پروپوزال کامل روان شناسی، بررسی مقایسه ذهن آگاهی، کمال گرایی، باورهای فراشناختی و مسئولیت پذیری در ا

پروپوزال کامل روان شناسی، بررسی مقایسه ذهن آگاهی، کمال گرایی، باورهای فراشناختی و مسئولیت پذیری در افراد دارای الگوهای شخصیتی وسواسی، خود شیفته و عاد

دسته بندی : آزمون ارشد

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 43 کیلو بایت

تعداد صفحات : 9

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پروپوزال کارشناسی ارشد رشته روان شناسی:

بررسی مقایسه ذهن آگاهی، کمال گرایی، باورهای فراشناختی و مسئولیت پذیری در افراد دارای الگوهای شخصیتی وسواسی، خود شیفته و عادی.

در ایران داک و سیکا میتوانید موضوع را بررسی کنید که در هیچکدام از این پایگاه ثبت نشده است.

پروپوزال کامل است و مورد تایید اساتید قرار گرفته است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:44 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه بررسی رابطه بین هیجان خواهی و جنسیت در بین دانش آموزان سال سوم مقطع متوسطه شهر تهران

پایان نامه بررسی رابطه بین هیجان خواهی و جنسیت در بین دانش آموزان سال سوم مقطع متوسطه شهر تهران

دسته بندی : روانشناسی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 143 کیلو بایت

تعداد صفحات : 60

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چكیده.......................................... 1

فصل اول........................................ 2

مقدمه.......................................... 3

بیان مسئله..................................... 4

سوالهای تحقیق.................................... 6

موضوع تحقیق..................................... 6

فرضیه تحقیق..................................... 6

اهمیت و ضرورت و هدف تحقیق........................ 6

تعریف اصطلاحات.................................. 7

فصل دوم (ادبیات و پیشینه تحقیق)................. 9

انگیزش......................................... 10

تظاهرات انگیزش................................. 11

هیجان.......................................... 13

هیجان به مثابه الگوهای پاسخ.................... 14

ابزار و بازشناسی هیجانها........................ 16

ابزار هیجان در چهره پاسخهای فطری............... 17

بازشناسی حالتهای هیجانی افراد بهنجار............ 18

پسخورانه حاصل از هیجانهای برانگیخته............. 19

بازشناسی حالتهای هیحان افرادی كه دچار آسیب مغزی شده اند 21

رابطه بین هیجان و انگیزش........................ 22

دیدگاهها و نظریه های هیجان..................... 23

1-نظریه جیمز لانگه.............................. 23

2- دیدگاه شاخته: انگیختگی بی علت............... 24

3- دیدگاه ماندار: اهمیت هیجانی و قفسه ها........ 25

4- دیدگاه آرنولد: ارزیابی نخستین................. 25

5- دیدگاه لازاروس: ارزیابی نخستین................. 26

6- دیدگاه ونیر.................................. 28

7- فرضیه پسخورانه صورتی........................ 28

آزمایش فرضیه و پسخورانه صورتی.................. 30

8- دیدگاه ایزارد: نظریه هیجانهای متمایز......... 31

9- دیدگاه دوسیستمی............................. 33

ویژگیهای افراد هیجان خواه ..................... 37

فرایندهای شناختی و هیجان خواهی.................. 38

ترجیحات شغل و نگرشها........................... 39

تفاوتهای فیزیولوژیكی............................ 39

رشد نقشهای جنسیتی............................... 41

الگویابی جنسیتی................................. 42

رشد الگویابی جنسیتی............................. 43

گرفتن رفتار الگویابی جنسیتی...................... 44

الگویابی جنسیتی از كجا شروع می‎شود؟.............. 45

فصل سوم........................................ 46

جامعه مورد مطالعه و روش نمونه گیری و مدل آماری... 47

فصل چهارم...................................... 49

محاسبات آماری و نتایج .......................... 50

فصل پنجم....................................... 51

خلاصه و نتیجه گیری............................... 52

محدودیت ها ..................................... 53

منابع ......................................... 54

پیوست(آزمون هیجان خواهی زاكرمن)................ 56

فهرست اشكال

عنوان صفحه

شكل 1-2 برداشت لازاروس از هیجان به صورت یك فرایند... 27

شكل 2-2 شكل تركیب رویدادهای عصب شناختی در فرضیه پسخورانه صورت 29

شكل 4-2 شكل دیدگاه دوسیستمی هیجان.............. 36



فهرست جداول

عنوان صفحه

جدول هیجان اصلی ایزارد (شكل 3-2)............... 32

جدول محاسبات فصل چهارم.......................... 50

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پروژه بزرگ : تجزیه و تحلیل طراحی کامل یک سایت هتل

پروژه بزرگ : تجزیه و تحلیل طراحی کامل یک سایت هتل

دسته بندی : ASP.NET

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 3.895 مگا بایت

تعداد صفحات : 152

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

Hotel_Source_SQLExpress

Hotel_Uml_Doc

فهرست مطالب . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . شماره صفحه

چکیده 7

نرم افزار مکانیزه هتل آنلاین 7

مخاطبین نرم افزار هتل انلاین 7

مقدمه 8

فصل اول: ویژگیهای نرم افزار هتل 9

1-1- مشخصات فنی نرم افزار هتل 10

1-2- مزایای سیستم هتل آنلاین 10

1-3- نیازمندیهای سیستمی (نرم افزاری و سخت افزاری).. 11

1-3-1- نیازمندیهای نرم افزاری 11

1-3-1- نیازمندیهای سخت افزاری 11

فصل دوم: نمودارهای مورد کاربرد 12

نمودار UseCase کلی سیستم هتل 13

UseCase های مشترک بین کاربران 14

سناریوی Sing Up Use Case 15

سناریوی SignIn Use Case 16

سناریوی SignOut Use Case 17

UseCase های مدیر هتل 18

سناریوی Use Case تائید پرداختها 19

سناریوی Generate Reports Use Case 20

سناریوی Use Case تعریف نوع اتاق 21

سناریوی Use Case تعریف اتاق 22

سناریوی Use Case تعریف وضعیت اتاقها 23

سناریوی Use Case ویرایش کاربران 24

سناریوی Use Case ویرایش مشخصات کاربری 25

Staff Use Case (کارمندان 26

سناریوی Generate Reports Use Case

سناریوی Rooms States Case

سناریوی Costumer Invoice Use Case

سناریوی Use Case تحویل اتاق 30

سناریوی Use Case آزاد سازی اتاق 31

Costumer Use Case (مشتریان 32

سناریوی Use Case تحویل اتاقها توسط مشتریان 33

سناریوی Use Case پرداخت وجه 34

سناریوی Use Case درخواست صورتحساب 35

سناریوی Use Case ارائه اطلاعات شناسنامه ای 36

سناریوی Use Case درخواست رزرو اتاق توسط مشتری 37

فصل سوم: بررسی نمودارهای موردهای کاربرد 38

3-1- شناسایی Use Case ها (بخش 1 – ورود مشتری 39

نمودار کلی سیستم هتل 39

3-2- Senario مربوط به نمودار 40

نمودار مربوط به اجاره اتاق در سیستم هتل 42

3-2-3-3- نمودار تحویل اتاق به مشتری توسط هتل 43

فصل چهارم: نمودارهای DFD

نمودارDFD زمینه ای هتل 45

نمودار سطح 1 DFD فیزیکی نرم افزار هتل 46

نمودار سطح 2 DFD فیزیکی نرم افزار هتل (عملیات کرایه دادن 47

نمودار سطح 2 DFD فیزیکی نرم افزار هتل (عملیات پردازش پرداخت 48

فصل پنجم: طراحی پایگاه داده به همراه Data Dictionary

SQL Server DataBase

نمودار ارتباط موجودیتهای جداول پایگاه داده 50

Data Dictionary جدول tblEECus

Data Dictionary جدول tblUsers

Data Dictionary جدول tblReserveRoom

Data Dictionary جدول tblRoom

Data Dictionary جدول tblLinks

فصل ششم: در مورد تکنولوژی ASP.NET و زبان برنامه نویسی 56

مروری بر پایه محیط ASP.NET

نکات مهم در مورد ASP.NET

یادگیری از تاریخچه ASP

پیدایش ASP

چرا ASP مورد نیاز بود 61

چرا از ابتدا ASP بکار گرفته نشد 63

نیاز به مدل جدید ASP

اهداف طراحی زبان 69

تاریخچه 70

ویژگی‌ها 71

سیستم یکپارچه شده 73

انواع داده 73

Boxing و EnBoxing

ویژگی‌های جدید در C# 2.0

کلاسهای partial

Generic‌ها 76

کلاس های static 76

یک شکل جدید از تکرار کننده با استفاده از سازنده توابع 76

Delegate‌های ناشناس 77

Delegate covariance and contravariance

نوع داده Nullable

دستیابی داده در ASP.NET 2.0

دستیابی داده در برنامه های وب 80

معماری دستیابی داده 81

Data providers

لایه برنامه وب 83

اعمال محدودیت مشاهده فایل های XML و XSL در ASP.NET 84

فصل هفتم : بررسی Source Code سیستم هتل آنلاین 87

کدهای مربوط به MasterPage.master

کدهای مربوط به Default.aspx

کدهای مربوط به AzadSazieOtagh.aspx

کدهای مربوط به DefineRoom.aspx

کدهای مربوط به DefineRoomTypes.aspx

کدهای مربوط به EditUser.aspx

کدهای مربوط به EditUsers.aspx

کدهای مربوط به Login.aspx

کدهای مربوط به LogOut.aspx

کدهای مربوط به کنترل MainAdminCheker.ascx

کدهای مربوط به Register.aspx

کدهای مربوط به ReserveRoom.aspx

کدهای مربوط به RoomStatusDefine.aspx

کدهای مربوط به SysReports.aspx

کدهای مربوط به TahvileOtagh.aspx

کدهای مربوط به کلاس clsDbConnection.cs

کدهای مربوط به کلاس clsShamsi.cs

فصل هشتم : نمودار Class

نمودار کلاس اصلی سیستم هتل 119

توضیحات متدهای نمودار کلاس اصلی سیستم 120

متد Add

متد Delete

متد Update

متد GetInfo

متد PostInfo

جزئیات و نام هر کلاس 122

کلاس کاربر 122

كلاس مدیر هتل 122

کلاس مشتری 122

کلاس عملیات انجام شده 123

کلاس خدمات دریافتی مشتریان 123

کلاس خدمات دریافتی مشتریان 123

کلاس شرح وظائف 124

کلاس استخدام نیرو 124

فصل نهم : نمودار های توالی (Sequence Diagrams

نمودار توالی ورود به سیستم 126

نمودار توالی خروج از سیستم 127

نمودار توالی ثبت نام در سیستم 128

نمودار توالی ایجاد شرح وظائف 129

نمودار توالی ثبت ارائه خدمات به مشتری 130

نمودار توالی ایجاد صورتحساب 131

نمودار توالی مشاهده وضعیت اتاقها 132

فصل دهم : نمودار های همکاری (Collaboration Diagrams

نمودار همکاری ورود به سیستم 134

نمودار همکاری خروج از سیستم 135

نمودار همکاری ایجاد کاربر جدید 136

نمودار همکاری ایجاد شرح وظائف 137

نمودار همکاری ایجاد صورتحساب 138

نمودار همکاری مشاهده وضعیت اتاقها 139

فصل یازدهم : نمودار Domain

نمودار Domain

فصل دوازدهم : نمودار فعالیت ( Activity Diagram

نمودار فعالیت ورود به سیستم 143

نمودار فعالیت ایجاد شرح وظائف 144

نمودار فعالیت مشاهده گزارشات 145

نمودار فعالیت ثبت برنامه ریزی جدید 146

نمودار فعالیت خروج از سیستم 147

فصل سیزدهم: نتیجه گیری و پیشنهاد 148

نتیجه گیری 149

پیشنهادات 150

منابع و مواخذ 151


چکیده

نرم افزار مکانیزه هتل آنلاین

نرم افزار “ هتل آنلاین “ به منظور مدیریت ثبت اطلاعات مشتریان و . . . در یک هتل استاندارد با استفاده از ASP.NET طراحی و پیاده سازی شده است. این سیستم کلیه عملیات مورد نیاز که قبلا در قالب سیستم سنتی که به صورت دستی و کاغذی انجام می گرفت به صورت خودکار و با قابلیتهای بسیار بیشتر و به صوت آنلاین در اختیار کاربران قرار می دهد.

قابلیت بارز این نرم افزار منطبق بودن بالای آن بر نوع عملکرد هتل ها و رفع کلیه نیازهای موجود در آنها می باشد.

استفاده از این سیستم مکانیزه هتل مزایای زیادی دارد. قسمتی از این مزایا عبارتند از:

  • دقت بالا در محاسبه هزینه ها
  • سرعت بالا در پیدا کردن اطلاعات مربوط به مشتریان
  • جلوگیری از اتلافات وقت
  • حذف هزینه های اضافی مانند خرید کاغذ و اختصاص فضای بایگانی
  • جلوگیری از بایگانی تعداد زیادی کاغذ و زونکن
  • سرعت در سرویس دهی به ارباب رجوع و . . .

مخاطبین نرم افزار هتل انلاین

نرم افزار هتل جهت مدیریت هتل طراحی شده است و کلیه اداره کنندگان و صاحبان هتل که نیاز به مدیریت وضعیت مشتریان و اتاقهای خود به صورت آنلاین دارند می توانند از این سیستم استفاده نمایند.

مقدمه

تفاوت برنامه نویسان حرفه ای با برنامه نویسان آماتور در توانایی ایجاد برنامه هایی با رابط کاربر زیبا تر و حجم کمتر و سرعت پردازش بالاتر است.

البته در این میان طراحان مساله نیز سهم بسزائی در این زمینه دارند. چرا كه در صورت وجود نداشتن یك طرح اولیه از نرم افزار نمی توان به سادگی برنامه نویسی نمود. زیرا شناخت كافی از صورت مساله وجود ندارد. به همین سبب ممكن است در مراحل مختلف برای نوشتن برنامه مجبور شویم چندین مرحله به عقب بازكردیم و این گونه مسائل در تحقیق های بزرگ كه در آنها پروسه زمانی وجود دارد مشكل ساز خواهد بود.

البته نكته مهمی كه باید به آن اشاره نمود این است كه عدم وجود منابع اطلاعاتی مناسب در مورد راه حل مسائل برنامه نویسی همیشه یکی ار دلایل عقب ماندگی صنعت نرم افزار کشور بوده است.

یادآوری این نکته خالی از لطف نیست که یکی از منابع درآمد ارزی در کشور هند فروش نرم افزار های تولید شده در این کشور به کشورهای دیگر می باشد.

البته برنامه نویسی مساله مهمی می باشد. ولی مهمتر از آن طراحی و تحلیل سیستمی است كه باید برای آن برنامه نویسی نمود. بنابراین با توجه به این مساله ، شناخت روشی كه بتوان با آن به گونه ای سیستماتیك و اصولی یك سیستم را مورد بررسی قرار داد و نیازمندیهای آن را به طور كامل بدست آورد نكته بسیار مهمی است كه البته به آن توجه زیادی نمی شود.

در این تحقیق و تحقیق سعی بر آن شده كه با یكی از روشهای طراحی و تجزیه و تحلیل سیستمها به طراحی نرم افزار یك هتل فرضی به صورت تحت وب پرداخته شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]

اکسل حقوق و دستمزد: لیست حقوق کارگران شرکت مغان در واحد پارس درجریان ماه سال

اکسل حقوق و دستمزد: لیست حقوق کارگران شرکت مغان در واحد پارس درجریان ماه سال

دسته بندی : حسابداری

فرمت فایل : rar

حجم فایل : 13 کیلو بایت

تعداد صفحات : 5

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

لیست حقوق کارگران شرکت ... مغان در واحد پارس درجریان....... ماه ... سال....

فرمول محاسبه حقوق کارکنان

دقت در محاسبه حقوق کارکنان

سرعت عمل زیاد در اجرای محاسبات حقوق کارکنان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه بررسی و مقایسه ضرب المثل های عربی، فارسی و انگلیسی

پایان نامه بررسی و مقایسه ضرب المثل های عربی، فارسی و انگلیسی

دسته بندی : زبان خارجه

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 590 کیلو بایت

تعداد صفحات : 334

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

الفهرس

الإهداء............................................................................................. ب

الشكر و العرفان................................................................................... ج

المقدمة............................................................................................. د

التمهید............................................................................................. 1

تعریف المثل...................................................................................... 1

أنواع المثل العربی ............................................................................... 2

مصنفات الأمثال العربیة.......................................................................... 3

الأطوار تاریخیة للـأمثال العربیة................................................................. 6

ارشادات عامة ..................................................................................... 8

الباب الأول

الأمثال المشتركة بین اللغات الثلـاث: العربیة، و الفارسیة، و الإنكلیزیة..................... 9

الباب الثانی

الأمثال الدینیة..................................................................................... 323

الخاتمة............................................................................................. 337

ملخص باللغة الفارسیة............................................................................ 338


الإ هداء

إلی أبی العطوف و أمی الحنون


المقدمة

» ویضرِبُ اللهُ الأمثالَ للناس و الله علی كل شیء قدیرٌ«[1]

لا یختلف اثنان فی أن اللغة تحظی بدور وافر لایجاد العلـاقات و الأواصر الودیة فی العصر الذی یسمی بعصر العولمة، فإن اللغه تلعب دورا كبیرا فی هذا العصر، كما تعتبر الترجمة بین اللغات المختلفة من الأمور التی لغت انتباه كافة الناس.

یكوِّن المثل جزءً من هیكلیة اللغة و الذی یصعب ترجمته علی جمیع المترجمین فی لغاتهم المتنوعة هذا الان الترجمة الحرفیة لا تحل مشكلة ترجمة الأمثال بل یتوجب علی المترجم أن یعثر علی مقابل الأمثال فی كله لغة ، الأمر الذی یحتاج إلی دراسات و مقارنات علمیة بین الأمثال و الذی یجعل هذه الرسالة آن تدخل فی اطار فن الترجمة.

إنّ الرسالة هذه تحمل عنوان »الأمثال دراسة و مقارنة بین اللغات الثلاث: العربیة، الفارسیة، و الإنكلیزیة« فقد سرّنی كثیرا أن اشتغلت بدراسه الأمثال كدراسة جامعیة إذ یرجع اتصالی بالأمثال و مباحثها إلی عهد دراستی فی دور اللیسانس، فهذا الاتصال ترك فیّ أثرا عمیقا لما أحسستُ فی نفسی میلـا و رغبة إلی جمع الأمثال و مقارنتها.

ارتأینا تقسیم هذه الرسالة إلی تمهید و قسمین.

إن التمهید یشمل تعریف المثل و تاریخه كما یقدّم بصورة موجزة مصنفات الأمثال و خصائصها فی اللغة العربیة.

یشغلُ الباب الأول حیّزا كبیرا من هذه الرسالة حیث ورد فیه المشترك من الأمثال بین اللغات الثلـاث.

یتناول الباب الثانی، الأمثال الواردة فی الكتب المقدسة و الدینیة و التی تتّبع منهج الخیر و الصواب.

فلـا أدّعی هنا أننی جئتُ بماهوبریء من العثرات و الزلات، لأن الكمال لیس إلالله وحده، ولكننی أقول قدبذلتُ فی هذا الطریق جهد نفسی و بحثت عن الأمثال و مباحثها بكل إخلـاص.

و ها أنا أقدِّم ما تیسّرلی، و من الله التوفیق و علیه التكلـان.


[1] النور، الآیة 35

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه کارشناسی: بررسی روش‌های برقراری امنیت در وب سایت ‌ها

پایان نامه کارشناسی: بررسی روش‌های برقراری امنیت در وب سایت ‌ها

دسته بندی : امنیت

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 2.212 مگا بایت

تعداد صفحات : 70

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

Methods secure Web sites

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چكیده 1

فصل اول: مروری بر تاریخچه شبکه اینترنت و وب و كاربرد آن

1-1) مقدمه 3

1-2) تاریخچه اینترنت 3

1-3) تعریف اینترنت 4

1-4) كاربرد اینترنت 5

1-5) تاریخچه صفحات وب 7

1-6) تعریف وب سایت 8

1-7) چرا باید یك وب سایت طراحی كنیم 9

فصل دوم: اصول امنیت برنامه های وب

اصول امنیت برنامه های وب (بخش اول( 11

برداشت های غیرواقعی از امنیت برنامه های وب 12

سوئیچ و نكات ایمنی در ارتباط با آن 14

بهنگام سازی و نصب patches 15

شبكه های محلی مجازی ( VLAN ) 15

پیش فرض های غیرایمن 15

سرویس ها 16

رمز نگاری 16

جمع بندی ایمن سازی شبكه 17

اصول امنیت برنامه های وب (بخش دوم( 17

ایمن سازی شبكه 17

تهدیدات 19

جمع آوری اطلاعات 19

Spoofing 21

session Hijacking 22

DoS 24

اصول امنیت برنامه های وب (بخش سوم) 26

عناصر موجود در زیرساخت شبكه 26

روتر و ملاحظات امنیتی آن 27

نصب آخرین نسخه های بهنگام شده و patch ارائه شده 28

پروتكل ها 29

دستیابی مدیریت 31

سرویس ها 32

بازبینی و لاگینگ 33

تشخیص مزاحمین 33

فـصــل سوم بررسی انواع حملات نفوذها در وب سایت ها

3-1) وب میدان جنگ امروز 36

3-2)- انواع حملات نفوذگران وب 36

3-2-1) حملات تفسیر URL 37

3-2-2) حملات صحت ورودی ها 38

3-2-3) حملات تزریق 38

3-2-4) حملات جعل هویت 39

3-2-5) حملات سرریزی بافر 39

3-2-6) حملات ویروس ها 40

3-2-7) حملات انواع هكرها 41

3-2-7-1) هكرهای كلاه سفید 41

3-2-7-2) هكرهای كلاه سیاه 41

3-2-7-3) قفل بازكن یا كراكر 42

3-2-7-4) هكرهای Preaker 42

3-2-7-4) هكرهای جوان 42

فـصــل چهارم : بررسی روش‌های برقراری امنیت در وب سایت ‌ها

4-1) مقدمه 44

4-2) اصول امنیت برنامه های وب 45

4-3) امنیت برنامه های وب و برداشت های اولیه 46

4-4) تعاریف اولیه برخی از اصطلاحات امنیتی 46

4-4-1) تهدید 46

4-4-2) نقاط آسیب پذیر 46

4-4-3) تهاجم 47

4-5) روش های امنیت وب سایت 47

4-5-1) به روز نگه داشتن نرم افزارها 47

4-5-2) استفاده از یك آنتی ویروس قوی 48

4-5-3) رمز نگاری صحیح 49

4-5-3-1) مقدمه 49

4-5-3-2) تاریخچه رمز 50

4-5-3-3) تعریف رمز نگاری 50

4-5-3-4) چگونه می توان یك رمز صحیح و مطمئن ساخت؟ 51

4-5-4) Permission فایل های سایت را محدود و قفل كنید 52

4-5-5) به لینک ها دقت کنید 52

4-5-6) موقع كار با اینترنت حتما ازپروتكل اس اس ال ( SSL ) استفاده کنید 52

4-5-6-1) پروتکل SSL 53

4-5-7) از امنیت میزبان وب (Web Host) سایت خود با اجرای su PHP اطمینان حاصل کنید 53

4-5-8) انتخاب میزبان بهتر 53

4-5-9) نگاهی به سرویس میزبانی مشترک 54

4-5-10) باید زرنگ بود! و حواستان به فایل های لاگ باشد 54

4-5-11) استفاده از نرم افزارهای محافظ USB 55

4-5-12) استفاده از نرم افزار Avira Internet Security 2012 56

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

نتیجه گیری 59

پیشنهادات 60 منابع 61


چكیده

با توجه به رشد و افزایش استفاده از اینترنت در جامعه بشری و گره خوردن این فناوری با زندگی انسانها در قرن 21، اهمیت امنیت وب سایت، گسترده جهانی پیدا كرده و هر روز نسبت به دیروز با گسترش طراحی وب سایت ها در دستگاههای مختلف دولتی و غیر دولتی، نیاز به برقراری امنیت اطلاعات در هر سایت بیشتر شده است. در این تحقیق سعی شده است بصورت كاملا ساده و روان، معنا و مفهوم امنیت اینترنت را به كاربران توضیح داده شود. همچنین به روشهای مختلف نفوذگران اینترنت و وب، بصورت خلاصه اشاره شده است. هر چند با پیشرفت علوم فناوری اطلاعات و كامپیوتر همیشه درهای جدیدی پیش روی هكرها باز خواهد شد، اما پیشگیری از آن عاقلانه ترین راه است. در این تحقیق به چند مورد از روشهای برقراری امنیت كه شامل استفاده از آنتی ویروسها، استفاده از نرم افزارهای محافظ، رمز گذاری مطمئن، به روز نگه داشتن كامپیوتر و وب سایت و... اشاره شده است، تا كاربران اینترنت و وب سایت ها با یادگیری مسائل امنیتی و رعایت اصول امنیتی، بتوانند با خیال راحت از خدمات اینترنت بهره مند شوند.

فصل اول

مروری بر تاریخچه شبکه اینترنت،

وب و کاربردهای آن

1-1) مقدمهنظریات ارتجاعی در محدود كردن جوامع بشری در دستیابی به اطلاعات محكوم به شكست هستند پیشرفت علم و فن در جهان امروز آن قدر سریع و شتابان است كه هرگز هیچ كشور مقتدری در دنیا خود را از دریافت اخبار و اطلاعات مربوط به مراكز دیگر با كشورهای دیگر بی نیاز نمی‎داند. حتی كشورهای در حال توسعه، یا حتی كشورهای فقیر به تناوب سود می‎برند.اگر حادثه‎ای در نقطه‎ای از جهان روی داد با مخابره خبر آن، در عرض كمتر از یك صدم ثانیه به سراسر جهان همه مردم دنیا به كمك این قسمت از كره خاكی می‎شتابند و همه این‎ها ممكن نیست مگر به وسیله تكنولوژی ارتباط و اطلاعات گسترش سیستم‎های اطلاعاتی در سراسر جهان از قبیل ماهواره‎ها، سیستم‎های مایكروویو، سیستم‎های اطلاعات كامپیوتری و غیره… جهان بزرگ ما را تبدیل به یك دهكده كوچك كرده است، به طوری كه هر فرد از هر ملیتی در دورترین فاصله كره خاكی می‎تواند در آن واحد با دیگری ارتباط برقرار كند و هر اتفاقی هرچقدر كوچك و بی اهمیت توسط سیستم‎های پیشرفته تبادل اطلاعات به دورترین فاصله از آن نقطه مخابره می‎شود، گو اینكه فاصله در جهان ما از بین رفته و بعد جغرافیایی كره زمین و چه بسا فضای كیهانی تبدیل به مسافتی كوتاه شده است.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه خورشد در قرآن کریم

پایان نامه خورشد در قرآن کریم

دسته بندی : علوم تربیتی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 142 کیلو بایت

تعداد صفحات : 102

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

تعریف موضوع............................................................................................................. 1

پیشینه تحقیق................................................................................................................ 1

سئوالهای اصلی تحقیق................................................................................................... 1

سئوالهای فرعی............................................................................................................. 1

اهمیت مسئله................................................................................................................ 2

فرضیه اصلی................................................................................................................. 2

فرضیه فرعی................................................................................................................. 2

روش تحقیق................................................................................................................. 2

محدودیتهای تحقیق....................................................................................................... 3

چكیده.......................................................................................................................... 3

مقدمه........................................................................................................................... 5

فصل اول: تفسیر علمی قرآن و دیدگاههای مختلف در مورد قرآن

تاریخچه اجمالی انطباق قرآن با علوم تجربی و اعجاز علمی............................................. 13

معنای اصطلاحی تفسیر علمی (انطباق قرآن با علوم تجربی)............................................. 13

پیشینه تاریخی تفسیر علمی در غرب.............................................................................. 14

پیشینه تاریخی تفسیر علمی در اسلام.............................................................................. 17

تفسیر علمی دریك قرن اخیر و علل گسترش آن............................................................. 20

ردیابی تفسیر علمی در تفاسیر شیعه و اهل سنت.............................................................. 26

انگیزه های روی آوری مفسران به علم گرایی افراطی........................................................ 28

جریان زیادی روی و میانه روی در تفسیر علمی و ویژگیهای آن....................................... 29

اقسام تفسیر علمی......................................................................................................... 30

الف: اقسام تفسیر براساس هدف مفسر............................................................................ 30

ب: اقسام تفسیر علمی از جهت شكل و شیوه.................................................................. 31

معیارهای تفسیر علمی معتبر........................................................................................... 35

آثار مثبت و منفی تفسیر علمی (بررسی دیدگاههای مخالفین و موافقین تفسیر علمی).......... 38

فصل دوم:خورشید در قرآن

نگاهی گذرا به تاریخچه مطالعات در مورد خورشید.......................................................... 42

بررسی آیات قرآن در مورد خورشید............................................................................... 44

بررسی نكات تفسیری در مورد آیات مربوط به خورشید................................................... 46

فصل سوم: خورشید: تولد ، حركت و مرگ

ساختمان و ویژگیهای خورشید....................................................................................... 70

حركت خورشید............................................................................................................ 81

چرخه زندگی خورشید (زیستگرد خورشید)..................................................................... 92

نتیجه كلی..................................................................................................................... 100

فهرست منابع................................................................................................................ 102

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

ارایه سمینار ارشد: انتخاب مسیر پایدار در پروتکل ODMRPاز طریق رویکرد مبتنی بر انرژی

ارایه سمینار ارشد: انتخاب مسیر پایدار در پروتکل ODMRPاز طریق رویکرد مبتنی بر انرژی

دسته بندی : شبکه های کامپیوتری

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 385 کیلو بایت

تعداد صفحات : 27

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

انتخاب مسیر پایدار در پروتکل ODMRPاز طریق رویکرد مبتنی بر انرژی

مقدمه

¢اضافه کردن بیت توازن عملکرد سیستم را پایین می آورد، بنابراین نیاز به مکانیسم هایی داریم که عملکرد سیستم را دچار مشکل نکند.

¢الگوریتم های مورد بررسی ما علاوه بر قابلیت تحمل پذیری خطا، قابلیت دسترس پذیری بالا باید همروندی، انسجام را حفظ کرده و راندمان سیتستم را در شرایط مطلوب نگه دارد.

انواع سیستم های فایل سرور

سیستم: DASفضای ذخیره سازی سرور به طور مسقیم روی یک دیسک سخت قرار دارد.

مشکل: قابلیت اشتراک گذاری اطلاعات را ندارد، مشکل bottleneck دارند.

راه حل: استفاده از سیستم های SANو NAS: فضای ذخیره سازی روی چند دیسک سخت

ویژگی ها:

استفاده از کلاسترینگ

استفاده از مجازی سازی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

دسته بندی : پزشکی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.242 مگا بایت

تعداد صفحات : 150

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

خلاصه فارسی.............................................................................................................. 1

مقدمه:.......................................................................................................................... 3

فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر.................................... 5فصل دوم: كلیاتی در خصوص بستنی............................................................................ 18

2-1: تاریخچه بستنی..................................................................................................... 19

2-2: تعریف بستنی....................................................................................................... 20

2-3: ارزش غذایی بستنی............................................................................................... 22

2-4: مواد تشكیل دهنده بستنی....................................................................................... 24

2-4-1: چربی......................................................................................................... 24

2-4-2: مواد جامد غیر از چربی............................................................................... 25

2-4-3: قند............................................................................................................ 27

2-4-4: مواد امولسیون كننده..................................................................................... 29

2-4-5: مواد پایداركننده........................................................................................... 29

2-4-6: مواد طعم دهنده........................................................................................... 30

2-4-7: مواد رنگ دهنده.......................................................................................... 30

2-5: فرآیند تولید بستنی................................................................................................ 30

2-5-1: مرحله دریافت............................................................................................ 30

2-5-2: تولید مخلوط بستنی..................................................................................... 31

2-5-3: توزین كردن............................................................................................... 32

2-5-4: مخلوط كردن.............................................................................................. 33

2-5-5: یكنواخت كردن گویچه های چربی............................................................... 34

2-5-6: پاستوریزاسیون............................................................................................ 34

2-5-7: رسیدن مخلوط............................................................................................ 34

2-5-8: افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده........................................................... 35

2-5-9: انجماد به روش مداوم................................................................................. 35

2-5-10: قالب گیری و بسته بندی............................................................................ 36

2-5-10-1: بسته بندیهای بزرگ بستنی............................................................... 36

2-5-10-2: بسته بندیهای مورد مصرف خانگی.................................................... 37

2-5-10-3: تولید بستنی چوبی.......................................................................... 37

2-5-11: سخت كردن بستنی..................................................................................... 38

2-6: باكتریولوژی بستنی................................................................................................ 39

2-7: اپیدمیولوژی آلودگیهای میكروبی............................................................................. 40

2-7-1: آلودگیهای اولیه بستنی................................................................................. 41

2-7-2: آلودگیهای ثانویه بستنی................................................................................ 45

2-8: پیشگیری و كنترل.................................................................................................. 48

فصل سوم: خلاصه ای از خصوصیات عمومی و كلینیكی باكتریهای جدا شده در بستنی. 51

3-1: میكروبیولوژی پایه................................................................................................. 52

3-2: میكروبیولوژی لبنیات............................................................................................. 52

3-3: رشد میكروبی ...................................................................................................... 54

3-4: میكروارگانیسم ها در شیر....................................................................................... 57

3-5: مشخصات میكروارگانیسم ها در شیر....................................................................... 58

3-6: میكروارگانیسم های ایجاد كننده فساد در شیر........................................................... 59

3-7: میكروارگانیسم های بیماریزا در شیر........................................................................ 60

3-8: باسیلهای گرم منفی بی هوازی اختیاری.................................................................... 60

3-8-1: تعریف انتروباكتریاسه.................................................................................. 61

3-8-2: اشریشیاكلی................................................................................................ 63

3-8-3: گروه كلبسیلا، انتروباكتر، سراتیا.................................................................... 67

3-8-4: گروه پروتئوس، مورگانلا، پروویدنسیا........................................................... 69

3-8-5: سیتروباكتر.................................................................................................. 70

3-8-6: جنس شیگلا............................................................................................... 70

3-8-7: جنس سالمونلا............................................................................................ 71

3-8-7-1: تشخیص سالمونلا از جنس های دیگر................................................ 72

3-8-7-2: آزمایشات تشخیصی........................................................................ 74

3-8-7-3: پاتوژنزو یافته های بالینی.................................................................. 75

3-8-7-4: مواد غذایی كه بطور رایج در انتقال سالمونلا نقش دارند...................... 77

3-9: باكتریهای گرم منفی غیر تخمیری و غیرشایع............................................................ 78

3-9-1: گروه سودموناها.......................................................................................... 78

3-9-1-1: سودمونا آئروجینوزا................................................................................. 78

3-9-2: یرسینیا....................................................................................................... 79

3-9-2-1: یرسینیا انتروكولیتیكا ویرسینیاپسودوتوبركلوزیس................................... 80

3-9-2-2: پاتوژنز و یافته های بالینی.................................................................. 81

3-9-2-3: آزمایشات تشخیصی........................................................................ 82

3-9-2-4: پیشگیری و كنترل............................................................................ 825

3-10: استافیلوكوك....................................................................................................... 82

3-10-1: استافیلوكوك اورئوس............................................................................... 82

3-10-2: مورفولوژی.............................................................................................. 83

3-10-3: ساختمان سلولی....................................................................................... 83

3-10-4: مقاومت.................................................................................................. 84

3-10-5: خواص بیوشیمیایی................................................................................... 85

3-10-6: مسمومین غذایی استافیلوكوكی.................................................................. 86

3-10-7: علائم مسمومیت غذایی استافیلوكوكی........................................................ 89

3-10-8: پیشگیری وكنترل در مسمومیت غذایی..................................................... 90

3-11: باسیل های گرم منفی بدون اسپور.......................................................................... 91

3-11-1: لیستریامونوسیتوجنز................................................................................. 91

3-11-1-1: تاریخچه................................................................................................ 91

3-11-1-2: میكروبیولوژی.................................................................................. 91

3-11-1-3: لیستریوزیس.................................................................................... 93

3-11-1-4: وقوع و رشد لیستریا در شیر و فرآورده های آن.................................. 95

3-11-1-5: حداقل دوز عفونت زایی................................................................... 99

3-11-1-6: روش های جستجوی لیستریامونوسیتوجنز درمواد غذایی...................... 100

3-11-1-7: پاتوژنز و ایمنی................................................................................ 104

فصل چهارم: روشها و مواد مورد نیاز........................................................................... 1064-1: مدت مطالعه........................................................................................................ 107

4-2: تعداد نمونه........................................................................................................... 107

4-3: نحوه نمونه برداری ............................................................................................... 107

4-4: بررسی های انجام شده........................................................................................... 108

4-5: مواد و وسایل مورد استفاده ................................................................................... 108

4-6: روش آماده سازی.................................................................................................. 109

4-7: روش آزمایش نمونه های مواد غذایی...................................................................... 109

4-8: رقیق كننده ها........................................................................................................ 110

4-8-1: روش تهیه محلول رینگر.............................................................................. 110

4-8-2: روش تهیه سرم فیزیولوژی........................................................................... 111

4-8-3: روش تهیه محلول رقیق كننده آب پیتونه........................................................ 111

4-9: روش شمارش میكروبها ........................................................................................ 111

4-10: شمارش و شناسایی كلی فرم ها............................................................................ 112

4-11: شناسایی اشریشیاكلی........................................................................................... 113

4-12: شناسایی سالمونلا................................................................................................ 113

4-13: شناسایی استافیلوكوك اورئوس............................................................................. 114

4-13-1: طرز تهیه محیط كشت بردپاركر........................................................................ 114

4-14: شناسایی یرسینیا.................................................................................................. 116

4-15: شناسایی لیستریا.................................................................................................. 117

4-15-1: محیط اختصاصی پالكام............................................................................. 118

4-16: حدمجاز میكروبی در بستنی................................................................................. 118

4-17: تستهای تشخیصی............................................................................................... 119

فصل پنجم: نتیجه و بحث............................................................................................. 123

5-1: نتایج.................................................................................................................... 124

5-2: بحث.................................................................................................................... 138

5-3: پیشنهادات............................................................................................................ 146

خلاصه لاتین................................................................................................................ 148

منابع............................................................................................................................ 149

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه رشته نقاشی خیالواره (ما- زمان- رویا)

پایان نامه رشته نقاشی خیالواره (ما- زمان- رویا)

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 41 کیلو بایت

تعداد صفحات : 47

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب:

شرح دست یابی به تحقیق علمی..................... 1

خیالواره....................................... 38

سفری به خیالواره............................... 40

منابع و مآخذ................................... 47

مركب، گـِل دو ماده ای هستند كه من برای رنگ گذاری نقاشی هایم آنها را انتخاب كردم. و اینكه چرا گـِل را انتخاب كردم به این دلیل است كه «گل و خاك» در ادبیات ما جایگاه ویژه دارد. در گوشه و كنار فرهنگ مكتوب ما نشانه های بارزی یافت می‎شود كه حاكی از اصالت این عنصر، و منزلت بالای آن است. مولانا در غزلیات شمس می سراید.

گویند اصل آدمی خاك است و خاكی می‎شود كی خاك گردد آن كسی كوخاك آن درگاه‎شد

در این جا خاك نماد معنی و مفهوم ویژه ای است. جنبه معنوی دارد. در این بیت با اینكه كلمه خاك چندین بار به كار گرفته شده است ولی بر سامعه آدمی ثقیل نمی افتد و به تعبیری توی ذوق نمی زند. مولانا تركیب هنرمندانه ای ساخته است؛ تركیبی لطیف و زیبا.

نكته ای در معارف اسلامی ما وجود دارد كه شایسته توجّه و تامل بسیار است.

در قرآن كریم، هنگام بحث از آفرینش آدمی، سخن از گل می رود كه خمیرمایه آفرینش انسان است.

ولَقَد خلقنا الانسان من صَلْصالٍ[1]

و به یقین ما آفریدیم انسان را از گل خشك.[2]

وَ اِذا قَالَ رَبُّك لِلْمَلئكَةِ إنیَّ خالِقُ بَشَراً من صَلْصَالٍ …

و یاد كن آن گاه را كه پروردگارت فرشتگان را گفت: بی گمان من آفریننده بشری هستم از گل خشك … و به خاطر همین ظاهر بی ارج آن بود كه از شیطان از امتثال امر الهی مبنی بر سجده بر آدمی سرپیچید:

قالَ لَمْ اَكُنْ لاَسْجُدَ لِبَشَرٍ خَلْقَهُ مِنْ صَلْصَالٍ.

گفت: ای ابلیس! ترا چه شد كه با سجده كنندگان نباشی؟ گفت:

نباشم من كه بشری را سجده كنم؛ كه تو آفریدی او را از گل خشك.

هنردارای خصلتی ماورایی است. هنرمند تا پا را از روزمرگیها بیرون نگذارد هنرمند نیست. اسیرخاك، در واقع همان خاك است كه هنوز شكل نگرفته و نسیم نفحه الهی براو نورزیده است. باید عشق و نیازی بزرگتر داشت تا چیزی جلوتر از خاك آفرید.[3]

از آنجا كه عشق، عاشق و معشوق همیشه مفهوم عشق و مستی عارفانه را القا می‎كند همانگونه كه (نیكلسون درباره عرفان در نقاشی ایرانی می گفت: «در هر توصیف» موضوع چه مذكر باشد، چه مونث، و در تمام تصاویر باغها، گلها، رودخانه ها، پرندگان و غیره. او (شاعر عارف) «به حقیقت الهی» كه در تمام حوادث آشكار شده رجوع می‎كند نه به خود این حوادث و نیكلسون می افزاید:

در این حقیقت یعنی «خداوند» … همان «معشوق» است كه شاعر وصفش را می‎كند و تحت نامهای گوناگون به اوج می رساند.

با این تفسیر نقاش به كمك انقلابی در زیبای شناسی، هنرش را نه تنها «مشروع» می سازد بلكه موفق می‎شود آنرا به «گواهی» بروجود خداوند بدل سازد، نه از طریق محتوایی كه ارائه می‎كند. بلكه از طریق جوهرش، از طریق «شكل» ارائه اش، با شكلها و رنگها كه با انضباطی خاص به گرد هم آمده اند، كه هنرمند با رد تمام راه حلهای سهل برای منحرف ساختن منهیات «احادیث» آنرا كشف كرده است.[4]

با این فكر سعی كردم با استفاده از گل و مركب دیده های خود را در صفحه كاغذ و پارچه و به واقعیت ذهنی خود نزدیك كنم. كه در آن، تصاویر با خراش دادن بر صفحه و ایجاد بافت، اجرا می‎شوند.

به نظر من انسان، عاشقی است كه از لحظه تولد تا مرگ با تصاویری كه می بیند و مفاهیمی كه درك می كند، زمزمه هایی دردرون احساس می‎كند كه در همه انسانهای تاریخ ریشه دارد.

كسی را مخاطب قرار می‎دهد و او را جستجو می‎كند. شاید مثل دعای صحیفه سجادیه كه هنگام گفتن ذكر دستها به حالت دعا بالا می رود و من در مورد نقاشی هم همین حس را دارم. زمزمه هایم تصاویری را نقاشی می كنند كه این دو در كنار هم برای من مفهوم دارند.

از نظر ساختمان كلی، تركیب بندی را براساس مربع و مستطیل قرار دادم كه در بعضی تابلوها با تغییر زاویه دید این مربع و مستطیلها به مكعب تبدیل می‎شوند كه ایجاد آن برای من مفهوم زیبایی دارد.

زیرا (مكعب شبیه به نقش كعبه در هنر اسلامی است و خداوند كه گویی درمركز درك ناشدنی عالم قرار گرفته است، چنانكه او در دورترین مركز انسان ماوی دارد.)[5] همواره به یاد می‎آید.

ودر حالی كه درون كعبه خالی است، عدد صفر را كه آغاز است، همواره برای من تداعی می‎كند. (صفر در اوایل عصر ریاضیات جدد یك مفهوم عددی ایجاد كرد كه از نظر فلسفی گمراه كننده بود و مفهوم دیگری كه میان نظام نمادهای عددی و ساخت جهان طبیعی تمایزی ایجاد كرد.)[6]

از سوی دیگر، با تصور وحدت كه راه ریاضیات كهن را تعیین می‎كند این دو گانگی از میان میرود.

وحدت به معنی تحت الفظی كلمه، قبل قابل تصور باقی می ماند. به این دلیل ساده كه هر چیز كه بخواهد وجودداشته باشد، در تایید وجودش (وجود خودش) آنچه را كه وجود ندارد نفی كند.

سرما به این دلیل سرماست كه نفی گرماست. برای آنكه چیزی وجود داشته باشد، ضد آن هم باید وجود داشته باشد.

وحدت، به مثابه نمادی كامل برای خداوند است. وحدت خالق است و كثرت مخلوق.

وحدت با تجزیه خود به آفرینش می پردازد. كه این تعریف در تركیب عناصر تابلو نقاشی كمك شایانی می‎كند.)[7] (در تركیب بندی اكثر تابلوها دایره ای دیده می شوئد كه به عبارتی كیهانی اند. اما دلیل آوردن آن در تركیب بندی این است كه نقش مدور یا نمودار مقدس، در طول تاریخ هنر، هم در فرهنگ هند، تبت، اسلام و اروپای قرون وسطی فراوان است و در بسیاری از فرهنگهای قبیله ای هم بكار میرود- چه به شكل نقاشی، چه در بناها و چه در حركات بدن.

اساس این نمودارهای غالبا دایره ای است كه به چهار قسمت مساوی تقسیم شده و همه اجزاء و عناصر آن در یك بافت همگون قرار دارند. آنها، به عبارتی، كیهانی اند. یعنی به وسیله نماد آنچه را ساخت اصلی عالم قلمداد می‎شود ارائه می كنند: مثلا چهار جهت فضایی، چهارعنصر، چهار فصل، گاهی دوازده علامت منطقه البروج، تقسیمات مختلف، و گاهی خود انسان را.


[1] سوره 15، آیه 62

[2] سوره 15، آیه 28

[3] مهندس مصطفی صدسلیمی، اشتیاق، خواستگاه هنر، فصلنامه هنر، تابستان 1373، ص 606

[4] عرفان سهروردی، در مینیاتور (نمادگرایی عرفانی) تلخیص از تحقیقات الكساندر پاپادولو درباره مینیاتور، فصلنامه هنر، بهار 63-62، صفحه 94

[5] دكتر غلامرضا اعوانی، حكمت وهنر معنوی (مجموعه مقالات)، انتشارات گروس، ص 294

[6] رابرت لالر، (مقاله)، بخشی از كتاب Sacred Geonetry نشوته R-LAWLOR كه در سال 1982 به وسیله T-AND- HUDSONS منتشر شده) هندسی قدسی، استعاره نظام عالم، فصلنامه هنر، ص 82

[7] همان، ص 83

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 صفحه بعد

دیگر امکانات