پایان نامه کارشناسی: بررسی روش‌های برقراری امنیت در وب سایت ‌ها

پایان نامه کارشناسی: بررسی روش‌های برقراری امنیت در وب سایت ‌ها

دسته بندی : امنیت

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 2.212 مگا بایت

تعداد صفحات : 70

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

Methods secure Web sites

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چكیده 1

فصل اول: مروری بر تاریخچه شبکه اینترنت و وب و كاربرد آن

1-1) مقدمه 3

1-2) تاریخچه اینترنت 3

1-3) تعریف اینترنت 4

1-4) كاربرد اینترنت 5

1-5) تاریخچه صفحات وب 7

1-6) تعریف وب سایت 8

1-7) چرا باید یك وب سایت طراحی كنیم 9

فصل دوم: اصول امنیت برنامه های وب

اصول امنیت برنامه های وب (بخش اول( 11

برداشت های غیرواقعی از امنیت برنامه های وب 12

سوئیچ و نكات ایمنی در ارتباط با آن 14

بهنگام سازی و نصب patches 15

شبكه های محلی مجازی ( VLAN ) 15

پیش فرض های غیرایمن 15

سرویس ها 16

رمز نگاری 16

جمع بندی ایمن سازی شبكه 17

اصول امنیت برنامه های وب (بخش دوم( 17

ایمن سازی شبكه 17

تهدیدات 19

جمع آوری اطلاعات 19

Spoofing 21

session Hijacking 22

DoS 24

اصول امنیت برنامه های وب (بخش سوم) 26

عناصر موجود در زیرساخت شبكه 26

روتر و ملاحظات امنیتی آن 27

نصب آخرین نسخه های بهنگام شده و patch ارائه شده 28

پروتكل ها 29

دستیابی مدیریت 31

سرویس ها 32

بازبینی و لاگینگ 33

تشخیص مزاحمین 33

فـصــل سوم بررسی انواع حملات نفوذها در وب سایت ها

3-1) وب میدان جنگ امروز 36

3-2)- انواع حملات نفوذگران وب 36

3-2-1) حملات تفسیر URL 37

3-2-2) حملات صحت ورودی ها 38

3-2-3) حملات تزریق 38

3-2-4) حملات جعل هویت 39

3-2-5) حملات سرریزی بافر 39

3-2-6) حملات ویروس ها 40

3-2-7) حملات انواع هكرها 41

3-2-7-1) هكرهای كلاه سفید 41

3-2-7-2) هكرهای كلاه سیاه 41

3-2-7-3) قفل بازكن یا كراكر 42

3-2-7-4) هكرهای Preaker 42

3-2-7-4) هكرهای جوان 42

فـصــل چهارم : بررسی روش‌های برقراری امنیت در وب سایت ‌ها

4-1) مقدمه 44

4-2) اصول امنیت برنامه های وب 45

4-3) امنیت برنامه های وب و برداشت های اولیه 46

4-4) تعاریف اولیه برخی از اصطلاحات امنیتی 46

4-4-1) تهدید 46

4-4-2) نقاط آسیب پذیر 46

4-4-3) تهاجم 47

4-5) روش های امنیت وب سایت 47

4-5-1) به روز نگه داشتن نرم افزارها 47

4-5-2) استفاده از یك آنتی ویروس قوی 48

4-5-3) رمز نگاری صحیح 49

4-5-3-1) مقدمه 49

4-5-3-2) تاریخچه رمز 50

4-5-3-3) تعریف رمز نگاری 50

4-5-3-4) چگونه می توان یك رمز صحیح و مطمئن ساخت؟ 51

4-5-4) Permission فایل های سایت را محدود و قفل كنید 52

4-5-5) به لینک ها دقت کنید 52

4-5-6) موقع كار با اینترنت حتما ازپروتكل اس اس ال ( SSL ) استفاده کنید 52

4-5-6-1) پروتکل SSL 53

4-5-7) از امنیت میزبان وب (Web Host) سایت خود با اجرای su PHP اطمینان حاصل کنید 53

4-5-8) انتخاب میزبان بهتر 53

4-5-9) نگاهی به سرویس میزبانی مشترک 54

4-5-10) باید زرنگ بود! و حواستان به فایل های لاگ باشد 54

4-5-11) استفاده از نرم افزارهای محافظ USB 55

4-5-12) استفاده از نرم افزار Avira Internet Security 2012 56

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

نتیجه گیری 59

پیشنهادات 60 منابع 61


چكیده

با توجه به رشد و افزایش استفاده از اینترنت در جامعه بشری و گره خوردن این فناوری با زندگی انسانها در قرن 21، اهمیت امنیت وب سایت، گسترده جهانی پیدا كرده و هر روز نسبت به دیروز با گسترش طراحی وب سایت ها در دستگاههای مختلف دولتی و غیر دولتی، نیاز به برقراری امنیت اطلاعات در هر سایت بیشتر شده است. در این تحقیق سعی شده است بصورت كاملا ساده و روان، معنا و مفهوم امنیت اینترنت را به كاربران توضیح داده شود. همچنین به روشهای مختلف نفوذگران اینترنت و وب، بصورت خلاصه اشاره شده است. هر چند با پیشرفت علوم فناوری اطلاعات و كامپیوتر همیشه درهای جدیدی پیش روی هكرها باز خواهد شد، اما پیشگیری از آن عاقلانه ترین راه است. در این تحقیق به چند مورد از روشهای برقراری امنیت كه شامل استفاده از آنتی ویروسها، استفاده از نرم افزارهای محافظ، رمز گذاری مطمئن، به روز نگه داشتن كامپیوتر و وب سایت و... اشاره شده است، تا كاربران اینترنت و وب سایت ها با یادگیری مسائل امنیتی و رعایت اصول امنیتی، بتوانند با خیال راحت از خدمات اینترنت بهره مند شوند.

فصل اول

مروری بر تاریخچه شبکه اینترنت،

وب و کاربردهای آن

1-1) مقدمهنظریات ارتجاعی در محدود كردن جوامع بشری در دستیابی به اطلاعات محكوم به شكست هستند پیشرفت علم و فن در جهان امروز آن قدر سریع و شتابان است كه هرگز هیچ كشور مقتدری در دنیا خود را از دریافت اخبار و اطلاعات مربوط به مراكز دیگر با كشورهای دیگر بی نیاز نمی‎داند. حتی كشورهای در حال توسعه، یا حتی كشورهای فقیر به تناوب سود می‎برند.اگر حادثه‎ای در نقطه‎ای از جهان روی داد با مخابره خبر آن، در عرض كمتر از یك صدم ثانیه به سراسر جهان همه مردم دنیا به كمك این قسمت از كره خاكی می‎شتابند و همه این‎ها ممكن نیست مگر به وسیله تكنولوژی ارتباط و اطلاعات گسترش سیستم‎های اطلاعاتی در سراسر جهان از قبیل ماهواره‎ها، سیستم‎های مایكروویو، سیستم‎های اطلاعات كامپیوتری و غیره… جهان بزرگ ما را تبدیل به یك دهكده كوچك كرده است، به طوری كه هر فرد از هر ملیتی در دورترین فاصله كره خاكی می‎تواند در آن واحد با دیگری ارتباط برقرار كند و هر اتفاقی هرچقدر كوچك و بی اهمیت توسط سیستم‎های پیشرفته تبادل اطلاعات به دورترین فاصله از آن نقطه مخابره می‎شود، گو اینكه فاصله در جهان ما از بین رفته و بعد جغرافیایی كره زمین و چه بسا فضای كیهانی تبدیل به مسافتی كوتاه شده است.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:43 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه خورشد در قرآن کریم

پایان نامه خورشد در قرآن کریم

دسته بندی : علوم تربیتی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 142 کیلو بایت

تعداد صفحات : 102

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

تعریف موضوع............................................................................................................. 1

پیشینه تحقیق................................................................................................................ 1

سئوالهای اصلی تحقیق................................................................................................... 1

سئوالهای فرعی............................................................................................................. 1

اهمیت مسئله................................................................................................................ 2

فرضیه اصلی................................................................................................................. 2

فرضیه فرعی................................................................................................................. 2

روش تحقیق................................................................................................................. 2

محدودیتهای تحقیق....................................................................................................... 3

چكیده.......................................................................................................................... 3

مقدمه........................................................................................................................... 5

فصل اول: تفسیر علمی قرآن و دیدگاههای مختلف در مورد قرآن

تاریخچه اجمالی انطباق قرآن با علوم تجربی و اعجاز علمی............................................. 13

معنای اصطلاحی تفسیر علمی (انطباق قرآن با علوم تجربی)............................................. 13

پیشینه تاریخی تفسیر علمی در غرب.............................................................................. 14

پیشینه تاریخی تفسیر علمی در اسلام.............................................................................. 17

تفسیر علمی دریك قرن اخیر و علل گسترش آن............................................................. 20

ردیابی تفسیر علمی در تفاسیر شیعه و اهل سنت.............................................................. 26

انگیزه های روی آوری مفسران به علم گرایی افراطی........................................................ 28

جریان زیادی روی و میانه روی در تفسیر علمی و ویژگیهای آن....................................... 29

اقسام تفسیر علمی......................................................................................................... 30

الف: اقسام تفسیر براساس هدف مفسر............................................................................ 30

ب: اقسام تفسیر علمی از جهت شكل و شیوه.................................................................. 31

معیارهای تفسیر علمی معتبر........................................................................................... 35

آثار مثبت و منفی تفسیر علمی (بررسی دیدگاههای مخالفین و موافقین تفسیر علمی).......... 38

فصل دوم:خورشید در قرآن

نگاهی گذرا به تاریخچه مطالعات در مورد خورشید.......................................................... 42

بررسی آیات قرآن در مورد خورشید............................................................................... 44

بررسی نكات تفسیری در مورد آیات مربوط به خورشید................................................... 46

فصل سوم: خورشید: تولد ، حركت و مرگ

ساختمان و ویژگیهای خورشید....................................................................................... 70

حركت خورشید............................................................................................................ 81

چرخه زندگی خورشید (زیستگرد خورشید)..................................................................... 92

نتیجه كلی..................................................................................................................... 100

فهرست منابع................................................................................................................ 102

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

ارایه سمینار ارشد: انتخاب مسیر پایدار در پروتکل ODMRPاز طریق رویکرد مبتنی بر انرژی

ارایه سمینار ارشد: انتخاب مسیر پایدار در پروتکل ODMRPاز طریق رویکرد مبتنی بر انرژی

دسته بندی : شبکه های کامپیوتری

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 385 کیلو بایت

تعداد صفحات : 27

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

انتخاب مسیر پایدار در پروتکل ODMRPاز طریق رویکرد مبتنی بر انرژی

مقدمه

¢اضافه کردن بیت توازن عملکرد سیستم را پایین می آورد، بنابراین نیاز به مکانیسم هایی داریم که عملکرد سیستم را دچار مشکل نکند.

¢الگوریتم های مورد بررسی ما علاوه بر قابلیت تحمل پذیری خطا، قابلیت دسترس پذیری بالا باید همروندی، انسجام را حفظ کرده و راندمان سیتستم را در شرایط مطلوب نگه دارد.

انواع سیستم های فایل سرور

سیستم: DASفضای ذخیره سازی سرور به طور مسقیم روی یک دیسک سخت قرار دارد.

مشکل: قابلیت اشتراک گذاری اطلاعات را ندارد، مشکل bottleneck دارند.

راه حل: استفاده از سیستم های SANو NAS: فضای ذخیره سازی روی چند دیسک سخت

ویژگی ها:

استفاده از کلاسترینگ

استفاده از مجازی سازی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

دسته بندی : پزشکی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.242 مگا بایت

تعداد صفحات : 150

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

خلاصه فارسی.............................................................................................................. 1

مقدمه:.......................................................................................................................... 3

فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر.................................... 5فصل دوم: كلیاتی در خصوص بستنی............................................................................ 18

2-1: تاریخچه بستنی..................................................................................................... 19

2-2: تعریف بستنی....................................................................................................... 20

2-3: ارزش غذایی بستنی............................................................................................... 22

2-4: مواد تشكیل دهنده بستنی....................................................................................... 24

2-4-1: چربی......................................................................................................... 24

2-4-2: مواد جامد غیر از چربی............................................................................... 25

2-4-3: قند............................................................................................................ 27

2-4-4: مواد امولسیون كننده..................................................................................... 29

2-4-5: مواد پایداركننده........................................................................................... 29

2-4-6: مواد طعم دهنده........................................................................................... 30

2-4-7: مواد رنگ دهنده.......................................................................................... 30

2-5: فرآیند تولید بستنی................................................................................................ 30

2-5-1: مرحله دریافت............................................................................................ 30

2-5-2: تولید مخلوط بستنی..................................................................................... 31

2-5-3: توزین كردن............................................................................................... 32

2-5-4: مخلوط كردن.............................................................................................. 33

2-5-5: یكنواخت كردن گویچه های چربی............................................................... 34

2-5-6: پاستوریزاسیون............................................................................................ 34

2-5-7: رسیدن مخلوط............................................................................................ 34

2-5-8: افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده........................................................... 35

2-5-9: انجماد به روش مداوم................................................................................. 35

2-5-10: قالب گیری و بسته بندی............................................................................ 36

2-5-10-1: بسته بندیهای بزرگ بستنی............................................................... 36

2-5-10-2: بسته بندیهای مورد مصرف خانگی.................................................... 37

2-5-10-3: تولید بستنی چوبی.......................................................................... 37

2-5-11: سخت كردن بستنی..................................................................................... 38

2-6: باكتریولوژی بستنی................................................................................................ 39

2-7: اپیدمیولوژی آلودگیهای میكروبی............................................................................. 40

2-7-1: آلودگیهای اولیه بستنی................................................................................. 41

2-7-2: آلودگیهای ثانویه بستنی................................................................................ 45

2-8: پیشگیری و كنترل.................................................................................................. 48

فصل سوم: خلاصه ای از خصوصیات عمومی و كلینیكی باكتریهای جدا شده در بستنی. 51

3-1: میكروبیولوژی پایه................................................................................................. 52

3-2: میكروبیولوژی لبنیات............................................................................................. 52

3-3: رشد میكروبی ...................................................................................................... 54

3-4: میكروارگانیسم ها در شیر....................................................................................... 57

3-5: مشخصات میكروارگانیسم ها در شیر....................................................................... 58

3-6: میكروارگانیسم های ایجاد كننده فساد در شیر........................................................... 59

3-7: میكروارگانیسم های بیماریزا در شیر........................................................................ 60

3-8: باسیلهای گرم منفی بی هوازی اختیاری.................................................................... 60

3-8-1: تعریف انتروباكتریاسه.................................................................................. 61

3-8-2: اشریشیاكلی................................................................................................ 63

3-8-3: گروه كلبسیلا، انتروباكتر، سراتیا.................................................................... 67

3-8-4: گروه پروتئوس، مورگانلا، پروویدنسیا........................................................... 69

3-8-5: سیتروباكتر.................................................................................................. 70

3-8-6: جنس شیگلا............................................................................................... 70

3-8-7: جنس سالمونلا............................................................................................ 71

3-8-7-1: تشخیص سالمونلا از جنس های دیگر................................................ 72

3-8-7-2: آزمایشات تشخیصی........................................................................ 74

3-8-7-3: پاتوژنزو یافته های بالینی.................................................................. 75

3-8-7-4: مواد غذایی كه بطور رایج در انتقال سالمونلا نقش دارند...................... 77

3-9: باكتریهای گرم منفی غیر تخمیری و غیرشایع............................................................ 78

3-9-1: گروه سودموناها.......................................................................................... 78

3-9-1-1: سودمونا آئروجینوزا................................................................................. 78

3-9-2: یرسینیا....................................................................................................... 79

3-9-2-1: یرسینیا انتروكولیتیكا ویرسینیاپسودوتوبركلوزیس................................... 80

3-9-2-2: پاتوژنز و یافته های بالینی.................................................................. 81

3-9-2-3: آزمایشات تشخیصی........................................................................ 82

3-9-2-4: پیشگیری و كنترل............................................................................ 825

3-10: استافیلوكوك....................................................................................................... 82

3-10-1: استافیلوكوك اورئوس............................................................................... 82

3-10-2: مورفولوژی.............................................................................................. 83

3-10-3: ساختمان سلولی....................................................................................... 83

3-10-4: مقاومت.................................................................................................. 84

3-10-5: خواص بیوشیمیایی................................................................................... 85

3-10-6: مسمومین غذایی استافیلوكوكی.................................................................. 86

3-10-7: علائم مسمومیت غذایی استافیلوكوكی........................................................ 89

3-10-8: پیشگیری وكنترل در مسمومیت غذایی..................................................... 90

3-11: باسیل های گرم منفی بدون اسپور.......................................................................... 91

3-11-1: لیستریامونوسیتوجنز................................................................................. 91

3-11-1-1: تاریخچه................................................................................................ 91

3-11-1-2: میكروبیولوژی.................................................................................. 91

3-11-1-3: لیستریوزیس.................................................................................... 93

3-11-1-4: وقوع و رشد لیستریا در شیر و فرآورده های آن.................................. 95

3-11-1-5: حداقل دوز عفونت زایی................................................................... 99

3-11-1-6: روش های جستجوی لیستریامونوسیتوجنز درمواد غذایی...................... 100

3-11-1-7: پاتوژنز و ایمنی................................................................................ 104

فصل چهارم: روشها و مواد مورد نیاز........................................................................... 1064-1: مدت مطالعه........................................................................................................ 107

4-2: تعداد نمونه........................................................................................................... 107

4-3: نحوه نمونه برداری ............................................................................................... 107

4-4: بررسی های انجام شده........................................................................................... 108

4-5: مواد و وسایل مورد استفاده ................................................................................... 108

4-6: روش آماده سازی.................................................................................................. 109

4-7: روش آزمایش نمونه های مواد غذایی...................................................................... 109

4-8: رقیق كننده ها........................................................................................................ 110

4-8-1: روش تهیه محلول رینگر.............................................................................. 110

4-8-2: روش تهیه سرم فیزیولوژی........................................................................... 111

4-8-3: روش تهیه محلول رقیق كننده آب پیتونه........................................................ 111

4-9: روش شمارش میكروبها ........................................................................................ 111

4-10: شمارش و شناسایی كلی فرم ها............................................................................ 112

4-11: شناسایی اشریشیاكلی........................................................................................... 113

4-12: شناسایی سالمونلا................................................................................................ 113

4-13: شناسایی استافیلوكوك اورئوس............................................................................. 114

4-13-1: طرز تهیه محیط كشت بردپاركر........................................................................ 114

4-14: شناسایی یرسینیا.................................................................................................. 116

4-15: شناسایی لیستریا.................................................................................................. 117

4-15-1: محیط اختصاصی پالكام............................................................................. 118

4-16: حدمجاز میكروبی در بستنی................................................................................. 118

4-17: تستهای تشخیصی............................................................................................... 119

فصل پنجم: نتیجه و بحث............................................................................................. 123

5-1: نتایج.................................................................................................................... 124

5-2: بحث.................................................................................................................... 138

5-3: پیشنهادات............................................................................................................ 146

خلاصه لاتین................................................................................................................ 148

منابع............................................................................................................................ 149

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه رشته نقاشی خیالواره (ما- زمان- رویا)

پایان نامه رشته نقاشی خیالواره (ما- زمان- رویا)

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 41 کیلو بایت

تعداد صفحات : 47

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب:

شرح دست یابی به تحقیق علمی..................... 1

خیالواره....................................... 38

سفری به خیالواره............................... 40

منابع و مآخذ................................... 47

مركب، گـِل دو ماده ای هستند كه من برای رنگ گذاری نقاشی هایم آنها را انتخاب كردم. و اینكه چرا گـِل را انتخاب كردم به این دلیل است كه «گل و خاك» در ادبیات ما جایگاه ویژه دارد. در گوشه و كنار فرهنگ مكتوب ما نشانه های بارزی یافت می‎شود كه حاكی از اصالت این عنصر، و منزلت بالای آن است. مولانا در غزلیات شمس می سراید.

گویند اصل آدمی خاك است و خاكی می‎شود كی خاك گردد آن كسی كوخاك آن درگاه‎شد

در این جا خاك نماد معنی و مفهوم ویژه ای است. جنبه معنوی دارد. در این بیت با اینكه كلمه خاك چندین بار به كار گرفته شده است ولی بر سامعه آدمی ثقیل نمی افتد و به تعبیری توی ذوق نمی زند. مولانا تركیب هنرمندانه ای ساخته است؛ تركیبی لطیف و زیبا.

نكته ای در معارف اسلامی ما وجود دارد كه شایسته توجّه و تامل بسیار است.

در قرآن كریم، هنگام بحث از آفرینش آدمی، سخن از گل می رود كه خمیرمایه آفرینش انسان است.

ولَقَد خلقنا الانسان من صَلْصالٍ[1]

و به یقین ما آفریدیم انسان را از گل خشك.[2]

وَ اِذا قَالَ رَبُّك لِلْمَلئكَةِ إنیَّ خالِقُ بَشَراً من صَلْصَالٍ …

و یاد كن آن گاه را كه پروردگارت فرشتگان را گفت: بی گمان من آفریننده بشری هستم از گل خشك … و به خاطر همین ظاهر بی ارج آن بود كه از شیطان از امتثال امر الهی مبنی بر سجده بر آدمی سرپیچید:

قالَ لَمْ اَكُنْ لاَسْجُدَ لِبَشَرٍ خَلْقَهُ مِنْ صَلْصَالٍ.

گفت: ای ابلیس! ترا چه شد كه با سجده كنندگان نباشی؟ گفت:

نباشم من كه بشری را سجده كنم؛ كه تو آفریدی او را از گل خشك.

هنردارای خصلتی ماورایی است. هنرمند تا پا را از روزمرگیها بیرون نگذارد هنرمند نیست. اسیرخاك، در واقع همان خاك است كه هنوز شكل نگرفته و نسیم نفحه الهی براو نورزیده است. باید عشق و نیازی بزرگتر داشت تا چیزی جلوتر از خاك آفرید.[3]

از آنجا كه عشق، عاشق و معشوق همیشه مفهوم عشق و مستی عارفانه را القا می‎كند همانگونه كه (نیكلسون درباره عرفان در نقاشی ایرانی می گفت: «در هر توصیف» موضوع چه مذكر باشد، چه مونث، و در تمام تصاویر باغها، گلها، رودخانه ها، پرندگان و غیره. او (شاعر عارف) «به حقیقت الهی» كه در تمام حوادث آشكار شده رجوع می‎كند نه به خود این حوادث و نیكلسون می افزاید:

در این حقیقت یعنی «خداوند» … همان «معشوق» است كه شاعر وصفش را می‎كند و تحت نامهای گوناگون به اوج می رساند.

با این تفسیر نقاش به كمك انقلابی در زیبای شناسی، هنرش را نه تنها «مشروع» می سازد بلكه موفق می‎شود آنرا به «گواهی» بروجود خداوند بدل سازد، نه از طریق محتوایی كه ارائه می‎كند. بلكه از طریق جوهرش، از طریق «شكل» ارائه اش، با شكلها و رنگها كه با انضباطی خاص به گرد هم آمده اند، كه هنرمند با رد تمام راه حلهای سهل برای منحرف ساختن منهیات «احادیث» آنرا كشف كرده است.[4]

با این فكر سعی كردم با استفاده از گل و مركب دیده های خود را در صفحه كاغذ و پارچه و به واقعیت ذهنی خود نزدیك كنم. كه در آن، تصاویر با خراش دادن بر صفحه و ایجاد بافت، اجرا می‎شوند.

به نظر من انسان، عاشقی است كه از لحظه تولد تا مرگ با تصاویری كه می بیند و مفاهیمی كه درك می كند، زمزمه هایی دردرون احساس می‎كند كه در همه انسانهای تاریخ ریشه دارد.

كسی را مخاطب قرار می‎دهد و او را جستجو می‎كند. شاید مثل دعای صحیفه سجادیه كه هنگام گفتن ذكر دستها به حالت دعا بالا می رود و من در مورد نقاشی هم همین حس را دارم. زمزمه هایم تصاویری را نقاشی می كنند كه این دو در كنار هم برای من مفهوم دارند.

از نظر ساختمان كلی، تركیب بندی را براساس مربع و مستطیل قرار دادم كه در بعضی تابلوها با تغییر زاویه دید این مربع و مستطیلها به مكعب تبدیل می‎شوند كه ایجاد آن برای من مفهوم زیبایی دارد.

زیرا (مكعب شبیه به نقش كعبه در هنر اسلامی است و خداوند كه گویی درمركز درك ناشدنی عالم قرار گرفته است، چنانكه او در دورترین مركز انسان ماوی دارد.)[5] همواره به یاد می‎آید.

ودر حالی كه درون كعبه خالی است، عدد صفر را كه آغاز است، همواره برای من تداعی می‎كند. (صفر در اوایل عصر ریاضیات جدد یك مفهوم عددی ایجاد كرد كه از نظر فلسفی گمراه كننده بود و مفهوم دیگری كه میان نظام نمادهای عددی و ساخت جهان طبیعی تمایزی ایجاد كرد.)[6]

از سوی دیگر، با تصور وحدت كه راه ریاضیات كهن را تعیین می‎كند این دو گانگی از میان میرود.

وحدت به معنی تحت الفظی كلمه، قبل قابل تصور باقی می ماند. به این دلیل ساده كه هر چیز كه بخواهد وجودداشته باشد، در تایید وجودش (وجود خودش) آنچه را كه وجود ندارد نفی كند.

سرما به این دلیل سرماست كه نفی گرماست. برای آنكه چیزی وجود داشته باشد، ضد آن هم باید وجود داشته باشد.

وحدت، به مثابه نمادی كامل برای خداوند است. وحدت خالق است و كثرت مخلوق.

وحدت با تجزیه خود به آفرینش می پردازد. كه این تعریف در تركیب عناصر تابلو نقاشی كمك شایانی می‎كند.)[7] (در تركیب بندی اكثر تابلوها دایره ای دیده می شوئد كه به عبارتی كیهانی اند. اما دلیل آوردن آن در تركیب بندی این است كه نقش مدور یا نمودار مقدس، در طول تاریخ هنر، هم در فرهنگ هند، تبت، اسلام و اروپای قرون وسطی فراوان است و در بسیاری از فرهنگهای قبیله ای هم بكار میرود- چه به شكل نقاشی، چه در بناها و چه در حركات بدن.

اساس این نمودارهای غالبا دایره ای است كه به چهار قسمت مساوی تقسیم شده و همه اجزاء و عناصر آن در یك بافت همگون قرار دارند. آنها، به عبارتی، كیهانی اند. یعنی به وسیله نماد آنچه را ساخت اصلی عالم قلمداد می‎شود ارائه می كنند: مثلا چهار جهت فضایی، چهارعنصر، چهار فصل، گاهی دوازده علامت منطقه البروج، تقسیمات مختلف، و گاهی خود انسان را.


[1] سوره 15، آیه 62

[2] سوره 15، آیه 28

[3] مهندس مصطفی صدسلیمی، اشتیاق، خواستگاه هنر، فصلنامه هنر، تابستان 1373، ص 606

[4] عرفان سهروردی، در مینیاتور (نمادگرایی عرفانی) تلخیص از تحقیقات الكساندر پاپادولو درباره مینیاتور، فصلنامه هنر، بهار 63-62، صفحه 94

[5] دكتر غلامرضا اعوانی، حكمت وهنر معنوی (مجموعه مقالات)، انتشارات گروس، ص 294

[6] رابرت لالر، (مقاله)، بخشی از كتاب Sacred Geonetry نشوته R-LAWLOR كه در سال 1982 به وسیله T-AND- HUDSONS منتشر شده) هندسی قدسی، استعاره نظام عالم، فصلنامه هنر، ص 82

[7] همان، ص 83

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:42 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پاورپوینت پایان نامه ارشد: عوامل اثرگذار بر هزینه‌های کلی و ارتباط آن با بازگشت سرمایه‌گذاری منابع ا

پاورپوینت پایان نامه ارشد: عوامل اثرگذار بر هزینه‌های کلی و ارتباط آن با بازگشت سرمایه‌گذاری منابع انسانی

دسته بندی : مدیریت

فرمت فایل : pptx

حجم فایل : 7.985 مگا بایت

تعداد صفحات : 31

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

عوامل اثرگذار بر هزینه‌های کلی و ارتباط آن با بازگشت سرمایه‌گذاری منابع انسانی (مورد مطالعه: منطقه 19 دانشگاه آزاد اسلامی)

بیان مساله

تحلیل عامل انسانی در چارچوب تحلیل عامل سرمایه و قیاس بین انسان و مهارت‌های او و سرمایه فیزیکی به گذشته‌های دور برمی‌گردد

بسیاری از سازمان‌ها در سرتاسر جهان از رویكرد كاهش هزینه به منظور ارزشیابی و محاسبه بازگشت سرمایه استفاده می‌کنند، تا بتوانند با بودجه موجود خود این ارزشیابی را به پایان برسانند. در حالی که برخی دیگر از سازمان‌ها از رویكرد كاهش هزینه به منظور افزودن بر تعداد ارزشیابی انجام‌شده خود استفاده می‌کنند.

ارزیابی هزینه‌های کلی برای راه اندازی تکنولوژی تولید پیشرفته یک وظیفه‌ی بحرانی است که با مدیریت تولید به دلیل سرمایه کلی زیاد و عدم اطمینان زیاد، روبرست.

این تحقیق در پی پاسخ به این سوال است که هزینه‌های کلی سیستم بر بازگشت سرمایه در حوره منابع انسانی تاثیرگذار است؟

هزینه‌های کلی: شامل تمامی هزینه‌های سیستم که موجب طراحی تولید، توسعه تولید، ساخت محصول، در اختیار گذاشتن محصول، طراحی سیستم ساخت، بهره‌برداری ساخت، حمایت از طراحی و نگهداری هر شی جایگزین در زندگی اقتصادی می باشد

سرمایه منابع انسانی: تلفیقی از ویژگی های ژنتیک، توانمندی‌‎های احراز شده، مهارتها و تجربه های کسب شده توسط فرد در طول زندگی می باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]

آموزش کامل به کودکان ،ار کودکان خود نابغه بسازید،آموزش کلمات با تصویر و صدا به کودکان

آموزش کامل به کودکان ،ار کودکان خود نابغه بسازید،آموزش کلمات با تصویر و صدا به کودکان

دسته بندی : اندروید+android

فرمت فایل : ppt

حجم فایل : 28.189 مگا بایت

تعداد صفحات : 1

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

از کودک خود نابغه بسازید ^-^


این برنامه دارای 3 نسخه اندروید، است.

نرم افزار کودک نابغه نسخه 3.0.3

اپلیکیشن آموزشی کودک نابغه با محتوایی فارسی و انگلیسی توسط شرکت نرم افزاری لیمو (لیموسافت) طراحی شده است. برنامه ی کودک نابغه به دلیل اضافه شدن بار علمی و یادگیری خواندن و نوشتن به کودکان بخاطر همه گیرشدن انوع گجتهای اندرویدی چون فبلت ، تبلت و موبایل درون خانواده ها امتیازی مناسب به حساب میاید چرا که به جای انجام بازی های بی محتوا ذهن کودکتان را درگیر یادگیری مسائل مهمتری می کند.

بدین صورت که با صداگذاری مناسب و انیمیشن های جذاب در کنار رنگ بندی هماهنگ و زنده، فونت مناسب، آیکن های زیبا و چیدمان مرتب عناصر صفحه، تست های مجزا و سطح بندی شده همگی راه حلی مناسب برای ارتقای سطح دانش کودک دلبندتان خواهد بود. هدف یادگیری محتوای زبان فارسی است نه کلمات و آشنایی ابتدایی برای رفتن به مدرسه در کنار تفریحی سالم و فارسی می باشد.

ویژگی های نرم افزار کودک نابغه :


– هماهنگی با زبان فارسی و انگلیسی
– رابط کاربری روان و ساده
– رنگ بندی مناسب و شاد برای جذب سنین پایین
– داشتن بازی های سرگرم کننده با محتوای آموزشی
– گفتگوی فارسی
– مراحل از جز به کل و شامل 30 گام است که هر گام به 3 قسمت تقسیم میشه
– سطح یادگیری از اسان آغاز شده و کم کم با توجه به توان کودک سخت تر خواهد شد
– پشتیبانی از اجرا در انواع گجتهای اندرویدی هماهنگ با نسخه سیستم عامل 2.2 و بالاتر
– حجم ناچیز برنامه آموزش کودک تان
– دادن آمار و راندمان کاری کودک از میزان پیشرفت در آموزش
– موسیقی متن جالب
– آمادگی آموزش برای کودکان پیش دبستانی ( 3 تا 6 ساله ) و اول ابتدایی

تصاویری از محیط نرم افزار کودک نابغه :

از کودک خود نابغه بسازید ^-^ نرم افزار کودک نابغه اندروید,کامپیوتر,آیفون و آیپاد

از کودک خود نابغه بسازید ^-^ نرم افزار کودک نابغه اندروید,کامپیوتر,آیفون و آیپاد

از کودک خود نابغه بسازید ^-^ نرم افزار کودک نابغه اندروید,کامپیوتر,آیفون و آیپاد

از کودک خود نابغه بسازید ^-^ نرم افزار کودک نابغه اندروید,کامپیوتر,آیفون و آیپاد

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه عكاسی تبلیغاتی (گرافیک ارتباط تصویری)

پایان نامه عكاسی تبلیغاتی (گرافیک ارتباط تصویری)

دسته بندی : عمومی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 15.86 مگا بایت

تعداد صفحات : 76

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالبعنوان صفحهمقدمهفصل اول: مبانی در عكاسی ....................... 1

رنگ ........................................... 2

رنگ چنانچه هست و آنچنان كه ما می‌بینیم ......... 2

درجه حرارت رنگ ................................ 3

نور سفید و رنگها .............................. 4

هنر دیدن ...................................... 5

عناصر گرافیكی تصویر ........................... 6

كادر هنری ..................................... 6

نقطه دید ...................................... 7

خط ............................................ 8

خطوط و ریتم ................................... 8

سایه و روشن ................................... 9

سایه‌ها ........................................ 10

ضدنور ......................................... 10

بافت .......................................... 11

تن ............................................ 11

شكل و طرح ..................................... 12

كمپوزیسیون تصویر .............................. 13

عدم تقارن ..................................... 14

احساس عمق و بعد ............................... 14

هم‌آهنگی ....................................... 15

نظم و ترتیب یا آشفتگی؟ ........................ 15

فصل‌دوم: ابزار و تكنیك ........................ 16

اساس عكاسی رنگ ................................ 17

عكاسی سه رنگ .................................. 20

وسایل نورپردازی ............................... 20

فلاش الكترونیك .................................. 21

انواع فلاشهای‌الكترونیك .......................... 21

محاسبة نور ..................................... 22

كلك‌های عكاسی .................................. 22

كاربرد عكس .................................... 24

«عكس موفق» و «عكس خوب» ........................ 25

فصل سوم: موضوع عكاسی .......................... 27

بینش و عكسبرداری ............................... 28

نكاتی دربارة سوژه‌های فتوژنیك .................. 28

سوژة فتوژنیك و ویژگی‌های آن .................... 28

فنون و شیوه‌های فتوژیك ......................... 29

نكاتی دربارة سوژه‌های فتوژنیك .................. 30

فنون و شیوه‌های غیرفتوژیك........................ 31

سیاه و سفید گرافیك ............................ 32

مركز توجه ..................................... 33

تغییر شكل: بدنمایی و كج شكلی .................... 33

عكسهای گروهی .................................. 34

تصاویر كار .................................... 34

تصاویر حیوانات ................................ 34

تصاویر ورزشی .................................. 35

حركت .......................................... 37

مردم .......................................... 37

عكسهای شبانه .................................. 38

در داخل خانه................................... 39

فصل چهارم: نقد ................................ 40

تعریف نقد ..................................... 41

انواع نقد ..................................... 42

روابط منتقد و هنرمند .......................... 43

تعریف توصیف ................................... 44

توصیف فرم ..................................... 45

اهمیت توصیف برای خواننده ....................... 45

تفسیر عكس....................................... 46

تعریف تفسیر .................................... 47

نظریة‌زیبایی شناسی ............................. 48

نوشتن دربارة عكس ............................... 49

مشاهدة اثر و یادداشت‌برداری .................... 50

سخن‌گفتن دربارة عكس ............................. 51

فصل پنجم: عكاسی و تبلیغات ..................... 52

تعریف تبلیغ ................................... 53

نظام تبلیغ .................................... 54

تبلیغ در مقایسه با منابع اطلاعاتی و انتشاراتی .. 54

تبلیغ در مقایسه با بخش خدمات ................... 54

اصول كار تبلیغ ................................ 55

مشكل‌یابی و مشكل‌گشایی .......................... 55

ترویج خوداتكایی ............................... 55

فراگیری زبان تبلیغات ........................... 56

توجه آرمانهای اسلامی و فرهنگ ملی ................ 56

در نظر گرفتن امكانات ملی ....................... 56

همبستگی با نهادهای مردمی ........................ 56

پرهیز از روزمرگی و قالبهای كلیشه‌ای ............ 57

آموزش مداوم عناصر تبلیغی ...................... 57

فلسفة وجودی نظام تبلیغ ........................ 57

مقصود از «روانشناسی تبلیغات» چیست؟ ............ 59

دیر باوران .................................... 60

روشهای تبلیغاتی ............................... 60

روش نفی و اثبات ............................... 60

روش شرطی ...................................... 61

روش طرح ناگهانی ............................... 62

روش استدلال .................................... 63

شبه استدلال .................................... 63

عرصه‌های كاربر و روشهای تبلیغاتی ............... 64

تبلیغات سیاسی.................................. 64

تبلیغات فرهنگی................................. 64

تبلیغات تجاری .................................. 65

هدف تبلیغ...................................... 65

رابطه مبلغ و تبلیغ ............................ 66

ارتباطات ...................................... 67

روشهای ابلاغ ................................... 68

تبلیغ رخ به رخ (انفرادی) ...................... 69

تبلیغ گروهی ................................... 70

تبلیغ طریقه‌ای ................................. 70

تبلیغ نتیجه‌ای ................................. 70

تبلیغ انبوهی .................................. 71

الهام از قرآن................................... 71

نتیجه گیری...................................... 74

فهرست منابع.................................... 76


مقدمه

سالهای سال پیش، حتی قبل از اینكه عكاسی اختراع و تصویر ثبت شود، اساس آن یعنی جعبة تاریك وجود داشت و مورد استفاده قرار می‌گرفت: این وسیلة ساده را ابن‌هیثم دانشمند مسلمان در قرن پنجم هجری/یازدهم میلادی برای مشاهدة كسوف به كار برده بود و نقاشان ایتالیایی از قرن شانزدهم میلادی آن را برای طراحی دقیق منظره‌ها و ملاحظة دورنمایی صحیح به كار می‌بردند.

سیاه‌شدن املاح نقره در اثر تابش نور نیز از طرف برخی از دانشمندان، از جمله شولتسر آلمانی از سال 1727 مورد مطالعه قرار گرفته بود. در سال 1802 وج وود انگلیسی بر روی سطح‌های حساس شده با نیترات نقره نقشهای شفافی به دست آورد. این سال در تاریخ عكاسی اهمیت زیادی دارد. اما در حقیقت شناسایی این اعمال جدا از هم،‌ به معنای كامل كلمه، اختراع عكاسی را تشكیل نمی‌داد.

بالاخره بین سالهای 1822، 1826 یك مخترع فرانسوی به نام نیسفورنی‌یپس برای اولین بار، توانست تصویر پدید آمده در جعبة تاریك را ضبط و ثبت كند و تا حدی به آن ثبات ببخشد. وی دانشمند بزرگی بود، اما برای عملی ساختن و توسعه بخشیدن به اختراع خود به همكار ثروتمندی نیاز داشت. تا اینكه در سال 1829 با یك فرانسوی دیگر، كه نقاشی مرفه بود و ضمناً تجربه‌های با ارزشی در زمینة عدسیها و جعبة تاریك داشت شریك شد و هر دو در راه كشف ثبت تصویر روی صفحة‌های مسی نقره اندود («لوحه سیمین») قدم برداشتند.

آن روزها اختراع جدید هنور اسمی نداشت. بعد از مرگ نی‌یپس (1833)، شریكش این شیوه را دگرئوتیپی و تصاویر آن را داگرئوتیپ نامید، زیرا اسم خودش لویی‌داگر بود. سالها بود،‌ واژة فتوگرافی مركب از دو كلمة یونانی فتوس (photos) به معنی نوروگرافس (graphos) به معنای نوشتن جای نام قبلی را گرفت.

در سال 1835 شیمیدان انگلیس تالبوت توانست روی كاغذهای شفاف نگاتیوهای بهتری به دست آورد. بالاخره در سال 1874، یك شركت انگلیسی اولین شیشه‌های خشك عكاسی را به بازار عرضه كرد و عكاسی جنبه عملی به خود گرفت. اما حمل و نقل مقدار زیادی شیشه، از لحاظ سنگینی و شكنندگی، هنوز دایرة عمل را محدود می‌كرد، تا اینكه چندی بعد فیلم جای شیشه را گرفت و عكاسی آماتوری رواج قابل ملاحظه‌ای یافت.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]

گزارش دوره كارآموزی در رشته ارتباط تصویری ( گرافیك

گزارش دوره كارآموزی در رشته ارتباط تصویری ( گرافیك

دسته بندی : کارآموزی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 1.674 مگا بایت

تعداد صفحات : 22

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

بررسی گرافیک مجله کیهان بچه ها

كیهان بچه ها ،كیهان بچه ها اولین مجله منتشر شده برای كودكان و نوجوانان.

بیشتر كارهایی كه در این موسسه انجام می شود مربوط به تصویرسازی برای داستانها و شعرهای كودكان و نوجوانان است .

این اولین اطلاعاتی بود كه من از این موسسه بدون هیچ ذهنیت دیگری داشتم .

بعداز چندین بار كه به جاهای مختلف طبق لیستی كه از دانشگاه گرفته بودیم برای گذراندن كارآموزی رفتیم و به دلایل مختلف قبول نكردند ، توسط استاد خوانساری ، مدرس كامپیوتر در دانشگاه خودمان و با چندین پیشنهاد ایشان به موسسه كیهان بچه ها معرفی شدیم تا با آقای ریاضی مسئول امور فنی و اجرایی صحبت كنیم ما هم با گرفتن یك نامه از دانشگاه به آنجا رفتیم . مسیر راه چون در پایین شهر قرار داشت كمی نامناسب بود ولی امید به اینكه بتوانیم در این موسسه كار بكنیم ما را دلگرم می كرد . بالاخره با پرس و جو به محل مورد نظر رسیدیم .

بعداز رفتن به داخل موسسه از نگهبانی كه در پشت یك پیشخوان بود خواستیم تا ما را نزد آقای ریاضی راهنمایی كنند و بعداز گرفتن برگه ورودی وارد یك حیاط شدیم كه به یك ساختمان دیگر ختم می شد . وارد آسانسور ساختمان شدیم بعداز رسیدن به طبقه سوم وارد راهروی باریكی شدیم ، در انتهای آن چند اتاق قرار داشت با خواندن تابلوهایی كه بر روی درها نصب شده بود اتاق مورد نظر را كه برعكس بقیه ها در شیشه ای داشت پیدا كردیم ، در زدیم و وارد شدیم ، یك سالن بزرگ كه برعكس انتظارات ما كه تصور می كردیم همیشه شلوغ و پرتكاپو باشد بسیار خلوت و آرام بود ، در طرف راست ما قسمتی بود كه توسط پرده های حصیر مانند از بقیه اتاق جدا شده بود كه آنطوری كه بعدا فهمیدیم اتاق كار آقای عظیمی سرپرست امور هنری و كسی بود كه در واقع ما باید زیرنظر ایشان كارهایمان را انجام می دادیم .

در قسمت های دیگر هم میزهایی بود كه دور تا دور اتاق چیده شده بود و البته تقریبا همیشه كسی روی آنها كاری را انجام نمی داد . و با كنجكاوی فهمیدیم كه اتاق در انتهای سالن سمت چپ محل كار مدیر مسئول مجله آقای امیرحسین فردی است ، كه مردی آرام و با طمأنینه كه همیشه با اینكه هیچ شناختی از ما نداشته ولی با سلامهای مهربانانه خود ما را خوشحال می كردند.

میز كار آقای ریاضی هم در قسمت كمی جلوتر سمت چپ در ورودی بود كه دورتادور آن كتابخانه ای پر از كتاب قرار داشت .

نامه ای كه از دانشگاه داشتیم را به آقای ریاضی نشان دادیم و بعداز نشستن و گفتگویی در رابطه با كاری كه باید انجام دهیم ایشان گفتند كه باید آقای عظیمی را هم مطلع كنند . آقای عظیمی بعدازظهر شنبه ها و سه شنبه ها به موسسه سر می زدند تا تصویرسازیهای كسانی كه كار برای مجله می آورند را تحویل بگیرند و كارهای دیگر مجله را انجام دهند .

ما هم بعداز خداحافظی به نگهبانی برگشتیم و برای تشكر از خانم خوانساری از نگهبانی برگه ای دیگر برای ورود به اتاق خانم خوانساری گرفتیم ، وارد یك راهروی باریك و بلند شدیم كه در انتهای راهرو سمت راست اتاق خانم خوانساری قرار داشت ، در زدیم و وارد اتاق شدیم ، ایشان از دیدنمان بسیار خوشحال شدند و برای اطمینان از كارمان دوباره به آنجا برگشتیم ولی این بار از پله ها رفتیم تا به بخش های دیگر هم سری بزنیم در این حین ما به چاپخانه آنجا هم رفتیم و حتی خانم خوانساری به ما لطف كردند و مراحل چاپ مجله های دیگر را به ما نشان دادند و بعداز بازدید از چاپخانه به طبقه سوم رسیدیم ،خانم خوانساری دوباره با آقای ریاضی صحبت كردند تا از كارمان مطمئن شوند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]

پایان نامه بررسی آیات وارده در شأ ن حضرت امیر( ع) از دیدگاه مفسران شیعه وسنت (بررسی موردی سوره های م

پایان نامه بررسی آیات وارده در شأ ن حضرت امیر( ع) از دیدگاه مفسران شیعه وسنت (بررسی موردی سوره های مطول)

دسته بندی : فقه و حقوق اسلامی

فرمت فایل : docx

حجم فایل : 117 کیلو بایت

تعداد صفحات : 52

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

كلیات ......................................................................................................................... 1

مقدمه........................................................................................................................... 2

اهمیت موضوع.............................................................................................................. 3

سوال تحقیق.................................................................................................................. 3

فرضیه.......................................................................................................................... 3

پیشینه تحقیق................................................................................................................ 3

چكیده.......................................................................................................................... 4

فصل اول...................................................................................................................... 5

بررسی آیات از دیدگاه شیعه و سنت............................................................................... 5

مقدمه........................................................................................................................... 6

تفسیر آیات وارده ........................................................................................................ 6

فصل دوم: مقدمه علل اختلافات تفاسیر شیعه و سنی........................................................ 97

مقدمه........................................................................................................................... 98

نتیجه كلی..................................................................................................................... 118

فهرست منابع................................................................................................................ 120

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

[ جمعه 20 بهمن 1396 ] [ 13:41 ] [ احمد احمد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 صفحه بعد

دیگر امکانات