایه 28 اسلاید) 3- پاورپوینت اصول علم اقتصاد 1 رشته حسابداری 257 اسلاید) 4- پاورپوینت اهداف بنیادین ،ماموریتها اساسی وزارت امور اقتصادی و دارائی 9 اسلاید) 5- پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای 51 اسلاید) 6- پاورپوینت بورس اوراق بهادار 42 اسلاید به همراه فایل Word) هفت- پاورپوینت پول کثیف 13 اسلاید) 8- پاورپوینت تعیین قیمت محصول 15 اسلاید) 9- پاورپوینت توزیع نرمال و نمونه های تصادفی 44 اسلاید) 10- پاورپوینت توسعه دانش و فناوری در ایران عوامل - موانع و راهكارها 22 اسلاید) 11- پاورپوینت توسعه صنعتی ایران بعد از انقلاب 49 اسلاید) 12- پاورپوینت حسابداری پیشرفته 2رشته حسابداری - 317 اسلاید) 13- پاورپوینت حسابداری صنعتی 2 - 27 اسلاید) 14- پاورپوینت حسابداری مالیاتی 221 اسلاید) 15- پاورپوینت حسابداری اجاره ها 18 اسلاید)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:31 ] [ احمد احمد ]
[ ]

آزمون SCL-90 روانشناسی

آزمون SCL-90 روانشناسی

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 36 کیلو بایت

تعداد صفحات : 20

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه شامل یکی از نادرترین و کمیاب ترین آزمون های روانشناسی یعنی آزمون SCL-90 میباشد. در این مجموعه به تشریح کامل این آزمون همراه با پرسشنامه و راهنمای تفسیر کامل آزمون در قالب آفیس word پرداخته شده و امیدهست مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:31 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پرسشنامه سازگاری ازدواج گراهام بی اسپنیر

پرسشنامه سازگاری ازدواج گراهام بی اسپنیر

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 49 کیلو بایت

تعداد صفحات : 50

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه شامل پرسشنامه سازگاری ازدواج گراهام بی اسپنیر میباشد. در این مجموعه هر دو فرم پرسشنامه مخصوص مردان و زنان به همراه تفسیر کامل هریک قرار گرافته است. این پرسشنامه برترین پرسشنامه در این زمینه میباشد که جامعترین و کاملترین ان در قالب آفیس word در اختیار شما عزیزان قرار میگیرد. میگید نه امتحن کنید. به امید رضایت شما

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:31 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پرسشنامه روانشناسی رانندگی

پرسشنامه روانشناسی رانندگی

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 24 کیلو بایت

تعداد صفحات : 15

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

باسلام. این مجموعه شامل پرسشنامه زیبای رانندگی در روانشناسی به صورت word میباشد. در این مجموعه بر خلاف سایر نمونه های منتشر شده. راهنمای کامل و آزمون مورد نظر به همراه تفسیر ارائه شده است. همچین پرسشنامه ی کامل تا حالا در هیچ سایتی قرار نگرفته. امیدواریم از مجموعه لذت ببرید به امید حمایت شما

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:31 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پکیج نرم افزار مشاهده و کنترل از راه دور پیام های دریافتی و ارسالی در تلگرام دیگران با آموزش فارسی

پکیج نرم افزار مشاهده و کنترل از راه دور پیام های دریافتی و ارسالی در تلگرام دیگران با آموزش فارسی

دسته بندی : آندروید

فرمت فایل : zip

حجم فایل : 30.573 مگا بایت

تعداد صفحات : 100

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مشاهده مخفی پیام ها ی دیگران در تلگرام

مشاهده و کنترل از راه دور پیام های دریافتی و ارسالی در تلگرام شخص مورد نظر: ازجمله کودکتان، همسرتان و …

امروز با شماییم و ترفندی به شما آموزش خواهیم داد که با یادگیری این ترفندمیتونید بصورت مخفیانه تمامی چت های فرد مورد نظرتونو تو تلگرام ببینید بدون اینکه متوجه بشه که شما در حال دیدن چت هاش هستین

قابلیت های برنامه

کاملا مخفی

بدون نیاز به نصب برنامه در موبایل فرد مورد نظر

دارای دو روش آموزشی(با کامپیوتر و گوشی)

یادگیری آسان و مرحله به مرحله

بدون نیاز به دانش خاصی

برای دانلود برنامه در ادامه با ما همراه باشید

به همراه فایل آموزشی قدم به قدم و پشتیبانی

قیمت اصلی این نرم افزار100000تومان می باشد ولی با تخفیف ویژه
فقط با قیمت 3000 تومان ارائه می شود

این نرم افزار فقط برای کنترل و نظارت والدین بر پیامهای فرزندانشان در برنامه تلگرام اختراع شده است و مسئولیت استفاده های غیر قانونی از این نرم افزار به عهده شخص خاطی می باشد

توجه : فایل برنامه به صورت فشرده و zip است وبرای استفاده از برنامه باید آن را از حالت فشرده خارج کرد

برخی از امکانات برنامه

با این برنامه میتوانید به صورت مخفیانه و بدون فهمیدن شخص پیام های دریافتی و ارسالی او را مشاهده کنید

چه پیام هایی روی گوشی همسرتان دریافت و ارسال شده و نمیدانید؟!!!

فرزندانتان را مدیریت کنید ، به راحتی و در چند ثانیه اطلاعات لازم را به دست آورید

توسط این نرم افزار می توانید مشخصات دقیق افرادی را که به شخص مورد نظرنتان پیام داده اند، مشاهده کنید

شامل نام و عکس و حتی شماره کسی که به شخص مورد نظر شما پیام داده است

تمام پیام ها را ثانیه به ثانیه مشاهده کنید تنها با چند کلیک ساده

بدون نیاز به روت دستگاه و قابل نصب برای همه ی گوشی های اندروید

به همراه فایل آموزشی قدم به قدم و پشتیبانی



مشاهده لینک دانلود نرم افزار ، بلافاصله پس از پرداخت، بدون معطلی

اگه به کسی شک داری به دردت می خوره !!!

هک تلگرام ۱۰۰% تضمینی

هک تلگرام


نرم افزار کنترل کودکان در فضای مجازی زن همسر دوست و….
بدون نیاز دست رسی به گوشی فرد مورد نظر

برنامه ای ساخته شده توسط هکران مطرح روسی . با استفاده از این برنامه میتوانید به صورت مخفیانه و بدون فهمیدن شخص پیام های دریافتی و ارسالی او را مشاهده کنید چه پیام هایی روی گوشی همسرتان دریافت و ارسال شده و نمیدانید؟!!! فرزندانتان را مدیریت کنید ، به راحتی و در چند ثانیه اطلاعات لازم را به دست آورید ۱۰۰ درصد تضمینی * گارانتی بازگشت وجه در صورت عدم کار کرد برنامه توسط این نرم افزار می توانید مشخصات دقیق افرادی را که به شخص مورد نظرنتان پیام داده اند ، مشاهده کنید شامل نام و عکس و حتی شماره کسی که به شخص مورد نظر شما پیام داده است تمام پیام ها را ثانیه به ثانیه مشاهده کنید تنها با چند کلیک ساده و مزیت این برنامه این است که تمام این کار ها را از راه دور انجام میشود بدون نیاز به روت دستگاه این نرم افزار فقط برای کنترل و نظارت والدین بر پیامهای فرزندانشان در برنامه تلگرام اختراع شده است و مسئولیت استفاده های غیر قانونی از این نرم افزار به عهده شخص خاطی می باشد برای اولین بار مشاهده لحظه ای تلگرام دوستانتان روی موبایل از راه دور قابل نصب برای همه ی گوشی های اندروید

برخی از امکانات برنامه

نمایش دقیق پیام های ارسالی نمایش دقیق پیام های دریافتی

مشاهده زمان پیام های ارسالی و دریافتی

دارای قابلیت مشاهده اطلاعات شخصی که به فرد مورد نظر شما پیام داده

مشاهده آنی پیام ها

سورس اصلی برنامه برای روسیه میباشد ،اما برنامه به طور کامل شده

دارای فایل راهنما فارسی سازی شده

تنها در ۴ کلیک

استفاده آسان در حد آب خوردن

اگه به کسی شک داری به دردت می خوره !!!


این پکیج هک که لات آموزش کاملا فارسی به شما ارائه می شود که ارزش بالایی را دارد تنها با قیمت 3 هزار تومان به شما عرضه میکنیم

پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

ترجمه و زبان شناسی

ترجمه و زبان شناسی

دسته بندی : زبان خارجه

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 23 کیلو بایت

تعداد صفحات : 39

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

قضیه:
و زبان شناسی:
متن:
19- اثرگذاشتن( جزء بر کل)
صورت و دستورالعمل های
تفیل
زبان انگلیسی
و زبان شناسی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه جایگاه فیبر و ادوات نوری در شبکه مخابراتی نسل آینده (NGN)

پایان نامه جایگاه فیبر و ادوات نوری در شبکه مخابراتی نسل آینده (NGN)

دسته بندی : مخابرات

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.268 مگا بایت

تعداد صفحات : 50

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان ......................................... صفحه

1- مقدمه ........................................ 1

2- بررسی اجمالی NGN................................ 2

2-1- NGN چیست؟ ......................... 2

2-2- معماری NGN......................... 4

2-3- اجزا اصلی NGN...................... 5

3- تجهیزات سوییچینگ .............................. 8

3-1- اتصالهای متقابل نوری ............... 9

3-2- اتصالهای متقابل فوتونی ............. 10

4- فیبرها و تجهیزات انتقال ........................ 11

4-1- انواع فیبر و ظرفیت آنها ............. 11

4-2- اجزا ارسال ........................ 13

4-3- برد ............................... 16

5- انتخاب معماری شبكه ........................... 17

5-1- شبكه Shared Ip-only..................... 18

5-2- شبكه مركب ......................... 18

5-3- شبكه فیبر .......................... 22

6- Dark Fibre........................................ 23

7- تكنولوژی‌های موجود و آینده .................... 24

7-1- تكنولوژیهای فیبر ................... 25

7-2- سوییچینگ نوری ..................... 25

نتیجه گیری ....................................... 27

پیوست............................................ 28

مراجع ........................................... 31

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

پایان نامه ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

دسته بندی : کشاورزی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 263 کیلو بایت

تعداد صفحات : 135

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول: کلیات

1-1- مقدمه....................................................................................................................................................................... 1

1-2- فرضیات................................................................................................................................................................... 3

فصل دوم: بررسی منابع

تاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران........................................................................................................................ 4

تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی ...................................................................................................................................... 6

2-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد...................................................................................................... 8

2-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد....................................................................................................... 8

2-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد.................................................................................................... 8

2-1-3- محدودیت خوراک.............................................................................................................................................. 12

2-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک................................................................................................................................ 12

2-1-3-2- محدودیت کمی خوراک................................................................................................................................. 12

2-1-3-2-1- تغذیه هر روزه............................................................................................................................................ 12

2-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان.............................................................................................................................. 13

2-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری................................................................................................................................... 16

2-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم..................................................................................................................................... 16

2-1-4-2- وزن و جثه بدن.............................................................................................................................................. 17

2-1-4-3- ترکیبات بدن................................................................................................................................................... 17

2-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری.................................................................................................................... 17

2-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید..................................................................................................... 19

عنوان صفحه

2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید............................................. 20

2-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید............................................. 28

2-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی........................................................................................................................ 32

2-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن.................................................................................................................... 32

2-3-2- مدیریت برنامه نوری........................................................................................................................................... 34

2-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی........................................................................................................................... 36

2-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)................................................................... 36

2-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه......................................................................... 37

2-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی....................................................................................... 38

2-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی.................................................................................................... 38

فصل سوم: مواد و روشها

3-1- محل انجام پژوهش.................................................................................................................................................. 39

3-2- جامعه آماری............................................................................................................................................................ 39

3-3- واحد آماری............................................................................................................................................................. 39

3-4- نرم افزار مورد استفاده............................................................................................................................................ 39

3-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش....................................................................................................... 39

3-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی.................................................................................................... 40

3-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی................................................. 40

3-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی.................................................. 41

3-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی.................................................... 41

3-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی........................................................................................................ 42

عنوان صفحه

3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی..................................................... 42

3-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی...................................................... 43

3-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی........................................................ 43

3-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)............................................ 44

3-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی................................................. 44

3-5-3-1-1- سختی کل................................................................................................................................................... 44

3-5-3-1-2- سختی کلسیم............................................................................................................................................. 44

3-5-3-1-3- سختی منیزیم............................................................................................................................................. 45

3-5-3-1-4- سختی کلر.................................................................................................................................................. 45

3-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر........................................................................................................................................... 45

3-5-3-1-6- معادل NaCl............................................................................................................................................. 46

3-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل....................................................................................................................................... 46

3-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی....... 46

3-6- تجزیه و تحلیل......................................................................................................................................................... 47

3-6-1- ضریب همبستگی................................................................................................................................................ 47

3-6-2- تجزیه واریانس.................................................................................................................................................... 47

3-6-3- روابط رگرسیون.................................................................................................................................................. 47

3-7- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی............................................................... 48

3-7-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)................................................. 48

3-7-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)............................. 48

3-7-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)................................................... 49

3-7-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی).............................. 50

عنوان صفحه

3-7-5- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی............................................................................................................................................. 50

3-7-6- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی.................................... 50

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)....................................... 52

4-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی.................................................................. 52

4-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی............... 52

4-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی................ 54

4-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی................................................... 55

4-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی................................................................... 56

4-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی......................................................... 56

4-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی..................................................................... 59

4-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)...... 59

4-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش..................................... 61

4-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی.............................. 62

4-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)................................. 64

4-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی........................................................... 64

4-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی....................................... 64

4-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی............................... 66

4-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی................................... 68

4-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی............................................................ 69

عنوان صفحه

4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری........................................... 69

4-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی.............................................................. 71

4-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)........... 71

4-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش............................... 73

4-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی......................... 74

4-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)......................................... 76

4-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی..................................................................... 76

4-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی..................................... 76

4-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ.................... 79

4-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی...................................................................... 80

4-3-2-1- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی............................................................ 80

4-3-2-2- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری............................................... 82

4-3-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی....................................................................... 83

4-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی ............................................ 83

4-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی.................................. 85

4-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)................................... 87

4-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید............................................................... 87

4-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید....................................... 87

4-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید............................. 90

4-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید................................................................ 91

4-4-2-1- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ............ 91

4-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری............................................... 93

عنوان صفحه

4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید.................................................................. 94

4-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی ............................................ 94

4-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید............................. 96

4-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)................................................................................................................................... 98

4-5-1-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم................................................................................................................................................................................... 98

4-5-1-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم........................................................................................................................................................................... 101

4-5-2- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)........................................................................................................................................ 104

4-5-2-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم................................................................................................................................................................................... 104

4-5-2-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم................................................................................................................................................................................... 107

4-6- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش.......... 111

4-6-1- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی ................................................................................ 111

4-6-1-1- اثر میزان سختی کل....................................................................................................................................... 111

4-6-1-2- اثر میزان باقیمانده تبخیر............................................................................................................................... 113

4-6-1-3- اثر میزان قلیائیت کل...................................................................................................................................... 113

نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................................................... 115

منابع.................................................................................................................................................................................... 118

ضمائم................................................................................................................................................................................. 128

خلاصه انگلیسی................................................................................................................................................................. 136

فهرست جداول

عنوان صفحه

2-1- اثر زمان شروع محدودیت غذایی یك روز در میان در عملكرد مرغ مادر گوشتی............................................... 14

2-2- اثر تأمین مقدار مساوی خوراك در برنامه یك روز در میان یا هر روزه در رشد نیمچه خروس گله های
مادر گوشتی........................................................................................................................................................................ 15

2-3- تأثیر جیره غذایی پیش از تخمگذاری بر تولید مرغ های مادر گوشتی در فاصله 23 تا 56 هفتگی...................... 18

2-4- تأثیر تغذیه پیش از تخمگذاری بر وزن بدن مرغ مادر گوشتی.............................................................................. 18

2-5- انرژی قابل سوخت و ساز جیره های غذایی كه با نیمچه های لگهورن و مادر گوشتی تعیین شده اند............... 22

2-6- تأثیر انرژی قابل سوخت و ساز اختصاص یافته بر عملكرد مرغ های مادر گوشتی (21 تا 61 هفتگی).............. 24

2-7- تأثیر عملكرد خروس بالغ گله های مادر گوشتی در ارتباط با میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز............. 25

2-8- تأثیر میزان انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی خروس گله های مادر گوشتی بین 25 تا 48 هفتگی بر
وزن 48 هفتگی..................................................................................................................................................................... 26

2-9- تأثیر پروتئین خام جیره غذایی بر درصد بارروی مرغ های مادر گوشتی تا سن 64 هفتگی................................ 29

2-10- تأثیر وزن و یكنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی بر درصد باروری و تعداد جوجه تولیدی............. 33

2-11- تأثیر سن گله های مرغ مادر گوشتی در زمان تحریك نوری بر میزان توسعه دستگاه تولیدمثلی در
زمان بلوغ جنسی.................................................................................................................................................................. 34

2-12- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در سن 120 تا 160 روزگی بر روی میزان جوجه تولیدی.......... 35

2-13- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در وزن 2 یا 8/1 كیلوگرم بر میزان تخم مرغ تولیدی.................. 36

4-1- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی................................................................................................................................................................ 53

4-2- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)......................................................................................................................................... 53


عنوان صفحه

4-3- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)......................................................................................................................................... 54

4-4- تجزیه خوشه ای مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).................................................................................................................................................................................. 55

4-5- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی................................................................................................................................................................ 57

4-6- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی در سن 20 هفتگی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)............................................................................................................................................................................................ 57

4-7- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی................................................................................................................................................................ 60

4-8- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)......................................................................................................................................... 60

4-9- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)....................................................................................................................................................................... 62

4-10- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی........................................................................................................................... 63

4-11- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی......................................................................................................................................................... 65

4-12- تجزیه خوشه ای خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)....................................................................................................................................................................... 65

4-13- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).................................................................................................................................................................. 67

عنوان صفحه

4-14- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)....................................................................................................................................................................... 68

4-15- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی......................................................................................................................................................... 70

4-16- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).................................................................................................................................................................................. 70

4-17- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی......................................................................................................................................................... 72

4-18- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).......................................................................................................................... 72

4-19- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه های خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).......................................................................................................................................................... 73

4-20- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی..................................................................................................................... 75

4-21- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی................................................................................................................................................................ 77

4-22- تجزیه خوشه ای کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).......................................................................................................................................................... 77

4-23- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه گله های مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)......................................................................................................................................... 79

4-24- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی................................................................................................................................................................ 81

عنوان صفحه

4-25- تجزیه خوشه ای مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)............................................................................................................................................................................................ 81

4-26- تجزیه خوشه ای نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).................................................................................................................................................................................. 83

4-27- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی........................................................................................................................................................................ 84

4-28- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).................................................................................................................................................................................. 84

4-29- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی............................................................................................................................... 86

4-30- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید........................................................................................................................................................ 88

4-31- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)....................................................................................................................................................................... 88

4-32- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).................................................................................................................................................................. 91

4-33- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید........................................................................................................................................................ 92

4-34- تجزیه خوشه ای سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)......................................................................................................................................... 92

4-35- تجزیه خوشه ای نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید).......................................................................................................................................................... 93

عنوان صفحه

4-36- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید........................................................................................................................................................ 95

[ سه شنبه 17 بهمن 1396 ] [ 10:30 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات